Új privát üzeneted érkezett!

Etnám: Gratulálooookkkkk!!!Csak eljött az új tulajdonosa a lakásnak!!!

Csajok!!!Olyan jót buliztam tegnap, no és ma, hogy reggel jöttem haza :lol: A férjecském és Vilcsi vigyorogtak rám az ágyból...én meg ugrottam a kádba, onnan meg az ágyba!Persze alvásról szó sem lehetett Vilcsi mellett lehetetlen. Amikor ő aludt, akkor tudtam én ia aludni1 órát. Még mindig meg vagyok csúszva. Olyan jól éreztem magam, annyit táncoltam, fáj a talpam is :D És mindezt szabad ég alatt, persze csepergett az eső, de nem érdekelt, nem szegte kedvem!1,5 év után nagyon rám fért :P
Na puszika mindenkinek!!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Etna, nagyon jók a képek. Köszönöm szépen. Boti egyre aranyosabb. Annyira aranyos amikor nevet. Olyan kis huncut mosolya van. Nagyon látszik rajta milyen cábér.
Timi, tök jó hogy ilyen jót buliztál. Ritkán adódik egy anyukának ilyen alkalom. De neked már adódott. Tök örültem én is amikor olvastam soraidat. Nem baj hogy fáradt vagy. Ez kellemes fáradság. Majd éjjel kipihened magad.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szép estét Lányok...

Zsuzsám, isteni a vonalzód. :-)

Csajok, többekkel beszéltem, és itt-ott felmerült az apró ajándék ötlet.
Én amondó vagyok, hogy lesz kiadásunk amúgy is, ne foglalkozzunk ajándékokkal.
Különben is, a barátság a legnagyobb ajándék, és ez nekünk megadatott.

Mi a véleményetek?

Puszi mindenkinek: Nofi :-)

Kép

nofertiri

Nofi egyet értek ajándék ügyben. Nagyon szívesen vennék, de sajnos nem tehetem meg, így is brutál sokba kerül nekünk a szállással együtt minden, de nem érdekel, hiszen végre talizunk :) Ajándékra szerintem nem lesz szükség, úgy van ahogy írtad: a barátság a legnagyobb ajándék!

Kép

Kép
luca81

lucám!

köszi bébicsiga nekem nem írt, nincs az iwiwemen, de nagyon kéne, elküldöd a rendes nevét?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

régiek, tudja valaki a nevét bébicsigának? S O S!

köszi!

milyen ajándék, nekem nem szólt senki? ajándékok leszünk mi egymásnak, én jó nagy ajándék. boti meg felejthetetlen, mert olyan jó kisfiú :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám!
Írtam iwiw-en, de amúgy ott van ismerőseid között bébicsiga :) most néztem.

Csajok a hócipőm tele van, múlt héten én voltam beteg, Tamás náthás. Azt hittem túl vagyunk rajta, erre ma reggelre tiszta rekedt lett Tamásom :( Nem fáj a torka azt mondja, remélem tényleg csak rekedtség. Múlt héten már 10.000 ft-ot hagytam ott a patikába, rohadjanak meg, minden olyan drága. Csak beteg ne legyen az ember :( Én is antibiotikumot szedek, mert úgy bedurrant a torkom, hogy nem tudtam nyelni. Most már kutya bajom, de még nem fogyott el az antib. Amúgy olyan helyes a drágám, Ő maga szívatta ki porszívóval az orrát, azt hittem majd megint üvölt tőle, mint legutóbb. (mondjuk az karácsony körül volt még) Erre fél óránként szippantani akart :D Tegnap reggel pedig sikeresen lefejelte az ágyát, fél hétkor hatalmas koppanás, apa rohant át mi lehet, azt hittük leesett. Aztán nagy ordítás, fején egy csík, hajszál híjja, hogy nem repedt fel. Körbe ki van párnázva az ágya, csak a kijáratnál nem, hát ott sikerült neki megfejelni. Esküszöm lassan már gumiszoba kell neki :D De olyan hős volt aranyom, mire apa ideért vele az ágyba mellém, már nem is sírt.
Ma jönnek tesómék haza, csak egy kicsit tudunk menni hozzá, nehogy megfertőzzük a kicsit. TEgnap már 60-at szopizott a drága. Puszi Nektek, megyek rakodni, a feje tetején áll a lakás :roll:

Kép

Kép
luca81

Helló!!

De jó, hogy felhoztátok az ajándékot! Már épp kérdezni akartam...nehogy kellemetlenséget okozzunk egymásnak, szerintem is az lenne a legjobb, ha csak magunkat vinnénk...Emlékezetes nap lesz szerintem, és mindenképp egy nagy ajándék!! :lol: :lol:

Lefoglaltam ma szállást, máshol Nofi!!Köszi a szállásról az infót is!!

Lucám jobbulást a kis hősnek!!

Etna: Boti egyre helyesebb fiú!!Nagy szoknyavadász lesz, tutira!! :lol: :lol:

Puszi picik és nagyok!!

tokotimi

Sziasztok Lányok!

Vagyok én minden nap, de most nem sok erőm és időm van írni nektek.

Május 1 voltunk bulizni az erdőben, az egyik barátnőnek akkor volt a 30. szülinapja, és rendeztek neki egy meglepi bulit. Gyerekekkel voltunk. Másnap a Kornélkában 3 kullancsot találtam, egyet a jobb füle mögött, egyet a köldökében, és egyet az ágyékhajlatban. 2 beszakadt. A jobb füle mögött szerda délutánra egy hatalmas duzzanat nőtt!! Vittem is orvoshoz, mondanom sem kell, hogy 3/4 4-kor már a gyerek orvos sehol sem volt (nem a mi körzetünk, de a doktornőnk mondta, hogy bármikor ellátják a gyereket, ha ő nincs), 4-kor elvittem az ügyeletre, ahol a dokinő nagyon lek.rt, hogy ilyen csip-csup próblémával nem az ügyeletre kell rohani, aztán miután megnézta a gyereket, közölte, hogy még szerencse, hogy bevittem a gyereket, mert fertőzött volt a kullancs, valószinűleg lyme-kórral. Másnap voltunk a házidokinknál, egyből küldött laborba. Még szerencse, hogy levették a vért, hiszen már 11 óra volt, és 10-ig vesznek csak vért. CSajok!! Az én kicsi fiam annyira de annyira ügyes volt, egy hangja nem volt, úgy türte a vérvételt. Nagyon büszke voltam rá, főleg, hogy én, ilyenkor mindig rosszul vagyok... Most a vérvétel eredményére várunk. Kapja az antibiotikumot. Most mindketten annyira megfáztak, hogy adom nekik a Stodal szirupot is.

