Koszonom a sok-sok gratulaciot!!!!
Szal a nagy nap kb 1honap mulva lesz vgy max 2
de az csak az anyakonyvezetonel es a lagzi meg jovore majus,agusztus vgy szeptember
majd eldol mert decemberig megy majd a spontankodas es addig nem tuzok ki napot mert mi van ha ugy jon ossze...szal addig nincs idopont a lagzira csak kb honapok
Jah es elkezdtem szedni megint a japan csodaszereim
ngyon bizom bennuk es meg akupunkturara kene elmennem
Es azt is elfelejtettem irni,hogy ngyon jo volt kicsit kikapcsolnia az agyamnak es nem a baban jarnia ugyhogy ha lehetseges ngyon szivesen beszelgetek tovabbra is csak a babarol ne kerdezzetek mert most nem akarom ezzel idegesiteni magam...most happy vgyok jon az eskuvo felveszem a ferjem nevet
aztan kikell menjek hozza vegre mert egyedul van es utana csak spontankodas
ha jon jon nem nem lombik mint irtam kozi ev februarja fele es akor meg belefer a majusi lagzi
Beze
Mostmar aztan csinalj egy vonalzit,hogy tudjam hol tartassz.Mar hirtelen mikor beleptem azt hittem baj van mert nem lattam a vonalzit
Foto van mar?Hematoma megszunt mar ugye?
Ikerterhessegnek indult?
Hat most enis sajnalom apacskat mert en azert elvgyok hisz sajat orszagom sok ismeros,csalad,eszek jokat jarok teniszezni meg ahova csak akarok o meg ott magaban melozik meg haza az ures nagy lakasba
mar banom azt is,hogy kivetettem vele ezt a nagyobb lakast
de hat ha meg jott volna a baba azert csak jo lett volna
Mindenesetre most ott lesz egy ismink 2napot a volt szobatarsunk ngyon jo srac ugyhogy most kicsit orulok neki bar o melozik de legalab este egyutt sorozhetnek vgy mozi vgy barmi
Spontan baba tuti lesz
ugye most az eskuvo miatt majd varunk es hat jobb lenne pocak nelkul hazasodni na tuti jon a gyerek bar nem problema mert a menyasszonyi ruhabol 2felet is kineztem egyet ha nem leszek babas egyet meg ha esetleg babas leszek
Te neved Boglarka?Akkor a szulcsinapomon van a neved napja
Furti
Marci leszokott mar a cicirol?
Apud javulgat?Remelem felepul teljesen
Igen irtam a masik topikban annyit hogy este jovok ez meg multheten volt de nem ertem vissza oda sem
Olvasom elment apacska vgy azota haza is ert mar?
Uhun ilyenkor mar latniuk kene a megvastagodott mnyh-at
az a 8mm eleg kezes lenne egy beagyazodott babocahoz
sajnalom talan majd legkozelebb
Szal en tutira allitom nem voltal vgy babas sajna
De majd most itt leszek majd es olvasok es a ketelyeidet elhessegetem mert annyira szeretned ezt a pozi tesztet mar multkor is pozit lattal meg most is
Azt a masodik sort nem a Nocinak szantad?
mi nem veszekszunk apacskaval
Kitty
Vereredmenyed ne felejtsd el majd kibongesszuk egyutt
pco-dat ngyon sajnalom de tudod mar tavaly ota mondogattuk neked...
Most melyik doki volt az aki vegre kivizsgalt?A masik kettonek meg bemennek es az orra ala dorgolnem a papirjaidat
persze nem tehetnek o rola tudatlan balfekek nem ertenek semmihez cak a rakszureshez meg uhuzashoz ennyi
Na latom jo kezekbe kerulsz ennek ngyon orulok!!!!!!
Anyaknapja gondolom nehez volt ngyon egyedul nagy oleles neked erte!!
Most volt az evfordulotok valamikor?atyaeg lemaradtam rola
6mm-es mnyh nem igazan jo de a 8mar teljesen megfelelo nincs vele gond
Jeanner
Orulok,hogy jottel mert szoval tartottad legalabb a lanyokat...szerintem ha nem josz mar reg kihaltunk volna
Irnal egy kicsit magadrol mert nem olvastam rolad semmit de semmit
Amikor a parodrol irtal mintha magamat olvastam volna...na nem ilyen gondjaink voltak nekunk masok...de ugyanugy mar sokszor majdnem annyiban lett a dolog es ngyon nehez eset a dragam de sosem hagytam annyiban es lany megerte nekem is
Hogyhogy kozepidoben voltal uhu-n?pekor?mert akkor meg nana,hogy nem latszik semmi...uhun mar mikor kesik akkor a megvastagodott mnyh-nak latszodnia kell
pe utan 3nappal a 10es mnyh az tutti
olyankor meg nincs baba annak nem kell latszodnia errol van egy tok jo kis oldalam
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-t ... harmad/hcg
drukk a hetfoi teszthez
Dorka
Igen M.orszagon lesz az eskuvo
Meg nem tudom melyik varosban de M.orszagon
Gondolom milyen jo lehetett a 4D jaj csak egyszer en is jussak el oda
Gondolom mennyire a fellegekben jarsz te is
Enis
Te meg hova tuntel?Azt mondtad jossz joo jooo en sem jottem de attol te meg johetsz
Gyereee
Kati
Baranyhimlo szezonnak vege van mar?
Na most olvasom szegeny Lillat
tulvgytok mar rajta?Olyan gazosan nez ki szegenykem?Vgy miert kerulnek?
Noci
Most olvasom csak 20kilot lekell adjal
es a gyuru meglett mar?
Amugy jol emlekeztel vasarnap jottem csakhat itt nagy tervezgetes van azota is vendegek meghivas zenekar meg minden fele ugyben
Szuletesi anyakonyvi kivonat kell es hajadon papir...gondolom apacskatol meg a notlen papirja lakcimigazolo kartya es szemelyi en most megyek vegig a hercehurcan
Sajnalom,hogy apacskaval osszevesztetek de teljesen megertelek