Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hogy vagytok?? Hogyan viseltétek a tegnap esti vihart? Megint az az fülledt, meleg, fejfájós idő előzte meg - nálunk mindenki szenvedett emiatt. Tesóm hívott is, hogy nem indult-e a szülés! :roll: :lol: De Krisz semmi jelét nem mutatja annak, hogy ki szeretne jönni.

Zsu: gratula a labor sikeres letételéhez! A másikat, szóbelit legközelebb fogod megszerezni. Legalább van valami tapasztalatod, hogy mire számíthatsz! :wink:

Kismami: aranyos húgod babája! Bár már mi is itt tarthatnánk már! :roll:

Csöpplány: elolvastam szülésed történetedet és tényleg elég váratlanul jöttek a súlyos események, az ember fel sem tudja akkor fogni. De szerencsére az orvosok időben, helyesen döntöttek! Bodog, problémamentes babázást kívánok! :)

KépKép
charlott

Kismami, nagyon édi Húgod babája! És nagy gratula neki mégegyszer, hogy ilyen testalkattal szült természetesen egy ilyen méretekkel rendelkező babát... de Te se izgulj, simán menni fog minden. Azon gondolkoztam, hogy neked már vagy 2 hete elment a nyákdugó, nem? És a fertőzésed gondolom már kikezelték, ugye? Szóval már Alina bármikor jöhet :D

Csöpplány, a vonalzód nagyon aranyos! Én a rajta lévő idézeten is elérzékenyültem :oops:

Még akartam egy csomó mindent írni...ja igen: nekem nem mérik a haskőrfogatot, majd most már megmérem én, ha átér a centi... :lol:
Ma megyek Ctg-re megint, azt mondta a doki múlt héten, hogy ma néz babaméreteket is uh-n. Kíváncsi vagyok nagyon!

KépKép

KépKép
nadina01

Jó reggelt!
Azt nem írom, hogy "szép", mert nálunk jelenleg esik - szakad - az eső. A kutyákkal lent voltam, és hát nem kell részleteznem mennyire eláztunk! De azt hiszem ők jobban utálják az esőt, mint én! Aztán jött a harc, mire megtörölgettem őket a földszinten..... hát nem volt egy leányálom, de hát ez van! :D Ettől függetlenül imádom őket! :D

Kismami!
Látom nem tudsz aludni! Sajnálom, hogy be kell majd feküdnöd 19-én, ha addig nem lesz "semmi"! De bízzunk benne, hogy Alina meggondolja magát, és a lusta tempóból kicsit felpörög! Akkor meg majd Te fogsz meglepődni! :D Egyébként mi is volt az eredeti idő amikorra ki voltál írva? Mert azt tudom, hogy átírták! Tesód gyerkőce nagyon édi, tényleg! :D

Nadina!
Persze, hogy próbálok nem a mérésre gondolni, meg elterelni arra a kb. 2 percre a figyelmemet, de már éjszaka olyan hülyeségeket álmodtam, hogy 180 volt a vérnyomim, és a doki nem engedett haza, hiába mutattam neki az itthoni méréseket! :roll: :cry: Szóval a baj, csak az, hogy már most stresszelem magam! Azért ha lehet nem szeretnék még "idő előtt" befeküdni a kórházba, úgyhogy majd próbálom magamba mondogatni, hogy 133/80! :D:D Hátha segít! Majd kiderül! :D

Charlott!
Én egészen jól bírom ezeket a jövő menő frontokat! Kendra is, és inkább ebben az időszakban bulizik a legtöbbet! Most is úgy jár a pocak, mintha valami hullámvasutat üzemeltetnék odabent! :D
Kriszt meg ne is siettesd, tudja ő is, hogy mikor akar jönni! :D Bár mondjuk még 18 nap alatt bármi megtörténhet! :D

Zsu!
Igen tudom, hogy Kendrának nem az a K betű fog hiányozni, és igazából nem is tudom hová tettem volna, talán a babakocsira valahová (?), csak olyan jó lett volna szert tenni egyre! De hát erről már lemondtam! :D És igazad van, ami az ajtón van neki sokkal, de sokkal szebb, és egyedibb, hiszen nem minden gyerekszoba ajtón díszelegnek ilyen betűk! :D
A vizsgát mikor próbálod meg újra? Csak mert tapasztalat, hogy minél előbb kéne, mert még a fejedben vannak a dolgok, és ha hiszed ha nem, olyan hamar elfelejti az ember ha nem használja! Mi egyszer Velencében voltunk karneválon, és ott akartam "boltolni" egy emberkével, és az istenért nem jutott eszembe egy szó. Eléggé röhejes volt, de miután kézzel lábbal és a mondat többi részét elmondtam, erre kinyögte a szót. Én meg..... gondoltam magamban ekkor hülye nem lehetek! De aztán jót nevettünk rajta! :D Hát ez az amikor az ember nem kijön a "gyakorlatból"! :D

Most megyek! Lassan készülnöm kéne, mert Laci 10-re jön értem! Remélem ma is előbb oda érünk, és akkor előbb is végzünk! Előbb mehetek az 5.-re! Na jó csak viccelek! :D Este jövök és beszámolok! :D Vigyázzatok magatokra! És ha kimentek esernyő, vagy esőkabát szigorúan kötelező! :D:D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati: május 23-ára vagyok kiírva! :lol: már csak 11-12 nap van hátra! :lol:
A vonalzó az utolsó UH-n mért adatok alapján készült. :-)

KépKép
charlott

Helloka!!!

Jajjjj,de hosszú volt a tegnap...Volt ugye NST,dokimat idézem: "ennél tökéletesebb nem is lehetne" ,de én azért kopp-kopp-kopp. :D Méhszáj továbbra is 2000-es,de már puhul :roll: ,ami tök jó így a 39.héten... :roll: :? Ha 25-ig nem szülök meg,befektetnek. :cry: Azt aztért már nem szeretném...

A 26 kilomról csak annyit,hogy tényleg 26 kilo :D ,csak talán az a szerencsém,hogy arányosan jött rám(comb,fenék,kar,has,fej :? ),így nem olyan szembetűnő.Azért nagyon aranyosak vagytok,mástól úgyis csak azt hallom,hogy mennyire dagi vagyok... :? :cry:

Nadina,szép a komód és Te is nagyon csini vagy!

Kovmarti nagyon édes és gyönyörű kiscsajod van!!!Gratula hozzá!! :D :wink:

Barbazso,12-e van.Lesz valami? :D :D :D

Zsu sajnálom a szóbelit,de legközelebb menni fog,tuti!!! :wink: Most meg napokon belül itt van Gabi,és ez a lényeg. :wink:

Bocsika,ha nem mindenre reagáltam,de hüle vagyok... :lol:
Még jövök!!!

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok !

Megint jó volt a tens készülékes vizsgálat. Minden rendben van. Hüvely kenetes vizsgálatom is jó volt. Ugyan az orvos nem nézet már vagy két hete méhszájat, ezen csodálkoztam is. Tegnap felhívott az egyik barátnőm, hogy tegnap elött megszületett a kisfia, de sajnos betegen. Állítólag a 32. héttől nem fejlődött semmit sem. Bár ő beadatta magának a H1N1-es oltást , de lehet, hogy fiú ágon genetikai dolog is lehet az oka. Nem tudom biztosan. De nekem is 32. héten néztek utoljára Uh-t. Így egy picit megijedtem, hogy nálam a picurral minden rendben van-e. Elmentem egy 3-4D uh-ra és 3600 gramm állítólag 39 hétben vagyunk már. De május 27-re írt ki az orvos. Így megnyugodtam.

Zsu84: Az SZTK-s orvos számításai szerint 37. hétben vagyunk a picurral, de a tegnapi 3-4D uh szerint pedig 39. hétben. Bár mindig is mondták, hogy 1-2 héttel idősebbnek tűnik a baba.
Már nem bánnám, ha túl lennék a szülésen. Olyan nehézkes minden, már a takarítás is 1 napig tart, ezelőtt 2-3 óra alatt végeztem.

Gratulálok a már megszületett babákhoz. Sok Boldogságot és egészséget kívánok.

Üdv.
Cyntia
cyntia2009

Sziasztok!

Hát az éjszakánk so-so telt.Bár én voltam a hülye,mert a gyerek összes rezzenésére fent voltam.Aztán meg percekig füleltem 11-kor evett utoljára,aztán fél 2-kor felkeltettem de nem volt hajlandó kajcsizni.Én persze nem mertem kaja nélkül visszatenni és gyorsan fejtem neki 20 ml-t(ennyit sikerült most csak),és cumisüvegből odaadtam.Na azt szépen megette,aztán visszaaludt.Aztán negyed 6kor elkezdett gőgicsélni,meg cuppogtatta a kezét,amire felébredtem.Akkor kapott megint kaját,majd egy órát volt cicin.Aztán aludt megint 9ig.Aztán anyuék átjöttek,babáztak kicsit,negyed 10kor tettem cicire,és megint egy órát lógott rajta.Aztán még kért.Most sikerült letenni úgy fél órája.Megpróbálom az éjszakát kicsit lazábbra venni,és előre készülök lefejt tejcsivel,mert ez a gyerek nagyon lusta éjszaka szopizni,vagy csak még nem volt éhes.Olyan nehéz most még.Anyu azt mondta ne 3 óránként etessem hanem akkor amikor ő jelez hogy éhes.De a doki meg a védőnő meg a csecsemősök is azt mondták hogy 3 óránként etessem.Na most kinek higgyek?Inkább az igény szerinti szoptatást látom jónak,mert minek kényszerítsem Balázst akkor enni,amikor nem éhes csak idő van?

Mindenkinek drukk aki megy vizsgálatra,vagy aki szülni szeretne ma!
:D

Zsu:gratula a vizsgádhoz a másik meg majd sikerül.Fel a fejjel! :D

Kismami:édes Balázs:)Hugod tényleg milyen törékenynek tűnik és mégis megszült egy ekkora gyereket.Minden elismerésem neki! :D

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány,hatalmas respect Neked,nem semmi a szüléstörténeted!Nagyon fasza csajszi vagy,én tuti kaptam volna egy jó kis pánikrohamot...
Etetés:bár a tapasztalatom nulla,szerintem is akkor etesd,ha éhes.Én ebben látom a logikát,gondolom én is így csinálnám,persze azért valami rendszert próbálnék belevinni.De remélem 1 hét múlva már "gyakorlatból" tudok okoskodni. :D
Amúgy jól vagytok?Sebed gyógyul?Hasad lement?Cicid sokat nőtt?Bocsi a sok kérdésért,csak olyan vagyok,mint Fáncsi. :oops:

Kismami,unokaöcséd cukipofa! :D

Többiek merre?

De jó lenne ma megszülni...Jósolgatok rendesen,de semmi rendszeresség nincs. :cry:

Kép

KépKép
mayday

Latom ide meg nem ert el a jo hir, es remelem Hibernia sem banja, hogy mashonnan tudom es itt elmeselem, o mar a szuloszoban tul van :)

"A fiucska megszuletett 15.35kor 3015gr-al!!!

Elfolyt a magzatviz, fajasok nem voltak. Mindketten jol vannak!!!"

(egy kibic a juniusiaktol :))

luna6

Húúú azta! HIBERNIA NAGYON GARTULA!!!
LUNA6 nagyon köszi az info-t..

Hibernia milyen szépen beelőzött..bár szegényke..a férje csak pénteke ér ide de sebaj a lényeg, hogy jól vannak :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

JA amúhy halihóó mindeninek :D
Köszönöm az elismeréseket :D

Csöplány, szerintem is az igény szerinti a jó, de nekem a MÁV-ban azt tanácsolat aa gyerekdoki, hogy 2 órán belül valószínü neméhes, mert min ennyi időamíg kiürül a szervezetéből ha jóllakott, viszont 3,5 óránál többet ne várjunk majd hiába nem jelez mert a kajcsi az kell.....

Szóval ez a rendszer is meg nem is elv nekem szimpi...de mi aztán eltervezhetjük mit hogyan akarunk, aztán úgyis minden attól függ milyen is lesz a csöpség...

Én ma néztem meg a picibabás szülésvideót...érdekes :shock:

Hibernia meg fantasztikus hír...... és bár szegénykém sokat panaszodotta keménykedésekre mégsem gondoltam volna....

Amúgy Nadi igen tudom, én hétfőn töltöm a 40-et... szóval ez tényleg a finish...érdekes eddig nem is gondoltam rá hogy megszületne Gabi...csak kb tegnap óta (ugye lehullott a vizsgastressz :) ) viszont én most rá vagyok állva a május 15-re..nagyon szimpi...de persze ezt majd mind-mind Gabi eldönti :D

Ercsikati, csak decemberben lesz köv vizsga, de az angol órák maradnak. pontosabban most nyárra szünet amíg Gabikkal megtaláljuk a ritmust, aztán heti 2x1 óra megy tovább. Addig is azt tervezem, hogy elolvasok pár angol kisregényt..mert a szövegértés részénél sültem fel leginkább... remélem jó kislány leszek és be is tartom :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Hibernia,Beelőztél most jó pár kismamát!!!! :D

Hatalmas gratula a kicsi fiúhoz!!!!