Ne haragudjatok, de nem tudok, mindenkinek írni, mert már az hallom, hogy készül a szobában a kupleráj... mennem kell, mielőtt bőg valamelyik...

Az idegeim már kezdik felmondani a szolgálatot!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Petra: Jaj, nem volt jó olvasni a soraidat, szegény Kornálka :shock: :( drukkolok, hogy minden rendben legyen vele!!!! Gondolom, hogy jól megijedtetek! Az ügyeleten meg milyen bunkók voltak veletek! Hihetetlen, hogy nem tudják felfogni, hogy egy anyának a gyereke a legfontosabb, őmiatta tud a legjobban aggódni, mit nem lehet ezen érteni??? :twisted: Bezzeg, ha az ő gyerekéről lenne szó.....

Etna: Köszi szépen a képeket, nagyon helyes kispasi Boti, kimondottan szép arca van, dögleni fognak utána a nők, az már tuti! :lol:

Timi: Örülök, hogy buliztál egy jót, mi is voltunk szombaton karaokezni! Rengeteget énekeltünk, nagyon jól sikerült, igencsak ránk fért már ez az este!!!! Hajnali 3-kor jöttünk meg, reggel fél 9 körül kelt Alexa. Apa felöltöztette meg ilyesmik és engem hagytak még 1 órát pihenni. Napközben nem voltam túl fáradt, inkább este feküdtem le időben és mára végre rendesen kialudtam magam! Vilcsi szopizik még?

Nofim: Egyetértek a többiekkel, nem kell ajándék szerintem sem, elég az, hogy a gyerkőcök és mi ott leszünk egymásnak!!! Jaj, már nagyon várom a találkozást veletek!!!!!!

Lucám: Küldök egy cuppanósat Tamás bibis fejére, remélem, már jobban van a kis drága! Örülök, hogy Noémi már egyre ügyesebben szopizik!
Jobbulást kívánok nektek!

Kép

Kép
daniellla

Etna: Bébicsigát így találod meg az iwiw-en: Balogh (Lusztig) Judit, Dunakeszi.
Pussz!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Petram, sajnallom, hogy Kornelkam igy megjarta, de biztos mindne rendben lesz. Nallunk is elnek ezek a tetvek, majd megis kerdezem nem e erdemes beoltani magunkat miutan szulok, mert itt kozel van az erdo, szerencsere eddig csak a kutyaba talalltam, de most otis mindig fujom.
Ugyelet ugyben nallunk is ilyenek, ha mesz, mert aggodsz, akkor hulyenek neznek, de ha ne adj Isten rosszabb allapotba viszed a gyereket felelotlennek mondanak meg tartjak a nagy predikaciot nagyon okosak foleg azok, akiknek gyerekuk sincs. Nah mindegy.

Most keszultunk volna butort nezni a kicsinek, de leszakadt az eg. Nem tudom, hogy erdemes e meg elindulni. Mar eleg keso van, talan majd holnap. MuszAly kisagyat vennunk, mert Eszter eggyutt akar aludni Mateval, dehat ugye az nem menne, meg igyis mondja hogy a Mate agya is bent legyen az o szobajaba, lesz itt hadd el had. Szekrenyt meg muszaly venni mert Eszterem kinotte a pelankazo szekrenyet, matenak meg abszolut nincs hova tegyem a ruhait. Mar nezegettem tesz-veszen is
ETnam draga jol jonne a segitseged ehez is hulye vagyok. Pest vagy Hajdu Bihar megye meg ok, de ami messzebb van, azt mar nem tudju megoldani. Ha talalok valamit kerhetem a segitseged? Ha jol emlekszem te szoktal ott nezelodni.

Puszi mindenkinek! Jah es bocs az ures sms-ekert akinek ment Eszter eloszeretettel kuld mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Nehany perc es kuldok nehany kepet rolunk mar eleg reg kuldtem igaz ezek is mar 3-4hetesek.

Kép
Kép
a.angyal88

A vegen feltoltottem az uj kepeket ezek majus 1korul keszultek rolunk!
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok Lányok...

Na, lefixlátam a szombati napot, a szállást úgy mondtam le, hogy a többség akarata érvényesült, egy napos lesz a találkozó, ezért nem élünk a lehetőséggel. Biztos nem lenne jó látszata, ha a sok kedvezmény ellenére azt mondanánk, hogy máshol szállunk meg.
Angyalka, nagyon szép kismami vagy, és hogy Eszter már mekkora... hihetetlen hogy nő ez a kislány. :-)

Petrám, sajnálom, hogy így járt Kornélka, de szerencse, hogy korán észrevettétek a bajt. Ezek a mai orvosok, egyszerűen nem lehet rájuk szavakat találni. Amilyen történeteket hallani mostanában... felháborító és elkeserítő. Semmi empátia, emberség. Reméljük az antibiotikum használni fog, és szombatra már csak rossz emlék lesz ez az egész.

Lucám, csuppanós puszit küldök a kicsi hősödnek. :-)

Etnám, igazi kis szívtipró Boti. Nagyon huncut a kiskrapek. :-) Kíváncsi leszek, hogy a kicsi lányokkal hogy fog kacérkodni szombaton. ;-)

Timi, végre kicsit mulattál. :-) Ahogy olvastam, igazán rádfért már. :-) Hallottam Laartól, hogy megvan a szállás. :-)

Most búcsú, majd később jövök: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Angyalom: De jó, hogy hoztál végre néhány képet magatokról! Nagyon szép a pocakod, csini vagy, mint mindig!!! Eszterke pedig továbbra is gyönyörű, engem néhány képen valahogy emlékeztet az arca Alexáéra! :)

Hoztam én is nektek néhány képet, már régen tettem:

Pusszantás!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Nem tudom mikor lesz net....

