Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi, köszönöm. :)
Szegény Zsófi, a piciknél olyan könnyen megtörténik a baj. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


jajj tünci!
nagyon sajnálom.

két dolgot mondanék:
nem kioktatásnak... tényleg....
az egyik, hogy az ügyelet szó szerint ilyen esetben sz@rt nem ér. ha kimoderálnak akkor sem. későn érnek oda, meg ilyenek.
ha tényleg gond van, és úgy látod, veszély van, akkor azonnal mentőt kell hívni. (ezt egyébként a mentőtiszt hugom is tanácsolta, nyomatékosan) kötelességük kimenni, ellátni, ha jól van, akkor nem viszik be, ha nincsen jól, akkor beviszik, hogy az orvos megnézze.
ezért fizetjük a cseszett tébét....
ijesztő, hogy ezt mondom, de azzal azonnal beviszik és ellátják, egy tiszt egy orvos jobban el tudja dönteni, ha gond van, mint egy anyuka, aki parázik, ideges, kapkod, vagy egyszerűen lebénul...
erre példa anyós múltkori rosszulléte. az ügyelet 2óra alatt ért ki, a mentő negyed óra alatt.

Bátorka pici, nagoyn vigyázni kell rá!


fejés:
nekem is rengeteg tejem volt.
géppel fejtem, erős fokozaton, kettőt egyszerre. amikor volt két kelyhem, akkor úgy. amikor nem volt, egymás után.
20percet mellenként. így végülis 6 óránként fejtem.
aztán ahogy jött a hozzátáplálás, egy fejést elhagytam. utána ahogy láttam, már nem kell annyi tej, megint és így tovább.
ezt használtam:
http://medela.hu/kolcson/frames.htm lehet a motort bérelni, a kelyhet kell beszerezni hozzá, amik kb 8ezerbe kerül.
az interspár mögött, a huszár utcában a rextra orvosi műszer bolt, onnan béreltük. akkor asszem 6600ft/hónap volt, napi 220ft.
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.08 22:15-kor.
Vendég
 


ma vajtán voltunk.
férjem tesójáék ilyen amerikai típusú egyház követői és szerveztek egy előadásos családos napot.
harag és dühkezelésről volt szó, és hogy hogy tanítsuk meg ezt a gyerekeknek.
jó idő volt.
egész napos program, és VÉGRE kimozdultunk.

Zsófi arca már sokkal-sokkal szebb. a puffadás már alig látszik, a sebek is gyógyulnak, már kb 3/4annak ami volt. fájni nem fáj, a rosszalkodás is megy ezerrel :D
Vendég
 

 
 

Zsófi!

Zsófi ilyen is volt már.
annyira rángatta magát, amikor fogni akartam a kezét, hogy kiszabadult és ott volt a lendület és nem sikerült megállnia. a keze alatta maradt, nem tudta tompítani az esést. a száját felharapta, csurgott a vér, 2 napig felül úgy feldagadt, olyan volt, mintha csőrikéje lenne.
még szerencse, hogy ők gyorsan gyógyulnak. :D
Vendég
 


Sziasztok!

Tünci! Nagyon sajnálom, hogy nem akar már jobb lenni.... :cry: Remélem szerdán mondanak valami okosat, és tudnak segíteni Bátorkán. De ha úgy érzed baj van, tényleg mentőt!

Anyany: Örülök, hogy Zsófi arcija szépül!

Katinka! Sikerült végül a Lányoknak cipőt venni? Láttam lufikat kaptak, Nati éppen eldobta, Lilinél meg láttam Dóra volt! :D Mi sajnos megijedtünk, hogy megázunk, és elég gyorsan haza siettünk, de azért egy vagyont ott hagytunk a boltokban. :cry: De Réka kapott szandit, anya papucsot, apa meg ingeket. :D

Beze: Hát én még azt hiszem a dobogó szívecske óta nem is írtam. Nagy gratula, és vigyázz Magatokra! :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Ancsi! Kitartás! Ha kész lesz, nagyon jó lesz! Hogy tervezitek, nyár vége? Vagy azért előbb készen lesztek? Majd kérünk ám képeket, ha már szép minden! :wink:

Jegesmaci! Képzeld, én még mindig nem kaptam meg az apeh-től a bevallást. Telefonáltam nekik, személyesen kell bemenni, hogy ott kinyomtassák. Azt hiszem Rékával hétfőn hosszú nap elé nézünk. :evil:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Tünci: most hogy ezeket írtad megkérdeztem anyut és képzeld azt mondta, hogy a bátyám (34 hétre született) 5 hétig volt kórházban, mert addig orrszondán táplálták, mert a nyelőcsövének még fejlődnie kellett. Szigorúan 2 óránként adták neki az anyatejet 20-30 ml-t 12x/nap, hogy ne sebesedjen ki a visszafolyástól.
Neurológiára sajnos nehéz időpontot kapni, Pesten tudok egy nagyon nagyon szuper ideggyógyászt a Madarász utcában. Nekünk ő tartott előadást a munkahelyemen a gyerekekről, lefordított mindent érthetően magyarázott, sőt lerajzolta, amit magyarázott. Őt tiszta szívből ajánlom mindenkinek akinek neurológus kell.
Vendég
 


