Új privát üzeneted érkezett!

Kitty, rakok majd fel. :wink:

Fürti, én azért drukkolok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jeanner :) szerintem megéri megpróbálni, sokan dicsérik :wink:

Beze :) gyere a képekkel majd, biztos sokat változott már Lexi :)

Lányok, nem tudtok kéz alól eladó digitális fényképezőt?

Láttam Bridet bent van a bneten, de mikor ír már? :roll:
Vendég
 


Fürti, vaterán vagy teszveszen nem néztél körül?

Bri nekem is hiányzik. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

 
 

Fürtöske, én szedem... :)

Mensi még mindig sehol, pedig megint fájok :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Este jovok es irok mindenkinek :oops: most egy topikot letudtam ti jottok 8) de mar mennem kell el es igy nem tudok visszaolvasni :roll: De ezte jovok 8)

Addig is hozok egy kis olvasnivalot rolam :)

Na es akkor rolam kicsit...hat hazajottem es nagy lendulettel vetettem bele magam az intezkedesekbe 8) japanban meg az uccso napok orultek haza volt mindenkivel talizni vacsizni csaladdal baratok meg a gepet se volt idom bekapcsolni nem hogy bnetezni :oops:

Szal miota hazajottem masfel hete multheten inteztem a papirokat lekell fordittatnom japanrol magyarra,aztan jott meg egy papir meg elotte meg emailben ezt mar elkuldtek hogy addig is elkezdodjon a forditas tegnap bevittem az eredetit es ha minden rendben megy meg a heten eljutok az anyakonyv vezetohoz :roll:

Jah azt is kutattam,hove menjek melyikhez meg ismeros kellett volna hogy meglegyen gyorsitva mert ez igy elorelathatolag 2honapnak nez ki :shock: es mar olyan sokat voltunk tavol es kiderult az is,hogy nem szeret o sem kint lenni es nem jo a melo se es nem szereti NY-ot sem :roll: valahol hibasnak erzem magam en is ebben mert en sem ereztem jol magam igy nem volt konnyu helyzetben es hiaba probalta o megszokni... :roll: na mind1 azon vgyok,hogy mielobb mellette legyek es probaljam a maradek otttattozkodasunkat minnel nyugodtabba es kellemesebbe tenni...es persze majd probalom jolerezni is magam mert neki meg egyenlore ott van munka es igy maradunk nem megy egyik naprol a masikra,hogy visszakoltozzunk japanba bar ezek a tervek.Melot is nezett mar mikor ott volt most szal ezek valahogy sokkoltak engem...en azt hittem azert legalabb o nem erzi ilyen szarul magat ott,mi nt en :roll: Es akkor csorikam egyedul volt 2honapig taliztunk 10napra es most megint 2honapnak nezunk elebe :x szal szegenykemet nagyon sajnalom :roll: :( :? :roll:

A gyurum visszavitte mert a meretet megkell csinalni es amikor jon alairni a papirokat akkor hozza a karikagyurukkel egyutt 8) mar minden kivan valasztva es alig varom,hogy az ujjamon legyen. :D Hogy milyen erzes ez..hat nem leirhato...es fantasztikus mert vegre ugy erzem en is tartozom valahova...ohozza es azonkivul,hogy nem konnyu a gyerekvallalas az en esetemben igy is belement ami ngyon ngyon sokat jelent nekem :roll: hisz ugy ahogy vgyok minden hibammal kellek neki forever :P :wink:

Most mar tudok tervezni es annyi minden van a fejemben...viszont igy a lombikozas kicsit majd hatterbe szorul.Bar most annyira nagy a boldogsagom,hogy valahogy nem is annyira "erdekel" hisz lassan kikell tuzzek egy napot es lombikozassal nem lehet :roll: hisz mivan ha epp akkor szulok vgy x honapos leszek vgy mittomen szoval igy nem lehet tervezni es nem lesz semmi bajunk ha kicsit varunk :roll: szal most lehet nem ferek be az idobe es akkor kesobb meg nem akarom mert par honappal a szules utan se tudnek ugy kinezni ahogy akarok a nagy napra szal most kicsit pihentetjuk a dolgot...es ha minden igaz kovetkezo ev februarjaban szeretnek ujra menni mert akkor meg mindig lehet az eskuvo majusban :roll: Persze spontankodunk de ev vege fele megkell legyen a datumunk vgy majus vgy agusztus szeptember meg nem tudom.

Kastelyban szeretnenk vgy olyan helyen ahol van zold is...szep hely is...120szemely koruli de meg nem is ngyon szamolgattunk....pesttol is lehet kb 1 masfel orara nem gond.Meg helyszin nincs csak tippek meg kene egy szervezo is valami jo es megbizhato mert en nem leszek itthon es igy eleg nehez intezkedni igy most amig itthon vgyok addig is helyszinnezes,torta,templom,vofeny,zenekar stb kereses...igy legalabb amit lehet leellenorzok.

Szal teendo az van...hat roviden ennyi vgy kihagytam valamit? :oops: Sokan nyaggatnak a bloggal is... :oops: majd probalkozom szeretnem de nincs idom :oops: de akarom ngyon :oops:
Puszilok mindenkit es majd remelem tudok majd jonni neha neha tobbet mint eddig 8)

Jah es ido elott 10cn volt pem :? igy lemaradtunk rola apacskaval :? voltam dokinal a 12.cn penteken megnezettem a miomam a japan dokimmal es azt mondta szerinte sem kell kivenni mert a babasodasban nem okoz problemat 8) de a sargatestet latta mar szal addigra elovulaltam igy aznap egyutt voltunk de az mar keso es tegnap este jott barnabas is szal holnapra meg is fog jonni :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hűűűű bri, ez nem semmi...

