Új privát üzeneted érkezett!

ja, Maryka, most olvastam, hogy ide írtad, mehetünk HOzzátok is.ezen nem veszünk össze.majd felváltva. :D amúgy nem vagyok szégyenlős szoptatás téren, csak éppen a játszótéren annyian vannak, hogy ott azért nem tudok csak úgy lazán nekikezdeni. :D
előre is köszönjük a meghívást, amint elmúlik a taknyosságunk, megyünk!
én egész éjjel fent voltam, mert SEbit figyeltem, hogy milyen taknyos, pedig ő egyébként reggelig aludt, fél hatkor is csak én vettem föl megetetni, hogy legyen már benne egy kis anyatej.alig vagyok balek.nemhoigy aludnék.dehát úgy aggódtam.szerencsére nemsokára jön a gyerekorvos, majd ő megnyugtat. :D kiszívtam a ki8s orrát, olyan picike, még az orrszívó porszívó csöve sem fér be a nózijába. :D

most rohanok főzni, de mindenkinek és mindenkiért szorítok, őszintén!!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Szentendrei kiscsapat!
Úgy-e tudjátok, hogy légvonalban én is nagyon közel lakok hozzátok (Vác) :wink:

Moti!
Én a publikus szoptatást mindig úgy oldottam meg, hogy a vállamra terítettem a gézpelust, úgy hogy a cicimet és a baba fejét takarja. Így senki nem lát semmit, csak a válladon elterített pelust.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Akkor üljetek kisrepülőre és már mehet is a tali! :lol:
Nagyon drukkolok a holnapi naphoz! Ennyi ima, és poz. energia mellett semmi rossz nem történhet :)

Moti!
Mi is betaknyosodtunk. orrszívóztunk visítással párosítva nagyon utálja :(
Sebikének sok- sok gyógypuszi :)

Boniko!
Jó, hogy jöttél :)

Kép
Kép
maryka
 
 

 
 

Lillanyuci!
örülök, hogy jöttél :D Mennek a drukkok, és ne felejts el értesíteni minket!

Itt reggeltől esik az eső :( De azért elmentünk zenebölcsibe , meg piacozni :)

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Panndi!
Szívből sajnálom ami történt! Sok erőt kívánok neked.

Angie!
Holnap 10 óra 20 perc. Felírtam. Drukkolok. Bocsi, imádkozni nem tudok. De lassan meg kéne tanulnom. Ha tudsz majd tájékoztass minket.

Boni!
A Colstinak és a fog szurinak mi köze van egymáshoz?

Szilvi!
A petefészkemen egy bevérzés van. Valószínűleg a Clostitól. A méhemben pedig egy 12 mm-es petezsák, benne a kicsit homályos baba. Csak sajnos kicsit vérzek, valószínűleg csak a méhszáj vérzik.

Megyek a Gergőmért! Puszi
franci
 
 


Sziasztok!

angie: bankban dolgoztam. Amióta eljöttem, háromszor volt leépítés és most teljes létszámstop van. Tudják hogy mennék, de inkább nem számítok rá. Ha mehetek, az kellemes meglepetés lesz. De nézelődök másfelé is...
HOlnapra nagyon-nagyon szorítok Neked!!!

maryka: jobbulást Nektek! Itt is esik az eső, ami egyedül az elvetett fűmagomnak jó... Alvás után elmegyünk a játszóházba, ha már csak benti programot tudunk ma tervezni.

moti: gyógyuljatok gyorsan!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Angie!
Holnap én is gondolok Rád!!!!! Egyből meg is lesz az eredmény, ugye???

Évi!
Mintha olvasta volna, hogy gyedről is vissza kell venni a kismamát, ha ő munkába szeretne állni, sőt 3 éves koráig védett vagy.
Nálunk is létszámstop van, ezért is akarják, hogy ne szabin legyek, hanem táppénzen, mert így hamarabb kiírhatnak a létszámból.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Maryka, Moti!
Jobbulást nektek!!!!!! illetve apróságoknak.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Kedden lesz a műtét, sajnos korábban nem lehet.

Szóval egy hét várakozás... :?