Tegnap megjött a könyv! Gondosan beletetted a címemet a könyvbe, azért nem találtad. Levi megtalálta benne. :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

jaj,Mancsa, tudod mi a röhej??H átforgattam vagy 10*, mert biztos voltam benne, h ott van...ááá,hülye Tünci..
remélem semmi idióta jegyzet nem volt a papíron(bevásárlólista, havi kiadások,stb..) :lol:

köszi a tanácsokat, igyekszem akkor úgy.BÁr most úgy csinálom ,h szoptatom is, emg a sürítőt is kapja..ugyan bukik most is, de nem olyan rossz szagú a lehellete, meg szemlátomást jobban is érzi magát.tök nagyokat alszik éjjel(5-6 óra egyhuzamban) és nappal is elnézelődik időnként, nem okvetlenül üvölt..mondogatja, h hőőő..höhö..höh. :lol: és MOSOLYOG!!!!
Tejci viszont látványosan megcsappant..:(
ÉS hiába szoptattam eddig 3 óránként és hiába fejtem, megjött..este még reméltem ,h ne maz, de az..:( mondhatom le a dokit, pedig már 8 hetes vizsgálat lett volna így is.

Egyébként Ti gondoltátok volna, h nincs vidéken éjjel gyermek ügyelet???ÉN teljesen ledöbbentem..ha vkinek olyan gondja van, mnit nekünk, ami még ne mentő kategória, de azért orvos kellene és nincs autó, akkor az dögöljön meg??? :evil:

Kórházba menetelt nem tanácsolta az orvos, szerinte amíg csak lehet kerüljük el ,mert ott tutti elkap vmit más beteg csecsemőtől..

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Sziasztok!

Szösz, köszönöm szépen! Az APEH menjen a f.ébe!!! Nem elég, ha a holnapjukról kinyomtatod? Talán Réka miatt nem kell olyan sokat várnod. :roll:

Tünci, kicsit kevesebb a tej, ha megjött, de ez 2-3 nap alatt visszarendeződik. Az is lehet, hogy 1 darabig megint nem jön, nem biztos, hogy rögtön visszaáll a ciklus!
Bátorkának jobbulást, sok-sok gyógypuszit küldünk Lexivel!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Tünci, megjött? Pedig neked sokkal több a tejcid, mint nekem...én nem vagyok már benne biztos, hogy a múltkori az volt, mert csak egy reggel volt valami, azóta sem. De ránézek 28 nap múlva...kiderül.
Szerintem ez a legnagyobb hülyeség a dokidtól, hogy ne vidd kórházba, az legyen az utolsó.
Már bocsánat, de ha ott tudnak segíteni? Akkor ezen alapon ne menj szülni a nőgyógyászatra, mert a szobában, ha többen vagytok, tuti összeszedsz valamit....nem értem én ezt.
Jó persze, ők még kicsik, meg az immunrendszer is más, de hát azért ne beszéljen már le a kórházról, mint valami mumusról. Ő tud segíteni?

Holnap kapjuk az oltásokat....remélem nem lázasodik be tőle. Bár ennél többet már akkor sem tudna sírni szegény. :roll:
Egyébként tanult új hangokat, azt mondja mikor nem sír, meg hangosan sikít, ha mosolyog! Én meg bohóckodok neki egész nap a mosolyért....de meg kell ám küzdeni azért érte! :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


tünci!
szerintem is rohadt egy dolog, hogy nincsen vidéken orvos.
ezért is mondtam a mentőt. azoknak ki KELL menni, nincsen kecmec.
ha már téged ellátnak tanácsokkal, és megnyugszol, az sokat, de sokat számít.

egyébként meg nagyon ügyes vagy!!!

kórház:
mi anyás szobában voltunk, amikor Zsófi megszületett és nem akart enni. két szobatársunk volt a 4 nap alatt. az egyik egy vérzékeny kisfiú, aki elesett és alvasztót kapott, a másik pedig egy 6hetes kislány, akit rosszul emeltek és beütötte a fejét.
ha nincsen közvetlen veszély, akkor nem rakják a megfigyelőbe. és te is tudsz vele aludni, meg el is látják rendesen, és bármi van, azonnal riaszthatod a nővéreket.
az az egyelten hátránya, hogy elég drága, de ott lehetsz vele, csak segítenek, ha valami gond van. beteg gyerekeket meg nem pakolnak össze- vagyis azt tapasztaltam.
Vendég
 


Tünci, hogy van ez nálatok, melyik kistérség vagytok? Mert elméletileg ha működik többcélú társulás, kell, hogy a központi orvosi ügyelet is működjön, kormányrendelet szerint...bár lehet, hogy a ti településetek nem vesz részt benne?
Nekem ez fura, mi arra kaptuk a pénzt, hogy kialakítsuk, kistérségi szinten is, kötelező elem, új autót vettünk, meg eszközöket és a kistérség összes települését ellátjuk.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Családomat elküldtem aludni, én meg itt ejtőzöm a gép előtt. Anyuéknál ebédeltünk, marhapöri volt bográcsban, desszertnek meg a férjem csinált tiramisut, dugig vagyok...