Van egy jó és egy rossz hírem.... a rosszal kezdem:

szombaton kötelezően elrendelt 12 órázás lesz... egész 7en 12 órázunk mert annyi a meló és senkit semmilyen indokkal nem engednek el még azokat sem akik bejelentették már egy ideje h nem tudnak menni dolgozni... úgyhogy drágáim részünkről stornó a szombat.... :( :shock: rohadtul sajnálom pedig már úgy beleéltük magunkat! SAJNÁLOM, de nem rajtam múlik....

A jó hír:a szurit sikeresen megkaptam szombaton reggel 8.15kor popóba :D , mert a doki bácsi a kapcsolatai révén szombat reggelre megszerezte, aztán ha majd meglesz itt a gyógyszertárban akkor meg kell vennünk és visszaadni. Tegnap volt himi humi 1000el!!!! :D :D Ilyet még sose éreztem, mármint éreztem h peteérésem van :D :shock: Nagyon szépen köszönöm a drukkot! Nagyon édesek vagytok! Könnyekig meghatódtam! Imádlak Bennetek!

Suzi nagyon jók a képek!

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
arte

Angyal micsoda pocid van :D és az a szekér is tök jó a hátad mögött :)

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Sajnos nem tudunk menni a talira, mert hát az a francos anyagiak mégsem engedik!! Pedig nagyon készültünk , sporóltunk is rá de nagyon gáz az életünk mostanában!!

Sajnálom nagyon mert már mi is készültünk rá!!

Puszi mindenkinek!!

Most egyáltalán nincs jó kedvem ezért nem is irok senkinek, ezer bocsánat!!!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Etna
Gratulálok örülök, hogy sikerült eladni a lakást!!

Angyalka

Nagyon szép pocid van és Eszterke is nagyon aranyos!

Daniella
Alexa nagyon tündéri! Milyen nagy lány már!

Timi
Örülök, hogy jót buliztál!!

Petra
Szegény Kornélka jobbulást neki remélem a kullancstól nem lesz semmi baja!

Zsuzsa
:roll: És hol találkoznánk Csütörtökön? Nem akarok ám a terhetekre lenni!! :oops:

Arte
Remélem ez a hónap sikeres lesz és elsőre össze jön! Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok-sok Puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!

No, most aztán pörögtetek. Ennek nagyon örülök.
Grácus, találkozunk a külső portánál csütörtökön. Egyáltalán nem leszel terhünkre. Nagyon örülök hogy találkozunk és pitty-putty ott leszel a dokinál.
Petra, nagyon örülök hogy végre írtál magatokról de nem erre számítottam. Sajnálom szegény Kornélkát. Nagyon remélem nem lesz semmi baja. Az oltást érdemes beadatni a gyerekeknek mert ugyebár a jó kis kirándulások során előfordul a kullancs. Örülök hogy jól éreztétek magatokat.
Niki, nagyon sajnálom hogy nem jöttök. Ha tudunk segíteni, szívesen segítünk. Ne keseredj el. Puszillak.
Arte, ez nem lehet igaz. Annyira vártam már a találkozást és így sorban lemondjátok. Jó, megértem, de mégis. :cry: Ez olyan gáz. A munkáltató nem tehet ilyet, vagy igen? Nálunk tuti nincs ilyen. Ha két héttel előre szólok hogy programom van, akkor el is mehetek.
Angyal,, nagyon szépen köszönjük a fotókat. Annyira nagyot nőtt Eszterke, hogy csak na. A te pocid is nagyon szép formás és ami még jobb semmit sem híztál, nagyon csini kismama vagy. Gratulálok.
Daniella, neked is nagyon köszönjük a fotókat. Tényleg már ránk fért a frissítés. Annyira édes Alexa. Nagyon csajos és aranyos.
Tök jó hogy ilyen jót buliztál te is. Most jobban tudjátok értékelni ugye?
Luca,sajnálom hogy megbetegedtetek. Ne is említsd a patika árakat mert nemsokára ki kell iratnom az allergia gyógyszereimet és már nincs rá támogatás. Egy vagyon. Bakker, ha nem lenne az egészségpénztár amit a cégtől kapok, nem is tudom miből venném meg. Nagy cuppanóst a kis hősünk púpjára.
Etna, hogy állsz a csomagolással? És még mindig nem írtad meg hová mentek. És azt sem hogy a másik lakás még eladó-e.
Swidiről tud valaki valamit? Jön ő is ugye?
Ja, és csajok, mikorra menjünk? Arról még nem volt szó. Hányra érjek oda? És a gyengébbek kedvéért (magamra gondolok) még egyszer a címet. :oops:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Niki, Arte... annyira szomorú vagyok... Niki, ha tudunk segíteni, megtesszük. Arte, tényleg, a munkáltató csinálhat ilyet? Nem lehet valahogy megoldani a dolgot? Nem rabszolga vagy, nem kötelezhet a hivatalos szabadidődben dolgoztatni. Sztem.

Vasi :-)

A cím: Balatonvilágos, Csokonai utca 25. Világos Panzió.Úgy írtam a dirinek, hogy 10 körül érkezünk (persze ez pl. én leszek, mert nekünk végig autópálya, gyorsan letekerem), 13 órára kértem az ebédet, ezt a Reneszánsz panzióban fogjuk elfogyasztani. :-)

Csók: Nofi

Ui:. Swidi még texasból írta, hogy jön. Azóta nem tudok róla semmit. Elvileg múlt hét pénteken érkeztek meg Mo.-ra. Petra, nem tudod belasszózni?

nofertiri

Sziasztok!