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!
Korábban írogattam ide de aztán szét széledt a társaság.
Szeretném veletek megosztani,hogy május 3.án 10.18kor megszületett a kisfiam Ludvig Kolos 3170g-mal és 54cm-rel. :D
Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Hiberniának nagy-nagy gratula!Jó egészésget mindkettejüknek,és sok-sok tejcsit!Hurrááá :D
Váratlanul beelőzött ő is jó párotokat! :D

Mi jól megvagyunk,bár a büfivel vannak problémák.Egyszerűen nem akar ez a gyerek büfizni,aztán meg nyöszörög meg tekereg a kiságyban.Úgy sajnálom szegénykémet.
Anyu mindjárt jön,aztán fürdetünk.Remélem addig ki tudunk csalni belőle valamit.

Mucus:neked is gratula a nagyfiúhoz!

KépKép
Kép
csöpplány

Hiberniának nagy gratula!!!
Nagyon várjuk ide vissza!
És a dátum is jó, mert még nemrég írta, hogy valami szimpi dátumot szeretne, hát a május 12, az szimpi volt neki azt hiszem :lol:
Vissza is olvastam, tegnap reggel írta, hogy olyan volt, mintha 10 perces keményedései lennének, de hát neki már régóta voltak....úgy látszik ez a szülés dolog ilyen hirtelen is rájöhet az emberre :shock: Ráadásul tegnap még arra panaszkodott, hogy a bébi előző este nagyon mozgolódott, pedig azt mondják szülés előtt rápihen a dologra és nem nagyon ugrál. Hát ez sem feltétlen igaz...

KépKép

KépKép
nadina01

Mucus, gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon szép formás baba!

Csöpplány, tutira menni fog a büfi dolog is, még jó, hogy nem megy minden egyből már az első otthon töltött napon :D Sőt az éjszakátok meg szerintem nem volt rossz...én tuti első éjszaka aludni sem bírok majd, csak lesem a babát, hogy jól van-e. Szóval teljesen jól álltok szerintem! Csak így tovább!

Voltam a dokinál, Ctg rendben, bár most meg kicsit aktív volt a bébi, 120 és 160 között volt a szívverése, de inkább a magasabb határon, úgyhogy most meg azért tartott 40 percig, mert azt figyelték, hogy miért nem nyugszik már meg (szegényke). Már simogattam a hasam, hátha...de nem sokat segített. Szerintem ez az idő tett be neki, mert egész nap ez van vele-pörög ezerrel. Doki nézett uh-t is, azt mondta most már nehéz haskőrfogatot mérni, de azért megpróbálta, az alapján kb. 3100grammos lehet, ez pont a korának megfelelő állítólag. Azt mondta távozóban, hogy "ha addig nem találkoznánk, akkor jöv hét szerda megint ctg..." Hát ki tudja....
Hibernia pont 2 héttel előbb szült akkor.

Kismami, veled mi van?
És Torpilla sem jelentkezett...

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!
Nagy gratula Hiberniának és sok tejecskét!

Csöpplány olvastam a történeted hát én elbőgtem rajta magam.
A vonalzód nagyon édes!

Mucus neked is nagy gratula a babádhoz neked is sok tejcsit kívánok!

Kismami gratula a tesódnak neki is sok tejcsit kívánok!

Nem tudom kinek akartam még írni,bocsi elég feledékeny vagyok!

Hát én tegnap voltam diabetológián,nődokinál.
Vérnyomáscsökkentőt nem írtak fel,mert a 24 órás mérés alatt nem volt magas az átlag.
Annyit mondott a doki hogy ha 140 fölé megy akkor menjek vissza hozzá,mindegy hogy nincs terhesgondozás.Én igazából nagyon félek,mert a védőnő is mondta hogy ez toxémia gyanú,de ahhoz kell a magas vérnyomás az meg általába akkor magas ha dokinál vagy védőnőnél vagyok,mert itthon nem mértem még 140 fölött,a max 140 volt,de az a határ.

Szerintetek ha 140-et mérek akkor menjek vissza a dokihoz?
Nem tudom mi lenne a jó!És ha a babának baja lesz ez miatt?Már mindig csak ezen jár az agyam.

Ja a diabetológián is a doktornő azt mondta hogy a cukrom nagyon jó,inkább ezek miatt a tünetek miatt kell aggódni,de a nődoki nem tesz semmit ez normális?Vagy csak én dramatizálom túl?

Megvolt az NST is arra azt mondta hogy szuper lett,nagyon aktív volt a kisfiam :lol:

Mostmár nem szedhetek semmi görcsoldót és egyre jobban görcsöl a hasam,keményedik,nyilal,ez valami brutális fájdalom,de néha alig bírok lábon maradni annyira szörnyű.Na de nem sipákolok itt nektek.

Ja és már én is nagyon szeretnék szűlni :lol: nagyon megjött a kedvem. :lol:

Kép

KépKép
torpilla

Szia Nadina épp most írtam :lol:
Még itt vagyok

Kép

KépKép
torpilla

Hibernia: Gratulálok kisfiad megszületéséhez! :lol:
Visszaolvastam én is az utolsó Hibe hsz-ét és tényleg említette a rendszeres, visszatérő, 10 perces fájásokat! :shock: :oops:

KépKép
charlott

Szégyen,de én most fogom csak fel,hogy Hibernia megszült!! :D 2 órája tiszta zizi voltam...

Hibernia,de jó már Neked is!!!Te is Anya lettél!!! :D :wink: Sok boldogságot és tejcsit Nektek!!! :D :D :D

Mucus,Neked is hatalmas gratula!!! :D

Luna,köszike az infot!!!

Már én is szülni akarok!!!De a fiam b@szik rám,ő még elvan idebenn... :? Pedig ma tettünk érte apával,hogy elinduljon végre,de úgy látszik "csak" annyi haszna volt,hogy mi jól éreztük magunkat.

Törpilla,rácsörögni nem tudsz a dokidra,ha 140-et mérsz?Akkor mégse kell befutni hozzá.Nem?

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Először is:
Hibernia!
Hatalmas Gratula Nektek! Sok-sok tejcsit kívánok és vigyázzatok magatokra! :D

Luna! Köszönjük az infót! :D:D

Mayday!
Ne sürgesd Bálintot! Tudja mikor kell jönni! Az meg, hogy Ti jól éreztétek magatokat, hát.... :oops: :oops: Egészségetekre! :D

Törpilla!
Szerintem is csörögj rá a dokira! Mondjuk én itthon, van hogy 129-et mérek, de a felső érték 138 felett nem nagyon volt! Ezt az én dokim elfogadja, de persze 3*1/2 Dopegyt-et kell szednem. Viszont ha nála vagyok, vagy CTG-n akkor 165 alatt nincs is! :(