Hát jó szervezkedést, látom, nagyon lelkes vagy :-) mikor lesz a nagy nap?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Kitty! Papirt ceruzát elő és már lehet is tervezgetni a babot!
Nos ha görcsös volt a kis manócska feszengése akkor az tuti az votl! Sajna ha szopik akkor lehet egy rossz hamika, de ha tápos akkor meg az a baj! Sajna mi ezt közel 6 hónapos koráig megszenvedtük! Alig vártam, hogy vége legyen! Semmi nem jó olyankor tudom!!

Beze! Ez gyümit?? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááhhhhhhhh! Sehogy! Mondjuk a banán az izlik neki, de azt meg nem nagyon merem neki adni, mert úgye az hasfogos a sok keményitő miatt! Gyümélét is vettem már ezer félét azt vagy én iszom meg vagy öntöm kifele!! Szal nem egyzserű egy puno!!
Tényleg apa mit szól az uj kis családtaghoz?? És Lexikének mondtad hogy lesz kistesó???

Jeanner! Mikor fejezödnek be a vizsgák??? Meddig kell még sokat tanulni???

Brid! Örülök, hogy jöttél a magad kis hosszu beszámolodhoz hiven! Nem csalodtam!!!
De ez ám a rengetek tenni való! Biztos nagyon gyönyörü kis menyasszony leszel! És én az alakod miatt egy percig sem féltelek!
Remélem hamarosan talizunk! Bár mindig olyan sokat készülünk, hogy talizunk azt valami mindig közbe jön!!!


Nos akkor még egy hir! Tegnap összevesztem apával azaz én besértödtem és lemondtam az esküvöt! Tök fainul hazaért elöbb mint szokott azt hittem na sietni akar az anyaköny vezetőhöz, hogy kérjünk időpontot! Erre közölte mennyek el én! Mondom ezt egyedül én nem intézhetem és nem is akarom! Nos azt mondta, hogy akkor várjak addig mig nem esik az eső, mert neki most fontosabb az udvar!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o Na itt már rég alig birtam vissza tartani a sirást! Erre fogta magát lement és fabrikált az udvaron! Nem sokkal lésöbb utána mentem és közöltem vele a tényt, hogy se esküvő se keresztelö se szülinap! Elegem van! Én nem intészkedek! Meg vettem a megivokat meg mindent és tojik rá, hogy jöjjön és megkérdezze akkor hogy hogy is lesz vagy hogy szeretném vagy hogy együtt beszéljük át mert julius már minjá itt van! De tojik rá! No mindegy! Nagyon fáj! Akartam! Ez volt a vágyam miota csak ismerem! De ez van! Ha nagyon akar majd valamit akkor majd szól! Én többet szóba se hozom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci, legkésőbb jún. 2án :)

Csajok, úgy néz ki, babás vagyok :lol: de csak pssssssssssssssszt... ez nem biztos... teszt jövő hétfőn, ha addig nem jön meg...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Brid! :) Ez aztán a beszámoló!!!!Ezt vártuk tőled! :)
Ügyesen intézkedj, és csak semmi balhé aopával(Nóci? :evil: :lol: )

Nóci :D Én csak nevetek rajtad, mert ismerlek!!Ebből olyan ágynakesés lesz este, ugye? :lol: :wink:
Ennyivel nincs ez lefújva Te! :lol:
Hallottam oloyan gyerekről, aki abszolút nem eszik gyümit.Főzeléket eszik? Mert akkor valami ásványi anyaggal , vitaminokkal támogatni kellene az immunrendszerét(nem tudom béres csepp adható-e már, én Marcinak azt adom)


Jeanner :shock: :lol: Ezt miből gondolod?Teszt volt már stikában?
Naaaa!
Úgy vettem észre, aki új bejön a topicba az babás lesz :D
Itt van Kriszti(aki aztán eltűnt sajna), Dorka, meg most Te? :)
De jó lenne mégis együtt lennénk babásak .....:)
Vendég
 


Bri, de jó, hogy jöttél, örömmel olvastam a beszámolót, hiányoztál ám. :wink: Japánba való visszatéréshez már most drukkolok, elszorult a szívem, amikor olvastam, hogy a párod ilyen sokáig egyedül volt, és nem is érzi jól magát ott. :(
Olyan izgalmas ez az esküvő előtti szervezkedés, meglátod, lesz közben spontán baba is. :)

Zsani drága, miből gondolod? :wink: Én drukkolok!!!

Nóci, nagyon sajnálom, már bocsi, de nagyon fafejű a párod, ráadásul az anyakönnyvezetőhöz mindkettőtöknek el kell menni, ez nem olyan program, amit egyikőtök egyedül lerendez! Remélem, bocsánatot kér, és szép esküvőt fogtok tartani!

Fürti, ugye nincs piri?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze, nincs még, a cicijeim le akarnak szakadni......hogy mi lesz ebből?Holnap lehet veszek tesztet.Marcinál a 36. napon mutatta ki szép erősen.Ma vagyok a 32.-en.

Jeanner, ne csigázz minket!!! :P
Vendég
 


Beze, ti voltatok már a 15. hós oltáson?Hogy viselte Lexi?
Tényleg, milyen nevek tetszenek nektek?