Ákos nem bír magával, úgyhogy nem nagyon tudlak olvasni titeket: Az ajándék témával kapcsolatban, Zsuzsám, neked viszem amiről beszélgettünk, és Nofinak is egy ugyanolyat, ha érdekli, de nem gondoltam, hogy mindenkinek kéne venni. Azt hittem a sütik lesznek ilyesmik. Ha lesz időm, majd elolvasom mit írtatok erről!

Angyalka! Eszterke nagyon nagyot nőtt, mióta utoljára láttam róla képeket! Csodaszép kislány! És a pocid is cuki :)

Daniellla! Lexi, milyen ügyes nagylány már! Mindig csak ámulok rajta!

Na, csók drágáim, a főnök lázad!

kiru84

Angyalom! Először hirtelen azt hittem Eszterke lufijáról tettél fel képet! Most látom hogy az a pocakod :) Nagyon jó pólód van :) Mindjárt leesek a székről a röhögéstől! :lol: :lol: :lol:

kiru84

jo estet csajok,csak gyorsan bekukk .....most ertem haza reggel ota,szombaton nyitas es meg nagyon sok dolog nincs a helyen! log a belünk ....na de mind 1!
Petrem draga ,sajnalom ami Kornelkaval törtent,egyem a szivet,remelem minden renben lesz es jo lesz a verkepe!
Lucam ,puszika Tamas kis kobakjara....olyan kis hös gyermekeitek vannak:)
Angyalkam en is azt hittem a pocidra hogy Eszterke lufija...nagyon joooo,amikor Kiru hozzaszolasat olvastam akkor neztem vissza :))))
olyan szep vagy a kepeken jo nagy mar a pocid es Eszter baba is nagyon gyönyörü kislany....olyan reg nem lattam mar igazi kis nö:)
Daniellam,a te kis Hercegnöd is csodaszep nem gyözök betelni a latvannyal! olyan kis edes arca van:)
Timi örülök hogy jol sikerült a hetveged! erezni lehetett a soraidbol hogy nagyon jol erezted magad:)
kell is ez nektek neha Anyukaknak:)
Etnam,pakolsz mar?
Arte nagyon szoritok neked,remelem sikerült Apaval összehozni az Ikreket:))))))) sajnalom hogy nem mesz a Talila,de ilyen szemetek hogy lehetnek.....en ezt nem ertem:( nem lehet megegyszer megprobalni hogy szolsz hogy ez nagyon fonos???
Vasi dragam köszönöm a bokokat:) en is imadom ezt a kepet a Bazsival:) es amit te meglattal a kepen en ugyan ugy erzek ,imadom szeretem es olyan jo mikor velem van a kis draga!
nagyon jol estek a szavaid:)
Te hogy vagy? mert mar kerdeztem de nek irtad,mikor mentek dokihoz? hogy all a dolog? ölellek:)))))
na megyek csajok bocs ha kihagytam valakit, apa is megekezett,melegitek neki levest aztan huzok az agyba mert reggel indulunk megint koran!
puszillak benneteket!
suzi2

Petra! Most olvasom, hogy mi történt Kornélkával! Remélem nem lesz baj! Kis drága, milyen ügyes nagyfiúsan tűrte :) Imádnivaló az a kishapsi!

kiru84

sziasztok lányok!

hát azt hiszem meg kéne kettőzni magam, vagy háromszorozni. talira megyünk, de ezer bocs lányok, készülni nincs időm, ha besz...ok akkor sem tudok sütni, vásárolni. stb. 11 éves korom óta most van először rajtam vasalatlan ruha és a gyereken is, így is szépek vagyunk :D (ugyanis én ezt a házimunkát a mosással akkor vettem le anyu válláról)

olvasom a történteket, reagálni nem nagyon lesz időm, csak olyan tudósítás szintén.
lucám egyforma a sors, mi is dög betegek vagyunk, boti napok óta nem alszik és képzeljétek napközben sem. norbi tengap használhatatlan volt, egész nap botit vitte játszóra, mindent én csináltam. sajnos a tempómat kevesen bírják, tegnap elintéztem az ablakosokat, ajtóst, gyerekek fillérekér van most minden munka, az ablakos 7 hőlégkamrást ad redőnnyel 400ezerért, mi palotán 500ezerét csináltattuk 3 éve redőny nélkül 5 légkamrásat.
ajtó 17 ponton záródó (még a küszöbnél is) 63ezer. eddig a villanyszerelő a legdrágább, mert biztosító táblát is kell csináltatni, konektorokat vésni, stb az kb 40-50 anyaggal együtt.

vasi!
a másik lakás továbbra is eladó!!!!!!!!!!! a 16. kerületbe megyünk, az én volt lakásomba, nagyon sok a meló, 92 óta áll üresen, nem is volt felújítva, mert van egy nagynéni, akinek van beleszólása a dolgokba. képzeljétek az antiknak mondott bútorainak köze nincs az antikhoz!

a waterára rakok fel különböző dolgokat, amikről nem is gondoltam volna,hogy értékek, de hála bébicsiga apukájának ezek is kiderültek. régi írógép, levélpapír, ki gondolta volna. találtunk egy nercbundát, stb.

lányok, én úgy félek, nem fog beleférni minden a júli elsejei költözésbe, a pakolást átcuccolást egy hét alatt meg lehet csinálni, de annyi lom van, apám mindenez ragaszkodik, ezer éves ócska dolgok, ugyanis ők használták a lakást lomtárnak. amit én kidobáltam, mindent visszahozott. még a 60évek beli ócska paplant és párnát is, annyit vitatkoztam vele, estére meg rosszul lett, kicsit lelkiismeret furdalásom van, megint a cukra. nem tudott beszélni, alacsony lett nagyon.
boti ordított a bankba, mert a vevő ragaszkodik mindenből az eredetihez, most tanul, ügyvédbojtár lesz és azt hiszi az a jó, amit az egyetemen tanítanak. mi a fenének az eredeti igazolás 6ezerért arról, hogy 200ezer hitel van a lakáson, ha beleírjuk a szerződésbe, hogy a foglalóból kifizetjük, utána kapjuk meg az első részletet, az széljegyben látszani fog a földhivatali bejegyzésen, ami poton 1500ft. magyar oktatási rendeszer elég gáz, már megjártam így egyetemi okoskával, aki mastocitózist állapított meg egy csalánkiütésre. gondolom anno ott nyílt ki a könyv.