Beze, gratulálok a szívhanghoz, szorítok azért Nektek továbbra is. :D Vigyázz Magatokra!

Any, jaj, még olvasni is rossz volt ezt az esést. :( De azért örülök, hogy már gyógyul a kis arca Zsófinak.

Tünci, szegénykéim. :cry: Puszi Nektek! Én teljesen leakadtam, hogy nincs vidéken ügyelet, bár úgylátszik, akkor tényleg mentőt kell hívni. Ja, és a kórház-dologhoz: a mi dokinénink is azt mondta a rotánál, hogy amíg lehet, inkább ne vigyük Lilit a kórházba, jobb neki itthon. Inkább ránézett naponta. Tudhatnak azért valamit... :?

Betti, ezek szerint még mindig sokat sír a kicsi Ati? Puszi Nektek is, reméljük, nem viselik meg az oltások.

Szösz, végül nem találtam szandit a Lányoknak. Tegnap már csak a bazár részen sétáltunk, fagyiztunk, kürtőskalácsoztunk. Az árusoknál minden annyira drága volt, alig bírtam Lilit lebeszélni egy 1300 Ft-os :shock: lufiról. Ennyi pénzért már valami értelmes dolgot is tudnék venni nekik, a lufi meg két nap múlva leereszt. Amit kaptak, abból a fajtából van egy itthon, ami egy éve ugyanúgy néz ki, mint amikor vettük. Nati egyébként Eperkéset kapott, vagyis igazából Lili nem tudott dönteni a kettő közül, Natinak meg egyelőre még mindegy. Akkor Ti azért jól bevásároltatok. 8)

Ancsi, kitartás a felújításhoz, a végeredmény majd kárpótol. :wink:

Nikuc, akkor ha majd szövött kendőt is szeretnél, szólj, ha érdekel. Az enyém is nandus egyébként, csak a múltkor nem jutott eszembe. Nekem is tetszik az új vonalzód. 8)

Jeges Macika, azért csak óvatosan azzal a gazolással. Én is sziklakertet gazoltam egyébként, most virágokat kéne bele vennem.

Elkezdtem nézegetni, hová menjünk idén nyaralni. Pár napra szoktunk, ált. 4 nap-3 éjszaka. Most Eger nyert, kinéztem egy jó kis szállást a belvárosban, remélem, a férjem kap rá kedvezményt (szállodaszövetség).

Holnap szülinapi buliba megyünk, a Mekibe, Lili egyik FIÚ ovistársa hívta meg őt, aki nem mellesleg tetszik is Neki. Már rajzolt neki egy csomó szívecskét. :oops: Olyan hamar megnőnek...

Jaffa, Ti hogy vagytok, mostanában nem írtál...

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


tünci: nagyon sajnálom amin keresztülmentek. Sok-sok-sok gyógypuszit küldök nektek. Az ügyeletet nem értem, ti tök közel vagytok Fehérvárhoz. Még nálunk is van ügyelet itt Cecén. Itt működik a kistérségi társulás. De durva.... Hát nem gondoltam volna.
Örülök, hogy már jobb a kedve a csöppségnek. Hát el tudom képzelni hogy kilehetsz már. Aug. 3 meg még messze van...

betti: de ügyes Ati baba, hogy már mosolyog. Olyan jó mikor már reagálnak arra, ha bohóckodik nekik az ember. :)
Szorítok, hogy ne legyen gond az oltásoktól.

katinka: köszi, kitartó vagyok, majdcsak elkészülünk valamikor. :)
Nem semmi, szóval Lilinek már szerelme van. :D:D:D Jó bulizást nektek holnapra. Tiramisu jöhet ide is. Apát most küldtem el én is a cukiba sütiért, de még nem ért haza..... :)

szosz: köszi neked is, hát remélem nem tart nyár végéig az egész, mert még szeretnék azért egy-egy napra fürcsizni a Balatonba, na meg aug végén már kezdem a munkát, remélem addig nem tart be, mert megőszülök. Igen, majd dobok képet ha kész lesz. Ilyen before/after képeket. :)

beze: most eszembe jutott, hogy én is csak a 12. hét után nyugodtam meg kicsit. Nemsokára itt lesz az is, olyan gyorsan megy az idő. Lexi baba már tudja, hogy lesz kistesó? Mármint, hogy ott van a pociban? :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Betti, drukkolok, hogy ne legyen az oltástól gond. Mi szerencsésen megúsztuk a 15 hósat is, ettől azért be voltam tojva.