Mi holnap megyünk a 18. hósra :?
Vendég
 


Csajok, nem tudok ülni, annyira fáj már mindenem... nem úgy, ahogy szokott, áááá....mintha késsel szurkálnának.... kiderült, h pont az ovum napján voltunk együtt, még ha megszakításossal is... holnap reggel tesztelek egyet, ha negatív akkor várom a mikit...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Fürti, Zsani, drukk megy ezerrel!

Fürti, túlvagyunk rajta, szerencsére megúsztuk mindenféle mellékhatás nélkül, bár paráztam rendesen! Lexi ha fiú lett volna, a Marcell nevet kapja, és mivel biztos vagyok abban, hogy most fiúnk lesz, nem változtatunk. :wink: Szép név, ugye? :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Pont erre gondoltam én is a buszon egy fél órája, h milyen szép név a Márton, mert tetszik a Marci, de a Marcell sokkal jobb :-)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lányok :) Marcell :lol: :lol:
A legszebb név!Nekem is :wink:

Jeanner :D Szupeeeeer!Akkor együtt tesztelünk holnap!
De én csak valamikor délelőtt fogok, mert nincs teszt itthon, holnap veszek valami tutit.

Csajok!Én most este olyan hányás szagot éreztem, hogy majdnem rókáztam egyet, Marci tápszere illata meg egyenesen irritál :shock:
Undorodva gondolok a vacsira is, pedig ilyenkorra már behurcolkodom a tv elé sok-sok kajával.
Na, ebből vagy pozitív teszt lesz, vagy piri :lol:
Vendég
 


Nekünk ha egyszer fiú lesz, akkor Zsombor lesz, ha lány, akkor meg Johanna.
Vendég
 


Koszonom a sok-sok gratulaciot!!!! :D Szal a nagy nap kb 1honap mulva lesz vgy max 2 8) de az csak az anyakonyvezetonel es a lagzi meg jovore majus,agusztus vgy szeptember :oops: majd eldol mert decemberig megy majd a spontankodas es addig nem tuzok ki napot mert mi van ha ugy jon ossze...szal addig nincs idopont a lagzira csak kb honapok :roll:

Jah es elkezdtem szedni megint a japan csodaszereim 8) ngyon bizom bennuk es meg akupunkturara kene elmennem :oops: Es azt is elfelejtettem irni,hogy ngyon jo volt kicsit kikapcsolnia az agyamnak es nem a baban jarnia ugyhogy ha lehetseges ngyon szivesen beszelgetek tovabbra is csak a babarol ne kerdezzetek mert most nem akarom ezzel idegesiteni magam...most happy vgyok jon az eskuvo felveszem a ferjem nevet 8) aztan kikell menjek hozza vegre mert egyedul van es utana csak spontankodas :? ha jon jon nem nem lombik mint irtam kozi ev februarja fele es akor meg belefer a majusi lagzi :wink:

Beze
Mostmar aztan csinalj egy vonalzit,hogy tudjam hol tartassz.Mar hirtelen mikor beleptem azt hittem baj van mert nem lattam a vonalzit :roll: Foto van mar?Hematoma megszunt mar ugye? :roll: Ikerterhessegnek indult? :o Hat most enis sajnalom apacskat mert en azert elvgyok hisz sajat orszagom sok ismeros,csalad,eszek jokat jarok teniszezni meg ahova csak akarok o meg ott magaban melozik meg haza az ures nagy lakasba :( mar banom azt is,hogy kivetettem vele ezt a nagyobb lakast :roll: de hat ha meg jott volna a baba azert csak jo lett volna :roll: Mindenesetre most ott lesz egy ismink 2napot a volt szobatarsunk ngyon jo srac ugyhogy most kicsit orulok neki bar o melozik de legalab este egyutt sorozhetnek vgy mozi vgy barmi :roll: Spontan baba tuti lesz :arrow: ugye most az eskuvo miatt majd varunk es hat jobb lenne pocak nelkul hazasodni na tuti jon a gyerek bar nem problema mert a menyasszonyi ruhabol 2felet is kineztem egyet ha nem leszek babas egyet meg ha esetleg babas leszek :lol: :lol: :lol: Te neved Boglarka?Akkor a szulcsinapomon van a neved napja :P

Furti
Marci leszokott mar a cicirol? 8) Apud javulgat?Remelem felepul teljesen :roll: Igen irtam a masik topikban annyit hogy este jovok ez meg multheten volt de nem ertem vissza oda sem :oops:
Olvasom elment apacska vgy azota haza is ert mar? :idea:
Uhun ilyenkor mar latniuk kene a megvastagodott mnyh-at :roll: az a 8mm eleg kezes lenne egy beagyazodott babocahoz :? sajnalom talan majd legkozelebb :roll: Szal en tutira allitom nem voltal vgy babas sajna :? De majd most itt leszek majd es olvasok es a ketelyeidet elhessegetem mert annyira szeretned ezt a pozi tesztet mar multkor is pozit lattal meg most is :roll: Azt a masodik sort nem a Nocinak szantad? :oops: mi nem veszekszunk apacskaval :roll:

Kitty
Vereredmenyed ne felejtsd el majd kibongesszuk egyutt :wink: pco-dat ngyon sajnalom de tudod mar tavaly ota mondogattuk neked... :roll: Most melyik doki volt az aki vegre kivizsgalt?A masik kettonek meg bemennek es az orra ala dorgolnem a papirjaidat :twisted: persze nem tehetnek o rola tudatlan balfekek nem ertenek semmihez cak a rakszureshez meg uhuzashoz ennyi :evil: Na latom jo kezekbe kerulsz ennek ngyon orulok!!!!!! :wink:
Anyaknapja gondolom nehez volt ngyon egyedul nagy oleles neked erte!! :roll: :(
Most volt az evfordulotok valamikor?atyaeg lemaradtam rola :oops:
Kép
6mm-es mnyh nem igazan jo de a 8mar teljesen megfelelo nincs vele gond :wink:

Jeanner
Kép
Orulok,hogy jottel mert szoval tartottad legalabb a lanyokat...szerintem ha nem josz mar reg kihaltunk volna :oops: :roll: :wink: Irnal egy kicsit magadrol mert nem olvastam rolad semmit de semmit :oops:
Amikor a parodrol irtal mintha magamat olvastam volna...na nem ilyen gondjaink voltak nekunk masok...de ugyanugy mar sokszor majdnem annyiban lett a dolog es ngyon nehez eset a dragam de sosem hagytam annyiban es lany megerte nekem is :wink: :D
Hogyhogy kozepidoben voltal uhu-n?pekor?mert akkor meg nana,hogy nem latszik semmi...uhun mar mikor kesik akkor a megvastagodott mnyh-nak latszodnia kell :idea: pe utan 3nappal a 10es mnyh az tutti :wink: olyankor meg nincs baba annak nem kell latszodnia errol van egy tok jo kis oldalam :arrow: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-t ... harmad/hcg
drukk a hetfoi teszthez 8)

Dorka
Igen M.orszagon lesz az eskuvo :) Meg nem tudom melyik varosban de M.orszagon :wink: Gondolom milyen jo lehetett a 4D jaj csak egyszer en is jussak el oda :lol: Gondolom mennyire a fellegekben jarsz te is 8) :lol:

Enis
Te meg hova tuntel?Azt mondtad jossz joo jooo en sem jottem de attol te meg johetsz :roll: Gyereee 8)

Kati
Baranyhimlo szezonnak vege van mar? 8) Na most olvasom szegeny Lillat :( tulvgytok mar rajta?Olyan gazosan nez ki szegenykem?Vgy miert kerulnek? :o

Noci
Most olvasom csak 20kilot lekell adjal :shock: es a gyuru meglett mar? :roll: Amugy jol emlekeztel vasarnap jottem csakhat itt nagy tervezgetes van azota is vendegek meghivas zenekar meg minden fele ugyben :lol: Szuletesi anyakonyvi kivonat kell es hajadon papir...gondolom apacskatol meg a notlen papirja lakcimigazolo kartya es szemelyi en most megyek vegig a hercehurcan :? Sajnalom,hogy apacskaval osszevesztetek de teljesen megertelek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most teszteltem, negatív lett... :(

Am 24 éves vagyok, párommal óbudán élünk... meló mellett a Kandóra járok, első éves vagyok... táncolok is meg minden... :) szeptemberben lesz az esküvőnk, utána terveztük a babát, úgy fest, szófogadó :wink:

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Na csajok sziasztok! :)

Jeanner, kezet foghatunk, nekem is negatív lett :?
De nem vagyok elkeseredve, inkább megkönnyebbültem, mert tegnap igencsak parás lettem, hogy hogy fogom bírni a kis korkülönbség miatt, így szerintem segítség nélkül képtelenség teljes egészében rákoncentrálni mindkettőre.

Bri :) dehogyis görcsöltem a poziért!Csak idegesít, hogy mi a túró lehetett, mert lehetett volna méhenkivüli is és akkor inkább semmi sem legyen.
Kár, hogy nincs fényképező, mert a csík OTT VAN!De lehet, a teszt volt sz@r.Előfordulhat.Látta rajtam kivül 3 ember :)

Szóval összevetve, lehet hülyén hagzik, de megkönnyebbültem kicsit :) Apa most kezdett dolgozni, napokat, sőt lesz, hogy heteket nem lesz itthon.Anyumék Tolnában, anyósom mintha nem is létezne, úgyhogy totál magam maradtam volna két picivel. :)
Most mindenem a csöpp kisfiamé, teljes egészemmel :lol:
Aztán a szopi leszoktatást sem hajtom, szopik amig jólesik neki :)
Aztán egy év múlva, ha nem lesz kistesó a dokim ígérte, hogy "rásegít" :lol: (nem röhögni, nem úgy :lol: )

Megvolt az oltás, sírt picit Marci, már 10,92 kg(végre!)Most 6 éves koráig már nem lesz oltás :)
megdicsért dokinéni, hogy milyen erős baba, talán a szopi miatt :wink:

Ja, Bri, nem Nócinak szántam, csak nehogy úgy járj te is, bár ti nem vagytok kiskakasok :lol:
Vendég
 


Ja és Bri dokinéni, ezentúl csak rád hallgatok!!!! :wink:
Te, pici cinizmust nem érzek ki véletlenül a soraidból? :roll: :lol:
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Melóból jelentkezem, csak gyorsan, mert elég nagy itt az átmenő forgalom.

Jeanner, sajnálom, hogy negatív lett.Nekünk is szeptemberben volt az esküvőnk :D
De szép is volt csajok!
A sulihoz kitartás, eléggé reál beállíztottságú vagy igaz?

Nóci, akkor most mi lesz?Az anyakönyvvezetőhöz tényleg mindketten kelleni fogtok.Kibékültetek azóta?Én bízom benne, hogy igen :D

Fürti, vettél tesztet?

Beze, hogy vagy?

Brid, nagyon örülök, hogy jöttél!Húú, tényleg angyon rossz lehet ott apácskának egyedül.De hősök vagytok, és nemsokára együtt lehettek, forever.
Tervezitek a visszaköltözést Japánba?Te is szerettél ott?