Én megjártam a CTG-t! Hát nem volt semmi menet! Muszáj elmesélnem bocsi érte!
Azzal kezdődött, hogy a kórház előtt nem volt hely, ezért feljebb mentünk a Pethő Intézet parkolójába, mondván hátha ott lesz hely! Hát volt is! :D Örültünk is - kb. 10 perc keringés után - de olyan pici volt a hely, hogy ha Laci beállt volna én nem tudtam volna kiszállni, ezért egy másik kocsi előtt, de a kiszemelt parkoló mellett megállt, hogy ki tudjak szállni! Mire kiszálltam, kezemben egy üveg vízzel - egy szőke csajszi beállt a helyünkre! :twisted: Oda szóltam Lacinak - idézem - "Baszki, nem beállnak"!? Erre a csajszi kiszól, hogy mi az hogy Bazd meg?! :roll: Mondtam neki, hogy nem neki szóltam, de örülnék, ha kiállna, mert mi szeretnénk beállni! Erre még neki állt feljebb, ekkor még nem voltam ideges. Akkor Laci kiszállt, mondta neki - még szépen - hogy bocsi, de tényleg mi akartunk ide állni! Elkezdett dumálni, hogy honnét kellett volna tudnia, hogy mi ide várunk?! Meg ilyenek! Aztán mondtam neki, hogy örülnék, ha kiállna, mert időre jöttünk! Erre amire enyhén szólva berágtam! A csaj azt mondta nekem: HÜLYE DAGADT PICSA! Azt hiszem ezen durrant el az agyam! :twisted: :twisted: :twisted: De szerintem ezen nem kell csodálkozni! A kezemben lévő vízzel lelocsoltam :roll: . A sminkje tönkre ment egy kicsit, de leszarom! Mondta, hogy feljelent, meg hasonlók..... De aztán nem foglalkoztam vele!
Aztán CTG! Mondanom sem kell, hogy Kendra eléggé fel volt pörögve! 160 és 180 között mozgott és nekem volt egy 99-es fájásom! Hát ennyi! Ja! A vérnyomásom: 165/97. :cry: :cry: :cry: Hát ez van! Dokinak elmeséltük a sztorit! Jót nevetett! Mondta legközelebb jöjjünk gyalog! :D:D
Hát röviden ennyi volt!

Nem tudom, hogy a délelőtt következménye, de délután óta olyan görcsöcskéim vannak! Nem nagyon, de azért vannak! Kendra jókat mozog közben, remélem nem akar még kijönni!

Majd lehet jövök még! Szép estét! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Én jöttem, de mivel nem volt senki, megyek is! :D
Szép estét! :D
Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

halihó csajok !borzasztó éjszakám volt rázott a hideg és olyan fejfájásom volt hogy gondolkodtam rajta kórházba megyek
mega torkomis fáj nagyon ja és hajnal óta rendszeres 20 perces fájásaim vannak ami jó mert közben találkoztam a nyákdugómmal is
ami ugye 2,5 hete már elment valamennyire
szóval remélem lesz valami még ma de legkésőbb holnap

köszönöm hugim nevébena gratulációkat jól vannak tegnap jöhette lhaza van tejcsike bőven Bazsi nagyon jó fiú ma nsztre megyek puszi

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Jó reggelt!

Mayday..még én sem teljesen tértem magamhoz hiberniától....
De fantasztikus dolog :D

Csöplány, nyugi, biztos Balázs szépen mndent megtanul majd... na meg Ti is :D Persze könnyű egyben beszélni..majd megnézem magunkat a csöpségekkel.. mi is lesz a harci helyzet :D

Kismami: nehogy most betegegy le!! HA tudsz és lányod is engedi pihenj sokat és biztonság kedvéért egy kis mézes forró tea nem árt :wink:

Ercsikati..nem semmi a sztrorid, de hát az IQ nem mindenkinek adatott meg, ezt biztos Te is tudod :D
De jó volt a reakciód, és teteszett is nekem nagyon! :D

Törpi... na Te is kezded?? :lol:

Bevallom engem Hibernia megnyugtatott, mert ez azt jelenti hoyg pl a hasleszálás/nyákdugó eltávolodás/ méhszájnyílás mind-mind megtörténhet 1 nap leforgása alatt, nem pedig hetekkel szülés előtt.. mert hogy nálam sincs sok jel, bár egyre komolyabban szoktam görcsölgetni, derekam is belefájdul, sokszor van hányingerem és iszonyatos szeméremcsont fájdalmam ha állok.... de semmi más, de talán akkor én is úgy járok, mint Hibernia aztán egyszer csak üzenek Nektek...remélem napokon belül :D

Na majd nézek... addig aludjatok :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!

Aztaaa, hogybeindultunk! Naaaagy gratula a friss anyukáknak! :) Nálunk még semmi, várunk. Pedig én már nagyon mennék szülni. Kedden volt egy kis para, azt hittem már AZ lesz, de csak erős jóslók voltak. Ma újra nst, múlthéten azt terveztem, hogy erre már nem jutunk el. Bár, még nagyon reggel van.... :D:D:D

Anita

Kép

Kép
anita1984

Jó reggelt!

Nem volt túl jó éjszakám, rémálmok és végig haskeményedés :? De hát ez van. Most meg azt néztem, hogy nálunk köd van :shock: vagy csak a páratartalom ilyen magas...mindenesetre ma se lesz verőfényes napsütés :( Mikor mosok már babaruhát.... rejtély.

Kismami, szerintem talán az időtől fájt a fejed tegnap. Nekem is fájt. De a fájások már jó jel! És a nyákdugó második része is. Majd gyere, ha még kiengednek és mesélj az nst-ről. De az is lehet, hogy ma végre Alina kibújik!?

Ercsikati, ez a történet jó volt, mármint a Te reakciód. Még jó, hogy nyugodtnak kellett volna lenned doki előtt...de hát mindenfelé vannak ilyen "jóindulatú" emberek. Megérdemelte a vizet a fejére! Megnéztem volna, hogy ledöbbent, mikor lelocsoltad :lol: gondolom nem erre számított.
Látom neked is ilyen magas volt a ctg-s érték, akkor ez már normális úgy látszik.

Mayday, lehet nálad is úgy jön a dolog, mint Hiberniánál, egyszer csak hirtelen megszülsz :D
Ti még "akciózto", ez jó, én már nem merek, meg valahogy van annyi bajom..., de persze majd a vége felé kéne, hátha rásegít a dologra....

Igen Zsu, Te vagy a következő a táblázatban szülés terén. Úgyhogy még 4 nap :shock: Dokid nem mondta, hogy ha nem indulna be valami, akkor mikor kell menned? Vagy hogy van ez a Mávban? Meg amúgy is érdekel, mert tudod én is ott szülök. Azt hiszem 5 nap után indítják meg, ha addig nincs baj. De amikor bent feküdtem, akkor volt egy kismama, akit a kiírt időpont utáni napon befektettek, pedig nem volt semmi baja, csak nem indult be a szülés. Annyit csináltak, hogy minden nap ctg-zték, teljesen kivolt, hogy emiatt minek bent lennie. Nem tudom mi lett vele, közben én haza jöttem.