Katinka, köszönöm szépen. Vigyázok, amennyire csak lehet. :wink:
Kaja jól hangzott, bár nekem most semmi édes nem ízlik, még a joghurt se. :roll:
Lili fiúzik? de édes! :D
Eger nagyon szép hely, majd én is el szeretnék menni valamikor a családommal is.

ancsi, mondtuk neki, de még kicsi, nem érti. A pocaknövekedést azért biztosan látni fogja. A 12. hétig pörgetném az időt, utána már nem sürgős annyira. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze Drága, nyugodj meg már most, ne várj a 12. hétig..tudom, h a köztudatban bűvös szám, de igazából semmit sem jelent.most én mondom, amit Ti,hinni kell ,h akar maradni a baba és rendben lesz minden!!Tényleg a legszebb időszak megy "kárba" az idegeskedés miatt, pedig minden eldől a fogantatás percében.Rendben lesz minden!!! :!:

Betti, van ebben vmi,tényleg van vmi kistérségi társulás ,de lehet, h mi pont ne mvagyunk benne, mert elég "jómódú" nagyközség..és hiába van közel Fehérvár, akkor sincs ügyelet.érdekes, emrt pl, ahol Winchi lakik, meg ahol a valahavolt barátnőm, ott a kettő között lévő kisebb faluban mentőautós ügyelet van, épp a társulás miatt.

Csajszik, Ti mivel bántok el a makacs fürdőszobai penésszel???a zuhanytálca kiborít..nem elég ,h nem férni hozzá a "járatokhoz"..próbáltam vízkőoldóval, penészoldóval(cillit bang) általánis fürdőszobai tisztítóval, sikálással, de nem jön le.
Olyan kapkodásban voltam, mert ilyenkor reggeltől délig ne malszik Kismuci és kesztyű fel-sika-kesztyű le- cumitömködés..végül annyira megzavarodtam, h gumikesztyűben mostam kezet mielőtt bementem hozzá... :roll: :lol:

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Csak gyorsan jövök most.

Tünci: szavo penész elleni szer, nagyon tuti, 1500 ft körül van, nálunk a szobában a falról és a fürdőben is eltűnt teljesen és vissza sem jött.
Viszont a hangyáimmal nem tudom mit csináljak. Bio killel befújtam körbe mindent, ott nem is jönnek, de mindig találnak helyet máshol. Tegnap az ablakpárkány alatt masírozott befelé vagy 600 hangya, most ott is befújtam, de nem tudom hol jönnek legközelebb, a plafonról?

Gumikesztyűs kézmosás: :lol: :lol: :lol:

Beze: nyugi, minden rendben lesz!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Lara: KÖSZÖNÖM a vonalkódot ma ideért, puszi érte! :lol: :wink:

Tünci én is szerdán megyek az sztkba ellenőrzésre, igaz busszal de ha kell segítség szólj. Remélem hamar megtalálják most már, hogy mi a megoldás Bátor sírására! :wink:

Képzeljétek ma beírattam a bölcsibe Matyit, olyan fura volt...

Meg a héten megkapja a kullancsos oltást az Encepur juniort.

Penész ellen szavo a szomszédban láttam , hogy eltünteti, döbbenetes gyorsan és még csak sikálni sem kell, kicsit hipószaga van. Nekem is be kell majd szereznem egyet én is küzdök a penésszel.

KépKép
winchi
 
 


Winchi, akkor lehet, h találkozunk ,a 7 órás k-ival megyünk,elkísér anyu, h ne egyedül kelljen kocsit cincálni, meg egyebek.9-re kell beérnünk, azt hiszem 7.40 körül van nálunk a busz.

Már bölcsi??Jesszus, hiszen most született...

Még a dokimmal is jó lenne a kórházban összefutni ,mert lemondani nem akarom a magánrendelés időpontját(még lógok neki a borítékkal..),de így nincs értelme elmenni se..tök el vagyok keseredve ,h megjött..nekem biztos az, nem úgy, mnit Bettinél, már 3.napja van vmi. :? :(

köszi a Szavo-s tippeket, hát én azt hittem az is csak "reklám".néhány sarokban mindig küzdök vele, meg a fürdőben is.és nem kell letörölni, semmi???

KépKépKép
tünci28
 
 
 


TESZVESZ KÉRDÉS

Mi történik olyankor ,ha az eladó állítólag tévedésből nem ajánlottan adta fel a csomagot és a csomag nem jött meg??Már két hete húzódik, először azt mondta azért kési ka feladással ,emrt el van havazva, aztán, h feladta, megkeresi a feladóvevényt, msot meg azt ,h simán adta fel..és csak a sima és ajánlott levél közti különbséget akarja visszafizetni..a termék árát nem.De ilyenkor Ő a felelős nem??
tünci28
 
 
 


Tünci naná hogy ő a felelős, miért kellene elhinni neki, hogy tényleg feladta? Bizonyítani nem tudja, az meg az ő sara, hogy rosszul adta fel. A pénzedet jogosan kéred vissza...