Azt mondta ma a dokim, hogy ő a 35 éve alatt nem látott még ilyen súlyos állapotot egy ennyire pici babánál :cry:
Vendég
 


Pannd!
Annyira sajnálom!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: előbb nem is vették észre? Olvastam, hogy előtte szerdán voltál uh-on, ott akkor semmit nem is láttak? Valami nincs meg neki, vagy gondolom erről nem szeretnél így beszélni. Egy nagy ölelést küldök, hogy minél előbb túl legyél/ legyetek rajta. S tényleg ahogy Angie is írta, hogy bátran sírt ki magadat!!!! Ha gondolod, gyere sűrűbben, ránk számíthatsz.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Angie, holnap nagyon szorítok érted/értetek.++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni, én se értem miért nem lehet szedni a clostyt miközben a fogadat csináltatod? Ha így haladunk tényleg augusztusi pocilakónk lesz :lol: :lol: :lol:

Lillanyu, én is úgy tudom hogy vissza kell vegyenek és a gyerek 3 éves koráig védett vagy, nem küldhetnek el. Jó hogy jöttél. Mennek a drukkok neked is ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maryka, Moti jobbulást nektek. Zsombi is utálja a porszívót. Bár most úgy hívja szipi és megy teszi bele a végét a porszívó végébe, csak be ne kapcsolják a szülei :lol: :lol: :lol:

Franci, szorítok neked nagyon. Vérzés most már mindjárt elmúlik érzem. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szentendrei kiscsapat, kicsit irigy hogy tudtok talizni. Most akkor mikor is lesz a nagy tali?

Mi már kicsit jobban vagyunk. Az étvágya nagyobb a gyereknek mint nekünk. Egész nap megy, dumál, és persze rám tapad mint egy kis mágnes :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Panndi, most olvasom. Annyira sajnálom tényleg. Korábban nem is láttak semmit? Ha már úgy érzed, hogy tudsz jönni, vagy csak szeretnéd kiírni magadból ami benned kavarog akkor itt mindig megértő fülekre találsz.
Ölellek, és mihamarabbi felépülést, és teljes szívemből mihamarabbi pocaklakót kívánok neked.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


De, leírom mi a baj. A baba hydropszos, ez egyrészt azt jelenti, hogy a tarkóredője a megengedett 3 mm helyett 9 mm, és az egész testét egy vizenyős réteg veszi körül. Nem működik a szíve, veséje, tüdeje, víz van az egész szervezetében. Azt mondták, valószínű a 20. hétig meghalna méhen belül, ha meg mégis megszületne, akkor utána halna meg nagyon hamar, mert semmi fontos szerve nem működik :cry:
Vendég
 


Egy kép Zsombiról ezen a napon lett másfél éves :lol:

Kép

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Panndi!
Jaj, szegényke! Hát tényleg jobb a picikédnek, ha már most sokkal jobb helyre kerül, és én hiszek benne, hogy majd találkoztok a másik életben!!! Nekem ott 6 gyerekem lesz :) :(

Lányok!
Lassal lelépek, de amint tudok, holnap bejelentkezem. Az eredmény helyben meglesz, úgyhogy legkésőbb este megírom a telefonomról. Még egyszer nagyon köszönöm a drukkjaitokat, imáitokat!!!!

Tali:
Hétköznap legyen vagy szombaton? Ha állatkertbe megyünk, akkor a hétköznap jó (mert hétvégén meg sem lehet moccanni), de ha mondjuk a Városligetbe vagy Margitszigetre piknikezni mennénk, akkor jó a szombat is. Mondjuk, én személy szerint inkább a picnikezést támogatom, mert az állatkertben le sem tudunk ülni, beszélgetni, ismerkedni. A gyerekek biztos azt élveznék jobban, de egy piknikre is ki lehet nekik találni valami jó kis elfoglaltságot (annyi kreatív anyuka van közöttünk :wink: ).
Ha júni 18-20-át választjuk, még az is elképzelhető, hogy Annamariék is ott tudnak lenni (szerintem ez egy jó hétvége), és hátha pont akkor Szilviék is ráérnének 1-2 órára. Olyan jó lenne, ha távolabbi emberkéket is meg tudnánk ismerni!
Várom a visszajelzéseket, hogy kinek mi tetszene és hogy ez a júni 19-i hétvége jó lenne-e.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Panndi, borzasztóan sajnálom, nagyon együtt érzek veled! :cry: :cry: Kitartást, sok erőt kívánok, és mihamarabb egy egészséges pocaklakót! Az angyalkátok biztosan küld maga helyett valakit! Ölellek!

