sziasztok lányok!
hát azt hiszem meg kéne kettőzni magam, vagy háromszorozni. talira megyünk, de ezer bocs lányok, készülni nincs időm, ha besz...ok akkor sem tudok sütni, vásárolni. stb. 11 éves korom óta most van először rajtam vasalatlan ruha és a gyereken is, így is szépek vagyunk
(ugyanis én ezt a házimunkát a mosással akkor vettem le anyu válláról)
olvasom a történteket, reagálni nem nagyon lesz időm, csak olyan tudósítás szintén.
lucám egyforma a sors, mi is dög betegek vagyunk, boti napok óta nem alszik és képzeljétek napközben sem. norbi tengap használhatatlan volt, egész nap botit vitte játszóra, mindent én csináltam. sajnos a tempómat kevesen bírják, tegnap elintéztem az ablakosokat, ajtóst, gyerekek fillérekér van most minden munka, az ablakos 7 hőlégkamrást ad redőnnyel 400ezerért, mi palotán 500ezerét csináltattuk 3 éve redőny nélkül 5 légkamrásat.
ajtó 17 ponton záródó (még a küszöbnél is) 63ezer. eddig a villanyszerelő a legdrágább, mert biztosító táblát is kell csináltatni, konektorokat vésni, stb az kb 40-50 anyaggal együtt.
vasi!
a másik lakás továbbra is eladó!!!!!!!!!!! a 16. kerületbe megyünk, az én volt lakásomba, nagyon sok a meló, 92 óta áll üresen, nem is volt felújítva, mert van egy nagynéni, akinek van beleszólása a dolgokba. képzeljétek az antiknak mondott bútorainak köze nincs az antikhoz!
a waterára rakok fel különböző dolgokat, amikről nem is gondoltam volna,hogy értékek, de hála bébicsiga apukájának ezek is kiderültek. régi írógép, levélpapír, ki gondolta volna. találtunk egy nercbundát, stb.
lányok, én úgy félek, nem fog beleférni minden a júli elsejei költözésbe, a pakolást átcuccolást egy hét alatt meg lehet csinálni, de annyi lom van, apám mindenez ragaszkodik, ezer éves ócska dolgok, ugyanis ők használták a lakást lomtárnak. amit én kidobáltam, mindent visszahozott. még a 60évek beli ócska paplant és párnát is, annyit vitatkoztam vele, estére meg rosszul lett, kicsit lelkiismeret furdalásom van, megint a cukra. nem tudott beszélni, alacsony lett nagyon.
boti ordított a bankba, mert a vevő ragaszkodik mindenből az eredetihez, most tanul, ügyvédbojtár lesz és azt hiszi az a jó, amit az egyetemen tanítanak. mi a fenének az eredeti igazolás 6ezerért arról, hogy 200ezer hitel van a lakáson, ha beleírjuk a szerződésbe, hogy a foglalóból kifizetjük, utána kapjuk meg az első részletet, az széljegyben látszani fog a földhivatali bejegyzésen, ami poton 1500ft. magyar oktatási rendeszer elég gáz, már megjártam így egyetemi okoskával, aki mastocitózist állapított meg egy csalánkiütésre. gondolom anno ott nyílt ki a könyv.
daniella és angyal!
ne küldjetek képet a kiscsajokról, mert sárga vagyok az irigységtől. kislányt akarok én is!!!!!!!!!!!!! olyan szépek, kecsesek, igazi bombázó csajok, de nem a plázacica féle
petrám!
jobbulást kornélkának, szétverjem az ügyeletes dokit? most van bennem düh, szólj!
megyek, mert kezdődik a hajcihő, sajnos lányok így nagyon nehéz, nincs segítségem!!!!!!!!!!!!!!!!! anyu max 1 órát vigyáz botira, már attól kész van, apám az csak kritizál másokat, nem nagyon csinált semmit, de mindig ilyen volt, norbi meg ugye botizik, de ha nem akkor sem érek vele túl sokat, neki a foga fáj, pisilnie kell, szomjas, éhes, van egy lassan 40 éves fiam. ez olyan dühítő.
de azért egy nap alatt becsüs, ablakosok hada, ajtós, villanyszerelő. vállon veregetem magam. a fürdő, wc most nem lesz felújítva, mert az kb 5 éve lett, de a többi helyiség....
kérek tippeket konyha csempére és weboldalakat, esküszöm, most nincs bennem az a nagy hév, ami 5 éve ennél a felújításnál volt. mondjuk azt is egyedül csináltam. hát ilyenkor jönnek ki a dolgok, hogy nincs az a klasszikus férfi a háznál. lassan fúrni is fogok.