Sziasztok!
Végig olvasva a hozzászólásokat a következőket szólnám hozzá:
Cukorvizsgálat: jo hogy ennyien irtatok rola, most már látom mi vár rám. Hétfőn megyek az orvoshoz legközelebb, akkor leszek 24 hetes, tehát gondolom akkor majd már mondani fogja mikor kell mennem. Nekem még eddig nem volt. Vért is csak kétszer vettek eddig tölem, a legelején, és az AFP-hez. Más vizsgálatom nem is volt.
Szülöszoba: természetesen már a Fábry show elején elaludtam, de gondosan beallitottam a vekkert, igy fel tudtam ébredni és megnézni a müsort. Tetszett hogy az elözö adas anyukái nagyon karcsuak lettek.
A szülés nekem is tetszett, föleg az a maszk dolog. Szerintem jo szülés volt, hasonlot kivannék magamnak is.
De erre a fájdalomra szerintem nem lehet felkészülni. Csak legyen bennünk elég erő.
Betét: Esztyx, tudod irtam hogy vettem olyan betétet, ami elszineződik ha esetleg magzatviz szivárogna. Észrevettem hogy a pici folyás mellett van egy másik átlátszo folyadék is , és természetesen megijedtem, de a teszt negativ lett, igy az biztos csak vizelet volt, mert mint megtudtam normális az, hogy van egy kis vizeletszivárgás.
Marica, természetesen irj a szülésröl! Minden érdekel bennünket! Jo és rossz tapasztalat egyaránt.
Sueda, én a MÁV elöadás idöpontját tudom neked mondani. Én jövö héten megyek elöször. Szoval annyit tudok hogy minden honap második szerdáján 18 orátol van elöadás. Hogy mi a témaja azt nem tudom, de szivesen beszámolok majd neked rola.
Edwig, remélem azota már megszünt a görcsölés. Nekem gyakran van menstruácios fájdalmam, de max 1-2 percig tartanak. Ha rákérdezel a dokinál biztos azt fogja mondani, hogy hát tudja ez egy más-állapot.
Bagzer, az én köldököm már majdnem sima.
Smille, én 20 hetesen voltam 4D-n, és a vége fele, 30 hét után tervezek még egyet. Csak azért, hogy lássam a pofiját. Tulajdonképpen ennek csak pszichikai jelentősége van.
Huh, itt a vége. Egyébként jol vagyok, és már várom hogy végre lásson a doki, és megnyugtasson hogy minden ok. Az olyan jo....
Puszi mindenkinek,
Eszter
23+4