Nekem már negyed 9re van időpontom, most néztem rá a papírra de ott még összefuthatunk. Az sztkba kell mennetek v a gyerekosztályra?

KépKép
winchi
 
 


Tünci: szerintem ő a felelős. Ilyenkor kell írni a teszveszeseknek nem? Bocs nem tudom ám, csak okoskodok.
A penész elleni cucc tényleg szupi, csak ráfújtam a falra és 1 perc múlva ott sem volt, nem kell letörölni sem. Télen volt nekünk az egyik szobában a szekrény mögött, utána ugyanúgy visszatoltam a szekrényt, miután megszáradt a fal és nem jött vissza a penész.
Tényleg büdi nagyon, de kiszellőztethető. A fürdőben ha reggel csinálod este tudsz benne fürödni öklendezés nélkül. :)

Winchi: elhiszem hogy fura volt :( , Matyi vagány kölök, nem lesz gondja a bölcsivel.
Ma Levi nyakamba ugrott az oviban délben és közölte, hogy sajnos verekednie kellett az udvaron a másik csoportos fiúkkal. Biggyesztett szájjal ezt előadta, aztán elnevette magát: de én nyertem!
A biggyesztett száj annak szólt, hogy mondtam neki, hogy nem szabad verekedni, de ha őt bántják úgy hogy nem érdemli meg, védje meg magát.
Vendég
 


oda,ahol az MR,meg a CT van,ott van a gyerekrendelés.
Te milyen ellenőrzésre mész?

jó,de hogy érem el,h visszaadja a pénzem?

szerintetek nem gond,h Kismuci tud aludni éjjel 5-6 órát??nem mindig,de van,h átalussza az éjjelt.Keltegessem?Már 3600 gr,nem olyan pici,ha éhes lenne,kérne,nem?

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Nődokihoz megyek az éves ellenőrzésre. Szerintem ha alszik aludj te is, 3600 nem semmi :wink:

Levinek sajnos verekednie kellett :lol: Igen a hatalmi harcokat meg kell vívniuk egy más között nem lehet hogy mindent mi oldjunk meg helyettük

KépKép
winchi
 
 


Winchi: Nektek hogy mondták a kullancs elleni oltást? Mennyi kell belőle, és milyen időnként? Én is gondolkodom,hogy beadassuk.
Blaskó dokihoz mész? Már lehet sztk-rendelésre is időpontot kérni? :shock:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Tünci, szerintem ne keltsd fel, tudni fogja, ha éhes, te meg pihenhetsz közben.

Voltunk oltáson, aranyos volt, kicsi jaj volt, de utána nem is sírt, most adtam neki egy fél lázkúpot, remélem utóhatás nem lesz nagyon majd.
2. hónapra is hoztuk a havi egy kilót.... :oops:

Betti
Kép
betti0412
 
 


RHKRISZTI! ÍRTAM EGY PRIVIT, LÉGYSZI MAJD VÁLASZOLJ!!!!!
Vendég
 


Szösz most megkapja majd az elsőt két hét múlva a másodikat és onnantól még két hét amíg védettsége is lesz. Az Encepurt kell kérni az fsme 3x annyiba kerül és ahogy néztem a neten ugyanaz.
Ja és 1 év múlva még egy oltás.

Betti én kicsinek mindig aggódtam hogy jaj mennyire fog sírni na azok a kis picsorgások semmik a másfél éves oltáshoz képest az visítás volt :cry: :wink:

Ja és igen direkt a Blaskóhoz kértem időpontot meg még a Tóth doki van szerda délelőttre beírva nekem ő is szimpi.
Azon agyalok most h ha bogyót akarok felíratni akkor most is kell vérvétel?

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

winchi tölem nem kértek vérvételt hozzá.
Akkor ha az olcsóbb oltást akarjuk azt kérni kell!?

Jaj, Zsófin is kijött tegnap a himlő :cry:
Dorka már elég szépen néz ki. Nagyon-nagyon az lett szegénykém.(ínén,nyelvén,szemhéján,punciba)

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Sziasztok Lányok!

Winchi:Nagyon szivesen,máskor is :D
Tényleg hogy elrepült az idő Matyi is már bölcsis lesz,mikor kezditek?


Sajnos addig halasztottam a fogorvost míg elkezdett fájni a fogam :( még jó hogy nem folyamatosan csak belenyilalgat,de ma hála égnek még egyszer sem holnap megyek dokihoz.
Vendég
 


Zsófia jobbulást a lányoknak :wink: :roll:
Az oltást én előtte megnéztem és ezért kértem az olcsóbbat.