Angie, én is nagyon drukkolok értelek, de érzem, hogy jó hírekkel fogsz jönni!
Én a szombatot támogatnám, mert csak a férjemmel tudnék menni, de ez a hétvége pont nem jó, szerintem akkor lesz a 12. heti uh-m.

Sebinek, Gyurikának gyógypuszik mennek, gyógyuljatok meg hamar!

Kri, köszi, jól. Nagyon szép kisfiad van, a lányos anyukák kezdhetnek aggódni. :D

Boni, az összefüggést én se értem. :roll:

Annamari, hogy van Réka? És ti? Rókáék elköltöztek?

Szilvi, hogy vagytok?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nekem ján.18 és 20 is jó, a 19.nem , mert nálunk lesz vendégség.én is támogatom a margitszigeti pikniket, mert ott tudnék szoptatni is, de egyébként szinte bármiben benne vagyok.
Panndi, nagyon nagyon lesújtott, amit írtál a babáról......én sem hallottam még ilyet, olyan szívszorító....hála Istennek, hogy ott a két gyönyörű Lányod!!!!most nem is tudok többet írni, eléggé túltengnek bennem az érzelmek, bocs. :cry:

KépKépKépKép
moti
 
 


Panndi!
Mélységesen sajnálom!!! Erre tényleg nincsenek szavak :cry: :cry:


Angie!
Nagyon drukkolok holnap! MInden rendben lesz! Várjuk a híreket rólatok!!!

Danyu!
Azért nehogy túlerőltesd magad!

Lillanyuci!
REméljük, hogy már a vizsgálatok eredménye elött beköltözik hozzátok babuci :wink:

Tali: Nagyon drágák vagytok, s a katasztrófális körülmények között szervezett/tervezett osztálytalimat szívesen odadobnám Értetek, de sajnos ezt azért nem tehetem meg...s az 19-én du. lesz....VISZONT: 20-án terveztem egy vidéki utat (Apum családját szeretném meglátogatni), ezt talán át tudnám tenni hétköznapra...most keresgélek a neten,s pont ma reggel láttam, hogy Halász Jutka lesz a GyerekSZigeten (Hajógyári sziget szerepel a helyszínként) talán ti többet tudtok róla :roll: :roll:
Ez lehet, hogy nem rossz program gyerekekkel???? Csak kérdés, mert 100%-ig nem tudok semmit ígérni, de talán meg lehetne célozni.. :roll: :roll:

Beze!
UH talán nem hétvégére esik??? :roll: :roll:

Annamari!
S hogyan adod be a gyógyszert Rékának?? Nekem ez nagyon nehéz....mindig bajban vagyok, mikor kicsi volt "befecskendeztük" a szájába, de most nem megy...ha lefogom, akkor kihányja :roll:

Kri!
Szépséges a kicsi Zsombid, tényleg! :)

Franci!
Így már tiszta! a 12mm-es petezsák már jó "nagy"...szuper, hogy látja benne a babát, s az is, hogy van elgondolás, hogy mi lehet a petefészkeddel! Nagyon szorítok, hogy rendben legyen minden veletek! Pihenj, amennyit tudsz!

Maryka!
Gyurikának jobbulást!
Egy kérdés: nálatok mennyi idő volt a leghosszabb ovis szoktatás???
Nem haladunk, Marci mindig sír, s csak sétálnak vele, s 20-25-30 perc után "beintenek", hogy vigyel el....s csak az udvaron volt eddig...nem merek beleszólni, mert egy nagyon jó barátnőm (aki pedagógus), azt a tanácsot adta, hogy ne szóljak, mert utána a Marci issza meg a levét :roll: Kipróbálnám, hogy egy órával késöbbb megyünk, s megint együtt lehetnék vele, de félek, hogy nem engednék....így meg nem látom a végét, csak sír, én kintről figyelem, ők sétálnak, de nem kommunikálnak, nem is tudnak egy síró gyerekkel :roll: Megköszönném, ha szakmai szemmel írnál nekem valamit! Persze, csak ha nem terhelllek!

Moti!
Szegény kicsi Sebi! Ilyenk kicsi babákkal még rosszabb...vagy a fene sem tudja, csak gyerek ne legyen beteg!
Jobbulást Nektek is! Doki mit mondott??

