Jajj, Panndi! Nagyon sajnálom!!! Ez tényleg nem igazságos az Élettől..de nem szabad elégedetlenkedni...egy kis szünet, s újra ott lesz a pici babó a hasadban! Nagyon sok erőt, kitartást kívánok Neked! s ahogy Pannynak is írtuk, adjanak az egészséges, gyönyörű gyerekeid erőt a továbbiakhoz! +++++++++++++++++++
Franci!
Csak nem lesz gond! Én sem igazán értem, hogy nem látja biztosan a doki, hogy mi van a petefészkednél?? de a méhedben pedig biztosan van egy felritkulás?? ami ugyebár terhesség???? Reméljük, hogy minden jól fog alakulni! Tudom, hogy nehéz, de amikor én voltam bizonytalan helyzetben, talán a legtöbbet az akkor oly sokat emlegetett "B" terv segített, hogy a várakozási idő könnyebben teljen!
Linus!
Gratula az évfordulóhoz! Kristóf hogy bírta nélkületek? Nem sírt??
Képet még nem tudok tenni, igyekszem....van több jó is, aracról, egész "alakos" is, sőt a nem egészen 20cm hosszú kukikáról is
)))
Angie!
Veled, s a babóddal MINDEN RENDBEN LESZ, NEM ELKEZDENI PARÁZNI, KÉRLEK!!!
Tali ügyben köszi, hogy gondolsz rám, de én nagyon nehéz eset vagyok, mert nagyon sok felé kell mennem,....jún. 11-én repülünk haza, s júl.02-án jövünk vissza...a szeptemberi fórumban is szervezkedünk, ott is írtam, hogy ha tudok ott leszek, de én tisztában vagyok vele, hogy nem lehetek mérvadó (így írják/mondják, ugye)...ezért szervezekedjetek csak, s majd meglátjuk, hogy beleférek-e vagy csak messziről
Tudod,még mindig áll a meghívás Tenerifére
Beze!
Te meg vigyázz magadra nagyon!!!