Lara remélem holnap rendbe rakják a fogadat és nem fog fájni!
Hannus vonalzója milyen kis nyárias :lol:

KépKép
winchi
 
 


Tünci: Én is mindig ilyentől rettegtem. Az kiakasztó, hogy nincs ügyelet! Mondjuk nálunk is csak felnőtorvos van ilyenkor. :( Még a közeli városban sincs gyerekorvos, ami viszont már teljesen gáz szerintem. Ha legközelebb bármi van, hívd inkább a mentőket!
Nem semmi, hogy ilyen hamar megjött! :shock: Nekem talán bő 9 hónap után volt valami először.
A teszveszes tényleg hibás. Én ezért nem merek semmit előre utalni! Csak utánvéttel fizetek, ha kell, kicsit többet, de ha nincs cucc, nincs pénz sem. Punktum.

Betti: Ha múltkor megjött neked is, nem fog egyből 28 napra visszaállni. Szoptatás alatt, ha meg is jön, össze-vissza lesz. Általában hosszabb idő telik el közöttük. (Nekem 1,5 hónapok teltek el közben).

Beze: Peti még mindig nem érti, mi vár rá. Az sem érdekli igazán, hogy nagyobb a pocakom, és miért. Bár lehet, hogy mégis, csak nem mondja. :D

Winchi: Nálatok 2 hét a második oltás? Nekünk 1 hónapot mondtak, és nekünk is Encepur volt. :)

Zsófi: Ez nem hangzik jól.... Azt hiszem, én a barihimlő ellen is beoltatom Petit majd akkor, ha Pannával úgyis járunk a kötelezőkre.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Tünci: Egyébként amit így leírtál, az alapján szinte tuti, hogy az illető fel sem adta a cuccot. Én mindneképp szólnék az oldal üzemeltetőjének. Gondolom panasz esetén van valaki, akihez lehet fordulni. Ha e-mailben tárgyaltatok, akár azt is elküldheted. Biztos van erre valami retorzió, mást nem, kitiltják, hogy mással ne csinálhassa meg, bár gondolom, ez neked nem vígasztalás.

Köszönöm a vonalzós dícséreteket. :) Sajnos nagyobb képet nem tudok mutogatni, mert nem lett annyira éles. Már eléggé lent van a bucija, kevés a hely a jó képhez. :)

Kép

Kép
nikuc
 
 


csajok, ki kell ábrándítsalak titeket!
a teszvesszel már jártam hasonlómódon.
két dolgot javasolnak: adjak negatív értékelést, vagy jelentsem fel a rendőrségen.
ők maximum annyit tesznek, hogy kitiltják az illetőt, felfüggesztik a hozzáférését, csakhogy az emberek nem hülyék, lazán regisztrálnak más adatokkal.
a teszvesz azzal szeret hárítani, hogy ők nem látnak bele az adásvételekbe, ami nem arról szól, hogy licitálnak, azaz az adatok elküldése után, mert minden emilben megy, vagy telefonon.
Vendég
 


én is így tudom Any, dehát majdcsak elsz vmi..ha negatyvot adok, biztos bosszúból ivsszavág ,aztán rontja az esélyeim a további vásárlásoknál, eddig csan barátságos pozitívjaim vannak.

Szösz
Sztk-s rendelés:én úgy tudom ,h csak bejelentkezéssel lehet menni, csak azt nem engedték még a múltkor ,h a dokit én döntsem el.(egyszer akartam egy uh-t ,amíg a CSetényi szabin volt ,de aztán a Bácskai dokihoz mentem)

Nikuc,én is tökre ideg vagyok miatta..va negy barátnőm 3 hóig szoptatott, aztán mégse jött meg neki ,csak másfél év múlva, én meg hiába szoptatok..de mi a franckarikától?? :(

Tényleg szép az új vonalzó meg Laráé is!!
Lara drukk a fogdokihoz!Vége van már a sulinak ,v most lesznek a záróvizsgák??

képzeld Nikuc egy másik honlapon is "összefutottunk.". :)

de rohadtul álmos vagyok..

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Zsófi, szegény gyerekek..óó és tényleg ott jön ki először, a nyálkahártyán, még tisztán emlkészem, én kb 10-11 voltam ,mikor a bátyámtól elkaptam.Ő már tini volt, jobban megviselte
jobbulást NEktek!!


Betti, boldog hófordulót, kérünk egy szülinapos képet!!! :lol:

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Tegnap láz helyett véget nem érő üvöltést kaptunk délutánra....kézben is. Úgy sírt, hogy azt el nem lehet mondani.
Fél 10 kor aludt el, éjjel nyugalom volt, de hogy mi lesz ma....tegnap napközben sikerült neki kétszer 20 percet aludnia megint.