Megyek, mert dolog van! Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


szerencsére nem vagyunk betegek, csak valami nátha, megnyugodtam.megkapták a fiúk az oltásokat is. :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Panndi!
Nagyon sajnálom. Még én sem hallottam ilyenről. Kedden veled leszünk. Én se találok szavakat. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Ma felhívtam a praxis 4d rendelőt, s június 19-én nem lesz Hajdú K. 2 hétig szabin lesz, július 3-án, vagy június 11-én lenne. Én 19-én lennék már betöltött 25 hetes, szóval megnézzük akkor mégis csak itt. Úgy, hogy szerintem tali nekünk kilőve, pedig jó lett volna. :( :( :( Piknikre mit gondoltál??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Kri!
Nagyon helyes Zsombi!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Beze!
Pont tegnap látogatott meg rókakoma. Még hetente 1-2-szer előfordul, s még van hányingerem.

Szilvi!!
Fecskendőbe adom be neki, de ő is kiköpi. Lefogom, s belenyomom a szájába. :oops: :oops: :oops: :oops:
Levente már okos, ő szépen beveszi, most kezdte el, eddig ő sem akarta.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Köszi csajok a Zsombi dicsiket :lol: :lol: :lol:

Gyógyszer beadás: nálunk se ment a beadás mindaddig míg nem mondtuk Zsombinak, hogy finit kap. Így hívja azokat az ételeket, italokat amiket szívesen megeszik/megiszik. Szóval nálunk a gyógyszer fini és kanállal kapja, szépen meg is eszi. Ami meg vacak izű azt a teájába teszem úgy kevésbé veszi észre. Igaz még tablettás gyógyszert nem kapott.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


lánykák a clostynak és a fogiszurinak nincs alapból köze egymáshoz. viszont ha elkezdem szedni clostyt akkor inszem és babásodás a terveim szerint :wink: :lol: és az érzéstelenítő nekem sajna kell mert a fogorvos a mumusom.. ja és nem egy fogról van szó..

így először ezeket a csúnya fogakat rendbe tetetem és utána hajrá...

öö remélem így érthető volt :lol:
Vendég
 


Panndi!
Nagyon sajnálom ami történt!
Bocsánatot kérek, hogy kutakodtam a másik topikban és leírtam a többieknek. De nagyon aggódtam érted.
Keddig sok erőt kívánok. Mért váratnak ilyen sokáig? Én voltam a MÁV-ban műtéten, egy nap a vizsgálatok, másnap a doki meg is műtött.
Amikor úgy érzed, szeretnél beszélni róla, mi szívesen meghallgatunk. Sajnos a saját tapasztalatomból tudom, egyedül én kevés vagyok magamnak a veszteség feldolgozásához.
franci
 
 


Kri!
Még jó hogy fiam van, ha lányom lenne félthetném Zsombitól!

Boni!
Odaadhatom a fogsoromat? Ha már mész.
Nekem is van pár lyukas fogam, és én se bírom a fogorvosokat.

Gergő 2 hónapja nem eszi meg a gyógyszereket. Akkor kapott egy rossz ízűt.

Tali:
Nekem mindegy hogy hétvége vagy hétköznap. Az állatkertet én se javaslom, csak szaladnánk a gyerekek után. Azt hiszem Szilvi említette a Gyerekszigetet, ott sajnos sokan vannak és nagy a zaj.
A Margitsziget vagy a Városliget jó hely lenne. Viszünk enni, inni, labdát, frizbit, papírt és ceruzát. Valahogy csak lefoglaljuk a gyerekeket. Bár ma nálunk 3 fiú egész jól lefoglalta magát.
Utána már csak a boszipálcánk kell, valahogy biztosítani kell a jó időt.

Valamit még akartam írni, de kiment a fejemből.

Hétfőn jelentkezem, addig Anyunál leszünk, és még a Mamám is ott lesz.

