Sziasztok!
Családomat elküldtem aludni, én meg itt ejtőzöm a gép előtt. Anyuéknál ebédeltünk, marhapöri volt bográcsban, desszertnek meg a férjem csinált tiramisut, dugig vagyok...
Beze, gratulálok a szívhanghoz, szorítok azért Nektek továbbra is.
Vigyázz Magatokra!
Any, jaj, még olvasni is rossz volt ezt az esést.
De azért örülök, hogy már gyógyul a kis arca Zsófinak.
Tünci, szegénykéim.
Puszi Nektek! Én teljesen leakadtam, hogy nincs vidéken ügyelet, bár úgylátszik, akkor tényleg mentőt kell hívni. Ja, és a kórház-dologhoz: a mi dokinénink is azt mondta a rotánál, hogy amíg lehet, inkább ne vigyük Lilit a kórházba, jobb neki itthon. Inkább ránézett naponta. Tudhatnak azért valamit...
Betti, ezek szerint még mindig sokat sír a kicsi Ati? Puszi Nektek is, reméljük, nem viselik meg az oltások.
Szösz, végül nem találtam szandit a Lányoknak. Tegnap már csak a bazár részen sétáltunk, fagyiztunk, kürtőskalácsoztunk. Az árusoknál minden annyira drága volt, alig bírtam Lilit lebeszélni egy 1300 Ft-os
lufiról. Ennyi pénzért már valami értelmes dolgot is tudnék venni nekik, a lufi meg két nap múlva leereszt. Amit kaptak, abból a fajtából van egy itthon, ami egy éve ugyanúgy néz ki, mint amikor vettük. Nati egyébként Eperkéset kapott, vagyis igazából Lili nem tudott dönteni a kettő közül, Natinak meg egyelőre még mindegy. Akkor Ti azért jól bevásároltatok.
Ancsi, kitartás a felújításhoz, a végeredmény majd kárpótol.
Nikuc, akkor ha majd szövött kendőt is szeretnél, szólj, ha érdekel. Az enyém is nandus egyébként, csak a múltkor nem jutott eszembe. Nekem is tetszik az új vonalzód.
Jeges Macika, azért csak óvatosan azzal a gazolással. Én is sziklakertet gazoltam egyébként, most virágokat kéne bele vennem.
Elkezdtem nézegetni, hová menjünk idén nyaralni. Pár napra szoktunk, ált. 4 nap-3 éjszaka. Most Eger nyert, kinéztem egy jó kis szállást a belvárosban, remélem, a férjem kap rá kedvezményt (szállodaszövetség).
Holnap szülinapi buliba megyünk, a Mekibe, Lili egyik FIÚ ovistársa hívta meg őt, aki nem mellesleg tetszik is Neki. Már rajzolt neki egy csomó szívecskét.
Olyan hamar megnőnek...
Jaffa, Ti hogy vagytok, mostanában nem írtál...
Katinka