Elátkoztam ezt a szoptatást is megint, de még küzdök mindig. Minden alkalommal veri a mellkasomat a kezével, üti szegény. Akkor lemérem utána és ugye kell a lefejttel kiegészíteni, kb 130-140 milire szoktam kiegészíteni, és mostanában rendszeres, hogy mikor megitta, és elveszem a cumisüveget azonnal ordít...akkor rögtön nyomom a cumit a szájába, de alig lehet vígasztalni....ugye mire gondol az ember lánya, hogy a gyerek még éhes DE! ott jön a táblázat, az optimum számok, hogy az nem lehet, mert ha kiszámolom neki ennyi elég, meg ott a védőnő tekintete tegnap, hogy látom az egy kiló megint összejött..meg ott a riogatás, hogy attól is fáj a hasa, ha túleteted.
Egy megoldás jut az eszembe, hogy egyen annyit, amennyit akar, két etetés között meg 4 órát próbálok hagyni, nem 3-at. Bár az is necces.
A szoptatás a világ legnehezebb dolga.

Nikuc, nem tudom, hogy megjött-e, nagyon kevés volt és csak egy nap reggel. Semmi több.

Tünci, a rotára figyelmeztetett a doki, hogy egy hétig vigyázzak a pelenkákkal, mert ürül ki a vírus belőle, ami élő és benyakalhatja a felnőtt is, fokozott higiénia kell, különben alul-fölül jön a cucc belőled is. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Tünci, köszönöm kisfiam nevében is. Ma két hónapos. Egy hónap múlva a nagykönyvek szerint elmúlik a hasfájás ugye?

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

Tünci drága, teljesen igazad van. :wink: Teszvesszel kapcsolatban nekem is az jutott eszembe, hogy az oldal üzemeltetőinek kellene írnod, a pénz visszajár neked teljes egészében, de sajnos nem tudom, hogy visszakapod-e. :( A rendőrségen is feljelentheted, de sajnos tudjuk, hogy az se garancia semmire. :? Borzalmas, milyen szemét emberek vannak! :evil: Én vaterázok, rendszeresen előre utalom a pénzt, szerencsére eddig mindig meg is kaptam a cuccot, egy bunkóba futottam bele, de ott is megjött az áru. Azért necces, idegenekben így megbízni. :roll:

Lara, hova utaztok? Én még azt se tudom, férjem mikor kap szabit, így nehéz bármit is keresnem. :roll: Pedig van üdülésink, ezt idén le kell üdülnünk, jövőre nem hiszem, hogy nagyon megyünk valahova is.

Betti, a kisfiad olvassa a nagykönyvet? :wink: Sajna nem emlékszem, mikor maradt nálunk el a hasfájás.

Nikuc, szerintem Lexi és Peti is akkor fogja tudni, hogy valami nagyon megváltozott, amikor ott lesz a kistesó. Mikorra vagy kiírva? A kis korkülönbségtől nem tartasz?

Winchi, Matyi mikor kezdi a bölcsit?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Tünci köszönjük szépen! Zsófi sem pár pöttyel fogja megúszni.
Örülök,hogy Bátor baba jobban van és holnapra szorítunk :wink:
Nem gondoltam volna,hogy létezik olyan,hogy oda nem jár ügyelet :evil:
Betti,de várod a 3 hónapot :lol: nekünk sajna tovább tartott. Mennyit ehet a baba meg szerintem butaság. Nekem mintkét köc 2 hó koráig hozta az 1 kg sőt... utána csökkent 70-50 stb.
Nekem ilyenkor már volt,hogy megették a 180 is igaz utána lehet csak 110-et.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Sziasztok!

Matyi majd csak októberben kezdi a bölcsit, még van időm de félek hamar eltelik a nyár majd :cry:

Csajok körkérdés: Ti milyen ruhában szoktatok nődokihoz menni? Amikor magánrendelésre jártam nem paráztam rajta hisz csak a doki meg én voltunk ott de most az sztkban ha emlékeim nem csalnak először kell vetkőzni és utána bemenni a rendelőbe.
Gondoltam h viszek nyári ruhát és az átveszem, szoknyát nem hordok így az kilőve. Tudom roppant problémás vagyok :lol:

KépKép
winchi
 
 


Én egy hosszított fazonú pulcsiban szoktam menni, ami combközépig ér, direkt nőggyászhoz járásra vettem. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Ma megvolt az első autós utam vele! Jól bírta a két órás utat, de azért profin kezelem a váltót meg a cumit egy kézzel. :D

Betti
Kép
betti0412
 
 


Winchi, nadrág jó hosszú pólóval is jó. :wink:

Betti, nagyon ügyesek vagytok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok!
a baj mindig csőstül jár...
megint beteg Zsófi. újra a torka, egyből magas lázzal kezdődött. :(
most alszik, hamarosan ébresztem, lázat mérni, hogy a cataflam levitte.e.
voltunk dokinál is, csütörtökön viszem vissza, ha nem javul, kap antibiotikumot.
persze megint jól össze is vesztünk. most nagyon rosszul áll a forint, piszok magas lett a hiteltörlesztő, elvitte minden pénzünket...
irtó nagy szarban vagyunk.
nem is írok többet, csak helyzet jelenteni akartam, nem nyavalyogni.
Vendég
 


Winchi: Én is hosszú polóban, vagy hosszú pulcsiban szoktam. Remélem a közös dokinkhoz kerülsz, kíváncsi vagyok emlékszik-e még Rád? Olyan sokan járnak hozzá is, én mindig olyan bajban vagyok, hogy vajon tudja, hogy pl. nála szültem, vagy fogalma sincs róla, hogy valaha voltam-e már nála? :oops:

Anyany: Sajnálom, hogy Zsófi megint beteg. :( Meg a többit is! :(

Lara: Mi volt a fogorvosnál?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok Lányok!

