Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek!
Most már lehiggadtam,és fogjuk rá elfogadtam a dolgokat.
A Fanni nagyon kamasz,ott a szerelme Budaörsön...az apja meg egy nagy paraszt(bocsi
)
De tényleg egy önző rosszindulatú agglegény.A családjának a pereskedés az élete.Sajnos nem én vagyok az egyetlen akivel jelenleg is perben álltak.Az anyósék a szomszédokkal sőt rokonaikkal is pereskednek.
No de ez van...
Én annyit tehettem volna,hogy tiltom a FAnnit onnan.Ehelyett én engedtem,hogy jó kapcsolata legyen az apjával,engedtem a napi kapcsolatot...stb.
A hibát ott követtem el,hogy nem írattam át ide Érdre suliba válás /költözés után..(de ezzel is a Fanninak akartam csak jót)
Ellenem fordította az ex azt is,hogy feszélyeztetett terhes voltam,hogy majdnem megmurdáltam,kórházban feküdtem,sokat feküdtem terhesen stb.A Fannival elhitették,hogy én őt elhanyagoltam és rossz anyja voltam,a kicsiket jobban szeretem...
No de téma lezárva!!Egyszer a Fanni is felnő ,egyszer(1-2év múlva)érettebben másként fogja látni a dolgokat.
Addig meg csak reménykedem benne,hogy nem kallódik el az apja mellett.
Viszont amit kívánok nekik...eddig húzták a mézes madzagot.Most remélem a madzag is és a méz is elfogy,és jön a szigor.
Huuu hááát..olyan sokat írtatok,hogy mire átfutom,hogy kinek mit írjak,addigra elfelejtem,vagy a net bont,vagy a gép fagy le
No akkor először is..Lina! Gratula Levinek a mászáshoz!Ügyes pasi!
Borostyán láncunk van nekünk is.Nem tudom,használ e vagy sem de tök édes.Már ezért is megérte!
GP Ági
Lehet együtt lébecoltunk a Pecsában és a Vörösmarti téren?
De ha nem akkor is szeretettel neked
( a többiek meg had fogják a fejüket az ízlésünkön)
http://www.youtube.com/watch?v=n547VhR1 ... re=related
Egyébként még ma is bele bele hallgatok ezekbe,és nem értem,hogy miért vannak a szülők kiakadva az emos gyerekeiken??
Hát szebben voltunk mi anno kimázolva??
Margit!
Nagyon édes lett Boti is!
Boldog Névnapot neki!
Csilla!A Regi sem egy nagydarab csaj.Szerintem a 8kiló bőven elég!!
3hó alatt simán hízhattok 1 másfél kilót,és az teljesen átlag 1éves súly.
Szerintem ne agodj emiatt!!
A Regi meg pl inkább szopizni akar mint enni.Ha mást eszik akkor is csak amit a kezével meg tud fogni,ami pépes azt kiköpi.
Ez persze nem baj,hisz próbálom ez az elv szerint az etetését már régóta,csak mondjuk utazás közben jó lenne,ha nem lennénk nyakig pl banánosak,mert a csajszi csak hatalmas gambi darabokat hajlandó elfogadni és azt is én tördelem,hogy némiképp azért tiszták is maradjunk
Amúgy így eszi a cukkinit a brokkolit a répát krumplit,az összesen 3db fogával.
Angelita!
Én is gondoltam rád este a hirek közben.Nem semmi ami felétek van.
Már 1hónapja mikor ott voltunk is olyan víz mennyiséget láttunk ami ritkaság.Már akkor alá mosta a víz a vasutat.Hát akkor most mi van ott?
Ilyenre nem emlékszem az életemben.
És ez a k..va szélvihar...ki kellett kötözni 2 fánkat mert kidöntötte a szél.Remélem túl élik.Egy szeder és egy meggy fa.Hála égnek még kicsik.