Jó éjt.
franci
 
 


Szilvia!
Dehogy terhelsz! :)
Leghosszabb idő egy fél év volt. tudom nem valami biztató.
De az ovodddai évek alatt persze lesznek időszakok(pár nap , egy hét) amikor mejd azért sír, hogy nem akar oviba menni, de aztán ez elmúlik :)
Nem fényezni akarom magam, de én tyúkanyó típusú ovónéni voltam. Én voltam a bizztos pont, amire a gyerkőcöknek ilyenkor szükségük van. Olyan anya helyett anya-ha fájt valami, vagy csak rossz volt hozzám bújhatot, megsimiztem vagy amire éppen szüksége volt.
Ja és mi bevezettük, hogy egy faliújságra felragasztottuk a szülők tesók képeit , és ha hiánypztak , odamentek és megsimizték őket :)
A 3 éves gyerekeknél még nem jellemző, hogy együtt jjjátszanak, úgyhogy egy ideig még nincsenek barátaik, inkább csak egyedül játszonak, időbe telik míg kialakulnak az első barátsáágok, és ez lesz a követkéző biztos pont az ovónéni mellett.
Szükségük van a biztonságérzetre. :)
Nem tudom tudtam e segíteni, de ha bármi kérdés van csak nyugodtan szólj, nem terhelsz vele :)

Panndi!
hallottam már erről a betegségről. :( Igaaaza van Angie nek neki már sokkal jobb lesz ott fent!
Veled leszek kedden,belefoglallak az imáimba :)

Köszömjük a gyógypuszikat!

Boni!
Engem is a hideg ráz a fogorvostól :wink:

Kép
Kép
maryka
 
 


JA, a gyógyszrt mi is úgy adjuk be , hogy finom édes...és ilyenkor még ízlik is neki :lol:

Jó éjt!

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Sajnos nagyon sokan várnak műtétre, ráadásul aneszteziológus konferencia van a héten, így kevesebb műtétet tudnak bevállalni :?

Már beletörődtem a keddbe, bár elég nehéz lesz addig...
Vendég
 


Reggelt

Panndi kitartás ! remélem ezek a gyötrelmes percek keddig hamar elszállnak...barátnőméknél is ez volt a baj... sajnos nekik még erőt adó kistestvér sincs :cry:
Vendég
 


Köszi!

Egyelőre lépten-nyomon elbőgöm magam, és nem tudok aludni. Meg a személyes kontaktus sem az erősségem most...
Vendég
 


rettenetes is lehet..lélekben veled vagyunk :cry:
Vendég
 


Panndi! :cry: Szegénykém! Látom, hogy nem tudsz aludni, nem csodálom :cry: Egyedül vagy a gyerkőcökkel? van valaki felnőtt most mellettetek? Nagyon sok erőt Neked!!!

Maryka!
Köszönöm! Igazából akkor nem tudnának semmi egyebek kezdeni az ovónénik?? Főleg, hogy nem beszél Marci spanyolul? :roll:

Boni!
Szép fogakkal szebben lehet örülni a két csíkos tesztnek :wink:

Gyógyszer: nálunk az a baj, hogy olyan nincs, hogy "fini édes", mert Marci nem eszik semmilyen édeset :roll: Azt is kiköpi :roll: Tudom, hogy ilyen nincs, hogy egy szülő képtelen beadni a gyerekének a gyógyszert, de ez a baktérium most nem is motívál annyira, hogy reggel-este 10 napon keresztül hiszti legyen...jövő héten össze szedem magunkat, hogy még hazaút elött túl legyünk rajta.

Tali: Találjatok egy napot/helyszínt (talán esőhelyszín nem árt), ami mindenkinek jó, s ha sikerül (nem 19-én), akkor odaugrok/ugrunk egy-két órára :roll:

mennem kell...jók legyetek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Panndi,
szívem szakad meg érted!!!
Puszillak!
danyuci
 
 


Angyalka!!!
Majd jelentkezz, jó?
danyuci
 
 


Sziasztok!

Panndi annyira sajnállak. :cry: :cry: :cry:

Angie, mi volt a dokinál?

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


tali: én sógorom jön haza messziföldről és mi leutazunk vidékre 2-ától 22 ig :cry: de én is akajok talizni!!! bár Danyut a másikbna már megfenyegettem :wink:

Angie várunk
Vendég
 


Angie, Panndi!
Ma egész nap csak rátok tudok gondolni.
Panndi neked, hogy erőtadjak :)
Angie rád meg , hogy minden ok -és legyen! :)

Szilvia!
Atért az úgy tényleg nehezebb, hogy nem érti a nyelvet.Csak magyarul ért?
Egész nap a házat és a kertet csinálom felváltva, már most ki vagyok és hol van még a nap vége?????????