daniella és angyal!
ne küldjetek képet a kiscsajokról, mert sárga vagyok az irigységtől. kislányt akarok én is!!!!!!!!!!!!! olyan szépek, kecsesek, igazi bombázó csajok, de nem a plázacica féle :D

petrám!
jobbulást kornélkának, szétverjem az ügyeletes dokit? most van bennem düh, szólj!

megyek, mert kezdődik a hajcihő, sajnos lányok így nagyon nehéz, nincs segítségem!!!!!!!!!!!!!!!!! anyu max 1 órát vigyáz botira, már attól kész van, apám az csak kritizál másokat, nem nagyon csinált semmit, de mindig ilyen volt, norbi meg ugye botizik, de ha nem akkor sem érek vele túl sokat, neki a foga fáj, pisilnie kell, szomjas, éhes, van egy lassan 40 éves fiam. ez olyan dühítő.

de azért egy nap alatt becsüs, ablakosok hada, ajtós, villanyszerelő. vállon veregetem magam. a fürdő, wc most nem lesz felújítva, mert az kb 5 éve lett, de a többi helyiség....

kérek tippeket konyha csempére és weboldalakat, esküszöm, most nincs bennem az a nagy hév, ami 5 éve ennél a felújításnál volt. mondjuk azt is egyedül csináltam. hát ilyenkor jönnek ki a dolgok, hogy nincs az a klasszikus férfi a háznál. lassan fúrni is fogok.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

arte és niki!
nagyon sajnálom, segíteni szeretnék, kit verjek meg? tudjátok az most megy!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Csajszik!

Van egy rossz hírem!! Sikerült Swidit elérnem, és sajnos megbetegedett, elkapta ezt a hányós.... hadd nem írjam tovább vírust, és így nem tudnak jönni ők sem a talira. :S:S:S

Most már remélem, hogy többen nem léptek vissza! Persze én is megértem, ha nem tudtok jönni, de olyan szipiszupi lett volna..........

Köszönöm a biztató szavakat, ami a Kornélka és a kullancs témát illeti. Szerencsére több tünet nem jelentkezett, szóval, vagy nem az volt, vagy időben elkaptuk a tetves kór grabancát!! Már nagyon remélem, hogy jövő héten mehet oviba, mert én már nagyon nem bírom idegrendszerrel, amit sokszor művel... Tegnap 3x öltöztettem át, mert állandóan pacsált, és nem értette meg, hogy a víz csont hideg, és ha nem hagyja abba soha nem gyógyul ki ebből a köhögös mizériából.... Szóval, inkább nem is mesélek tovább mert még a végén elveszem a kedvetek a 2 gyerektől, és szegény Angyalomat sem szeretném beparáztatni!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Vasi, Nofi
Nagyon aranyosak vagytok hogy segitteni akartok! Hát van egy kis hajszálvékony remény még bennünk, ha apa holnaptól tudna egy kicsit maszekolni akkor el tudunk menni!! Mert hát tényleg pénz függö a dolog, sajnos munkahely nincs és nagyon nehéz igy élni! Na de nem akarok senkit terhelni a problémámmal, majd csak lesz valahogy!!
Holnapra kiderül a munka és akkor irok majd hogy mi is van most!
Puszika.

Etna
Nagyon ügyes csaj vagy te, én szivesen segittenék neked ha a közeledben laknék mert én szeretem a pörgös napokat akkor érzem jól magam! Utálok itthon lenni és ülni, ezért is jelentkeztem a suliba, ami amúgy 2 éves de mi 4,5 hónap alatt kell hogy elvégezzük, szóval hajtás van ezerrel!!!
Puszi

Na most megyek mert du kell suliba menni és készülnöm kell lassan!

Puszika mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok Lányok...

Lassan nem merek ide kattintani, ennyi visszamondás láttán. :-(

Swidit sajnálom, jobbulást neki.

Etnám, nem baj, ha nem tudsz sütni, lesz sztem úgyis épp elég édesség, finomság. Az a lényeg, hogy összejöjjünk.

Én azért bízom benne, hogy valami csoda folytán mégis mindenki tud jönni.
Csütörtökig várok, akkor írom meg az igazgatónak a végleges számokat ebéddel kapcsolatban.

Arte, drukkolok, hogy sikerüljön végre összehozni a kicsit. :-D Betegszabit nem tudsz kivenni?

Most megyek, később visszanézek: Nofi

nofertiri

Sziasztok Csajok!

Jaj, úgy vagyok, mint Nofi, már alig merek benézni, sorra mondjátok vissza a talit. :( :cry:

Niki: Azért remélem, mégis úgy alakulnak a dolgaitok, hogy el tudtok jönni, szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suzykám: Neked akartam még a múltkor írni, de totál szita az agyam, hogy nagyon szép vagy a képen Balázzsal, olyan, mintha te lennél az anyukája! Sugárzik rólad, hogy mennyire imádod! Remélem, hamarosan neked is megadatik, hogy anya légy!

Etna: Te aztán pörögsz ezerrel, nem semmi csaj vagy! :lol: :roll:
Ügyes vagy, hogy mindent így elintézel! Süti miatt ne aggódj, neked most van fontosabb dolgod, teljesen megértjük, ha most nincs erre időd. Úgysem ez a lányeg, aki tud, hoz valamit, aki meg nem, az magát hozza, úgyis az a fontos, hogy együtt leszünk!!!!!

Nofi: Köszi szépen mégegyszer a címet, most fel is írom magamnak, én is akartam már kérni, ahogy Zsuzsa is. Szerintem mi 11 körül érkezünk majd, de ez leginkább attól függ, hogy Alexa hogy ébred reggel. Mostanában megint fél 9-9 körül kel reggel, nagyon jó az alvókája! Amit nem bánok! :D :D

Köszi mindenkinek a bókot Alexára!!!!!!!

