Nyuszi, ma korábban, 3/4 10-kor leraktam őket, negyed óra huzigálás után be is hunytak (lassan ébredeznek, ha jól hallom), de remélem így egy kicsit könnyebb lesz Emmával este, mert tegnap hihetetlen mód kiborított. Aztán kettőkor már megint olyan vígasztalhatatlanul sírt, és 4-ig vissza se bírtam altatni. Fél 5-kor arra ébredtem, hogy a lábunknál randalírozik és sír megint
Aztán sikerült Mírát is felordítania, mire ő bealudt, apa meg szenvedhetett Mírával
Szép éjszaka volt.
No, de ami igazán fontos, kicsi Mirci is azt csinálta, mint Noncsi, hogy amíg nem tanult meg úgy isten igazán felállni, addig ment a tutulás. És a menéssel is ez volt. 3 hétig sirdogált, felvetette magát állandóan, egészen addig, amíg nem érezte már magát elég stabilnak. Valószínű a Te kicsi lányod is ilyen. Szívfájdító, de gyorsan belejön és abbahagyja a sirdogálást.
Balázs 10kiló? Úgy jársz, mint barátnőm, neki egy évesen 12 kiló a fia. És nem dagi. Olyan szép, mint Balázs. Majdnem
Timi, Alexa egy angyal, mondtam én Neked. Nyikk nélkül elalszik a kiságyban
Csodalény
Úszásra most aztán tényleg irigy
Nagyon jó fotók, nagyon jól nyomják a kiscsajok. Jó dolog, hogy van valami, ami Benneteket ennyire megnyugtat. És hogy a lányok is örökölték ezt. Hanga mozgásán meg biztos, hogy ez javított. Én ezért is kezdtem el anno, tudatosan, hogy Emmán segítsen. De Emma ezt nem akarta. A 10. nem túl jókedvű óra után úgy döntöttem, nem erőltetem. Azt hiszem több esélyt is adtam, mint kellett volna. Bár a végén már volt, hogy Míra egyedül úszott a víz alatt, de ő sem volt annyira oda érte, így nem cipeltem el őket külön.
Móni, a vacsival én is mindig gondban vagyok. De Vanda javaslatára a pépeset nem hagyom el teljesen, hogy azért jól is lakjanak (ezért van Emmának tejpép - ő még elfogadja, Mírának meg déli főzi maradék), aztán meg még egy-egy zsemlye belseje felvágottal. De ki fogom próbálni a bundáskenyeret és a rántottát is. Szólj, ha van új tipped, szívesen fogadom, Vandáé és Dorcsié is jól jött.
Dorcsi, nekem is kitakaróznak. Mielőtt lefexem, bemegyek hozzájuk és rendre Míra alól halászom ki a takaróját. De többet nem mászkálok én sem. Fel vannak öltöztetve rendesen. Míra hosszú ujjú bodyban meg egy rugiban nyomja, Emma meg ujjatlan bodyban (mert ő izzadós) meg egy rugiban. Régen volt Mírán zsák is, de mióta jó idő van, már nem rakom rá, mert ő is beizzad. Kb 20-21 fok van a szobájukban éjszaka.
Rana, Ajsika nagyon ügyes!!! Fog ez menni, nem hiába az a sok torna. És nincsenek semmivel sem lemaradva szerintem. Emma 9 hósan kezdett el mászni, felállni, forogni....és kúszni is csak 3-4 hetet kúszott előtte. Most meg, mint egy motor-egér, le se lehet lőni. Na jó, a menéssel még hadilábon állunk, de ez is előbb-utóbb össze fog jönni. Megalapítjuk a Lusta Dögök Clubját? Méltó alapító tag lennék
A sztárok meg lehet, hogy jól néznek ki, de smink nélkül fele annyira se, mint Te, valamint az alakjuk bomba, de a Te gyerekeid ezerszer kiegyensúlyozottabbak. Mert nem napi 18 órát szitter van velük (minden nap), hanem TE. És éjszaka Te kelsz hozzájuk, ha bajuk van, nem más.... (tisztelet a kivételnek)
A sebre senki nem mondott magyarázatot, nődokim elviccelte, gondolom nem akarja a főorvost, aki elcseszte, blamálni. Majd megkérdezem a masszőröm, ha sikerül elkapni, ő elég jól ért ezekhez is.
Úszást, Timivel ellentétben, úgy tudom 6 hós korig érdemes elkezdeni, hogy a búvárreflexe még ne múljon el a babáknak. A pancsolást persze utána is meg lehet szerettetni velük, de víz alá nyomkodni már nem érdemes őket, mert nem vigyorogva fognak feljönni, mint Hanga. Nekem legalábbis ezt mondta a babaúszás-oktatónk.
Vanda, víztippeket köszi. A mentes ásványvízben nincs nagyobb mennyiségben az ásványi anyag, mint ami nekik megengedett? Mintha ilyet hallottam volna. Nyuszi, talán Te olvastad ezt valahol.
Még mindig alszanak. 1 és negyed órája
Hát kíváncsi leszek így a délutánra. Kellett nekem mondani, felébredtek.