Kép
Kép
maryka
 
 


Ja a tali arra a bizonyos hétvégére nekem sem túl jó :(

Kép
Kép
maryka
 
 


Lányok!
Holnap kellene megjönnie, nagyon kivi vagyok. Nem lenne túl nagy baj ha nem jönne :wink:

Kép
Kép
maryka
 
 


Maryka!
Akkor drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És érzel valamit?????

Angie!
Én is várom a híreket!!!!!

Panndi!
Ez tényleg szörnyű, hogy ennyit kell várnod. Kedden gondolok rád!!! Tudod már hány órakor lesz???

Boni!
Akkor először fogak rendbe rakása, aztán kistesóóóóóóó!!! Hajrááááá!!!

Benita!
Milyen az ovi? Kevin is elkezdte??? Tetszik neki??? Ha tudsz, gyere s írjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!

Danyu!
MA azt hiszem pihenőnapot kapsz. Esik az eső, kint semmit sem lehet csinálni. Bent meg csak pihenj!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Maryka, nagyon drukkolok, tök izgi!!hátha nem jön meg..ne jöjjön, nem várjuk!!

itt az én 2 hónapos nagyfiam :D Kép Senike 2 hónapos

KépKépKépKép
moti
 
 


akarom mondani, Sebike.)

KépKépKépKép
moti
 
 


Moti!
Nagyon helyes Senike, akarom mondani, Sebike. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem tiszta Boldi!
Micsoda gyönyörű gyerekeid vannak!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Maryka,
akkor ne jöjjön meg...

Moti,
Sebi is gyönyörű, akárcsak Boldi...

Annamari,
mindig megnevettetsz...az a 10 centis szemléltetés...ma nem dolgoztam eddig semmi fárasztót, csak pakolászás, ebéd, gyerekezés...délután megyünk téglát pucolni apával...bár tiszta víz minden...talán azért hasznossá tudjuk tenni magunkat...
Gabinak sürgősen be kell szereznem egy gumicsizmás...most bogárkínzás helyett csigákat gyűjt...agyam eldobom neki...ahelyett, hogy motorozna, mint más normális gyerek :oops:

Angyalka,
gyere már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
danyuci
 
 


Lányok!
Köszi a drukkokat. Csak egy percem van, mert futok Szilárdért.

A vizsgálat eredménye NEGATÍV!!! Már az első másodpercben mondta a HK, hogy szép baba. Aztán amikor el kezdtem méricskélni, láttam az arcán, hogy minden rendben. A tarkóredő 1,9 (azért imádkoztam, hogy 2 alatt legyen), és orrcsont is szépen látszik. A baba korát 12+4-nek hozta ki, ami tökéletes, mert tippem szerint a 15. napon fogant, így egy nappal kisebb a vonalzón jelzett kornál, és a méret szerint is.
A Down kockázata 1:1060-hoz, pedig azt mondták, hogy azon se lepődjek meg, hogy a jó uh és véreredmény ellenére is pozitív lesz, mivel a korábbi down és a korom le fogják húzni. De még ezekkel az értékekkel is magasan a pozitív határ fölött van. Azt is mondták, hogy nem javasolják az amniócentézist.
"Kicsit" megnyugodtam!!!!

Danyukám!
Köszönöm az sms-t. Nagyon jól esett. Pont jókor jött, akkor értünk oda :)

Majd holnap jövök és visszaolvasok............

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Hurrá, minden okés!!!!! Gratulálok a jó eredményhez!!!!!! Most már megnyugodtál???? Azt nem látta véletlenül, hogy mi van a lába között???? :D :D :D :D :D
Holnap várunk!!!!!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie,szuper!!hála Istennek!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Angie!
Gratula!!! hurááááááááááá

MOti!
Nagyon szép Sebike! Tényleeg! De jó, nekem is lesz még egy "kis Marcim"

Maryka!
Igen, csak magyarul tud - egyenlőre!
Drukk a holnapi NEM MEGJÖVÉSHEZ! Húúú ez gázul hangzik, de lényeg a fontos!

Most megyek eldőlök, nem vagyok jó passzban én sem :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?