Új privát üzeneted érkezett!

Szép is lenne, hallod... :D

Kép
Kép
norwell
 
 


Jeanner
Azért tesztelj egyet ha nem jön meg időben a mensid.

Norwell

A bárányhimlőn jobb tényleg túlesni. Én elvileg voltam,de nem biztos,mert pár napos voltam akkor és nem mondta rá a doki egyértelműen,hogy az. 2 éve volt az oviban,akkor nem kaptam el... remélem védett vagyok.

Kép
Kép
k_inga
 
 


Jeanner
sajnálom a nega tesztet. Jobban vagy már? Vagy még mindig fáj?

Kancellár
hajrá kistesó!

Norwell
laptető :lol:
Vendég
 

 
 

Kitty!
Szívesen átirányítom Neked, ok? ;)

Kinga!
Hú, pár naposan bari voltál? Nem semmi... Nem lehet ezt kimutatni vérből? Mert ugye Neked most nagyon nem mindegy...

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy rátok rontok! :oops:
Csajok, a segítségeteket szeretném kérni.
Terjesszétek az igét, ha van rá lehetőségetek, hamarosan megjelenik a könyvem: Zahiromka lombiktörténete címmel.
A következő lombikomra gyűjtök...

Részletek róla itt:

http://www.babaterv.hu/wordpress/?p=798

Köszönöm!
babe9
 
 


Norwell
Nem tudom ki lehet-e mutatni
Remélem hasonló ,,örömök" nem találnak meg!


Bebe
drukk a könyvhöz!

Kép
Kép
k_inga
 
 


Norwell
köszi, én benne vagyok :wink:

Kinga
barihimlőt vérből meg lehet állapítani, volt-e. Csak abban nem vagyok biztos, hogy terhesen lehet-e védőoltást kapni, vagy csak előtte. Kérdezz rá házidokinál, vv-t meg érdemes kérni.
Vendég
 


Kinga!
Én úgy tudom, hogy minden ilyen vírust ki lehet mutatni a vérből, mert ellenyag marad benne (vagy mi a szösz). Úgy ahogy a Toxoplazmát meg egyéb ilyeneket.

Norwell!
Épp ma jutott eszembe, hogy egy kicsit elkéstél a hármaskáddal, mert amikor Kende ennyi idős volt, Saci már majdnem meg is született :)
Hátha Sacinak nem lesz annyi pöttye!

Holnapra kérem a drukkokat! 10.20-ra van időpontom Hajdú Krisztához az Istenhegyin. Óriásiak már a gombócaim a torkomban :(

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Védőoltást nem kaphat, de legalább tudja, hogy kell-e tartania tőle, vagy emiatt nem kell már izgulni.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie
drukkolok, minden rendben lesz! Utána feltétlen gyere!
Vendég
 


Kinga!

Ki lehet ezeket mutatni vérből!

Én csináltattam rózsahimlő + taxo tesztet a körzetidokival. Barihegeim vannak, úgyhogy azt tudom, hogy voltam.

Jeanner!

Én évekig vergődtem a gombával, meg gyuszihullámokkal, ami miatti antibió újabb gombát hozott ... A lényeg az, hogy tucatnyi 3 napos kúpkúra után, végül egy durva, de hatásos gyógyszer segített, a neve Diflucan. Annyi vele a bibi, hogy szedést követően 3 hónap bébistop van, ez marha szigorúan, mert nekem mondta a doki, hogy el is veszik a babát, ha mégis besikerül ... viszont ez hatott és azóta nem volt semmi gond, pedig Zuram uszodába jár rendszeresen. Mindketten szedtünk 1-1 szemet + krémeztünk is 3 napig + nekem kúp, ez volt 3 hónapban egymás után, mensik után.
Tudom, hosszú idő, most, hogy babát szeretnétek, viszont a masszív gomba nem játék, főleg, ha a kúpra sem reagál, akár koraszülést is okozhat ...
Na, de befogtam a számat, mert a gyógyszerellenes népeknél ezzel a véleményemmel mindig kihúzom a gyufát, ugyanakkor én a diétában nem hiszek, mert nem sok tudományos alapját olvastam eddig szakirodalomban. (hülyére eszem magam kekszel, csokival és édességgel, szóval, ha csak azon múlna, már a fejem is gombafej lenne ...)

Angie!

Drukk holnapra!!!

kacsa14
 
 


Nálunk nem vesznek fel az oviban, csak azon a tavaszon, mikor ősszel kezd a gyerek (sok helyről hallom, hogy kb. már fogantatásko beíratják, hogy legyen hely) és akkor sem érkezés alapján van a rangsor, hanem
1- körzetes
2- bent lévő gyerekek tesói
3- nemrég ballagottak tesói
4- munkatársak gyerekei/unokái
5- egyéb protekciósok
6- egyéb ...

