Zsuzsi: Jesszusom mekkora a pocid!!!!! Tényleg egyedül van a babucid????? Ezek után visszaszívom a korábbi kijelentésemet, miszerint nagy a hasam.
Te milyen magas vagy??? Én 172 cm és hosszú a derekam (sajna nem a lábaim...), emiatt Bencepocakot eléggé lent növesztettem. Nálam akkor bejött az a jóslat miszerint ha csúcsos, előre domborodó a poci, akkor fiú a baba. Kíváncsi vagyok, hogy most is olyan lesz-e. Anno hátulról nézve senki nem mondta volna meg rólam, hogy áldott állapotban vagyok. Anyu szerint most kezd eltűnni a derekam, tehát lehet, hogy más lesz a pociforma. Netán lányunk lesz?????
A vizsgálatokkal én is úgy vagyok, hogy az orvosomra bízom. Az ő javaslatára csináltattam meg ezt a kombinált tesztet. Azt is megbeszéltük, hogy ennek az eredményétől függ, hogy befizessük-e az integráltat is. 26-án megyek legközelebb terhesgondozásra, akkor leszek betöltött 15 hetes, s ha szükséges, akkor levetetem a vért. Majd meglátjuk.
Kati: Ez az!!!!! Csak így szabad hozzáállni a dolgokhoz!!! Pihenj minél többet!!!!! Nagyon drukkolok, hogy minden rendeben legyen!!!!
Betti: Még egyszer nagyon gratulálok!!!!! Látod, megérte a küzdelem!!! Ki tudja mióta készülődött már ez a kicsi Lélek Hozzátok arra várva, hogy megszüntessétek a testi akadályokat. Amint léptél (gondolok itt a teáidra, kivizsgálásokra), már jött is!
Tényleg csak a 12. héten kell uh-ra menned? A szívhangot, dobogó szívecskét nem is nézik meg 6-7 hetesen?
Brita: A Jónás módszerről csak most olvastam a vetélésem után. Visszakerestem azt az időt, amikor Bence fogant és az pont egy jónás nap volt. Mondjuk azt is hozzáteszem, hogy az esküvőnk utáni napokban történt a dolog, tehát úsztunk a boldogságban.
A mostani baba biztos, hogy nem jónás napon fogant, mert még tartott a mensim és én ilyenkor nem szeretek összebújni Apával.