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Anita!
Végül is még van egy bő 1 heted, aztán ki tudja...hétvégén hideg front jön azt hiszem, akkor talán lesznek megint friss babák :D

Torpilla, nekem sem kell már magnéziumot szednem, tegnap mondta a dokim. Görcsölök néha, de annyira nem még azért szerencsére, mint ami nálad van. Viszont ez tök jó, hogy a cukrod tökéletes, lehet, hogy nincs is neked cukorbajod, csak kicsit magas volt ezelőtt valami miatt.... meg az nst-hez is gratula. A vérnyomid meg csak lejjebb megy picit! Már csak pár hetet kell kibírni!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Rólunk:10től aludt fél 3ig,akkor már kezdett ébredezni,kapott tápit.Aztán aludt fél 6ig,akkor volt egy kis szopi(Mérleg szerint 50-et szopott amit azért sem hittem el,mert sose szopott még ennyit,és főleg nem 10 perc alatt)Biztonság kedvéért csináltam egy adag tápit,be is nyomta.Még most is alszik.Reggelre arra ébredtem hogy folyik a tejem,gyorsan le is fejtem,de sajna 40 jött a kettőből összesen.Végülis több mint a semmi,ki a kicsit nem becsüli....Most ha felébred ezt fogja kapni.Aztán kövi etetésnél megint megpróbálok fejni,iszom a tejserkentő teát,meg nézek praktikákat tejserkentésre.Mert ettől a tápszertől kiráz a hideg.
Ja és ráadásképpen éjfélkor jelzett a légzésfigyelő hogy le fog merülni benne az elem.Mondom marha jó,túrtam fel az egész lakást másik elem után,még jó hogy ilyen sokáig bírja az elem amit hozzá adtak(2 és fél nap,és persze ha kiveszem Balázst akkor kikapcsolom,mert bejelez szerencsére).De még utána se aludtam nyugodtan,nem baj,miénk az egész nap.Bár most kicsit nehezebb lesz,mert apa dolgozik,úgyhogy ma nem tud segíteni.Anyu is majd csak később ér rá,mert bement Pestre venni ennek a lúrkónak 50-es ruhát,mert szegény elveszlik az 56-osakban.

Kismami:hajrá szülés,remélem most már te jössz,már olyan régóta készülsz rá!Drukkolunk Alinának hogy ma jöjjön!

Ercsi:hát ez a sztori :lol: De megnéztem volna.Ügyes voltál,megérdemelte az a hülye picsa.Nem látta hogy babát vársz?Mert szerintem elég nyilvánvaló a pocakképek alapján hogy terhes vagy.Még hogy kövér.Nem is látszanak rajtad a kilók.Nagy az isten állatkertje.

Na most ennyi,megyek reggelizni,meg manó is lassan ébred szerintem,már kezd nyöszörögni.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Hát én is itt! Az éjszakám nem volt túl jó, ugyanis Kendra amennyi csontomat megtalált azt mindet nyomta, szóval nem aludtam túl sokat! :( Még van pár ruhám amiket ki kell vasalnom, és a szekrénybe eltenni, azokat talán délután megcsinálom, ha lesz kedvem!

Nadina!
Nálunk is elég pocsék az idő, azt hiszem dettó pepita mint nálatok! Pára, pára, pára! :( Azért érezhető, hogy csak 35 km van köztünk! De én ennek ellenére már mostam, kiteregettem aztán majd kiderül, hogy megszárad-e! Most minden fellelhetőt kimostam, mert nem szeretnék úgy elvonulni a kórházba, hogy egy halom szennyest hagyok itthon! Mire hazaérek úgyis lesz! :(
Egyébként tegnap a csajszi annyira meglepődött, hogy lelocsoltam, hogy köpni, nyelni nem tudott, és olyan hamar elhúzott onnét, hogy csak na! Bár szerintem ha nincs a kezemben az üveg tele vízzel, akkor benyúltam volna, és lehet behúzok neki egyet! Bár akkor a balesetire is mennünk kellett volna! :D:D

Csöpplány!
Ugye mondtam én, hogy Balázs ügyes gyerkőc! Hamarosan a tápi sem fog kelleni, majd meglátod! Idővel annyi tejcsi lesz, hogy nem győzi enni majd! :D Biztos szuper érzés, hogy már a kezedben tarthatod. Anyukád tuti szuper 50-es ruhákat hoz majd nektek! De nézd a jó oldalát! :D Tovább tudja hordani majd az 56-osokat! :D:D
A csajszi meg szerintem azért mondta, amit mondott, mert már nem tudott mit mondani. De azt hiszem anyukám jó sokáig fog élni! :lol: :lol: :lol:

Zsófesz!
Nagyon eltűntél! Vagy csak még mindig az álomkór van rajtad? Barnus remélem megkaptam a neki szánt összeget! :D:D
Ha csak egy szóra is, de gyere! :D

Anita!
Én is egyet értek Nadival! A hideg front szerintem hoz újra pár babát megint! :D Bár én eddig azt mondtam, hogy Kendra Pünkösd vasárnap, vagy hétfőn fog megszületni, már nem vagyok annyira biztos benne! De én táplálom belé, hogy a Pünkösd hétfő az nekünk nagyon jó lenne! :D De ezt úgysem mi döntjük el, hanem ők! És ŐK tudják mikor kell jönni! :D

Zsu!
A tegnapi napig én sem éreztem semmi különlegeset. Aztán tegnap kicsi mensis görcs, nem volt vészes, de az éjszakai csontozás a kislányomtól..... hát nem volt szép tőle! :D A szemérem csontom annyira fájt, hogy azt hiszem sírni is tudtam volna! És mostanában az új szokása, hogy annyira kinyomja magát, hogy teljesen eldeformálódik a hasam! Annyira klassz, de néha picit megriadok, hogy vajon miket művelhet még bent, amit nem is "látok"?! :?: :roll:

Én meg kergetem a védőnőt, mert ígérte, hogy tegnap délután kijön ha mi hazaértünk! Hát hívtam, hogy itthon vagyunk, vagyis hívtam volna, mert b@szott felvenni a telefont. Így a tegnapi látogatás elmaradt! De még beszélni sem tudtam vele. Ma meg hívtam kinyomta a telefont! Ezért most úgy döntöttem, hogy nem hívom többet! Én megtettem a lépéseket! Szerintem egy telefon neki is belefér!

Ja készítettem nektek képet, mert most már teljesen készen van Kendra ágya - ágynemű stb. - ígérem felteszem valamikor, bár a fényképezőt már elcsomagoltam, sőt a pót akkumulátort is! :D:D
Most megyek, kicsit takarítok.

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!!!