Kati, jobbulást!!!!

Én továbbra is a felhők felett járva, boldogan kínlódok itt a melóban :D Igazából még a rosszullétek is előjönnek kb.minden 3.nap, de nem baj :D
csak a meló fáraszt le, de nagyon is sajnos, meg a stressz is elég nagy itt.
A gatyáimat lassan kinövöm :D Ma jön értem Andris, és elmegyünk, nézünk valamit, remélem találunk is :D
Itt zuhog az eső.Felétek?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Nekem a kovetkezo honap kimarad a probalkozasokbol sajna mivel parom nem lesz itt pe-kor de csajok nektek mindent bele es csak lazan es nyugodtan 8)

Jeanner
Obudan en is laktam olyan ngyon nagyon reg 19eves lehettem :oops: Szerettem ngyon szerintem szep hely :) Szeptemberben eskuvo huuuhaaa :D akkor mi majdnem egyutt hazasodunk...ti merre fele tartjatok talan te meg tudsz 1-2tippet is adni mire figyeljek.Hogy ment nalatok a szervezes? :roll:
Nega tesztet sajnalom :(

Noci
Tenyleg mindketten ott kell legyetek mert pl ugye nekem parom nem lesz itt mikor megkervenyezem ezert iratnunk kellett egy kozjegyzo altali iromanyt amiben az all,hogy o elakar venni engem :shock: Szal megoldhato egy kozjegyzoi papirral,hogy egyedul menj de az penzbe kerul :?

Furti
Hat azert a mehenkivulik csak akkor jonnek ha baj van az ember janyanal...azert nalad nincs erre utalo jel egyenlore...de talan egy atjarhatosagi vizsgalat nem artana annak erdekeben,hogy megnyugodjal :roll: En is tesztelek mindig de ngyon fontos,hogy az ember vegig ugyanazzal teszteljen...es akkor tutkora latni mi a helyzet :wink: Szoritunk a kovetkezo honaphoz :)
Jah az uccso mondatot azert nem ertettem :lol: neeem nalunk ilyen nincs...szinte minden nap telefonal mi van mar a papirokkal :lol: mar szeretne ha meglenne minden es ottlennek vele 8)
Cinizmus nem tudom mit jelent...de nem rossz szandeku az iromanyom tudod :wink: Csak ahogy olvastam ugye az elejetol vissza neked halvany pozi is van meg hanyinger meg jelek de baba nincs...azon izgulsz van e baba aztan mikor kiderul nincs akkor meg azt mondod megnyugodtal...szerintem sokat agyalsz a kerdesen :wink: Hisz tudod ez annal sokkal egyszerubb Marci is csak ugy betoppant az eletetetekbe 8) Es rajottem egy nagy nagy igazsagra...nem eri meg gorcsolni es ezen filomzni nap mint nak minden percben es oraban.... :? Mert annyira felszabadultabb masabb ha az ember nem csak erre koncentral es ngyon szokszor ez a gorcs okoz elakadast...ugyhogy most enis epp hatradolve nyujtozom...en nem agyalok...azt sem tudtam melyik nap vgyok hirtelen mikor irtam akkor szamolgattam utana :oops:
Na meg van az a tipusu ember aki neha neha elhiszi,hogy esetleg babas...es a legtobb ember nem szivesen irja ki a velemenyet...mert nem akarja megbantani az illetot...en meg tudod mindig megmondom oszinten drukkolok is amig latom,hogy van ertelme de amikor nem latom ertelmet ezt a masik tudtara is hozom...miert biztassak valakit a pozi tesztre mikor nem babas? :idea: Nem igaz...ezt sosem ertettem...de annal inkabb kivanom neked is es mindenkinek!!!!!!!!Bennem most nagy nyugalom es beke honol... :wink:

Dorka
Igen tervezzuk a visszakoltozest de ez a mnkatol fugg :roll: ha kap akkor megyunk addig meg marad itt :? En ngyon szerettem ott lenni hisz nekem 2.otthonom igy 10ev utan :roll: Hogy birod a pocakosodast?Milyen ido volt szeptemberben az eskuvon?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Megneztem mit jelent a cinikus jelentese :arrow:
cinikus. közönyös, gúnyos, hitvány; értékeket nem tisztelő :shock: :shock: na hat ha nem ismernel meg megertenem,hogy ezt mondod de ennyi ev utan mar tudhatnad,hogy en nem vgyok olyan :roll: :oops: Ha ugy erezted az volt az irasom akkor most tudatom,hogy nem allt szandekomban :!: :oops: :wink:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid :) hát akkor én értelmeztem rosszul, akkor ugye nincs gúny a soraidban?Mert én arra értettem.
Aranyos vagy, hogy megnyugtattál!És tényleg te sokmindent megjártál már, azért írtam a "dokinénit" :lol:
Bocsánatot kérek akkor :wink:
Én sem görcsölök, hisz én tudom a legjobban, hisz Marci is görcsölés nélkül jött hipp-hopp :lol:
csak tényleg idegesitett, hogy mi van velem.Meg most azért, hogy miért nem akar megjönni? :shock: Ugye megértetek? :?
Bár sok volt az idegeskedés mostanában(demoklész kardja a fejünk felett apa munkanélkülisége miatt)
Elhiszem, hogy a szívedhez nőtt Japó :)

Hú, Dorka, de megy az idő! :)
neveitek vannak már?
Pocakkép?Most már látszódik :wink: Ilyenkor nekem már jó kis púpom volt :)
Itt is nagyon xar idő van :evil:
Vendég
 


Látjátok, amikor én is elkezdtem hozzátok írni, mindig számolgattunk stb.az első hónap csajok védekezés és számolgatás nélkül :D
Bár az igaz, hogy mi nem próbálkoztunk olyan nagyon hosszú ideje.

