Sziasztok Lányok!
Köszönöm a rám-gondolást a tegnapi napon! Rendesen be voltam sz...va (annak ellenére, hogy még magam is úgy gondoltam, hogy ezúttal gond NEM lehet), a torkomon akart kiugrani a szívem.
Ahogy a hasamra tette H.K. az uhu fejet, és megjelent a képernyőn a babóm, egyből mondta, hogy szép. A nagy kő legördült a szívemről. Aztán el kezdte méricskélni, és bólogatott nagyokat, és az arcán is láttam a nyugodtságot. Tarkóredőt 1,8 és 1,8-nek mérte, orrcsont is van. A végén azt mondta, hogy teljesen negatív uh alapján, de azért megkérdezte, hogy akarok-e amniócentézist, vagy inkább megszülöm (itt gondolom, a vetélési kockázatra gondolt). Aztán a véreredmény is nagyon jó lett, minden az értékeken belül. A PAPP-A 1,00 MoM, a BHCG 1,66 MoM. Így a két kockázati tényezőmmel együtt (korom + korábbi Down-kór) magasan negatív lett az eredményem, 1:1060-hoz. Ha kivették volna a down kockázatott, közel 1:2000-hez lett volna.
Megnyugodtam!
Ma beszkenneltem a babókám képeit, és gondoltam, veletek is megosztom:
Sajnos a nemét esélyünk sem volt megnézni, mivel végig hason volt, hiába bökdöstük, csak félig volt hajlandó megfordulni, és kibújni a lepényből, és akkor is takargatta a kis ökleivel az arcát. Érdekes, a fiam sosem volt szemérmes az uh-kon
A mért méretek alapján teljesen megfelel a terhességi kornak, 12+4 (és valóban 1-2 nappal kisebb a baba, mint amit a vonalzóm jelez, mert a 15. vagy 16. napon fogant). 7,04 centis az Óriásgombockám.
Pankaa!
Örülök, hogy jelentkeztél! Néha azért írhatnál magatokról, csak hogy mi van Emilivel. Örülök, hogy bevált az ovi! Melyikbe jár? A sportpályával szembe az "új" oviba? Jókat hallottam róla. Ház teljesen kész, belakva?
Eszter!
Nagyon köszönöm, hogy írtál, hihetetlenül jól esett
Viszont nem válaszoltál, hogy te hogy vagy (pedig nagyon érdekelne)
Pupyval még mindig gyakran találkozgattok? Priviben írhatnál róla pár sort!
Norwell!
Sacika biztos szobatiszta lesz nyáron. Az a legjobb alkalom. Eröltetni semmit sem szabad. Még februárig van ideje!!!
Kacsa!
Timcsa is biztos átgodolja majd nyáron a pelust. A nagy melegben rá fog jönni, hogy milyen kényelmetlen a vastag pelus
Jeanner!
Ez tényleg nagyon gáz! Lehet, hogy az a sok szer, amit kipróbáltál, még jobban kinyírta a szervezetedben az egészséges bacikat is, és totál fel van borulva minden benne, főleg, ha már a véredbe is belekeveredett. Biztos vagyok benne, hogy van rá megoldás, de ahogy te is írta, a kúlcsszó itt a jó, hozzáértő szakember, aki nem tesztelget, hanem tudja, hogy mi kell neked. Én sajnos ilyen dokit ajánlani sem tudok, de drukkolok, hogy minél előbb rátalálj az emberedre!!! Így tényleg nem fog összejönni a baba, de ha mégis valamiért, akkor még baj is lehet belőle. Én arra bíztatlak, hogy indulj el komolyan a gyógyulásotok érdekében!!!
Maci!
Gratula neked is a jó eredményeidhez. Szép!!! A 18 és 13-as triszomiákra nekem is valami 40 000 és 90 000 jött ki.
Syry!
Olyan ritkán jössz
Juca!
???? Te merre vagy ????
Minden rendben? A blogodba nem volt időm beleolvasni, de lehet, hogy most megteszem