Itt nagyon tré idő van,dörög keményen. :? Az éjszakám is car volt,szinte semmit nem aludtam,ment a hasam(most is),Bálintom viszont mulatkázott egész éjjel.Szóval jelentem,az etye-petye nem ér semmit,legalábbis nálam... :x Bízom a 7végi frontban,bár apa melózik,de már az se érdekel...
Tudom én,hogy nem kell siettetni Bálintot,csak már annyira "nyomorult" vagyok csajok,hogy nem hiszitek el.Nem akarok nyüszizni,de már az is gondot okoz,hogy kimenjek a szobából,annyira durva a vizesedésem.Úgyhogy akárhogy is veszem,szeretnék már szülni... :wink:

Ercsikati,kőkemény ez a parkolós-ribancos eset.Azért megnéztem volna,ahogy arcon burítod!!! :lol: :lol: Nem csoda,hogy Kendra is felpörgött.

Nadina,a próféta szóljon belőled!!Milyen rémálmaid voltak?A haskeményedés meg szerintem tök ok,az én dokim a 37.héttől már "várta",hogy nekem is legyenek. :D

Zsu,Te így fél héttel az idő előtt,mennyire bírod még?Te nem vagy picit hisztisebb a normnál?Én nagyon... :roll: :oops:

Csöpplány,Balázshoz csak gratulálni tudok!Túl sok 50-es rucit azért ne vegyetek,mert hipp-hopp,és ki is nőtte. :D

Kismami,kitartás,kitartás,már tényleg csak órák/napok kérdése... :wink:

Kép

KépKép
mayday

Barbazso,merre vagy?

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Megérkeztem a kórházból, a szokás rutin CTG-zés után elpanaszoltam kellemetlen tüneteimet a szülésznőnek és hívott gyorsan egy doki, aki hamar jött és megvizsgált. Méhnyak 2100-es :shock: , azaz a méhnyak megrövidült, de a belső még zárva van!!! :lol:
Végre beindult valami, azaz jól éreztem, hogy megváltozott odabent a működés.

Jövő héten kell újra mennem, és terminus végén 22-én szombaton orvosi bizottság nézi meg és dönti el, hogy mi legyen velünk!!! :D

KépKép
charlott

Mayday..hát azért egyre elviselhetetlenebb vagyok, de nem vészes.. :D

Ma azt tervezem amúgy, hogy kimosok én is mindent+kivasalok, hogy férjemnek legyen dögivel tiszta inge..aztán átvetem az ágyat, hogy az friss és üde legyen és akkor bármikor indulhatunk szülni..
Amúgy pénteken újhold...egy természetgyógyász azt mondta nekem, hogy teliholdkor sok a szülés... hát most igaz újhold lesz, de hátha :D Bár amúgy tényleg még bírom így egyben is, csak nálunk Gabinak el kell utaznia máj 27-28-29, ezért szeretnénk ha a napokban megszületne Gabi, mert akkor apa is itthon lehetne vele 1 hetet mielőtt elutazik....

Nadi, én most azt az info-t kaptam, hogy ha nem lesz meg hétfőre a baba kedden megyek ctg-re.. aztán 1 hét türelmi idő tuti van, de valószínü újabb vizsgálatokkal, pl UH. Aztán a vizsgálatok alapján megnézi a doki mi is legyen...

Amúgy szerintem ez doki függő. Én holnap megyek hozzá, ez az info egy másik kismamától van aki ugyanahoz a dokihoz jár, és ő is 17-re van kiírva :D + neki volt rossz cukoreredménye is, és azt mondta lehet neki ezért szigorúbbak lesznek... De holnap kifaggatom a dokim...

Nekem vagy a most hétvége tetszene, vagy ha Gabi maradni akar akkor maradjon benn vagy jó 1, 1,5 hetet, hogy apa nem utazzon el ... mert azt nagyon szeretném, hogy pont akkor jöjjünk haza mikor ő lelép....

Ercsi, na meg a töbiek, nekem is car volt az éjszaka, és nálam is volt rémálom..megcsászároztak de közben kiabáltak velem a dokik + el is altattak meg ilyenek... szóval furi volt... de már nappal van végre :D

Anita! De jó hogy írtál..már épp elgondoltam kik is azok akik régen jelentkeztek és ott volták az első helyen....

Barba...nálatok? Bár biztos üzizel ha van valami, de azért kiváncsi vagyok :D

Csöplány..Balázs milyen szépen átalussza az éjszaka nagy részét, ez nagyon jó!! A hami meg majd szépen kialakul...biztos meg kell neki tanulni ezeket és azért az idő, de szerintem ügyin csinálod :D
Amúgy az angel care-s elem feltölthető, ha a szülői egységbe teszed és azt közben rácsatlakoztatod a hálózatra is (szóval betugod a konektorba) 12 óra alatt töltődik fel.

Kismami...kitartást!!!!

Charlott... azta, ez akkor azért jó hír, hogy beindultak a dolgok..csak így tovább :wink: Orvosi bizottság jövőhéten...azta de komolyak arrafele :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Charlott,ezt most nem vágom... :oops: Mit döntenek el 22-én?Hogy megindítsák a szülést vagy sem?

Zsu 27-28-29?Addigra tuti meglesz Gabi!Szerintem már a 7végén.

Nekem azt mondta a dokim,hogy ha 19-ig nincs baba,akkor 2 naponta NST 25-ig,utána pedig már befektetnek.Király. :?

1hete voltam fodrászomnál,ő 2 éve szült ugyanott ahol én fogok,csak másik dokinál.Szóval mesélte,hogy már 40+2 hetes volt,lement NST-re,és elég komoly fájásokat jelzett a gép,de ő nem is érezte :shock: ,így kissé ledöbbent,mikor mondta a dokija,hogy valaki hozza a cuccát,mert még ma szülnek.Tehát full semmi előjele nem volt,csak a hasa volt leszállva,de az már hetek óta,amúgy se nyákdugó,se semmi.Azért durva,nem?Nem érezte a kemény fájásokat!Szerencsés!!! :D

Kép

KépKép
mayday

Jajjj,el is felejtettem,hülye álom nálam is volt!!!Anyós nem engedte fürdetni,etetni a gyerekemet,merthogy béna vagyok hozzá. :roll:

Kép

KépKép
mayday

Mayday..most jutott eszembe..hasmenés volt/van?
Sokan azt mondják az egy előjel...

