Sziasztok!
Azta, egy napig nem vagyok, és ennyi történés...!!!
Köszi Lányok az érdeklődést, jól esik, hogy gondoltatok ránk!
Nálunk amúgy semmi, csak reggeltől Pesten voltam, aztán este jöttek sógornőmék Ausztriából, és nálunk aludtak. Hát a szülésznő ma elutazott, szóval vasárnapig már ki kéne húznunk...
Bár az igazat megvallva, egyáltalán nem zavarna, ha mással kéne szülnöm, ha cserébe láthatnám végre a Kisfiam! Most gyakorlatilag minden mindegy...
Bár ma nagyon fájósan feszül neki valamijével a hasfalamnak, és akárhogy nyomkodom, nem tudok rajta változtatni. Kis manó... Már olyan kíváncsi vagyok rá! Azért biztos hiányozni fog ez az állandó pocakfigyelés, ahogy mozog, meg minden...
Hibernia, jól megleptél mindannyiunkat! Gratulálok a babához! Holnap már Apa is láthatja, tök jó Nektek! Majd mesélj, mi, hogyan történt! Kíváncsiak vagyunk!
Mucus, Neked is gratulálok! Nagyon szép, formás kisbabád van!
Mayday, hát akkor Neked is méregtelenít a szervezeted. Készülődsz a nagy napra, de sajna tényleg nem tudni, most akkor ez jelent-e valamit, vagy sem. Azért drukkolok, hogy senki ne hordja túl a babát, mert az elég nagy macera... Mármint az állandó vizsgálatok. Szerintem ezen a hétvégén a lehűlés miatt nagyon sok babánk fog születni.
Mi végig akcióztunk a terhesség alatt, így csak megerősíteni tudom, hogy mint minden praktika, ez is csak akkor válik be, ha a baba már jönni akar...
Azt hiszem, talán Te kérdezted a múltkor, hogy hogyan ment el a nyákdugó. Azóta beszéltem másokkal, és valószínűleg nekem is csak az volt, mint Kismaminak, hogy csak darabjai váltak le. Amúgy ilyen borostyán színű, nyúlós cucc féleség. Nem nagyon tudnám jobban kifejteni. Azért volt szembetűnő, mert előtte nem volt ilyen...
Különben a barnától kezdve a rózsaszínen át az átlátszóig már mindenféle színben hallottam az élménybeszámolókban...
A Stohl Bucis klub kemény!
Biztos nem volt pénze taxira... Undorító, amit csinált! Szerencse, hogy nem lett senkinek komolyabb baja! Örülök, hogy nem Fótra költöztünk, félnék a környékén lakni...
Ercsi, a sztorid haláli! Nem is Te lennél, ha nem öntötted volna nyakon a csajt! Csoda, hogy magas volt a vérnyomásod?!
Én is beszóltam volna, de ezt nem mertem volna megcsinálni. Laci nem állított le? Barnus mindig csitítgat, ha hangosan szóvá teszem idegeneknek, hogy esetleg tegyék már a kezüket a szájuk elé, ha köhögnek, mert nem akarom elkapni...
Mi lesz, ha megszületnek a Babák, és előtör belőlünk az anyatigris?!?!
Tavaly nyáron még meglepődtem, hogy a barátnőm lazán rászól a nénikékre, hogy a gyerek kezét ne fogják meg, mert a szájába veszi, de mostanra biztos vagyok benne, hogy én is szólni fogok.
A pénzt szerintem meg sem nézte még Barnus, de biztos megérkezett.
Charlott, ez az orvosi bizottság tényleg komolyan hangzik. Na, de nem fogjuk túlhordani Őket!
Csöpplány, nehéz lehet így egyedül, de a lényeg, hogy otthon vagytok, és Balázs egészséges!
Meg aztán mindjárt jön a segítség! Nálatok Apa nem tudott apaszabit kivenni? Vagy máskorra tartogatjátok?
Zsu, jó lett a szoba! Drukkolok Nektek a szombathoz! Vicces lenne a 9 hónapos fordulón... Meg hát az ugye Zsófia nap... Én meg ha fiú lettem volna, Gábor lettem volna....
Na, ezek az összefüggések...!
Én is lefényképeztem az első pelusos szárítót... Szerinted fél év múlva is ennyire fogjuk szeretni és csodálni?
Majd amikor jön az első hideg, és kerülgetni kell a lakásban, és felmegy a páratartalom miatta,...
Azért remélem, nem bánjuk meg!