Jó estét!
Winchi, ááá,n em vagyok megzavarodva, h jónapotot köszönök, mi???
ÚÚÚgy örülök ,h találkoztunk!!!!Mikor lesz játszizás????
ahh. frankó szar napom volt..szakadó esőben 8-kor indultunk,fél 2-re értünl haza ugyancsak záporban.szarrá áztam.aztán volt fél órám, h a dokihoz visszainduljak.éééés term.kisütött a nap.
Na,Gasztró,Tokodi.Klasszisokkal normálisabb volt, mint emlékeztem ,v most jobb kedve volt, normálisan beszélgettünk ,meg hallgatott, talán itt nem volt olyan nagy kapkodás, mint más rendeléseken.
Elküldött hasi uh-ra, kizárni vmi olyat, ami műtendő lenne,aztán kapott kétféle gyógyszert, ami ha kettő, max három hét alatt nem hoz látványos javulást(nem csak kis javulást),akkor kontrasztanyagos uh lesz ,és 24 órás ph mérés..az úgy néz ki ,h egy ceruzabél vastagságú csövet ledugnak az orrán a goymorba 24 órára..hát köszi.(ezt itthon átbeszlétük a férjemmel ,ha ide jutnánk ,akkor inkább ennyi volt a szoptatás és ezentúl tápos baba lesz, mert attól jól van.Meg amúgy is a lefejt tejet adom neki táppal, szóval a kecske is jóllakik, meg a káposzta...-más kérdés ,h ha csak rágondolok, h nem szoptathatom már bőgök is.))
Egyébként azt hiszem fordított fehér köpeny szindrómája van Kismucinak ,mert ha hozzá ér egy doki, akkor elhallgat, konkrétan a fél órás!!!! hasi uh-t végigaludta szétdobott végtagokkal, pedig egyszer cumiztatni is kellett kajával..még jó ,mert tényleg egész nap ott voltunk.
Ma amúgy is csak egy kicsit sírt, amúgy alszik,nem tudom mi van vele, majd gondolom éjjel böjtölöm ezt.
Amikor hazaértem annyira kellett sietni ,nem volt időm fejni és megszoptattam ,simán táp kieg nélkül.kb fél óra múlva káromkodva hív a férjem ,h 30-40 centire fröcssent az orrából ..épp videózta, minden előjel nélkül hatalmas erővel robban ki belőle, én ezt nem értem.
és mindig ha
csak tejet adnék neki...azt hiszem a férjem is kezdi feladni,mindig vitázunk a szpotatás miatt, egyre hajlik a táp felé, én meg..sose gondoltam ,h ennyit jelent majd a szoptatás, h a világ legjobb érzése, amikor fal Kismuci és néz a nagy szemeivel fel rám közben...
dokimnál:
Hát én nem szaroztam ,megkérdeztem ,h most akkor mi is van ,h retardált a fiam???Van-e vmi, amiről tudnom kellene a szülés körül.Ismer már a dokim, úgyh Ő sem köntörfalazott, ezt tök bírom benne,mondta, h nem titkol semmit a szülés körülményein, tisztán emlékszik ,ha a víz tiszta volt, nem volt szívhanggond, a lepény is okés volt, h folyamatosan monitorizálták a babát, ugrásra készen ,előkészített műtővel.a vákum sem Muci miatt volt, hanem mert nyomtam, mint a güzü és a méhem muszáj volt kímélni, mert para volt.
Ő is javasolta Tokodit, h Ő komplex koraszülött gondozó, ha bármi kérdése van,ők is beszélhetnek egymással, szóljak ,ha kell vmi.
Emlékeztek kérdeztelek titeket, h ki, hogyan védekezik..nem sok választásom maradt, jobb lett volna a sterilizálás..
átbeszéljük legközelebb megint, amikor megyek rákszűrésre, addig kitaláljuk az urammal.Tehát:lokális kúpok, tabik, + naptármódszer+ megszakítás, v óvszer.Szóba se jöhet a mirena, meg semmi hormonális, spirálnak ellene van(én is).
Szerinte most nem havi bajos vérzésem van, de már jól működnek a petefészkek, bármikor terhes lehetnék, egyelőre harcol az ösztrogén és a prolaktin a hatalomért.
Panaszkodtam a gátmetszésre,h használhatatlan lettem, megnézte, mikor vizsgált ,megnyomkodta én meg jajgattam,szerinte ez így normális, ez bizony így fáj, kb még 3-5 hónapig."hát varrhattam volna tágabbra is ,de akkor meg az a baj.."ha-ha-ha...
volt a korarendelésen egy DS-s kisfiú, 4-5 év körüli.kedves volt és imádnivalóan udvarias, barátságos.és a szülők semmiképpen nem voltak idősebbek nálam..annyira az van a köztudatban ,h ez csak a z idősebb terhesekkel történhet.
holnap mennem mkell a védőbe, meg megnéz ia gyerekdoki.
bocs a sok locsogásért, de ennyi inger már régen ért.