Persze ahány kismama annyi szülés de akkor is :D

Amúgy egyre kíváncsibb vagyok mikor és hogyan fogok szülni, mi lesz az előjele? ÉS amúgy is milyen lesz apa..szerintem tiszta extázisban lesz..na meg milyen lesz először meglátni ezt a kis izgő mozgó lurkót aki előszeretettel rúgja ki a ház falát minden nap :D :lol:

Sőt..itthon nézegetm a 4d-s képeket.... próbálom magamban tudasítani, hogy ő a mi fiúnk... néha sikerül, ilyenkor olyan gyomorgörcsöm van mint a nagy Ő-vel az első randin :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Mayday: ezek a hülye, nyomasztós, rokonos álmok! Engem is kerülgetnek ilyenek, már annyiszor nyugtatgattam babámat álmomban, mert mindig volt valaki aki sírásra ösztönözte.... :evil: :D

No, az a kórház ahová járok, az a szokás, hogy ha betöltötted a terminusodat, akkor naponta megvizsgál több doki is, hogy eldöntsék, hogy kell-e indítani vagy sem a szülést. Többet én sem tudok erről....mondjuk én nekem több problémám is van: cukor, streptococcus, aranyér....lehet, hogy emiatt is kerülnék a túlhordást.

KépKép
charlott

Zsu:nekem nem olyan légzésfigyelő van,amihez van szülői egység.Egy angyalka az egész,meg a két érzékelőlap.Ac300 tipusú.

Kitartást lányok,már nagyon a végén vagytok!Nemsokára mindenki babázik!

Tényleg kórháza válogatja.Nálunk úgy lett volna hogy 40 hét után naponta kórházi CTG.és a 6. napon indítanak ha addig semmi.Tehát legkésőbb 40+6-nál indítanak.

Na megyek is,mert nyöszörög a gyerkőc. :D

KépKép
Kép
csöpplány

Zsu,végülis nem az az "igazi" hasmenés,inkább csak olyasmi,de egy nap 6szor megyek. :oops: Remélem,hogy már jelent valamit,már csak azért is,mert 2nél többször nem igen szoktam menni.

Charlott,így már értem.Az meg szerintem jó,hogy több doki dönt a sorsotok felől.Több szem,többet lát. :D

4D-s képek...pont tegnap néztem a kismamis táblázatban,hogy a már megszületett babák,mennyire hasonlítanak magukra.Na,ez értelmes mondat volt. :roll: :oops: De tényleg hihetetlen valahol,hogy ők a mi babáink :D és mégis olyan jóóóó érzés.Szerintem ez sokkal nagyobb a szerelemnél,nem is lehet elmondani milyen....

Kép

KépKép
mayday

Most nézem iwiwet,van már olyan klub is,hogy "akiket még nem ütött el részegen Stohl Buci" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Komoly! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
mayday

Csöplány, nekem AC301-esem van és azok tölthetőek azok az elemek...
Milyen jó lehet, hogy ott nyöszörög egy új kis élet melletted :D

Mayday... ez nagyon jó, mármint az iwiw-es kulb :lol: :lol: :lol: :lol:

Küldtem pár képet...összetettük a gyerekszobát de nagyon alap szinten... semmi dísz nincs még, tök le vagyunk maradva, de a lényeg, hogy van hova tenni Gabit, és nem raktár a szobája..aztán a díszítés meg apróságok behelyezése ráér..apamegveszi én meg majd dirigálok mit hova tegyen :lol:
Ami kell az megvan, minden lefertőtlenítve, kimosva, vasalva, este a légzésfigyelőt is betettük teszteltük..

Hétvégére tervezek egy ikeás látogatást szoptatós valamiért (fotel kanapé) + valami kisasztalért.. meglássuk eljututnk-e :?:

Mayday, azért a 6x az már menés a javából :D Az álmodra meg annyit, hogy én ébren álmodok ilyeneket.. anyósomtól parázok a leginkább (ugye alattunk lévő lakásban lakik) és ő nem kiváncsi rá te mit szeretnél, ha pl ő főzni akar ő főz rád, hiába vagytok tele kajával, ha neki nem tetszik, hogy csomag van a kezemben kiveszi hiába kérem, hogy ne... szóval lesznek harcaim, de a férjemben bízok nagyon.. na meg majd jövök hozzátok sírni ha tele lesz a puttony :D

Charlott így már én is képben vagyok és igaz...több szem többet lát :wink:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Na téves riasztás volt,nem tudom miért nyöszögött.Azért lassan kelhetne mert kaja time van.Olyan rossz most egyedül itthon lenni,még hajat mosni se merek elmenni.Este jön anyu fürdetésre,majd akkor megkérem hogy maradjon már addig míg hajat mosok,mert undorító ahogy kinéz már a fejem. :roll:

Mayday:ez komoly! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként én is úgy tudom hogy a hasmenés a szülés közeledtének egyik jele.A szervezet kidobja magából a fölös dolgokat,"méregtelenít".Hajrá-hajrá!!! :P :wink: :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, de van pár eladó hasznos babaholmim:

- egyszer használt, bordó, Cybex i-go kenguru - újszülött kortól - fektetni is lehet benne a babát - 19.000
- új - tommee tippee elektromos sterilizáló - bármilyen cumisüveget lehet bele tenni - 13.000
- ok baby onda narancssárga babakád - megkímélt állapotban - 4.000
- brendon kókuszmatrac huzattal, "balesetmentes" 60*120 - 4.000
- Concord Bundazsák autósüléshez Sloomy - Bon Bon - rózsaszín - 5.000
-AVENT Isis kézi mellszívó készlet - 8.000
tartozékokkal:
-2 db 1-es etetőcumi
-5 db aventes anyatejtároló pohár 180 ml+ 5db tető
- 2 db cumisüvegátlakító
- 1 csomag pótalkatrész

Ha érdekel, írj privit.

Boldog babavárást kívánok mindenkinek!

Panni

Kép Kép
panni_30

Húú az a lány, akivel egy dokihoz járunk, és 1 napra vagyunk/voltunk kíírva tegnap megszült... jajj de izgi :D

Amúgy nálunk süt a nap és tök jó idő van :D

Csöplány... még jó, hogy nem este riasztott be a kütyü... az biztos egy kisebb szívinfarktus lenne....
Hajmosás..igen ezt hallottam hogy lesznek olyan dolgok amik alapok és mégis nehezek lesznek.. de jó, hogy azért jön a segítség még ha később is kicsit :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Zsu megnéztem a képeket,tök jó a szoba! :D A bölcső a legjobb,ilyet nem látni minden második családnál!Jó kis "békebeli"!! :D

Ahogy nézem még a Te pocód se szállt le,de ugye az sem jelent semmit,ha igen.
Anyósod meg...hiába tudja az ember,hogy "csak" segíteni akarnak,akkor is sok néha amit művelnek.Talán amit a leginkább nem fognak fel,hogy nem 30 évvel ezelőtt vagyunk,és sok minden változott mióta ők szültek.Őszintén nem irigyellek,a közös házért,de apa biztos nem hagyja,hogy belemásszon az életetekbe.Nem?

Én anyósom 200km-re lakik,elvileg ha megszültem jön,bár nem vágna földhöz,ha mégse,szerencsére apát se.Nem egyszerű anyja van,3férjet elfogyasztott,most van egy nála 15 évvel fiatalabb élettársa,és még 50 sincs...