Fürti, azt megértem, hogy nem tudod, hogy miért késik.Lehet, csak tényleg a hormonok, a szopi miatt, bár én nem iagzán értek hozzá.
De ha ez megnyugtat, várj még egy picit, hogy mi lesz, és inkább menj el dokihoz!

Brid, gyönyörű szép idő volt az esküvőn!Az utolsó szép őszi nap.Másnap reggel már szakadó esőre ébredtünk.
Álomesküvő volt 160 fővel, és élveztem a szervezést nagyon!!!
Felejthetetlen!
Jaj, én most ám kicsit túlérzékeny vagyok :D

Rakok fel nektek képet a picikénkről, a múlt heti 4d-n készült, aztán valami pocis képet is csináltatok Andriskával! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép Múlt hét keddi 4D-sztárfotó :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


A mi kis bújós babánk!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka!Jajj, de kis édes! :D
Olyan mintha épp puszilgatná a méhfaladat :lol:

Még nem érzel enyhe kaparászást?
Pocifotót várjuk!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Bri
végre írtál! Örülök, hogy minden rendben, persze azt leszámítva, hogy szegény Apa egyedül van. Remélem, ez is rendeződik, és vissza tudtok menni hamarosan Japánba.
Elhiszem, hogy sok meló a készülődés, de megéri :wink:
Spontánkodáshoz drukk!
Köszi a köszöntést!
Anyák napja nehéz volt :cry: Köszi az együttérzést.
Doki: az uh-s doki egy 3. doki volt, ő egyből látta a bajt. De endokrinológushoz máshova megyek, hogy ki lesz a nőgyogyim, az passz, de lehet, Szegeden keresek azt is, ismerősöm ajánlott párat (ők jún.-ban mennek első lombikos beültire, de ott pasinál van gond).

Dorka
édes a pici!
Itt csak reggel esett, most csak hűvös van, és nem süt a Nap.

Fürti
az jó, ha nem vagy elkenődve. Inkább jöjjön össze akkor a pici, ha teljesen készen álltok rá, és rendeződnek a dolgok körülöttetek!

Jeanner
:(

Nálunk semmi különös, vetünk, ültetünk majd' minden nap :oops:
Vendég
 


Kitty, szuper az új vonalzó!!!!!!!!!!!

Igazából most mit is állapított meg a doki?
Én igazából annyira nem értek ezekhez!

Főztél ma?
Itt egész nap szakad ez a marha eső, álmos is lettem tőle!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka
köszi. Itt is elég szutyi idő van, egész nap borongós, nem süt a Napocska sem. Reggel esett, most szerencsére nem.

Ma nudlit csináltam (a tésztát én is gyártottam hozzá).

Doki a PCO-t állapította meg, egyrészt a tünetekből (mensi csak gyógyszerrel jön meg, nincs baba), meg uh alapján. Tele van apró tüszőkkel a petefészkem (12-15 db/pf).
Hormoneredmény jövő héten lesz, utána meg jún.-ban megyek az endós dokihoz, gondolom, még ő is küld vmi kivizsgálásra (IR, stb).

Te ma dolgozol, vagy otthon vagy? Mit csinálsz?
Vendég
 


Furti
Dehogy volt benne guuuuny :wink: Nem vgyok en olyan :!: Ha haragszom azt tudod mindig megirom de gulyos sosem lennek foleg nem babaugyben :roll: De annyira nyilvanvalo hogy nem lehetsz babas....ezt probalom megertetni veled :roll: Menzid meg mar varod a 28.nap pedig te irtad,hogy multkor is 30 nemtommelyik nap jott meg vard ki a 33.napot aztan megint lehet tesztelni ha erdekel de egyenlore aggodalomra semmi okod ok? :wink:

Dorka
Naaaa az jo ha jo idotok voilt....160fo??????????? :shock: huhhaaaa bizti sokba kerult nektek hol volt?van valami tipped esetleg szamomra?Barmivel kapcsiban....tobbieknek is szol!
Kisbabocad gyonyoru 8) :D

Kitty
Hat ez a doki vegre normalis volt bar egy 3.cn-es vv-vel is meglehetett volna allapitani mert az LH-d gondolom az egekben van az FSH-hoz kepest :? ez a doki nem maradhat?Juniusban vegre jo kezekbe kerulsz csak ez a masik kozelebb van...

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ok, értem, akkor lassan végére járnak már a dokik a dolgoknak.

Nudlit azt szeretm nagyon nesquick kakóval.De úgy nagyon tuti lehet, hogy te gyúrtad a tésztát!Nagyon ügyes vagy!

Én dolgozom, illetve imitálom. :D
Kicsit dolgozom, kicsit mást csinálok.De igazából olyan, mintha nem akarna telni az a fránya idő.Nem is tudok előbb lelépni, mert kártyás rendszer van, és már mínusz 2 órában vagyok sajna.

Fürti, már érzek valakit :D De még nem olyan erősen!De nagyon jó!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!
Szeretnék ajánlani egy könyvet, egy igazi babavárós történetet.
Garantálom, hogy szem nem marad szárazon!

A címe: Zahiromka lombiktörténete
Részletek róla itt:

http://www.babaterv.hu/wordpress/?p=798
babe9
 
 


Sziasztok!

