Panndi!
Mélységesen sajnálom!!! Erre tényleg nincsenek szavak
Angie!
Nagyon drukkolok holnap! MInden rendben lesz! Várjuk a híreket rólatok!!!
Danyu!
Azért nehogy túlerőltesd magad!
Lillanyuci!
REméljük, hogy már a vizsgálatok eredménye elött beköltözik hozzátok babuci
Tali: Nagyon drágák vagytok, s a katasztrófális körülmények között szervezett/tervezett osztálytalimat szívesen odadobnám Értetek, de sajnos ezt azért nem tehetem meg...s az 19-én du. lesz....VISZONT: 20-án terveztem egy vidéki utat (Apum családját szeretném meglátogatni), ezt talán át tudnám tenni hétköznapra...most keresgélek a neten,s pont ma reggel láttam, hogy Halász Jutka lesz a GyerekSZigeten (Hajógyári sziget szerepel a helyszínként) talán ti többet tudtok róla
Ez lehet, hogy nem rossz program gyerekekkel???? Csak kérdés, mert 100%-ig nem tudok semmit ígérni, de talán meg lehetne célozni..
Beze!
UH talán nem hétvégére esik???
Annamari!
S hogyan adod be a gyógyszert Rékának?? Nekem ez nagyon nehéz....mindig bajban vagyok, mikor kicsi volt "befecskendeztük" a szájába, de most nem megy...ha lefogom, akkor kihányja
Kri!
Szépséges a kicsi Zsombid, tényleg!
Franci!
Így már tiszta! a 12mm-es petezsák már jó "nagy"...szuper, hogy látja benne a babát, s az is, hogy van elgondolás, hogy mi lehet a petefészkeddel! Nagyon szorítok, hogy rendben legyen minden veletek! Pihenj, amennyit tudsz!
Maryka!
Gyurikának jobbulást!
Egy kérdés: nálatok mennyi idő volt a leghosszabb ovis szoktatás???
Nem haladunk, Marci mindig sír, s csak sétálnak vele, s 20-25-30 perc után "beintenek", hogy vigyel el....s csak az udvaron volt eddig...nem merek beleszólni, mert egy nagyon jó barátnőm (aki pedagógus), azt a tanácsot adta, hogy ne szóljak, mert utána a Marci issza meg a levét
Kipróbálnám, hogy egy órával késöbbb megyünk, s megint együtt lehetnék vele, de félek, hogy nem engednék....így meg nem látom a végét, csak sír, én kintről figyelem, ők sétálnak, de nem kommunikálnak, nem is tudnak egy síró gyerekkel
Megköszönném, ha szakmai szemmel írnál nekem valamit! Persze, csak ha nem terhelllek!
Moti!
Szegény kicsi Sebi! Ilyenk kicsi babákkal még rosszabb...vagy a fene sem tudja, csak gyerek ne legyen beteg!
Jobbulást Nektek is! Doki mit mondott??
Megyek, mert dolog van! Sziasztok!