Kép

KépKép
mayday

Csöpplány,legyen igazad!!! :D
Amúgy ettől én is félek,hogy még hajat mosni se merek,meg semmi teljesen 7köznapi dolgot sem,ha csak ketten leszünk a picurral. :roll:

Zsu,ez tényleg izgi!! :wink:

Kép

KépKép
mayday

Hát azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül az anyós problémával és igen, Gabi majd határt szab.. + azért én sem akarok épp ellenséges lenni csak a drága mindent vagy semmit alapon szokott játszani...reménykedem, hogy ez majd kialakul valahogy.. mindegy, kár előre erre "gyúrnom" :D
Azért tud élni nálatok anyuka :lol: :lol:

A bölcső nekem is nagyon tetszik, főként, hogy apuka is abban volt csöpség :)

Nah eddig tartott a jó idő...jönnek a felhők :(

Jut eszembe ma nekem is hajat kell mosnom bár nekem más okból nehéz, mint Csöplánynak..sajna fürőszobába még hiányzik egy kádparaván ezért csak ülve lehet zuhanyozni, hogy ugye óvjuk a víztől a többi dolgot...gondolhatjátok a nagy hassal ülve milyen jó egy amúgy szűk kádban tusolni..kész horror..de annyi baj legyen...már csak pár nap aztán időm sem lesz ezzel foglalkozni :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!

Azta, egy napig nem vagyok, és ennyi történés...!!!
Köszi Lányok az érdeklődést, jól esik, hogy gondoltatok ránk!
Nálunk amúgy semmi, csak reggeltől Pesten voltam, aztán este jöttek sógornőmék Ausztriából, és nálunk aludtak. Hát a szülésznő ma elutazott, szóval vasárnapig már ki kéne húznunk... :) Bár az igazat megvallva, egyáltalán nem zavarna, ha mással kéne szülnöm, ha cserébe láthatnám végre a Kisfiam! Most gyakorlatilag minden mindegy... :D Bár ma nagyon fájósan feszül neki valamijével a hasfalamnak, és akárhogy nyomkodom, nem tudok rajta változtatni. Kis manó... Már olyan kíváncsi vagyok rá! Azért biztos hiányozni fog ez az állandó pocakfigyelés, ahogy mozog, meg minden...

Hibernia, jól megleptél mindannyiunkat! Gratulálok a babához! Holnap már Apa is láthatja, tök jó Nektek! Majd mesélj, mi, hogyan történt! Kíváncsiak vagyunk!

Mucus, Neked is gratulálok! Nagyon szép, formás kisbabád van!

Mayday, hát akkor Neked is méregtelenít a szervezeted. Készülődsz a nagy napra, de sajna tényleg nem tudni, most akkor ez jelent-e valamit, vagy sem. Azért drukkolok, hogy senki ne hordja túl a babát, mert az elég nagy macera... Mármint az állandó vizsgálatok. Szerintem ezen a hétvégén a lehűlés miatt nagyon sok babánk fog születni. :wink:
Mi végig akcióztunk a terhesség alatt, így csak megerősíteni tudom, hogy mint minden praktika, ez is csak akkor válik be, ha a baba már jönni akar... :( :D
Azt hiszem, talán Te kérdezted a múltkor, hogy hogyan ment el a nyákdugó. Azóta beszéltem másokkal, és valószínűleg nekem is csak az volt, mint Kismaminak, hogy csak darabjai váltak le. Amúgy ilyen borostyán színű, nyúlós cucc féleség. Nem nagyon tudnám jobban kifejteni. Azért volt szembetűnő, mert előtte nem volt ilyen... :D Különben a barnától kezdve a rózsaszínen át az átlátszóig már mindenféle színben hallottam az élménybeszámolókban... :D
A Stohl Bucis klub kemény! :D Biztos nem volt pénze taxira... Undorító, amit csinált! Szerencse, hogy nem lett senkinek komolyabb baja! Örülök, hogy nem Fótra költöztünk, félnék a környékén lakni... :D :D :D

Ercsi, a sztorid haláli! Nem is Te lennél, ha nem öntötted volna nyakon a csajt! Csoda, hogy magas volt a vérnyomásod?! :D :D :D Én is beszóltam volna, de ezt nem mertem volna megcsinálni. Laci nem állított le? Barnus mindig csitítgat, ha hangosan szóvá teszem idegeneknek, hogy esetleg tegyék már a kezüket a szájuk elé, ha köhögnek, mert nem akarom elkapni... :D Mi lesz, ha megszületnek a Babák, és előtör belőlünk az anyatigris?!?! :D Tavaly nyáron még meglepődtem, hogy a barátnőm lazán rászól a nénikékre, hogy a gyerek kezét ne fogják meg, mert a szájába veszi, de mostanra biztos vagyok benne, hogy én is szólni fogok.
A pénzt szerintem meg sem nézte még Barnus, de biztos megérkezett. :)

Charlott, ez az orvosi bizottság tényleg komolyan hangzik. Na, de nem fogjuk túlhordani Őket! :)

Csöpplány, nehéz lehet így egyedül, de a lényeg, hogy otthon vagytok, és Balázs egészséges! :wink: Meg aztán mindjárt jön a segítség! Nálatok Apa nem tudott apaszabit kivenni? Vagy máskorra tartogatjátok?

Zsu, jó lett a szoba! Drukkolok Nektek a szombathoz! Vicces lenne a 9 hónapos fordulón... Meg hát az ugye Zsófia nap... Én meg ha fiú lettem volna, Gábor lettem volna.... :D Na, ezek az összefüggések...! :D
Én is lefényképeztem az első pelusos szárítót... Szerinted fél év múlva is ennyire fogjuk szeretni és csodálni? :D Majd amikor jön az első hideg, és kerülgetni kell a lakásban, és felmegy a páratartalom miatta,... :D Azért remélem, nem bánjuk meg! :D

KépKép

KépKép
barbazso

Te, Mayday! Idáig fújtad a vihart! :) Hirtelen tök sötét lett minden, dörög az ég, fúj a szél,... Szerintem perceken belül zuhogni fog. Még jó, hogy Barnus épp tegnap fejtette ki, hogy ha a ház előtti fenyőfába belecsap a villám,... Ez az első viharom egyedül a kertes házban. :)

KépKép

KépKép
barbazso

Szia Barba:)Örülök hogy veled is minden rendben van.Apaszabit kicsit később vette ki,mert nem tudták megoldani a 24-es munkarend miatt.De így itthon lesz 8 napot,aztán 1 napot melózik aztán megint itthon lesz 8 napot.Asszem ezzel kiegyeztem!:D

Na megyek ebédelni!Ma még csak egy fél szelet kenyeret ettem,így aztán nem lesz tejem.:S Azért még be-benézek ám!:D

KépKép
Kép
csöpplány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?