Na, gyorsan vissza is olvastam, közben Eszti is elaludt, gyorsan beraktam a rácsos ágyába, hadd szokja, lassan ki akarom venni a bölcsőből és én is visszatérni a régi ágyikómba.
Gyors reagálás az eddigiekre:
Eszti, én is sajnálom a történteket, reméléem, a hétvégétek ennél jobb lesz és végre talán Te is ki tudsz kapcsolni egy kicsit. Mindenesetre egy lottót adjataok fel, hátha gyorsban megoldja a lakás és kocsigondot. Vagy majd küldök én a nyeremémyből.
Marcsi, szupi a sok tejcsi és sztem is megtettél már mindent, amit lehetett. A kézi fejést már próbáltad? Biztos macera, de az LLL szerint a kézi fejés szaporítja a mennyiséget. Bár, ha az olaj bejött, akkor egyelőre ne szenvedj vele. Nekem is most jó a mennyiség, bár már én azt sem tudom, hogy mitől ( Karamalz, laktoherb, more milk plus, olaj??????? ) Végre tudok egy cicből szoptatni és végre van értelme, hogy melltartóbetétis hordok, reggelre még az is átázott.
Bea, szupi a süti és kisfiadnak én is sok gyógyító pőuszit küldök, sajnos ilyen szar időben a vízes padló kikerülhetetlen. Nagyon cuki Gréti, komolyan mondom, még egyes képeken hasonlít is Esztire, pedig semmi közöm a férjedhez, remélem, Neked se az enyémhez
Anna, örülök, hogy Jázmin végre kiegyensúlyozottabb és nem fájdogál a pocija, cumiból meg próbálj ki többfélét, nekem pl az aventet nem szereti, viszont a Nuk-ot csócsálja, etetőcumiból pedig a Mam-osat szereti. Egyébként egyet értek Veled, sztem sem gáz, ha néha elmászkálunk ide oda, engem a tegnapi pedikűrös jobban feldobott, mint ha egy órát aludhattam volna ( már azt sem tudom milyen napközben pihenni, de még éjszakla sem )Kicsit megkínozott a pediűrös, aztán fél napig jó volt, mert jól kivérzett és így nem feszített annyira, de estére megint begyűlt a vér és fájt, tettem rá aloe verát, mintha egy fokkal jobb lenne.
Ja, közben terméészetesen felkelt a kisasszony, 5 percet aludt kb. Vagy ezt már írtam????? ÁÁÁÁÁÁÁ ezen a héten kivagyok tőle, imádom, de néha elszakad a cérna és akkor csak nézek rá és könyörgök neki ( elég fennhangon ), hogy mondja már el mi a baja? !!! Ugye nem vagyok szörnyeteg?
Fanni, nagyon szép az a levél idézet amit bemásoltál, én is érzek néha így, nem csak úgy, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Légy szí'-légyszí' még ne szervezd a talit, vagyis ne túl közeli időpontra mert én is szeretnék elmenni ( akár akarjátok, akár nem
) és Apa is azt mondta, hogy elvisz minket, csak még Eszti túl pici ahhoz, hogy ennyit utaztassam, sztem már nyáropn ( júl vagy augusztus ) biztos jobban élvezné ő is, és én is + Sz-nak is akkor van üresjárat.
Na, megyek, mert kigebed szegény a sírásban, biztos jön a védőnéni is nemsokára.