Sziasztok.
Anya tegnap meg ma segített egy kicsit, mert apa elutazott
tök jó volt, csak sikeresen kizártuk magunkat
így hívni kellett egy szerelőt. Igazából az ajtó becsapódott a huzat miatt, amikor vittük le a babakocsit, hogy sétálunk. Az a furcsa, hogy ilyen *** az ajtónk, hogy nyitva van, de sehogy nem tudtunk bemenni:S tudjátok olyan gombóc van kívülről, az a kilincs. Csak eddig belöktük és annyi, de most pár napja már ilyen, hogy szenvedünk vele.
Nagyon szenvedtünk Jázmin hasa miatt
már vele sírtam megint. Nagyon görcsrohamai voltak, már a görcsoldó sem segített. Felhívtam a dokit és mondta, hogy próbáljam elhúzni az etetést 3 órára. Jázmin két órázik percre pontosan és üvölt, ha nem kap kaját. Jó mondom félreteszem a sajnálatot iránta :S és benyomtam neki a cumit. Nem szereti a cumit, de benyomtam és addig tartottam neki bent amíg elkezdte cumizni
és így sírva meg minden fél órát el tudok húzni már két napja az etetés előtt. Szóval 2,5, de valamikor a 3 órát is kivárja úgy, hogy szórakoztatom, elvonom a figyelmét.....és kész csoda két napja nincs hasfájás. Nem is adtam neki csak espumit minden etetés előtt 12 cseppet csak. Nézelődik, gügyög nevet hatalmasat
olyan édes. Úgy bánom, hogy előbb nem csináltam ezt. Sajnáltam és nem volt szívem megtenni ezt vele, hogy nem etetem meg mihelyt éhes. De rájöttem inkább a kajcsiért sírjon mint a hasfájásért!! Most is alszik + este is már 5 órákat nem görcsölve. Olyan boldog vagyok! Bár adná az isten, hogy így maradjon.
Hetek óta szenvedünk ezzel a görccsel és csak ennyit kellett tenni, hogy az emésztése miatt elhúzni az időt az etetések között. 120 ml-t eszik és azért ezt 2 óránként nem tudja megemészteni. Így persze, hogy fáj a hasa.
Anyu itt volt két napot (sokat dolgozik így nincs ideje sűrűn jönni) és megváltozott minden. Nem semmi mennyit számít egy tapasztalt anyuci. A cumira is kicsit rászokott így nem csak a cici kell neki.
Védőnőm mondta, hogy anyatejes babát nem lehet túletetni. Hát én vagyok az élő példa, hogy igen, mert én úgy etettem ahogy a lányom kérte és az lett a vége, hogy napokon át csak sírt szegénykém. így csak az orvosra fogok hallgatni. Nem hiába van az a három óra. Úgy bánom, hogy nem előbb csináltam ezt
nem kellett volna a görcsoldó sem. Igaz nem lett baja tőle meg semmi, de akkor is ott van a lelkiismeret-furdalás, hogy miattam szenvedett ennyit, mert a hülye anyja nem vette ezt észre előbb
hogy sűrűn van etetve
Tegnap én is összevesztem a férjemmel a keresztelő miatt. Én a nyáron akarom megkeresztelni és slusz passz, de ő persze jövőre.
Azt akarta , hogy én és anyum főzzek egy nagy ebédet a szüleinek. Mondom nem férünk el a panel lakás átka miatt+ nehogy már én főzzek azoknak az embereknek akik rá se ****nak a gyerekemre!!!!!!!!!!!!Meg sem nézik, majd ha én viszem ki megmutatni :S
Én úgy képzeltem el, hogy lesz szendvics és egy nagy torta, üdítő és sós süti. Elkezdi, hogy minek hívja meg őket, otthon is tudnak sütit enni. Mondom ha nem jönnek el nem jönnek el nem érdekel. Mondom nem a kaja miatt kellene eljönni, hanem Jázmin miatt. Szerintetek ennyire gáz csak egy kis sütizés a templomi ceremónia után????????Na mindegy, csak nehogy már anyumékat traktáljam akik eddig többet segítettek mint Ők összesen!!!
pill kel!