Pussz Csajok!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Zsuzsa
Ok akkor csütörtökön a portán. Dokihoz 4 órára van időpontom! Lesz egy csomó időnk!! :lol: :lol:

Képzeljétek, hogy jártam vasárnap sütőtem a rántott húsit nem tudtam a villát bele szúrni és jobban megnyomtam és az edény megbillent és a meleg olaj a jobb lábam fejére burult! :? :roll: Hát mit ne mondjak elég érdekesen néz ki meg vörös mindt a rák!!!

Remélem mindenki jól van!

Puszi!!

Kép
grácus

Sziasztok!

Grááááácuuuuusssss!!!!! Mit csináltál?????? Uram Isten. Voltál orvosnál? Te, csaj, hát nem hiszem el.
Csütörtökön talizunk és ha csak 4-re kell menned akkor jót dumcsizhatunk addig. Jól tele dumálom megint az agyad. :lol: Már előre sajnállak. :lol:
Suzi, nagyon szorítok hogy időben meglegyetek mindennel a nyitáshoz. És tényleg őszintén remélem nem fogsz olyan sokat dolgozni. Lazítanod kellene ne hogy valami komolyabb bajod legyen.
Swidi, ez borzasztó. Persze nagyon sajnálom hogy ilyen beteg, de most nagyon önző leszek. Jobban sajnálom hogy nem találkozhatunk. Már annyira készültem és ezért vártunk májusig. :cry:
Etna, te nagyon okos nő. Én majdnem semmit nem értettem abból amit írtál, de no problemo, nem érdekes. Pörögsz ezerrel, xarrá röhögöm magam és egyben sajnálom is hogy nem segíthetek miközben olvasom soraidat. Nem semmi egy nő vagy. Én képtelen lennék ennyire pörögni. De, tudom hogy minden rendben lesz és hamarosan kicsit lenyugodhatsz. Nem is tudom mi lenne veled ha ennyi minden nem történne. Te nagyon unatkoznál.
Petra, nagyon örülök hogy nincsenek tünetei Kornélkának, és nagyon remélem nem is lesz semmi komoly. Szorítok. Azt nem csodálom hogy cábér hiszen gyerek, ez van. Ne félj, nem rémítesz el senkit sem a kistesótól.
Nofi, köszönöm a címet. Most már tuti oda találunk. Eddig sem aggódtam, de most már jobb.
Pusszantok mindenkit. Vigyázzatok magatokra. Jobban mint Grácuskánk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki igénybe veszi-e a Horváth panzió szolgáltatásit? Szeretettel várom a jelentkezőket.
Amit biztosítani tudunk,
-1 szoba; kihúzható kanapéval+gyerekágy
-étkezési lehetőség;vacsora, reggeli, ebéd
Csak jó lenne előre tudni, mert akkor kitakarítok, hogy legalább valahogy kinézzünk!
Most rohanok, mert az Ákos megint huncutkodik valamit. Délelőtt, míg apa vigyázott rá, megevett egy fél zsebkendőt :roll:

kiru84

Sziasztok!

Sajnálattal olvasom, h többen visszamondtátok a talit, Niki remélem sikerül eljönnötök, Arte...sajnálom..Swidi jobbulást neked.

Petra!
Bízom benne nem lesz semmi gond Kornélkával..hihetetlen milyen jól tűrik ezek a picik a megpróbáltatásokat.merre szedtétek össze ezt a fránya kullancsot?gyógyuljatok meg.

Daniella!Mióta szoktatod a kicsit a bilire?

Angyal!
Húh, de nagyot nőtt a kislányod, csodaszép.Szép kismami vagy és ez a póló:)

Grácus!
...vigyázz magadra..

Nofim!Te hívtál ma? Én kétszer is hívtalak foglalt voltál.Holnap vok egész nap.Jah, és meg van amiről beszéltünk.:)

Sajnos lányok úgy néz ki rossz idő lesz!:(

Timi, remélem addig kipihened magad, hiszen ott alszunk, és mikor a kicsik szunyálak tudunk kicsit iszogatni:)

puszi mindenkinek, megyek mert hulla vok..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

HÁt sajnos ... (nem, nem az jön, hogy nem tudunk menni :D) szóval sajnos én sem hiszem, hogy tudok sütni. Sokat segítek tesóméknak, alig vagyunk itthon. ezer dolgom van nekem is, de azért még próbálkozom. Aztán lehet mégis összejön :) Nekünk csak egyetlen dolog miatt kell aggódni, hogy a drága autónk elvigyen bennünket, meg azért nem ártana, ha vissza is hozna :) Nagyon beteg mostanában, csak az a baj, hogy mikor nem produkálja a hibát, akkor nem tudják megmondani mi van vele. Jó öreg szegényem, de azért már megbeszéltük, hogy még most elvisz minket :D

Kiru!
Mosolyogtam a Horváth panzión, először azt sem tudtam miről írsz. Szívesen mennénk hozzátok, de nekünk sajna nagyon nem esik útba Székesfehérvár. Találtunk mi is tök jó szállást Bfűzfőn végülis, nem mondom, hogy nagyon olcsó, de a legolcsóbb az összes közül. Másnap délelőtt még tudunk egyet sétálni a parton, aztán irány a veszprémi állatkert, persze csak ha jó idő lesz.

Egyébként mindennap megnézem az előrejelzést, most éppen így állunk:
Kép
ami nem túl rózsás, de eddig minden napra ilyen időt mutattak és alig volt eső. Szóval van esély jó időre, de amúgyis megoldott a helyzetünk eső esetére is.

Niki tök jó lenne, ha bejönne apának a maszekolás, annyira kíváncsiak vagyunk Amira(meg persze Rátok is), Ő a legnagyobb CSODA itt a fórumon! JÓ lenne, ha ott lennétek!