Anyany:Jobbulást Zsófinak gyógypuszikat küldünk!!!!!!!!!!

Winchi:Én is hosszabb pólóba szoktam menni dokihoz.

Betti:Nagyon ügyesek vagytok Kisati nagyon ügyes volt hogy igy birta az autózást :D

Beze:Horvátországba megyünk a zaton holiday kempingbe mobilházba.Hogy vagytok?

Nikuc:Nekem is tetszik az új vonalzód :D

Zsófia:Jaj szegényem remélem minnél hamarabb kilábaltok belőle.Dorkának teljesen elmúlt?

Katinka:Eger biztos nagyon szuper lesz :wink:

Tünci:Nekünk is használt az ultra szavo úgyhogy próbáld ki :wink: Hogy vagytok?


Én sikeresen túléltem ma a fogászatot :D Egy fiatal doki bácsi volt és képzeljétek kb 20 másodperc alatt kinnt volt a fogam az érzéstelenítőt is úgy beadta hogy alig éreztem.
Úgyhogy most megyek hozzá jövő héten is ki szeretném cseréltetni a tömést hátul.

Hannus is nagyon náthás alig evett ma valamit folyamatosan a nóziját kell törölni :cry: Remélem holnapra már jobban lesz.
Vendég
 


jó estét!
jobbulást Zsófinak, Hannusnak is!

Winchi:régen én is oda jártam a Mihályi doktorhoz,nos én nem vetkőztem le előre.Bementem, elmondtam ki vagyok ,mi járatban és utána mentem bugyit lehúzni..milyen megalázó már fordítva. :? És sosem szóltak érte.Csak vlahogy a nők kialakították ezt a rendet.Ha egyszer időpont van ,akkor kell ,h legyen idő erre is, mert az új eü szabályzat szerint meghatározták, h X rendelési idő alatt hány beteget láthatnak el normálisan.

hogyhogy nem a magánjába mész, ha Ő volt a fogadott dokid??

Any, tényleg pont jó car időben számolták a hitelt..franc.sajnálom.

Jaffa mi van veletek,meg Katinka is..meg GÉGÉÉ???

Ideges vagyok a holnapi naptól,sajna nem sok jó tapasztalatom van a Tokodi doktorral ,de hátha holnap jó napja lesz...

Akkorákat ásít már a gyerekem ,h majd a feje széthasad, de aludni ,na aaazt aztán nem..

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Winchi: Én még Dújvárosban jártam így, hogy félpucéran kellett bemenni. Olyan rosszul éreztem magam. :oops: Na, ezért is van az, hogy már jó ideje csak magándokikhoz járok, és csak vizsgálat idejére vetkőzöm le. :oops: Én nagyon szégyenlős vagyok.

Any: Jobbulást Nektek! :( Most úgy látszik valami ilyen vírus van, mi is kínlódtunk vele. :( A hitelt ne is emlegesd. A mienk is 1,5x annyi, mint volt. 6 számjegyű lett havonta. :(

Tünci: Hol futottunk össze? :D Na, majd megnézem... :):) Az Ultra Szavó nálunk is bevált. Iszonyat penészes lett a falunk. :) Azóta ki sem jött (kopp-kopp), pedig decemberben irottuk ki.
A mensi miatt ne aggódj. Vannak ilyen mázlisták is. Nekem is van egy ismerősöm, akinek 1,5 év múlva jött csak meg. Igaz, Ő szoptatott is addig. Viszont olyat is hallottam, aki szopi mellett szülés után 10 héttel +-t tesztelt. :)

Betti: Sajna ilyen mennyiségi dolgokban én nem tudok segíteni. Nekem szerencsém volt, mert egyszerű volt a szopi, és nem mértem sose, mennyit eszik. :oops:

Beze: Szerintem is akkor fog leesni nekik, mikor már ott "nyekereg" a konkurencia. :lol: Biztos először nehéz lesz a két picivel, de látom a barátnőim példáján, hogy a kistesó 1 éves korától kb. milyen jól elvannak együtt.
Én abban azért bízom, hogy nem lesz durva féltékenység. Peti eddig nem bizonyult irígynek, vagy féltékenynek soha. Más gyerekekkel nem nagyon foglalkozik, de inkább békésen szemléli őket.

Kép

Kép
nikuc
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?