és aki pl. 2010. okt. 10-én tölti a 3at, az is majd csak okt. 11-én kezdhet

---

pelussal még mi se állunk sehogy, ill. csak azzal állunk ...

reggel sokszor szárazan ébred Timi, kivárja, hogy elvigyem bilire, de nem szól, ha nem vagyok elég gyors, akkor megy a pelusba ...
bugyit továbbra sem akar húzni ...
úgyhogy patthelyzetben vagyok, mert hisztizik, ha bugyit adnék rá, erőszakkal meg mégse hagyhatom órákig pelus nélkül tombolni ...

bízom én is a nyárba, mondtam már, hogy horvátba nyaralni még pelusos viszünk, de haza már bugyist hozunk :)

kacsa14
 
 


Még mindig fájok,, már egyre jobban :( de csak ott... onnan megy szerte... mensi a kanyarban sem, hőm 36,8, de ezt lehet írtam is... ma is mérek, kíváncsi vagyok... barátcserjét azért levettem... :)

Kacsa, akkor ez 6 hónap??? 3 hónap kezelés + 3 hó baba stop?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Angie!
Nagy-nagy drukkok!

kitti
Ezzel az idióta dokival kiíratni bármit? Inkább elkerülöm! Ha tavaly se kaptam ela gyerekektől,szerintem nem fogom ezután se.

Kép
Kép
k_inga
 
 


Jeanner!

Igen, nekünk annyi volt, de akkor még babáról nem volt szó, így úgymond, nem volt gond. Viszont én előtte már annyit szívtam a témában, hogy vmit muszáj volt lépni. Nekem ezt a terápiát nőgyógyász javasolta, így a teljes ütemezésben. Ja és azt még ki is felejtettem, hogy az 1. kezelés során 1 hónapig GUMI a visszafertőződés miatt ... Utána köv. mensitől már csak fenntartó kezelésként kell.

Az a baj, hogy a kúp csak helyileg hat, de ha tényleg gomba és ennyire makacs, akkor az már bevette magát a szervezetbe és azért nem hatásos a kúp, ezért kell a gombaölő belsőleg.

Annyit lehetne még, hogyha őszig úgyis várnátok ideális esetben, hogy 1x beveszitek a gyógyszert, aztán köv. mensi után 3 napos krém + kúp, akkor is, ha nincs tünet!!! És utána mensinél megint. Így 3 hónap maradna ki az 1xi gyógyszer miatt.

Én mindenképpen kikezeltetném baba előtt, mert tényleg okozhat bajt, már eleve az is, hogy a gomba ugye gyengült hüvelyflórát okoz, ami meg táptalaj az egyéb kórokozóknak is ...

Ja és még vmi, ha már gomba!!!

Nekem ezt egy elismert urológus mondta:

A NŐI HÜVELY (kislányoké is) MÁR 2-3 NAP ANTIBIOTIKUM SZEDÉS UTÁN ELKEZD GOMBÁSODNI, ez úgymond az antibió mellékhatása, erre ugye gyymor esetében már figyelnek a probiotikumokkal, de szegény hüvellyel senki nem törődik, ÚGYHOGY ANTIBIÓ KÚRA ALATT MINDEN 2. NAP GOMBAELLENES KÚP (pl. Pevaryl G, Canesten) ÉS UTÁNA IS MÉG 1 HÉTIG, MÁSNAPONTA!!!

Nekem azóta nem volt gombás gondom, mióta megvolt a gyógyszeres kezelés + antibió alatt kúpozok.

Pedig előtte már tényleg bérletem volt a nőgyógyászhoz ...

kacsa14
 
 


[quote="k_inga"]H írta:k_ingaa tavaly se kaptam ela gyerekektől,szerintem nem fogom ezután se.


Tudod, az ördög nem bubukál ... Mindenesetre láthatóan bégető gyereket kerülj!!!

Ami meg az idióta dokit illeti, már most kezdj tréningezni és anyatigrisesedni!!! Pléhpofát fel, aztán uccuneki és letojni a doki véleményét, neked kell vmi. és pont!

Kiírja ám körzetes házidoki is, nem kell feltétlen nődoki.

kacsa14
 
 


[quote="jeanner"]M írta:jeannerég mindig fájok, már egyre jobban :( de csak ott... onnan megy szerte...


Már hol OTT? Lent a nuni vagy alhas vagy 2 oldalt vagy hol? Nehogy vmi. gyuszid legyen, Te lány! Azért, ha nagyon fájsz továbbra is és se mensi, se semmi, meg kéne mutatnod magad dokinak, nehogy baj legyen!

Fájdaloműző manókat küldök!!!

kacsa14
 
 


Kacsa, na ez az, egy hete voltam dokinál, és azt mondta, minden rendben... semmi bajt nem talált, se gyuszi, se semmi..

Am a bal petefészkem szúr, de nagyon... meg néha lesugároz a hüvelyembe... várnám a télapót, de semmi... múlt pénteken véreztem picit, azt sem tudom, az mi volt, és azóta fáj :-(

Más: florangyn-t használok, kúp+zuhany, a zuhanyt tegnap kezdtem... nem akarom elkiabálni, egyelőre kiirtotta.. legalábbis se folyás, se semmi, még annyi sem, mint anno, hát nem tudom...

A gyógyszerre nagyon ráizgultam, utána is néztem neten, de sajna vesebetegek nem szedhetik... :( párom kórházban dolgozik, van ott egy értelmesnek tűnő doki, mondta, h beszélni kellene vele, de előtte ki akarom várni, mensivel mi lesz, mert ha meg mégis baba, nem akarom, h baja legyen... (mert ha a beágyazódástól véreztem, akkor még nem telt el valami sok idő, most késik első napja...) ha jövő héten sem jön meg, úgyis muszáj leszek dokihoz menni...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Jeanner!
Én még nem köszöntöttelek, régen jártam erre, uh. üdv!:)
Amiért írok:feltétlenül menj el nőgyógyászhoz, csináltass egy hasi uh-ot, nehogy méhen kívülid legyen!!! Bár a tüneteid lehetnek petefészek gyuszi miatt is, de nem árt az óvatosság, és a fájdalom akkor sem jó, utána kell járni!

Gomba:tampon használat is okozhatja, én amióta nem használom, egyszer nem volt semmi bajom!!!, pedig előtte minden hónapban volt vmi nyavajám!
Én csak ennyit tennék hozzá a témához:)

Angie!
Drukkolok neked mára!

Sajnos csak ennyire van időm, ezt az oldalt olvastam most át, egyébként olvasó üzemmódban vagyok, nem is magyarázkodom...:(

Emili már nagyon várja az ovit, be van íratva, fel is vették itt helyben:) Nappalra mrá régóta szobatiszta, éjjelre kb. másfél hónapja. Bár volt vagy 4 baleset eddig, de szerintem ennyi mér belefér;)
Nagyon önálló , egyedül öltözik, vetkőzik, wc-zik, popsiját is ki tudja törölni(bár kaki után jobb azért még ránéznem;))
Nagyon cserfes, és amazon is, a bölcsiben viszi a prímet :roll:
pankaa
 
 


Jeanner!

Bocsánat, hogy így beleszólok, jópár hónap kihagyás után, de éppen ugyanazt akartam írni, amit Panka, hogy ez a tünetekből akár méhen kívüli is lehet! Bár azt is kimutatná majd a teszt, de mindenképpen menj el dokihoz, ha nem változik a helyzet!
Nehogy nagyobb baj legyen!

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Jeanner!

A méhenkívüli nekem is eszembe jutott, csak nem akartam már varjú lenni ...

VISZONT!!!

HÜVELYÖBLíTÉST NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az megint csak gyilkos!!! Csak kimosod azt is, ami ott van jó ...

Floragyn kúp OK, de vizes kimosást NE!!!!

Tampont már én se használok ezer éve, tisztasági betétet sem, csak mensi után, ha még van pici cucc.

Sőt nekem mondták már azt is, hogy pl. a Lactacyd-tól volt minden baja és mióta csak szappannal mossa odalent magát, azóta semmi.

kacsa14
 
 


Jeanner
Ennyi infó után legyen okos az ember,de igazuk van a többieknek,nézesd meg,az a biztos!

Eszter
Üdv újra! :D

Kacsa
A hüvelyöblítésről én se hallottam sok jót,sőt,nekem is azt mondták,inkább árt mint használ. Nekem azt mondta a régi dokim,ha valami női baj van vagy nyáron strand után érdemes Saforelle intim mosakodóval tusolni,mert megöli a bacikat. Egész testre jó! Én a terhességem elejen használtam is,de már rosszul vagyok az illatától,nem bírom.

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kacsa
Gratulálok az ovihoz!!!
A "kisfalumban" van egy ikerpár: Kasza Blanka és Bianka. :)

Jeanner
Üdv csapatunkban. :)
Gyorsan meggondoltátok magatokat baba-ügyben. :)
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, nekem 2x volt pé utáni vérezgetés-barnázás. Az egyik az ágyában alszik, a másik még bent rosszalkodik. ;) :lol:

Kinga
Levi önként vállalta a melót, szülinapjára kap fűnyírót is. :lol:
Barikával óvatosan, mert ha véletlenül mégse vagy védett és elkapod, annak elég súlyos következményei vannak. Óvatosan!

Syry
A 12. heti UHn már nem volt ennyire nyugis a tesó, le se tudták "fényképezni". Sebaj, majd 28án. :)
A kert anyukáméké, épp virágot ültettek. Amúgy már nem ennyire "kopár", van benne paprika, paradicsom, borsó, bab, pár bokor eper, krumpli, pár gyümölcsfa, pár szőlőtőke.

Norwell
Hogy álltok a barikkal?
Kende micsoda szívdöglesztő! Édesek Sacival, nagyon hasonlítanak egymásra.

Angie
Jó nagyra nőttek a gyerkőcök! :shock:
A torta nagyon jó, nálunk se tartana túl sokáig. :)

Niki
Ejha, szóval ti is kedvet kaptatok a tesóra. Helyes! :D

Panka
Örülök, hogy jelentkeztél! Emili ügyes a szobatisztasággal!

A hüvelyöblítésről azt olvastam valahol, hol max havonta egyszer.
Ma voltam védőnőnél, 1 grammot se híztam, meg is dícsért érte. A vérnyomásom szuper, viszont kaptam egy kis fejmosást, mert nem iszom eleget. :?
Ma megjött a kombiteszt eredménye is:
A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 2 300
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000
Vendég
 


Maci!

Gratula a jó eredményekhez!

Viccesek az ikerpár szülei ... hogy lehetnek ekkora hülyék?!? Azt az 1 betű eltérést tök simán elírják, aztán majd lesz velük bajuk bőven ...

Nálunk a postás a borítékról nem képes az értesítőre ÁTMÁSOLNI a pontos nevet, nemhogy ilyen 1 betűs eltérésekkel manuipuláljon az ember ...

Zuram kollegája meg K.... Apor ... na, ő is megkapta :lol:

Kinga!

Én a tengert leszámítva semmilyen néplavórba ne megyek már, pont ezek miatt ... (Balcsiban utoljára vagy 20 éve fürödtem ...)

kacsa14
 
 


Sziasztok csajok!

Nem lesz baba, ma reggel sorozatos 36,7-8 után 36,3 volt a hőm, ma vagy holnap meg fog jönni (hála istennek...)

Ami a gombámat illeti, teljesen kivagyok... mindenki mást mond, persze mindenkinek működött az adott módszer, és mindenki csak segíteni akar, én ennek nagyon örülök, csak már lassan 100.000Ft-unk van abban, hogy kikezeljem magam, magunk (párom candida tesztje is + lett), de semmi... ma reggel olyan erős, csípős folyásom volt, egy órát bőgtem, teljesen ki vagyok készülve... a nőgyógyász által felírt 40.000. féle kúpot a se**embe is dughattam volna, annyit ott is használt volna, a floragyn sajnos nem nagyon vitte túlzásba, pedig elfogyott már az egész tasi... van, aki esküszik a lacobacis hüvelyöblítésre, itt sokan azt mondják, h ne, kipróbáltam, az se ment, használtam már jódkúpot is, annál erősebbet nem ismerek, de az se ért semmit, mert a vérem is tele van már vele... persze kiíratnám a diflucan-t nagyon szívesen, csak ugye vesebeteg vagyok, így nem lehet... a háziorvosom olyan fain doki, h nyáron egy egyszerű vesegyulladással kerültem kórházba, miután elkezdett kezelni, most vajon mit csinálna??? Vagy kiírna valami használhatatlan sz*rt, vagy kapnék kúpot, jó az nekem... visszamehetnék a nőgyógyászhoz, de kicsit soknak érzem a 12.000et ahhoz, h megint kiírjon valami használhatatlan kúpot... teljesen kétségbe vagyok esve, semmi reményt nem látok, kicsit se... összeomlottam ma reggel, annyira szeretnék babát, de sajna úgy fest, ha nem találok valami jó dokit, nekünk soha nem lesz :cry:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner!
Ne keseredj el. A kulcs ott van a soraid végén, kellene találnod egy jó dokit. Inkább erről érdeklődj, mint a kinek mi segített szerintem.

Maci!
Gratula a jó eredményekhez.
Tesó ügyben meg már egy éve kedvet kaptunk, csak épp apja akkor lett munkanélküli és kb mostanra látszik normalizálódni a helyzetünk.

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar
 
 


Kancellár, eddig is csak "jó" dokiknál voltam :( egyetlen egy orvos volt, aki lelkiismeretesen helyretett anno, kaptam tabit, meg kúpot, meg krémet és teljesen meggyógyultam, de exem visszafertőzött, mert neki ugye semmi baja nem volt, így a tabikat sem szedte és orvoshoz sem ment... mindegy, csak lesz valami, most van valami orvos, állítólag nagyon lelkiismeretes, és nagyon rendes, normális diplomás orvos, emellett természetgyógyászkodik is, hátha nem csak addig jut, h kiír vlmi kúpot, hanem tényleg megoldja a gondomat :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm a rám-gondolást a tegnapi napon! Rendesen be voltam sz...va (annak ellenére, hogy még magam is úgy gondoltam, hogy ezúttal gond NEM lehet), a torkomon akart kiugrani a szívem.
Ahogy a hasamra tette H.K. az uhu fejet, és megjelent a képernyőn a babóm, egyből mondta, hogy szép. A nagy kő legördült a szívemről. Aztán el kezdte méricskélni, és bólogatott nagyokat, és az arcán is láttam a nyugodtságot. Tarkóredőt 1,8 és 1,8-nek mérte, orrcsont is van. A végén azt mondta, hogy teljesen negatív uh alapján, de azért megkérdezte, hogy akarok-e amniócentézist, vagy inkább megszülöm (itt gondolom, a vetélési kockázatra gondolt). Aztán a véreredmény is nagyon jó lett, minden az értékeken belül. A PAPP-A 1,00 MoM, a BHCG 1,66 MoM. Így a két kockázati tényezőmmel együtt (korom + korábbi Down-kór) magasan negatív lett az eredményem, 1:1060-hoz. Ha kivették volna a down kockázatott, közel 1:2000-hez lett volna.
Megnyugodtam!

Ma beszkenneltem a babókám képeit, és gondoltam, veletek is megosztom:

Kép

Kép

Sajnos a nemét esélyünk sem volt megnézni, mivel végig hason volt, hiába bökdöstük, csak félig volt hajlandó megfordulni, és kibújni a lepényből, és akkor is takargatta a kis ökleivel az arcát. Érdekes, a fiam sosem volt szemérmes az uh-kon :roll:

A mért méretek alapján teljesen megfelel a terhességi kornak, 12+4 (és valóban 1-2 nappal kisebb a baba, mint amit a vonalzóm jelez, mert a 15. vagy 16. napon fogant). 7,04 centis az Óriásgombockám.

Pankaa!
Örülök, hogy jelentkeztél! Néha azért írhatnál magatokról, csak hogy mi van Emilivel. Örülök, hogy bevált az ovi! Melyikbe jár? A sportpályával szembe az "új" oviba? Jókat hallottam róla. Ház teljesen kész, belakva?

Eszter!
Nagyon köszönöm, hogy írtál, hihetetlenül jól esett :) Viszont nem válaszoltál, hogy te hogy vagy (pedig nagyon érdekelne) :) Pupyval még mindig gyakran találkozgattok? Priviben írhatnál róla pár sort!

Norwell!
Sacika biztos szobatiszta lesz nyáron. Az a legjobb alkalom. Eröltetni semmit sem szabad. Még februárig van ideje!!!

Kacsa!
Timcsa is biztos átgodolja majd nyáron a pelust. A nagy melegben rá fog jönni, hogy milyen kényelmetlen a vastag pelus :)

Jeanner!
Ez tényleg nagyon gáz! Lehet, hogy az a sok szer, amit kipróbáltál, még jobban kinyírta a szervezetedben az egészséges bacikat is, és totál fel van borulva minden benne, főleg, ha már a véredbe is belekeveredett. Biztos vagyok benne, hogy van rá megoldás, de ahogy te is írta, a kúlcsszó itt a jó, hozzáértő szakember, aki nem tesztelget, hanem tudja, hogy mi kell neked. Én sajnos ilyen dokit ajánlani sem tudok, de drukkolok, hogy minél előbb rátalálj az emberedre!!! Így tényleg nem fog összejönni a baba, de ha mégis valamiért, akkor még baj is lehet belőle. Én arra bíztatlak, hogy indulj el komolyan a gyógyulásotok érdekében!!!

Maci!
Gratula neked is a jó eredményeidhez. Szép!!! A 18 és 13-as triszomiákra nekem is valami 40 000 és 90 000 jött ki.

Syry!
Olyan ritkán jössz :(

Juca!
???? Te merre vagy ????
Minden rendben? A blogodba nem volt időm beleolvasni, de lehet, hogy most megteszem :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie, annyira, de annyira édes ez a 2 kép :) gratulálok, és nagyon boldogan olvastam, h nincs semmi baj :)

Igen, dokit továbbra is keresek...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jo reggelt lanyok! :P

Jeanner,

Udvözöllek köztünk! :D Nagyon sajnalom a megprobaltatasokat, tanacsot sajnos nem tudok adni. :( Illetve csak azt tudnam mondani amit a többiek is irtak. Minden esetre valami hozzaertö orvosra lenne szükseg aki vegre kikural rendesen! Drukkolok ehhez!

Maci,

Nagyon szep eredmenyek, örülök neki! :P Nekem is hasonlo volt Sofikammal. Es erdekes beagyazodaskor nekem is volt egy csepp ver most viszont Davideval nem.
Egyebkent annyira mas minden a masodikkal. Talan csak azert mert kislany nem tudom. Levike hogy van?

Kinga,

Lattam, hogy kerestel egy-ket hete köszi jol esik csak sajna az olvasasnal nem jutottam tovabb.. :D Hogy vagy? Faradekonysag? Hanyinger? Lassan 11 hetes leszel! :P

Eszter,

Draga Eszter hogy vagy? :P

Panka,

De jo olvasni rolatok is! :P Davide is megy oviba szeptembertöl azzal a kikötessel, hogy szobatiszta... :lol: Hat ezen meg dolgoznunk kell.

Norwell,

Nalunk ugy van, hogy jan.31-ig kell betöltenie a 3. evet es sajnos nagyon sok varosban-faluban betartjak szigoruan...pl. a szomszed faluba mar nem jarhatna Davide mert februar 4.-en született....
Viszont itt nalunk nagyon rendesek ide mehet ha nem kakil be.
Edes lehet, ahogy elküldi anyat mert nyugodtan akar kakilni.. :lol: :lol: ez nagyon tetszet!

Kitty,

Mi ujsag? Baranyhimloröl tudsz mar valamit? Remelem minden rendben! :P

Niki,

Akkor lassan jöhet a következö kis buborek! :P

Kacsa,

Nem tudom irtam-e mar nagyon szep lett Timi szobaja a parnak csodaszepek, sehol nem lattam hasonlot! Jol ertettem Timi is megy oviba iden?

Lanyok!

Szivesen fogadnek tanacsokat szobatisztasag ügyben! Ki hogy csainalta? Persze tudom nem egyformak a gyerekek de megis erdekelne kinek mi valt be.

Ja, es meg valami: volt valakinek olyan, hogy a babaja harom honaposan ataludta a ejszakat? Nekem ilyen Davideval soha nem fordult elö. Egeszen egy eves koraig.. :roll: Sofi viszont mar kb. egy hete 6-7 orat alszik egyhuzamban ejszaka. En meg csak lesek.. :roll:
Amugy teljesen mas a ket gyerek. A szopizas is. Davide orakat volt cicin, vele egyfolytaban szoptattam Sofikam viszont max. 10 perc alatt elintezi.. 8)

teszek par kepet is, szep napot mindenkinek! :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jeanner,

Bocsi most olvastam, hogy eddig is 'jo' orvosaid voltak(elötte word-ba irtam) szoval akkor remenykedjünk, hogy akit most ajanlottak az tenyleg jo! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jucmuc, rettenetesen aranyosak a gyerekek!!!!!! :)

Mi anno azt csináltuk exem nővérével, h ha mese volt, szóltunk a kislánynak, h szóljon ha "dolga" van, és akkor behoztuk a bilit, ő ráült és elücsörgött rajta, amíg nem tö9rtént valami, néha kicsit tovább is, ha olyan volt a rajzfilm, aztán egy idő után magától ráült :)

Ami a dokit illeti, hát nem tudom... valami csak lesz...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Köszi szepen! :P Az ötlet tetszik majd kiprobalom! Mondogatom mar neki egy ideje, hogy szoljon ha kakilni kell, parszor mondta is de eddig meg nem kakilt bilibe. Türelem rozsat terem.. :D 8)
Szoritok doki ügyben! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Hahó!
Angie!

Nagyon jó hírek! De jó,akkor megnyugodhatsz tényleg!
Maci
Jó,hogy jelentkeztél! Rendes gyerek eza Levi,jó,hogy nem városban laktok,mi lenne a kis udvarmesterrel? Tényleg,hogy hívják a védőnőtöket? Egy ideig a miénk helyettesített ott,de már szerintem van sajátotok,ugye?

Jucmuc!

Édesek ezeka lurkók nagyon! Davide tök sokat komolyodott! És a kislány micsoda kis pufiarcú! Úgy tetszeneka husis babák,olyan kis édes a duci talpuk! Nekem is olyan kell! És ahogy magunkat elnézem,nem lesz csontgyenge!
Egyébkénta hányingerem tartja magát,de háztatrási keksszel egész jó. A vérnyomásom 90/60 minden nap,úgyhogy nagyon fája fejem. A doki azt mondta igyak kávét, a védőnő szerint ne! Na,most legyek okos!
Már nem dolgozom,így könnyebb, sokat pihenek. 21-én megyek vérvételre,25-én uh-ra,meg azon a héten kell menni a kórházba a 4-es tesztre. Az ugye a down-t szűri?

Kép
Kép
k_inga
 
 


Ez a mese elé ültetés nálunk is működött, de ahhoz már el kellett juttni a hajlandóságig.
Amíg nem látod a gyereken, hogy érdeklődik a bili/wc iránt, addig szerintem ne eröltesd, mert ellentétes érzéseket is ki lehet váltani.
Én anno kitettem a bilit a pelenkázó mellé jó látható helyre, és elmondtam Szilárdnak, hogy mire való, de nem engedtem vele játszani, hogy ne játékszernek fogja fel. Egyszer el kezdte mondani pelenkázás közben, hogy pisilek a bilibe. 1-2 hétig ráültettem, amikor kérte, utána pedig (amikor melegek lettek), levettem a pelust, bugyit adtam rá, abban volt egész nap. Az elején napi 15 bugyit pisilt össze, aztán egyre kevesebbet. Én kérdezgettem, hogy pisilünk a bilibe. Mivel Szilárdot érdekelte, legtöbbször vállalkozott rá. Volt egy kis lázadás is, amikor elutasította, talán egy hét, de aztán újból bilizett. Szép lassan rászokott.
Van aki kivárja, amíg a gyerek mondja, hogy vegyék le a pelust, de én nem akartam azt megvárni, mivel ott volt a nyár, és ki akartam használni a meleget az esetleges bepisilésekre. Éjjszaka csak a stabil nappali szobatisztaság után kezdtem szoktatni.
Szilárd fantasztikusan szobatiszta lett, sosincs baleset, mindig szól, és be sem csöppen neki. A szomszédaim megvárták, amíg a gyerek magától lett szobatiszta. Na ott van baleset, bepisilés nappal és éjszaka is.
De tényleg nem tudom mitől függ, alkat vagy szoktatás? :roll:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jeanner!

Doki ügyben nem tudok segíteni, mivel közöm nincs BP-hez ... NLC-n nézelődj vagy indíts topicot, hogy BP-n keresel dokit ezzel és ezzel a gonddal.

Jó lenne csináltatni egy hüvelytenyésztést is, hogy egyáltalán lássuk, hogy mi van odabent.

Most nem tudom, mi a neve, de van vmi. szuri formájában kapható tejsavbacis izé, pár éve nagy port kavart, mikor megjelent, sokan esküdtek rá, hogy a kúra után lettek babásak, most nem jut eszembe a neve, de hátha rémlik vki-nek. Lehet, nem ártana egy olyan kúra sem.

A vesebetegséged pontosan mit takar?

Azért a gyógyszer témának is nézz utána, mert biztosan van más belsőleges gombaellenes szer, vmelyiket csak szedheted Te is.

Angie!

Gratulálok a jó eredményekhez!

Jucmus!

Igen, megy Timi, hisz már betölötte a 3at, nincs értelme itthon tartani.

Édesek a gyerkőcök!

Timi pár hetesen már átaludta az éjszakákat ...

kacsa14
 
 


Sziasztok!

Eszter!

Én is csatlakozbnék az előttem szólókhoz: Örülök, hogy benéztél :) Ölellek :)

Angie!

Annyira rülök a jó híreknek! És tényleg nagyon formás babácska.

Jucmuc!

Micsoda szöszke kis tündérek! Jól látom, a egy csat Sofia hajában? Gyönyörű!
Nálunk a fellépős WC ülőke vált be, a Dóri mádott felmészni rá, ő nem is nagyon bilizett. Olyan nagylányosnak érezte, hogy felmászhat trónolni. Persze ezzel is meg kellett várni az érdeklődést részéről.
Dóri is korán átaludta az éjszakát, de aztán 4 hósan "elromlott", és másfél éves koráig kelt. Eszti 4 hósan kezdte, és azóta is egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kellett kelni hozzá, Ádám meg kb. 1 éves kora óta alszik stabilan. Bár ma éjjel éppen parádét csapott :roll:

Kacsa!

Még nem is gratuláltam az ovihoz, úgyhogy grat! Állat módon irigykedek rátok, szerintem a Dorcit az idén se veszik majd fel. :cry:
Nem a Gynevac szurira gondolsz?

Kinga!

Sajnálom a hányingert :(

Csajszikák, ezerrel sípol már a beszarásjelzőm, jövő csütörtökön röppenek be a kórházba műtétre. Többet nem néznek már kismamának majd... Drukkoljatok, ha tudok, jövök! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Jucmuc
nagyon édesek a gyerekek, nagyon sokat nőttek!
Köszi, jól vagyok.
A barihimlőt Kinga kérdezte.

Évi
műtéthez drukk! Majd aztán hozz sok-sok képet, biztos nagyon csini leszel (most is az vagy).

Eszter
örülök, hogy jöttél!

Kacsa
nekem ugyan sose volt ilyen gondom, de én szabadtéri strandra simán bemegyek (pl Balcsi), de strandra nem. Van pár uszis ismerősöm, így kösz kihagyom hátralévő életemre. :roll:

Hétfőn megyek a vérvétel eredményemért, remélem, kész lesz. Két hetet mondtak :roll:
Vendég
 


Évi
Mennek a drukkok
Én is beszari vagyok kórház és tűszúrás téren,de legalább lebegjen az a szemed előtt,hogy bomba csaj leszel! :D

Kitti
Kíváncsi leszek az eredményedre

Mi az,megint sztrájkoltok,hogy itt a hétvége? Nagyon elpunnyadtok mostanság hétvégén! Most még az idő is rossz,nem kifogás a szabadban töltött idő! Tessék kérem aktivizálódni!!!!!!!!!!!!! :D :twisted:

Kép
Kép
k_inga
 
 


Kinga
én itt vagyok :)
Én is kíváncsi leszek, remélem, hamar rendbe hozható.
Mikor mész orvoshoz? Tünetek, hányinger?
Vendég
 


Aktivizálódva! :D

Beszélt párom a dokival, mindent elmondott neki, azt is, hogy a vizsgák miatt nem tudok bemenni, de két hete voltam nőgyógyásznál, az mindent rendben talált, meg hogy a kenetem eredménye is negatív lett, stb stb, de viszont a folyásom félidő óta visszatért, és mennyire idegesít engem a dolog, mert így nem merünk belevágni a baba dologba :( kérdezte a doki, hogy viszketek-e, fáj-e, csíp-e, nem panaszkodtam-e ilyesmire, de ugye semmi ilyesmi, meg ez a valami teljesen vízszínű, a tegnapi volt barnás fehér, de amúgy nem jellemző... azt mondta, ez nem folyás, hanem túltermelődött ovulációs folyadék, meg ha kóros gomba lenne bennem, azt mondta volna a nődoki/kimutatta volna a kenet/stb... szóval szerinte ha a nőgyógyász külön nem szólt és engedélyezte a babát, akkor ne aggódjak ezen, a halvány + candida teszt meg annyit tesz, visszaszorult, de még akad, sok még az antitest a véremben (nem a candida, akkor már kórházban lennék), szedjem a probit, meg használjak probikúpot, és minden teljesen rendben lesz... gomba valszeg már nincs, ha folyásom sincs, ha meg mégis maradt egy kicsi, inkább építsem a hüvelyflórámat, mint hogy még jobban szétbombázzam... szóval most megjön, és ha elmúlt, rápróbálunk a babára, hátha összejön :) biztonságosabb, ha nyári szünetben megerősödik, mintha 2. hónaptól suliba járok vele, de ha nem jön össze, akkor sincs semmi...

Norwell, ha erre jársz, egy május/júniusi babát boszorkánykodj össze nekünk kérlek szépen :wink:

A Kacsa, a vesebetegségem egy ritka és remélem nem örökletes betegség, asszem nephrosyndroma, tejfehérjétől (nagy mennyiség pl. 3 deci tej ilyesmi) begyullad a vesém, és fehér folyásként távozik valami csípős izé, olyankor nem tudok felkelni az ágyból és rettenetesen fáj pisilni is... de mondom, a dokiban bízom, mert természet gyógyász/ diplomás orvos és nem most kezdte... mondta, hogy nincs semmi bajom, ha a doki sem mondta, a sima vízszínű folyás normális, az meg ugye főleg erre utal, hogy félidő és mensi előtt közvetlenül meg semmi nincs... most sincs folyásom... és mensi után sem szokott lenni hetekig... aztán begörcsölök, ovu, folyás... aztán leesik a hőm, folyás elmúlik... hát ennyi :) de mondta, ha ettől nyugodtabb vagyok, 2 hét múlva menjek vissza dokihoz, de ugyanezt fogja mondani...

Évi nagy drukk neked, miért műtenek?

Kitty, remélem, jók lesznek az eredmények, majd mesélj!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner
Hát nálad sem kell különlegességért a szomszédba menni...

Kitti
Tünetek enyhülőben,a hányinger istenes már,a gyomrom és minden este,de ma vettem már rá Rennyt,azt lehet szedni. vérzés szerencsére nem volt azóta,meg normalizálódik a hasfájásom is. Rengeteg gyümölcsöt eszem,nektarint,dinnyét hozott apu,és nagyon finomak! Nem ilyen tökízű vacak. A nektarint együltő helyemben megettem,a dinnyéből hagytam másnak is. Olyan voltam mint a kisgyerek az édességboltban. De azt ugye nem kívánom,csak a gyümölcsöt. Nem is baj,mert akkora leszek mint egy víziló! :D
A gyümölcs meg kell is,mivel nem szedem rendesen a Gravidát,mert szorulásom volt tőle,csak heti 2x veszem be,a védőnő megengedte.

Kép
Kép
k_inga
 
 


Segítség,hogyan kell beilleszteni a vonalzómat,hogy látsszon is? Ha bemásolom a teljes kódot,akkor mit kell csinálni vele?

Kép
Kép
k_inga
 
 


Sziasztok!

Szobatisztaság:
Én kérem szépen egy orvosi csoda vagyok :)
Az anyukám a bátyámnál annyira megunta a sz@ros pelenkák mosását, hogy megfogadta a védőnő tanácsát, hogy szopi/evés után üljön velem bilire, úgy, hogy a lába között fogta a bilit és rajta engem. :lol:
1 éves koromra már szobatiszta voltam. Bocs... Nem emlékszem semmilyen megrázkódtatásra :) Viszont cserébe sokat ültem (ültettek) bilin. :lol:
Szerintem olyan alkat is kell hozzá. Minden gyerek más és más.

A Gynevactól a barátnőm gyulladásai legalább egy évre rendeződtek. De a pasinak is kapnia kell.

pussz
lilia
lilia
 
 


Lilia, köszi az infót :-) nekem szerencsére nincs gyulladásom 2 éve :-)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Jeanner
Te még ilyenkor se tudsz aludni?

Basszus,én meghalnék ha olyankor kelnem kéne...

Kép
Kép
k_inga
 
 


Este korán feküdtem :roll:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Én amilyen álomkóros voltam az elején,mindig tudtam volna aludni. Most este fent kukorékolok,míg a párom haza nem ér,reggel meg nem tudok felkelni. Mondjuk tegnap elaludtam jól,de éjjel fentvoltam vagy 2 órát. reggel meg a párom keltegetett,hogy beszélgessünk,nme siet sehova. majdnem agyoncsaptam... :)

Kép
Kép
k_inga
 
 


:D én érdekes módon mostanában nagyon keveset alszom, de nem csak mert kelnem kell, amúgy is... egyébként jó az alvókám :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Nekem megjött, gólyák, szétszóródás a szélrózsa minden irányába!!! :D

Kép
Kép
norwell
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?