Képzeljétek csajok tegnap voltunka bölcsiben, hogy beírassam Tamást, szar a helyzet :( Júniusban elkezdik felújítani a bölcsit, és nem tudom vinni, csak szeptemberben. Ha nem lenne felújítás, simán vihetném, de így 80 gyereket fele területen kell nekik ellátni, szóval 10-12 fős csoportok helyett lesznek 30 fősek. Úgy meg nem érdemes vinni. Különbenis munkáltatói igazolással veszik be. De kérdem én honnan francból szerezzek, amíg a gyerek itthon van, nem tudok munkát keresni, mert szóba sem állnak velem. Szóval elég gázos a helyzet. Viszont este apával támadt egy nagyon jó ötletünk a tesó projektre, utána is érdeklődtünk hamar-gyorsan, majdnem biztos, hogy működne a dolog, szóval majd erről mesélek, csak nem itt. :) Na puszi Nektek, megyek mert irány a bolt, meg egyéb ezer hely. Szép napot!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!
Szeretnék ajánlani egy könyvet, egy igazi babavárós történetet.
Garantálom, hogy szem nem marad szárazon!

A címe: Zahiromka lombiktörténete
Részletek róla itt:

http://www.babaterv.hu/wordpress/?p=798
babe9

Sziasztok Lányok...

Luca a a a a, :-) rám hozod a frászt. :-)

TÖK MIND1, SÜTTÖK-E VAGY SEM, LÉNYEG, HOGY OTT LEGYETEK!!!! :-)

Az időjárás úgyis jó lesz, az előrejelzések rosszak. ;-)

Grácus, vigyázz magadra, csak óvatosan a konyhában. Jobbulást a lábadnak, biztos nagyon fájdalmas lehet. Szegénykém.

Laar, én voltam a telefon. :-) Ma is hívtalak, de nem vetted fel. :-) Ezért küldtem -emailt. :-)

Niki
, nagyon reménykedem abban, hogy párocskád ma tudott menni dolgozni, és mégis láthatunk titeket. Nagyon szurkoltam az időnek.

Most búcsúzom, később sztem még benézek: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Köszönöm szépen próbálok vigyázzni. De TÉNYLEG!!!!!!!!! :lol: :lol:

Zsuzsa

Oké!! :lol: Dokinál nem voltam vele hamar hideg víz alá került és volt otthon égési spray!! Már nem is nagyon fáj csak a színe szép!!
:roll:

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!

Luca, sajnálom a bölcsi témát. No, most már kíváncsi vagyok mit terveltetek ki. Hajrá kistesó!!!
Szerintem is mindegy hogy süttök vagy nem, csak mindenki jöjjön el. A találkozás a fontos és nem az hogy lesz-e süti vagy nem lesz. Én sem biztos hogy sütök, de igyekszem valamit összeütni péntek délután.
Grácus!!!! Holnap talizunk!!!! Képzeld, a te kedvedért felporszívóztam. :lol: :lol: :lol: Remélem díjazod majd az erőfeszítésemet. :lol: :lol:
Kiru, nagyon jót nevettem én is a Horváth Panzión. Ha nem megy senki majd én megyek. :lol: :lol: Na, jó, ne ijedezz, csak vicceltem és nem is hagynám Vasit magára.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Gracus, a szivbajt hozod ram. ENis kerlek, hogy ugyelj magadra. Es ha ne adj Isten nem javul menj dokihoz vele, nehogy begennyesedjen!

Koszonjuk a bokokat. Enis jot nevettem, hogy lufinak neztetek a pocimat, ezekszerint megis nagy, csak en fentrol latom kicsinek:) Eszter is szereti ezt a polot, mindig fel veszi magara es jo neki haloingnek:)

Etnam, sajnallom, hogy ilyen rohanas van, neha nehez a szulokkel megertelek, mostanaban nekem is voltak kisebb vitaim. Pedig az enyemek meg nagyon fiatalok (50 es 42). Nyugodj meg nemsokara vege es kicsit fellelegezhetsz:)

Petra, orulok, hogy jol van Kornelka, nem ijesztessz meg. Mar tudom elore hogy idegbajos leszek, es nem fogok birni veluk, de ahogy a ferjem mondana ez a sorsod. Szoval lassan beletorodok. Hatha megis kellemeset csalodok majd.

Suzy, ne mond, hogy meg fozni is te szoktal? Le a kalappal, kivancsi vagyok hogy osztod be magad. Sok sikert a hetvegi nyitashoz. Biztosan nagyon ugyes leszel.

DAniellam, Alexa is nagyon baba arcu. SZerintem ezert hasonlitanak, olyan kis torekeny kislanyosak. Nagyon ugyesen bizliztek. Mostmar nekunk is jol megy hala Istennek. Nappal csak alvashoz adok pelust, meg ha elmegyunk, de gondolom lassan ahoz sem kell majd. remelem mire megjon a teso szobatiszta lesz teljesen. ELeg lesz egy gyerkocot elhalmozni pelussal:)

Lanyok en kivanom, hogy ragyogo napsutesetek legyen valami csoda folytan. De legalabb az eso keruljon el titeket! Es gondoljatok rank is akik itthon maradtunk, en most ezert irigykedem nagyon. A parom azt mondja menjunk, de en mar nem vallalnek be egy ilyen hosszu utazast. Mindenesetre nektek jo szorakozast, es nagyon varom a kepeket! Sutit hogy kuldjem nektek? Postan vagy repcsivel?:))

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok Lányok...

Niki, nagyon várom a jó híreket. Remélem nálatok szép volt az idő. :-)

Már csak 2 nap, el sem hiszem. :-) Ma este véglegesítem a számunkat, ha Nikiék tudnak jönni, 10-en leszünk. (plusz babák, és kiskorú férjek) :-D
Csajok, én tutira viszek sütit, almás és meggyes pitét, tehát desszert lesz. :-) Remélem szeretitek. :-)

Angyalka, sajnálom, hogy veled most nem találkozunk, de majd legközelebb. Akkor úgy szervezzük, hogy senki ne maradjon ki a buliból :-)

De jó, hogy említetted a fényképeket, már ki is készítettem a gépet, itthon ne hagyjam. Amilyen dilis tudok lenni, tuti itthon hagytam volna.