Jelentem olyan nagy ágyba esés nem volt, de este tegnap elvitt fagyizni aztán félre áltunk, hogy na majd ott én meg nem adtam be a derekam pedig eszméletlenül be voltam sózva! De a sarkamra áltam! Ma esős nap volt és van! Így apa hazajött és közölte öltözzek! Mondom minek?? Aszonyga megyünk vagy nem?? Mondom hova?? Az anyakönyvezetőhöz! Basszus felcsillant a szemem, de nem mertem ránézni, csak annyit kérdeztem, hogy minek?? Ne csak azért akarjon menni mert én akarom! Ezt neki is akarnia kell! Nos azt mondta akarja csak neki a herce hurcához nincs kedve! De miattam kibirja, ha még tényleg akarom! Nos elmentünk és junius 26.-án 17 órakor férjes asszony leszek!

MOst bocs, de nem írok senkinek, mert minjá indulunk a mancsival tornára! Legyetek jók, ha tudtok!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bri
ez a doki azért nem jó, mert én nem akarok halason szülni. A kórház elég ramaty, lepukkant, tele etnikai kisebbséggel :x

Nóci
boldog hófordulót Reginek!
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok!

Dorka
köszi :oops:
Pihenj is közben, nem kell megszakadni :wink: Vettetek már valamit, vagy később?
Vendég
 


Sziasztok!

Zsani, Fürti, sajnálom. :(

Fürti, a tiédet nem értem, most milyen tesztet vettél? A dm-es corax szerintem jó, azt ajánlani tudom. Piri nincs, tünetek vannak, lehet, hogy korán teszteltél? :roll: Nem gondoltál arra, hogy Marcival visszaköltöztök a szüleidhez? Csak könnyebb lenne nektek.

Dorka, köszi, jól. Bébitek nagyon édi. :D Nekem ilyenkor még szinte semmi hasam nem volt, pedig olyan szívesen mutogattam volna. :oops:

Bri, tök jó, hogy a lagzi később lesz, az úgyis nagyobb szervezést igényel. :wink: Nagyon szép menyasszony leszel, az tuti! :D
Igen, Boglárka vagyok. :wink:
Vonalzót még nem rakok, még mindig korainak tartom, ne haragudj. Nem vagyok babonás, de akkor se tartok még ott. Bármikor szívesen válaszolok bármire, ma vagyok 6+5. Ha valami van, úgyis leírom. :wink: Haematoma köszöni szépen, múlt héten még ott volt. :x
A babához pedig továbbra is drukkolok, de ezt úgyis tudod!

Kitty, nagyon ügyes vagy, én is szoktam tésztát gyúrni, de nem is tudom, mikor csináltam utoljára. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze
én se sűrűn csinálok, csak amikor kedvem van hozzá.
Mikor mész dokihoz?
Haematoma mondjon le!
Vendég
 


Kitty, még többi mint egy hét múlva. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze :D
Anyuékhoz miért költöznénk vissza?És akkor Zolim?
Akkor aztán kistesó tényleg kilőve :lol: így is 3-4 naponta van itthon 2-3 napokra.
Meg hát 3 szobás a lakás, ott van a beteg apukám is, egy kisgyerekkel húzós.Nekin rengeteget kell pihennie, nyugiban lennie.Javulgat, de nagyon lassan.

Nóci :lol: nade nade.............. :lol: :lol: :lol:
nem vagy te egy kicsit nimfo? :lol:

Szegény Marcikám olyan sírva ébredt délután, és megijedtem mert nem akart felkelni, csak feküdt.Lábra sem akart állni, mire rájöttem, hogy fogdozza a kis combját ahova az oltást kapta.Nagyon fájhatott szegénykémnek, így kapott Panadol Baby-t, és jobb is lett, már a játszót is megjártuk :)
Estére azért kap még egy adagot.
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Csak bejelentkezek, aztán megyek tanulni...

Mensi sehol, de nagyon fájok :-(

Bri, mi már mindent leszerveztünk, csak fizetni kell, írd meg priviben, mit keresel és küldök elérhetőségeket :)

Hát, reál??? Nem is tudom... ma megírtam az eredetileg 7 pontos (majdnem teljesen hibátlan) villany ZH-m lerontottam az utolsó 5 percben... azt hittem, elcsesztem... hát elcsesztem...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Én egy másik topikon létezem, de remélem nem baj, hogy kérnék egy kis segítséget!?

A fiaim részt vesznek egy babaversenyen és szeretném ha szavaznátok rájuk. Persz, csak ha nincs más ismerős, aki ezen részt vesz.

Az alábbi linken lehet szavazni:

http://www.delmagyar.hu/jatek/nicsak-ki ... how_vote=1

Köszönettel!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönjük szépen a képdícséreteket :D
Rólam képet elfelejtettünk csinálni, majd a hétvégén :oops:

Nóci örülök, hogy szent a béke, bár gondoltam, hogy így lesz, és GRATULÁLOK!

Kitty, igazából még nem vettünk nagyon semmit, de szeretnénk, mert egyszerre nagyon sok lesz a kiadás, a spórolásra meg ebben a formában képtelnek vagyunk azt hiszem, sajnos!

Beze, most már tutira elmúlik az a hematoma, vagyis igazából el is kell neki, és kész!
Örülök, hogy jól vagytok :D
Igazából nekem már elég szépen látszik a pocakom, ha olyan nadrág van rajtam,nem a farmerom pl, ami nyom, de tegnap vettem egy gatyát, az már tuti lesz, csak még fel kellett hajtani.

Fürti, hogy van Marci?Szegénykém!Remélem mára már kutya baja :D

Brid, nekünk igazából kipattant a fejünkből júniusban, és szeptember 13. a bűvös dátum :D
Pénzünk valamennyi volt, nem sok :D
Igazából már külön éltünk, háztartási gépek és cuccok megvoltak, így mindenkitől pénzt kértünk, és még nászútra is elmentünk.
Bábolnán volt az Ötösfogat étteremben.
Mi azon nagyon sokat spóroltunk, hogy a fotós igaz profi, de ismerős volt, a virágok árából kaptunk engedményt a mennyiség miatt.
Mivel akkor még megvolt a kocsmánk, kialkudtuk, hogy a röviditalt és a bort bevihessük, így azt beszerzési áron kaptuk meg.Meg ilyenek.De minden úgy volt, ahogy elképzeletem.8 koszorúslány, ugyanolyan ruhában, amit varratunk, meg ilyenek, tényleg minden úgy volt, ahogy elképzeltem :D
Az a baj, hogy túl sokat tudnék róla mesélni :D
Csodajó lesz te is és Nóci is meglátjátok!!!

Én még itt vagyok az irodában, de hamarabb elmegyek ma, Andriskát várom, vele jöttem szerncsére, íyg nem kell vezetnem.Szertek, de most nibcs valami nagy kedvem, az a helyzet!

Nálatok is ilyen szar idő van?Itt szakad az eső, dörög és villámlik!Csúcs!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Fürti
Marcinak gyógypuszi a combjára!

Beze
Szekszárdon fogsz szülni?

Jeanner
az a lényeg, hogy görbüljön. Csak nem rontottad el annyira!

Dorka
itt is elég szar idő van, már kétszer is volt zuhé...
Egyszerre tényleg sok a kiadás, majd ha én is eljutok addig, akkor mi is apránként vesszük meg a dolgokat.

Du voltam mamámnál, kaptam kardvirág hagymákat (mintha kevés virágom lenne :roll: ), aztán bátyámmal bementünk a kórházba papám tesójához.
Vendég
 


Kitty :) SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!
(basszus, mi meg elfelejtettük a 3.-at, május 5.-én volt :roll: )

Hogy van papa tesója?Mi van vele?

marci jobban van, köszönöm, reggel volt egy kis hőemelkedése, aztán azóta semmi. :D

Dorka, várunk ám a fotóval!

Többiek?

Apa most sms-ezett, hogy Franciánban ünnep van és csak holnap rakják meg, így egy napot ott rostokol és a kajája is elfogyott :evil:
Főnöke írta neki, hogy vegyen kaját a tankolókártyáról.Csak hát ma még benyakút sincs nyitva ott :evil:
Majd szombatra ér csak haza :(
Vendég
 


Sziasztok!

Fürti, azt hittem, hogy párod hetekig távol van, így persze már értem, én se költöznék el. Apukádnak jobbulást, örülök, hogy Marci jobban van. :wink:
Piri?

Dorka, kérünk fotót. :wink:

Zsani, sajnálom. :(

Kitty, Fehérváron szültem Lexit, tesót is ott fogom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok csajok!

Hűűű, de, sajna nagyon elrontottam, most meg is húztak villanyból, szerdán megyek pótozni, de az csak hibátlan lehet, különben buktam... :( nem tudom, hogy fogom megcsinálni, még a számolás szoszo, bár tegnap azt is elrontottam csúnyán, de az ábrák nem mennek... de! ne sajnáljátok, minden vizsgaidőszakot ilyen stresszesre hagyok :lol:

Remélem, veletek minden ok, Bogi, jól vagytok? Fürtöske, van már valami baba ügyben? (asszem most kicsit lemaradtam)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok! :)

Áhhhh, megőrülök! :?
Ennek a hülye oltásnak még mindig van valami utóhatása, vagy szegénykémnek még a lába fáj, éjjel fél3-4-ig nem aludtunk.Már a végefelé ingerült voltam, nagyon szégyellem magam így utólag :(
Most reggelre is mleg volt kicsit, de nincs még hőemelkedése sem, a lábát fogdozza. :(
Nesze neked új doktornő! :evil: A régi öreg dokibánál ilyen sosem volt :evil:
Méghogy nekem ilyen pici mellé még egy gyerek........most érzem, főleg hogy így egyedül vagyok, hogy nagyon-nagyon ráér még.... :lol:

Jeanner :? sajnálom a buktát, de a póton csak átengednek, nem?Az mikor lesz?
Tényleg, neked megjött már?

Képzeljétek, nekem voltak anagy menzis fájásaim tegnap és tegnapelőtt és azóta semmi :roll: de meg sem jött, csak a tünetek voltak meg, de piri sehol.
Lehet, ilyen, hogy kimarad esetleg?
Nekem Marci előtt volt olyan, hogy egy hónap kimaradt :?
Dokihoz meg hiába megyek, semmi pirimeghozót nem adhat, mert szoptatok :)
Vendég
 


Fürtöske, most ne nézz hülyének kérlek, 3 napja mérem a hőmet, eddig 36,8 volt meg 36,7, ma reggel 36,3... sztem ma vagy holnap meg fog jönni, de most már jó helyen is fáj :) asszem a barátcserje kavart be...

Ami a pótot illeti, vagy megírom hibátlanra, vagy bukta... ez a bajom :(

Tesztet nem csináltál??? De legalább elmúltak a görcsök :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?