Dorcsi, milyen volt az éjszaka közös szobában? Sikerült aludnod is valamit? Nekem már spenót zöld a fejem a kialvatlanságtól, de a környezetemnek ez már fel sem tűnik. Az ikrekre fogják. Pedig nappal jó fejek, nem lehet rájuk mostanában panaszom (remélem nem szólom el magamat). Az éjjelek... azok, de már nem is részletezem.
Legközelebb tégy egy félliteres vizespoharat magad mellé, ha Noémit altatod, nehogy kiszáradj.
De a kitartásodért és az eredményért leveszem előtted minden kalapomat!!!
Banánt maguk eszik? Én egészben még nem mertem nekik odaadni, darabolva kapják, de az én kezemből, különben nyakig trutyisak lesznek. Neked nem? Lehet hogy egészben kisebb a maszatolás?
Tigris, sajnálom apa munkahelyét! Remélem hamar talál új melót! Még két gyereknél is nehéz megtalálni melyiknek mi jó, nemhogy háromnál. Továbbra is csak ámulok és bámulok, hogy mennyire megismerted a csajokat. Néha az az érzésem, hogy én egy éve után nem ismerem annyira a 2 lányomat, mint Te 4 hónap után a hármat
Vanda, tudom, hogy ez nem a világ legnagyobb tragédiája, de én belezsibbadtam teljesen. Majd ha lesz erőm, újra megcsinálom, csak addig ne tegye tönkre ez a sok vihar a gépünket.
Timi, nem semmi éjszaka, különösen a Te lányaidtól. Nem vagy hozzászokva Te ehhez, szegény! Remélem nem is kell. Mitől lehetett a hányás szerinted? Van tipped? Szorulásra itt anno a lányok a Levolac-ot írogatták. Én még nem próbáltam a babáknak, de hátha ismeri valaki itt, vagy máshol. Talán valaki még emlékszik erre a csodaszernek mondott löttyre?
Nyuszi, nem csalódtam, valami hasonló helyzetjelentésre számítottam tőled, de ez még felülmúlta a várakozásaimat is. Jó fej gyerekeid vannak!
Kata, bele fogtok jönni ebbe a kanalazásba is. Ahogy a szopi is megy nekik, ezzel se lesz szerintem gond
Enyim gyerek délutáni alvásból fél óra után ordítva ébredt
Még fél órámba telt, mire visszaringattam. Mi lelhette szegény Mírát? De Emma viszont most már ébredhetne, mert aztán megint este lehetetlen lesz letenni. Ti szoktátok őket ébreszteni, ha túl sokáig alszanak? Én soha, és most is megszakad a szívem, hogy legkésőbb 5-kor fel kell vennem