Most megyek, később jövök, puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

Helló Lányok!!

Már csak 2 nap... :D :D :D :D :D Szupi-szupi!!!

Apa vasat bont, hogy legyen benzinre valónk, Niki kívánom nektek is legyen pénz!!
Este kölcsönkérünk autót!Remélem jó állapotban van, és elvisz+hazahoz bennünket :o :shock:
Úgy várom már :lol: :lol: :lol:
Angyalom! Imádom spongyabobot :D nagyon édes pocid van!

Nofi: minden sütit szeretünk, és amúgy is annyi minden finomságot szoktál készíteni, gondoltam, hogy előrukkolsz 2 félével is :D Kösz, hogy bejelöltél, drága vagy!!

jAJJ Vilcsi nagyon nyaggat...próbálok este jönni!
Addigis puszikaaaaa

tokotimi

Sziasztok CSajok!

Már én is be vagyok zsongva 8) Ma olyan szépen indult a reggel, ezerrel sütött a nap, de csak 10 óráig. Onnantól fogva egészen 4-ig esett az eső :( Most megint süt... hülye egy időjárás ez, de szerintem ha szombaton ilyen lesz, az sem fogja kedvünket szegni.
Niki írj mindenképpen, hogy tudtok-e jönni! Ez a rohadt benzin, **** drága lett... nem tudom meddig fogják még emelni a mocskok. Mindig csak felhúzom magam.

Angyal olyan jó, hogy írtál, és örültem a képeknek nagyon. ESzter annyira helyes, szerintem tiszta anyja. A bilizés ügyben pedig le a kalappal... nagyon ügyesek vagytok. Tamás csak este fürcsi előtt ül rá és néha - véletlenül - sikerül neki pisilni bele, de tökre nem tudja szabályozni még. Addig meg nem is akarom erőltetni neki.

Képzeljétek TAmás kezd megbarátkozni a kis Noémivel. Ma ott voltunk több órát és semmi kivetése azellen, hogy felvegyem, babusgassam kicsit. Ő is jött oda és nézegette, csak azt nem érti meg, hogy halkan kell beszélni mellette, mert megijed. Tamás tök hangerővel mondja a magáét :D Elolvadok a kiscsajtól egyébként, annyira pici, a kis kézfejével, ahogy megfogja az ujjjam, csak első ujjpercemig ér. A talpacskáiról nem is beszélve... TAmás régen volt ekkora, pontosabban Ő jóval nagyobb volt újszülöttként is - 1 kg 15 dekával.
Na puszi csajok, most megyek, holnap mégis próbálok sütni, valami egyszerűt. Amúgy Nofi tényleg mindenféle sütit szeretünk, én abszolút nem vagyok válogatós! :P

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Mi is tudunk menni, HÁLA EGY ARANYOS , KEDVES EMBERNEK!

Nofi.
Apa tudott ma menni egy kicsit maszekolni, de szerencsére nem ezen mulott! Meg sajnos mivel kimaradtak napok nem is kapott annyit!
De mindegy az a lényeg hogy ott leszünk!!

Én is sütök sütit a neve az hogy bocimobil, ismeri valaki?

Na megyek mert tanulnom kell, hétfőn vizsgázunk 10 tételből!! Borzasztó!!!!!!!

Puszi mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Niki, jajj, de jó!!! Isten áldása annak az embernek!!!

Bocimobil? Ilyet még nem hallottam, de aranyos a neve. Tuti finom is. :-) Vagy arra utal, hogy a végén olyan dundi leszek, mint egy boci?? ;-)

Puszi: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Látom mindenkinek ku**a jó a kedve. Ennek annyira örülök. És mégis csak szaporodunk. Hi-hi-hi. Annyira jó.
Taliztam ma Grácussal. Már alig várom mit mondott neki a doki. Nagyon aranyos ez a csaj.
Én még mindig nem tudom mit sütök és azt sem hogy bírok-e sütni mert most is főzök ezerrel de már alig álok a lábamon. Annyira ellustultam hogy csak na. Na, majd össze szedem magam holnapra.
Niki, bocimobil? :lol: Ez nagyon jó. Látom Nofinak is nagyon jó kedve lett tőle. Ámbár ő is mindig vidám.
Arte most már nem érsz rá még írni sem? Ne keseríts el minket ennyire. Engem is hívtak dolgozni de mondtam hogy már van programom, aztán mégis elvállaltam a vasárnap délutánt.
Luca, annyira jó olvasni soraidat. Imádni való lehet a kiscsaj. Húú, de irigyellek.
Etna, gondolom pakolsz ezerrel. Nem irigyellek.
Na, megyek is vissza a konyhába. Még be kell fejeznem a levest.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Találkoztam Zsuszával nagyon jó volt beszélgetni egyet vele! :lol:

Zsuzsa
Csak az Én kedvemért nem kelett volna felporszívózni :lol: :lol:

Na szólva a Doki tök rendes volt képzeljétek azt hitte, hogy terhes vagyok azért mentem :D Lesz immunológiai vizsgálat megkaptam az asszistensének a mobil számát majd felkell hívnom és Fehérváron a medőségi ambulanciára kell menne és ott leveszik kb. 1 hónap mire elkészül majd. Abból majd sok minden kiderül ha + akkor megvan az ok, hogy mért nem jön össze és egy kis gyógyszeres kúra után akkar spontán is össze jöhet a baba, ha viszont - akkor inszem lesz majd!!

Sok- sok puszi!

Kép
grácus

Helló, Grácus!
Jaj, de jó. Közeledsz te is szépen a célhoz. Most azt sem tudom hogy minek szurkoljak. Annak hogy + legyen az az eredmény vagy annak hogy ne. Inkább legyen és akkor meg van az ok és akkor jöhet a kezelés és akkor..... húúú,... akkor.... Na, mindegy, szorítok ezerrel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: