Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!



mi 5.20 óta fent Kata volt oly kedves hogy elkezdett üvölteni, hogy "pisilni kell" és mindenkit felkeltett Zsófit nem hoztam ki, most csönd van, de a két nagy itt pörög ezerrel. Esély se volt, hogy visszaaludjanak

tegnap meg jól felcseszték az agyam Kata óvó női. Mondtam nekik, hogy lehet, hogy már ma - csütörtökön - megy oviba HA A GYEREKORVOS ÚGY ITÉLI, HOGY MÁR NEMFERTŐZ, hisz anyák napja lesz és Kata nagyon lelkes és nagyon várja. Erre jött, hogy milyen felelőtlen, ilyen olyan a gyerekorvosunk, majd helyre raktam őket, hogy az illető doki, 35-40 éve praktizál, születésem óta ő volt az én dokim is gyerekkoromban és talán mindenki maradjon a saját szakterületén: a dokim gyógyítson és mondjon szakvéleményt, az óvó nők, meg foglalkozzanak a gyerekek szellemi fejlődésével. Erre jött a második lelki terror hullám az óvó néniktől, hogy "de a többi szülő se szeretné, ha Kata menne, mert hogy fertőz" erre megint mondtam, hogy a doki 35-40 év alatt talán már csak találkozott annyi bárányhimlóssel, hogy el tudja dönteni, hogy ki gyógyult, KI NEM FERTŐZ és ki IGEN!!!! szóval ezt is hanyagolják! na erre jött a 3. beszólásuk, hogy "ők csak a gyerek érdekeit nézik, hogy nehogy felülfertőződjön most a legyengült szervezete" BAKKER! ÉN AZT HITTEM FELROBBANOK TEGNAP!!!! :twisted: mondcják azt, hogy kimaradt 1 hét KAtának és nem akarják, hogy belebukjon a szövegébe és azt elfogadom!!! De erre meg azt mondták, hogy "nem, nem Kata tökéletesen tudja a szövegét" hát PAFF vagyok! ilyen egy szemét bandát akik így lelki terrorizálják az anyukákat!!! :twisted: ha ma beviszem Katát, akkor én leszek a szemétláda anyuka, aki félholtam beviszi a gyereket az oviba!!!! :evil: Katának különben egy nagyon gyors és rettentő enyhe lefolyású bárány himlője volt. NEm is értem! :D össz vissz volt neki 7-8 pöttye amik már mind száraz, varrasak. Na szóval ennyi! megint mindenki azt hiszi, hogy mindenhez ért és olyanba pofázik bele, amihez nem ért!!! bocsi a kifakadásért, de talán most már megnyugszom! alig aludtam éjjel és még fel is keltettek a lányok

bocsi, hogy most csak magamról, majd még jövök!

Még valami ... a kicsik ... rajtuk tegnap este még nem volt pötty :D pedig jó lett volna ha most ők is átesnek rajta!!!! :oops: :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Kriszti!
Olyan édesek ahogy elnyúltak a nappaliban :lol: gondolom nem könnyű 3 ilyen Töpivel, de ha tehettem volna és is ilyen kis korkülönbséget hagytam volna csak! Zoárd meg nagyon édi pofa! :lol: olyan kis értelmesen néz, csak épp még megszólalni nem tud! Bár hangja gondolom az van ha éhes! Nagyon büszke lehetsz rájuk!!!
Féltékenység: oh! Nem lehet egyszerű! Kitartás!
Bárányhimlő: nem kaptak ellene oltást :D

Ancsa!
Hogy vagytok? Gyere ha tudsz! Számod elmentve! :wink: jobbulást nektek!

Timi!
készültök holnapra??? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ puszikáld meg Zizit helyettem is!
Virágaid fantasztikusan szépek! Hogy a fenébe van időd még velük is foglalkozni??? Nekem csak pár muskátli van az erkélyen + egy petuniát is beújítottam :D szépen növekednek azok is, na de ezek a tulipánok!!!! :D
Bárányhimlő: nálunk senki nem volt beoltva barika ellen!!!! :D és így NEM VOLT PÖTTYÖS Kata!!! :lol:

Tenci!
:lol: he-he-he :lol: mostanság már nem jár Érdre Laci! :lol: de majd kérdőre vonom! :lol:
Igen! Zsófi haján is kiütött Laci génje :lol: lányok haját össze szoktam fogni lófarokba, több kevesebb lelkesedés árán :lol: sajnos nem túl hosszú a hajuk. Katának már 1x vágtam! Nem engedik + még göndörödik is, így még rövidebbnek néz ki :roll:
Zsófi meg mond mindent amit hall, csak még a zömét kicsit „babásítja” :lol: de lehet tudni, hogy mit mond :D
Torta recept: az a helyzet, hogy – bár az alapot egy angol szakácskönyvből koppinottam – de a javát azt improvizáltam! Félek még egyszer én se tudnám megcsinálni :oops: :lol: de kb úgy volt, hogy győri édes kekszet (egy nagy zacsit) sodrófával összezúztam, adtam hozzá Rámát, kiolajozott kerek kapcsos sütőformának az aljába belenyomkodtam, 10 percig sütöttem, majd 1 csom zselatinfix, 2 zacsi tejszínhab, 10 dkg porcukor, 3 egész- ill. 2 tojásfehérje, vaníliás cukor + kevés vaníliás arma, kevés tejföl + házi mascarpone (2db nagy zsíros tejfölt 3-4 napig géz felett csorgattam, hogy kijöjjön a „víz”) szóval ezt is bele és ezt megsütöttem 45 perc alatt. Szépen feljött, majd mirelit kiolvasztott ribizli a tetejére, a vízből meg amit ráöntöttem (amivel átmostam és pirosan volt) azzal egy zselatin fixel zselét csináltam a ribizlire :D Kb ennyi :D

Judy!
Rendi csaj vagy, hogy azért a sok meló mellett még ide is benézel! :wink: férjed hazaért már?

Gigi!
:D már nem vagyunk fertőzőek! :shock: nem is tudom egyáltalán meddig is lehetett Kata fertőző, hogy még Zsófi se kapta el, akivel meg össze volt zárva!!! :shock: :idea: viszont nagyon jó lenne talizni! Nincs kedvetek jövő héten mondjuk szerda vagy csütörtök Kopaszizni???? EZ MINDENKINEK SZÓLT!!!! Na???? Kopaszi????

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


sziasztok,

csak egy gyorsra :oops:

timi,
ultramegadrukkok mennek holnapra,feltétlen jelentkezz majd!

vero,
a fenébe,ezt buktam akkor :lol: taliba benne vagyok így is :lol: ,és nekem a csüt jobb lenne,de persze a többség dönt :wink: délelöttre vagy du-ra gondoltál?kopaszinál kocsival meg tudok állni?asszem kb tudom hol van,a budai oldalon kb a lágymányosi magasságába,ugye?ahogy jövök fel a rakpartról....

na csókolat,még jövök 8)
Vendég
 

 
 

Gigi!
jól mondod! ez buktad! :lol: sajnos barikákkal nem szolgálhatunk :lol:
Kopaszi: igen! a Lágmányosi híd tövénél lehet bemenni és van parkolója (ami a 7végén dugig tele volt, így csak kint tudtunk megállni, de gondolom ez csak 7végén szokott lenni!
Kopaszi DE vagy DU! hát! nekem a DE jobb lenne, mert DU alszik egyet Zsófi és már mehetünk is a nagyokért :oops: én azt ajánlanám, hogy egy 10 órától 12-ig ... :?: :?: :?: :?: :idea: akkor már jó idő van, lehet sétálni egyet! Csütörtök is jó nekem! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Jó napot!

sehol senki???? :shock:

mi már megjártuk az Auchant, volt utcán való pelenkázás is még az ovi előtt :lol: most meg főznöm kéne :D

Timi!
ujjaim keresztben!!! ++++++++++++++++++++++++++

Gigi!
nekem sajnos a csütörtök mégse jó. :cry: 11-re már szerveztem egy elintézni valót :oops: így nekem sajnos már csak a szerde DE a jó!!! :oops: gondolom DU 4-kor nem akar senki se talizni, mert addigra már a nagyokat is összeszedném! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


vero,
:cry: hát,nekem a szerdával az a baj,hogy az az egyetlen nap mikor úgy kell dolgoznom hogy úton vagyok és intézkedem :? de hogy mennyire,az mindig kedd este derül ki.szóval igazából lehet hogy ott tudok lenni,de lehet hogy nem és ezt kedd esténél korábban nem tudom meg :roll: :oops: :cry:
Vendég
 


Gigi!
úgy sajnálom, de ezt már korábban megbeszéltem, csak elfelejtettem ... és nagyon fontos! :oops: :oops: hát! majd lesz valahogy! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


sziasztok,

Vero,
az a helyzet, hogy olvasni azért beesek 2-3 naponta, csak írni nem mindig van energiám :oops: Úgyhogy mondjuk úgy hogy zugolvasok... és néha kiszorítok pár sort... :oops:
Óvónők: hát én is felkaptam volna a vizet :twisted: megértelek. Én a múltkor egy idős bácsit ordítottam már le - nem az a reggel volt, mikor nem hallottam meg... Tolom át a gyereket a zebrán a Kossuth térnél, de egy autó ott szerencsétlenkedett a zebra közepén, úgyhogy az úttest közepén jártam kb, mikor pirosra váltott a lámpa. Erre az öreg tata jön és elkezdi nekem mondani, hogy hogy lehetek ilyen felelőtlen, hogy a piros lámpán tolom át a gyereket, mit képzelek én magamról stb. Hát elszállt az agyam és leordítottam az öregurat. Volt ott még egy csaj, akivel egyszerre jöttünk át, neki is elszállt az agya, úgyhogy a bácsit szépen kiosztottok reggel :oops: De basszus, azért nem kéne mindenbe beleugatni. :roll:
Kopaszit szervezzétek csak, majd ha tudok akkor kinézek :wink:

Kriszti,
nagyon jók a képek!!! :D

Timi,
majd ha elment a nagycsalád, akkor azért ugye jössz és mesélsz???

Bocs lányok, most ennyi, megyek szunyálni... Puszi!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


SZÉP JÓ NAPOT MINDENKINEK! :D :D

Május elseje van....én tök szeretem :D az idő szuper...mi ma tépünk Dunapartra/ERCSIKOPASZI/ :lol: :lol: :lol: :lol: 2Miki már elment asszem ma egész nap a vízen lesznek/leszünk-amúgy itt majális tele progikkal-szóval klassz...lehet én is csúszom egyet-kettőt a vizen :lol: 8)
jaaaa és azért is imádom ezt a napot-épp ma 15 éve kaptam életem első májfáját :lol: :lol: :lol: és ez egyben az uccsó is :D :D

GIGI-ma közel leszek :wink: :lol: majd integetek....nálatok majális??? :wink: :lol:

JUDY-milyen kis harapós csajszi vagy!!! :lol: :lol: :wink: :wink: és tessék több sort kiszorítani.. :lol:
Ancsabölcsi??-és volt nálatok is anyáknapi műsor?-vagy ez bölcsibe még korai???

VERÓ-azért nem semmi ez az óvónéni :roll: és különben is ha már száradnak a pöttyök-ami nálatok amúgy is minimális,akkor már rég nem fertőz.....óvónénit küldjed melegebb helyre :lol: :lol: :lol: vagy inkább a hegyvidékre-hogy tisztuljon az agya :lol: :lol:
és végül is megvolt az ünnepség???-hogy sikerült?
-de jó Te már két helyre mész....és nemsoká három :lol: :lol:
mai program-merre mentek???
és köszi receptet....majd valamikor :D :D

TIMI-remélem már otthon.....és gyere mesélj!!!! :D pussz Jáznak....

KRISZTI-de édesek.....és ekkora mázlista csajt-nem mondod hogy van hogy hárman egyszerre alszanak????? :lol: :wink:

ORSI-ti ma merre?-és ovit mi alapján választottatok??körzetekre van osztva a város???

na tépünk mert Benedek itt háborog :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


hahó,

tök ciki,de megint csak egy gyorsra futja :oops: :oops: :oops:

vero,
hát,ami késik nem múlik :wink: majd kövi héten,vagy utána..
ha délelöttökbe gondolkodunk akkor annyi van hogy kedd logopédus és szerda meló.a többi napokon általában jó,szóval ott majdnem biztos hogy ott tudok lenni :D

tenci,
:lol: :lol: :lol: délelött mi pesten voltunk mert B kullancs elleni ismétlőt kapott.délre meg M ütötte ki magát úgyhogy most alszik :shock: ha felébredt mi is tiplizünk :lol: bár az idén nem a focipályán van a majális hanem a gödörbe :shock: ,ki érti ezt....

csókolat mindenkinek :lol:
Vendég
 


Sehol senki???Ki merre?? :roll: :roll:

TIMI-BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Timi, Isten éltessen!!!

Kép
Kép
Kép
szzsk
 
 


Timi!
nagyon sok boldogságot! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Tenci!
így nem volta anyák napján :oops: nem volt kedven puffogó óvó nők képét nézni! :oops:
Mi ma itthon Zsófival kettesben. Lakás takarítás volt + kimostam 4 adag ruhát! ennyi fért az új szárítómra! :lol:
Milyen volt az Ercsi Kopaszi??? ma nincs túl jó idő :? fiúk azért kint??? (én ma erkélyt is takarítottam esőben :lol: utcáról nem is néztek zakkantnak! :lol: )
Tavasz: nekem a tavasz a kedvenc évszakom! imádom hogy nem túl meled, de már nem is hideg, minden növény haragzöld, imádom a zivatarokat (bentről a lakásból, vagy fedél alól :lol: ), imádom az orgonát ... szedtem is szombaton Kistarcsán anyukám mamájánál. Nagy szülinapozás volt. Anyukám 54, öcsém 22 éves. Sütöttem Túró Rudi tortát :lol: elfogyott! :lol: lányok tepertek ezerrel. Azt se tudták, hova szaladjanak! Zsófi kicsit nehezen oldodott! :lol: kb fél órát ott állt mellettem a kis Morci Cica és mérgesen nézett, hogy hova a pitlibe hoztam és ki ez a sok ismeretlen (pl: anyukám mamája :D szomszéd néni ) de ráültettem a kismotorra, mentünk egy kört és már vigyorogva száguldozott :lol: hazafele mind a 3 beájult (lévén újabban mindig 5.30-kor kelnek reggel :oops: :oops: ) így felhozam a mélygarázsból előbb Zsófit a 3.-ra, majd a két nagyot egyszerre szintén a kezemben. :D hát! leszálltak a veséim! :lol: de nagyon jó volt kint! kár hogy anyukám most 2,5 hónapig nem jön haza, mert csak úgy a tök süket dédihez nem olyan jó kimenni :) Ha jó idő lesz jövő héten Tenci akkor Dunafüredre megyünk! :wink:


na jó! olyan fáradt vagyok, hogy még az írás se megy. :oops: megpróbálok kicsit pihizni, míg Zsófi alszik és nem kell a nagyokért menni ...


Timi!
gyere 2 szóra, hogy mi volt Jázzal pénteken!!!!

Judy!
vágod a centit május 30-ig?? :oops: gyere ha tudsz! :wink:

Gigi!
oké, akkor köv. hét! :wink:

na tényleg léptem ....

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat még egyszer! :wink:
Minden rendben ment és minden okés továbbra is és ez így is fog maradni!!!! :wink: (koppkoppkopp!)
Jázminnak 1 hétig pempőn kell élnie....magyarul turmixolni kell a kajákat 8) ....., nem ehet "sötét színű" dolgokat, nyers gyümölcsöt/zöldséget és csak a kenyérnek vagy kalácsnak a belét eheti. Cserébe viszont dögivel ehet vaníliás pudingot meg fagyit. :D Na azért én fagyit nem adok Neki 8) viszont a többit dögivel, mert pénteken eléggé kiéheztették! :roll: Fürdeni nem fürödhet csak zuhanyozhat és nincs hajmosás meg fogmosás sem péntekig! :)
De hát ez legyen a legkisebb gondom/gondunk! Viszont amióta nincs orrmandi, azóta szuperül alszik. Sőt mondhatnám még jobban fel van pörögve! :D Hétvégén még nem mehetett levegőre, és ezen a héten még nem vihetem emberek közé, csak a kertbe, mocizás/hinta/csúszda kilőve és pénteken reggel 8-ra kell visszamennünk kontrollra! Ha minden okés....és miért ne lenne az?!....akkor szombaton már jöhetünk/mehetünk bárhová! :D Persze azért még nem fogom elvinni a vidámparkba 8) :D de talán a hinta már szóba jöhet! :wink:
Zizi volt a Műtős srác kedvence :lol: :wink: , mert Ő volt az egyedüli, aki vigyorogva "ment be" vele a műtőbe a többieket majdnem hogy "vonszolni" kellett! :roll: :?
Az "altatósziruptól"....amit kb. negyed órával azelőtt kapott, mielőtt bevitték volna a műtőbe....olyan édes kis "részeges" lett belőle, hogy majd meg kellett zabálni!!! :shock: :lol: Vigyorgott, mint a vadalma és az ujjaival "zongorázott" a száján! :D
Mikor a műtős srác ölbe vette, mosolygott rá is és elkezdte húzogatni a maszkját és magyarázott neki folyamatosan! Na műtősfiú ennek nagyon örült :wink: :lol: és jól "elbeszélgettek"! :D
10 perc alatt kész volt. Már félig ébren hozták ki a műtőből csak az utána lévő kb. fél óra volt kicsit "gázos", mert sírt.....bár nem annyira, mint a nagyobbak, mert ők inkább üvöltöttek, főleg a fiúk :? :roll: ......aztán végül csak megnyugodott és aludt bő 2 órát teljes nyugalomban! Utána felkelt és mintha mi sem történt volna jött/ment. :shock: :roll: Egyedül azzal volt gondja, hogy nem ehetett annyit, amennyit szeretett volna! :oops: :D Először (kb. du. 2-kor mikor felébredt) kapott egy pohár teát, amit kb. 2 perc alatt benyomott majd egy fél óra múlva kapott egy pudingot....na ettől csak még éhesebb lett és kicsit durcás :D ....aztán ugye várni kellett 1/2 órát, hogy tutira benne marad-e, majd kb. 3-kor 2dl húsleves levét, aztán 5-kor ehetett megint pudingot, majd vacsorára a Nővérke meglepte egy üveges kajával és még azt is megengedte, hogy amit én vittem Neki joghurtot megehesse. Na akkor már teljes volt a béke kaja ügyből kifolyólag! :wink: Viszont amit még sosem csinált életében az az, hogy péntek du. 2-től este 8-ig, míg le nem fektettem aludni, megivott 1 litert! :shock: :D :wink: Szóval ez jó hír, hogy mégis csak tud inni az én gyerekem is :wink: mert úgy általában a napi átlagfogyasztása kb. 6 dl. :)
Szombaton reggel már 3/4 9-re itthon is voltunk! :D Azóta csak eszik és eszik! :D És mondanom sem kell, hogy megy mint a meszes :wink: pedig ezzel is csínyán kell bánni....nehogy elessen....de hát mondd ezt egy 15 hónapos gyereknek, hogy maradjon nyugton! :wink:
Szóval minden okés a Kisasszonnyal! :wink:

Lányok!

Köszi a köszöntést! Rendi Csajok vagytok! :wink:

Vero!

Utólag is SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK KATÁNAK ÉS SZOFINAK IS! Gondoltam ám Rájuk 30-án! :wink: Ugye Nekik egy napon van?
Óvó nénik milyen "genyák" :oops: ...má bocsánat!!!!....nálatok! Nálunk ilyen még fel sem merült!!! Adriéknál inkább segítenek elmondani a kisgyereknek a verset, ha esetleg nem volt ott, mikor tanulták, hogy egy Anyuka se maradjon ki a "buliból"!!!
Nálatok egyébként ez hogy van? Nálunk "egyéni" köszöntés van! A csoportban az első asztalon van egy szép terítő meg a virágok/ajándékok és ott egy kis székre leül Anyuka....mellette az óvó néni.....szembe áll vele a Gyermeke és mondja a verset, amit tanultak. Aztán odaadják az ajándékot és jöhet a következő! :wink: Nálunk holnap lesz Anyák napja tartva reggel 8-10 között, valamint du. 1/2 4- 5 között.
Sajnálom, hogy így nem vitted/vihetted Őket Anyák napjára! :? De az én drága Nagyikám most mondaná, hogy Isten nem ver bottal..... :wink: A többi akadékoskodó szülőről is megvan a véleményem! :evil: De gondolom azok a szülők voltak a legjobban felháborodva, akik beviszik az oviba a gyereket még akkor is, ha annak taknya-nyála egybefolyik! :evil:

Judy!

Bácsi fejét én is leordítottam volna! :wink:
Kitartás adóhoz!
Ancsa nagylány hogy van?

Kriszti!

Zoárd hogy viselte....ha már megkapta....a 2. hónapos oltást?
Fiúk egyébként jól?
Képek nagyon szupik! Mindegyik Kispasit elfogadnám! :wink:

Tenci!

Jöttem.....írtam! Remélem meg vagy velem elégedve! :wink:


Bocsi, de most csak ennyi, mert kis éhenkórászom felkelt a du. alvásából és követeli az uzsonnáját! Tudjátok sok a bepótolni valója! :wink: :lol:

Szép hetet Mindenkinek! Persze azért majd még jövök....csak már nem ma! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Jó reggelt!

Timi!
hát ez a Zizi! :lol: én tudtam, hogy ilyen kis Ügyi Bogyó! :wink: Viszont szivesen megnéztem volna a Kis Részeges Jázt műtét előtt!!!! :D El tudom képzelni, hogy milyen kis Tündér volt!!!! :lol: Látod! már most pasizik, ujja köré csavarta a műtős srácot :D már most köthetitek a gatyót! :lol: :lol: :lol: és az hogy ilyen jó az étvágya ... Isten tartsa meg jó szokását a sok ivással együtt! :D az meg nagyon szupi, hogy most már jól alszik, hisz végül is ezért volt az egész :D
Április 30.: köszi köszi. Igen, KAta és Zsófi egyszerre ünnepli :wink:
Óvó nők: igen genyák! főleg, hogy Kata nagyon számon tartja, hogy kivel mennyit foglalkozom és hát ... ez csak róla és rólam szólt volna, ami a kis lelkének nagyon jót tett volna (Szofi ott se lett volna, hisz ő másik csopiban van). Na mindegy. Mostanávan viszont mindig Katával zuhizom este, ami nagyon tetszik neki hogy ott csak mi ketten vagyunk és még a hátam is megmoshatja! :lol: Igyekszem máshogy kompenzálni!
Akadékoskodó szülők: nem vagyok benne biztos, hogy nem az óvó nők találták ki ezt is! :oops: Kata különben szépen tudta a verset és nem azért nem akarták, hogy ne jöjjön, mert hogy 1 hét kimaradt és belesült volna! :oops: ezt direkt megkérdeztem! mondtam, hogy nekem az is jó, ha ő egyedül nem mond verset, csak olyat, ahol mindenki mondja egyszerre! mert hogy volt vers amit felosztottak és 1-1 gyerek monda részenként egymás után és volt ahol mindenki egyszerre.


Judy!
beszólós bárcsi meg ... :twisted:

Megyek, mert úgy hallom felkeltek ...

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Timi, örülök, hogy Jázzal minden jól alakul!!! A kis hamis, még a műtősfiút is az ujja köré csavarta! :lol: :lol:

Vero, utólagosan is Isten éltesse a csajokat!!!
Óvónők: :evil:

Kép
Kép
Kép
szzsk
 
 


Timi, utólagos BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!
Jáz egy kistündérke úgy látom. kemény fából faragták mint azAnyját. :lol: :lol:
puszilok mindenkit, de el vagyok havazódva ami a takarítást illeti. :shock:
snooopy
 
 


Megint hozok fotókat (a végén már elegetek lesz...)
Zoárd:
Kép
Kép
Zéti:
Kép
Kép
Alma koncert után (Zsombi eljátszotta a koncertet, az ágy volt a színpad, a fecskendők pedig furulyák):
Kép

Kép
Kép
Kép
szzsk
 
 


Sziasztok,

Timi,
Örülök, hogy Jáz ilyen jól viselte :)
Amúgy régebben kérdezted, de mintha nem válaszoltam volna: almazöld hátterű maci Ancsa jele :wink: Jól van a kiscsaj, reggel van egy kis műsor, de csak addig tart, amíg be nem csukódik mögöttem az ajtó. Utána már jól elvan a kis piszok. Csak anyát szívatjuk :roll: :D
Boldog névnapot utólat is!!! :oops:

Vero,
hát én bevallom becsülettel, hogy elfelejtettem a névnapokat :oops: Pedig emlékszem, hogy beszéltük, hogy egyszerre van nekik...
Nagyon boldog névnapot a két lányzónak!!!!

Bocs lányok, elrohanok, vár a kert... A körömvirágjaim kicsit túlszaporodtak, muszáj selejteznem... :oops: Szép napot!!! :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy!
:lol: Zsófi meg pont fordítva :lol: egy hang nélkül vidáman bemegy, de mikor érte megyek realizálja, hogy addig nem voltam ott és elkezd bújni és bömbizni :lol: bár ez nagyrészt a fáradság, mert hogy utána a kocsiba mint egy darab fa, elvágódik :lol:

Gigi!
van egy jó hírem számodra! Szofi átment barikába tegnap estére :oops: :D csüti DE. egy Kopaszi???? :lol: :wink: tök ciki, de mivel ma DE-re magányos elintéznivalókat terveztem, így szegény Szofit is vittem magammal ... :oops: Közért, Savoya Park - patyolat, ALDI, Premier Outlet ... :oops: :oops: :oops: tudom nem volna szabad .... :oops: :oops: de holnap, holnap után már mindezt 2 gyerekkel kellett volna ... :oops: ilyenkor mi fenét csináljak????? :oops: :oops: :oops: Szofi nem bágyadt, nem étvágytalan, nem lázas .... stb. de bunkóság a többi emberrel szemben :oops: :oops: :oops: tegnap összefutottam két otthon unatkozó szomszédasszonnyal ... mind a kettő fitness terembe jár ... ott dumálták a dolgokat én meg még hozzá se tudtam szólni! még hogy én eljussak valahova!!!! itt van mellettünk az ALLEE (???) és még nem is voltam benne. :oops: Sz@r ügy! de attól nem segít nekem senki, mert ők most betegek! :oops: azért kicsit megértitek, hogy viszem magammal???? :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


....
köszi szépen a köszöntéseket!!!! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


VERÓ-még a végén lemaradok :oops:
utólag is BOLDOG BOLDOG NÉVNAPOT a csajoknak!!! :D

akkor most Szofi is pöttyi???-olvasom pötyin kivül tök jól van-ez az idő meg tök jó neki-és persze mi mást tehetnél??-ilyenkor már úgysem fertőz!!! :D
sajnálom anyáknapját...de tudom otthon mindennap anyáknapja van! :lol: :lol: :lol:
buli jó lehetett...és Kistarcsa látom szupi hely :lol: :lol: Judesszel nem taliztál??? :wink: :lol: :wink:
Dunafüred most hétvége???-én benne vagyok.....ill mi :lol: :lol: :loltőlünk max10perc....ha gondolod egyeztethetünk... :D :D


TIMI-nagyon ügyi Jáz :D :D és bírja a pépes cuccokat??-jaa és ha mész kontrollra kérhetnél egy kevéske altató bódító szirupot :lol: :lol: azthiszem jól jönne....egy kicsi Mikeynak egy kicsike Benedeknek :lol: :lol: :lol:
mi holnap oltás-ti mikorra tettétek át???
Mikenak is most adatom a bárányhimlőt....

JUDY-körömvirágokat nem ám a szomszédba dobálni :lol: :lol: :lol: amúgy én nagyon szeretem sokat használjuk mindenféle bajokra...

KRISZTI-milyen édes pasikkal vagy Te körülvéve!!! :D :D Almazenekar bejön???-srácaim is nagyon szeretik.... :D

na megyek mert közben Benedek felébredt...alig egy órácskát aludt :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Kriszti!
fiúk édi pofik :lol: a képek szuperek! :D Zoárd csuda mókás kis krapek :lol: gondolom épp kikente a bendőjét! :lol:

Tenci!
köszöntést neked is köszi :wink:
igen! csak pöttyös, de ő eddig kb 5x-6x pöttyösebb mint Kata volt és még lehet jönnek is ki rajta!!!! :roll: :shock: :? most is itt rodeózik a kismotorral az erkélyen :lol: "nagyon fáradt" lehet!!!! :lol:
Dunafüred: még megbeszélem a nagynénémmel, mert múlt héten hívott hogy menjünk, de akkor nekünk nem volt jó és az idő se volt túl jó vasárnap :? de ha megyünk szólok és feltétlen!!! :wink: Bár nem félsz hogy esetleg fertőző még??????? :oops: :oops: :oops: :oops: mert Dunafüredre biztos megyünk még! :oops: :) majd meglátjuk!!!! 8)
Kistarcsa: az a helyzet, hogy csak pénteke este dőlt el, nem is jöttem akkor (dolgom volt: torta, vendég nálunk), de nagyon néztem, hogy melyik ház is lehet Judy-téké :oops: ez most így jött ki! 4-től 7-ig voltunk különben is csak kint .... :oops: de legközelebb! :wink:
Körömvirágggal mit csináltok??? mármint hogy magával a virággal!!! mert így krémben én is ismerem! de házilag mit és hogy kell???? mert ha jó akkor ültetek!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!

Köszi még egyszer a dicséreteket Jázmin nevében! :wink:
Tényleg "kemény fából" faragták, az tuti!!! :lol: :wink: Bezzeg Adri.....mostanság annyi mindenen tud nyavalyogni...!!! :oops: :roll: De hát ahogy ezt én mondani szoktam, "óvoda átka"! 8) Átveszik egymástól a nyavalygást is! :roll: Aztán majd jön a nyári szünet és Gyermekem "visszavedlik normális emberkévé"! :wink: És húúú, ha belegondolok, hogy már csak 1 évig jár oviba és utána suli..... :shock: :roll: Aztán meg a Törpicsekek is olyan gyorsan nőnek, hogy mingyá Ők is mennek majd oviba! :shock: :lol: Na jó, inkább nem is gondolok most erre! :wink:

Vero!

Szofinak jobbulást! És akkor most drukkoljak annak, hogy akkor már Zsófi is elkapja?! :oops: :roll: Legalább egy kalap alatt elintéznék Neked ezt a bari dolgot! 8)
Nálunk az oviban meg tegnap mondta óvó néni, hogy megint skarlát van, bár most nem Adriék csopijában.
És legalább Anyák napi ajándékot megkaphattad? Nálatok mit csináltak a Gyerekek? Nálunk cd-tokot. :D Vettek vagy szereztek valahonnan cd tokokat és a Gyerekek csináltak bele borítót. Nagyon jól néz ki. És mellé kaptunk még egy kis cserepes virágot. Ja meg persze elmondták a verset! :wink: És egy bögre teát és sütit is kaptunk! :D
Apukák meg hétfőn mennek az Apák napi köszöntőre. :wink: Kíváncsi vagyok, hogy miket csináltak a boros üvegekből! :D
Én is megértem, hogy elvitted magaddal Szofit vásárolni. Ha nem tudja az ember rábízni senkire, akkor muszáj! :roll: És mint tudjuk, a muszáj az néha nagyon nagy úr! 8)

Tenci!

15 hós oltást mi május végén kapjuk. Pontosan 26-án! :wink:
De a 18 hósra már "együtt" megyünk! :wink:
Pépes kajákkal nincs gondja, mert azért kenyérbelét meg párizsit ehet, de azért nagy szemekkel néz ebédnél, hogy most miért is nem kell rágnia?! :D De minden zokszó nélkül benyomja a kaját! :wink: :lol: Éhes a Lelkem, tudod nagyon kiéheztették.....és ez kicsit megmaradt benne!!!! :lol: :wink:
Ha Móni nővérke bent lesz pénteken, majd altató ügyben megpróbálok vele beszélni! 8)
Scampos bulit meg NEM ELFELEJTENI!!!!! 8) :wink:
Nálatok mikor is lesz a nyílt nap az oviban? Mentek majd?

Kriszti!

Egyik Kispasi helyesebb, mint a másik! :wink: :lol: Fiúk remélem jól bírják majd a futást, ha eljött az ideje, mert a lányos apukákat már most sajnálom....!!!! :wink: :lol:
Mondom ezt én....egyenlőre! 8)

Judy!

"Almazöld hátterű maci" nagyon tuti lehet! :wink:
Látom a nagy adózások között még egyben vagy! :wink: Ez is igazán jó hír! :D
És megnyugtatlak, hogy a "műsorozás" az oviban is CSAK AZ ANYUKÁKNAK MEGY!!! :twisted: :wink: Apukáktól csak nagy ritkán búcsúzkodnak pityeregve! :twisted: :wink: A "kis francok"...!!!!! 8) :wink: De hát oviban nálatok ez már nem is lesz, hiszen Ancsa már edzetten megy a bölcsiből az oviba! :wink:
Köszöntést köszi Neked is! :)

Orsi!

Akkor Neked jó takarítást így utólag is! :wink: Én is azt csináltam..... hétfőn lent.....ma meg majd fent, ha Zizi alszik du. Meg még vasalnom is kéne! Hát nem egy felemelő érzés! :twisted: :roll:
köszöntést köszi! :)


Képzeljétek....Zizi itt ül az ölemben, miközben írok és nekem dől, amit a Bentlakó nem igazán díjaz, mert folyamatosan rugdossa Zizi hátát! :D Ő meg csak nagy szemekkel nézi a pocakomat, hogy mi a jó fene lehet ez?! :shock: :D és közben nyomkodja a pici ujjával a hasamat! :lol: Hát ez tök vicces!!!! :lol: Na ezt kéne felvenni! :D

Na jó, megyek játszom ezzel a Kis Hét ördöggel, nehogy "felnyomjon" a gyermekvédelemnél....vagy Apánál! :wink: :D

Szép napot Mindenkinek! Ha tudok még jövök!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Na látom senki sem volt még ma rajtam kívül. 8)

Tudom, ez nem sokatokat érdekel :roll: de azért elmondom, hogy tegnapelőtt elkelt a Bajorom! :cry: :roll:
Jánost hívta telón szombaton egy emberke, hogy hétfőn megnézné az autót személyesen is, ha lehet. János mondta, hogy persze, a kereskedőnél van és megbeszélték, hogy hétfőn du. taliznak ott. Taliztak is, srác hozott magával egy autószerelős haverját....tudjátok, bizti ami bizti 8).....és az azt mondta, hogy nyugodtan vegye meg, mert tényleg totál jó a járgány....mint külsőleg, mint belsőleg meg motorikusan..... a korához képest. (mert ugye a Drágám most április 27-én volt 12 éves.)
Szóval nagyon tetszett a srácnak és a foglalót ott hagyta a kereskedésben. Jövő héten jön és fizeti a többit. Úgy hogy jövő héttől már nem az én Kisautóm lesz! :cry: :roll:
Na de mindegy, nem szomorkodom, remélem Ő is vigyázni fog rá úgy, mint én! 8) Majd megmondom neki, ha találkozunk az átadásnál, hogy irgumburgum lesz, ha megtudom, hogy nem vigyáz rá! :D

Most robogok vagyis robogunk Zizivel Adriért, mert Apa most telózott, hogy Ő még bőven vidéken van, úgy hogy nekünk kell Adriért menni az oviba! :wink:

További szép napot Mindenkinek!

És jöjjön má valaki, hogy ma ne csak magammal beszélgessek!! :lol: :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Szia Timi!
:lol: csak hogy ne legyél egyedül ma! :lol:

Zizi meg ... :lol: hát ezt tényleg fel kellett volna venni, ahogy a két tesó már így is ismerkedik pocin keresztül :lol: :lol: :lol: nagyon édi lehetett!!!! :lol:
Kocsi meg .... :D tedd helyre a pasit előre is, hogy jó gazdija legyen a kocsidnak!!! nekem még most is mindig eszembe jut az első kocsim. :oops: EGy győri srác vette meg és mégis láttam 2-3 éve Balatonon szembe jönni velem!!!! :lol: nem volt nehéz észrevenni az ibolyakék szine miatt :lol:

Szóval, IGEN! drukkolj, hogy Zsófi is mielőtt pöttyös legyen!!!! :D bár annyira ne mint most Szofi! mert rajta meg - ellentétben Katával - nagyon kijött :oops: mondhatni semmit nem aludtunk éjjel! kő brutál éjjelünk volt! fetrengett, nyöszörgött, pudereztem éjjel ... áh! :oops: kicsit tele a gatyám, hogy most éjjel is még ez lesz! :oops: :oops: :oops: vettem neki ilyen homeos cuccot is ... már 3x kapott az is ...

most viszont mennem kell nekem is ...

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


VERÓ-nálunk pont ma barihimlő elleni oltás első adag Mikeynak-folyt köv hat hét múlva :roll: :roll:
egyébként mikor kicsik voltunk anyáék mindig együtt alvást szerveztek-ha tesóm elkapta én se maradjak le....és ez így volt minden elkapható járványnál....együtt vészeltük át :D
taliról meg még beszélünk :D
körömvirág-na neeee :lol: :lol: én is csak a krém szinten vagyok :lol: :lol: ismerem amúgy a virágot-nagyon mutatós szép,de hogy mit lehet,és hogyan kezdeni vele :?: :?: talán Judesz?????tud valamit :D
pötyis csajaid hogy vannak??-jobb éjszakát nektek.....lehet kapni valami rázófolyadékot a pöttyökre...de bizti ismered-van akinek bejön

TIMI-oviba még tavaly írattam be Mikeyt-remélem nem kell ismételni-hiszen felvették :D :D szeptembertől-nyílt nap természetesen lesz,kapjuk az értesítőt-egyébként bármikor be is mehetnék...csak Mikey ezt nem tolerálja,mindegy majd rájön mi a pálya :roll: :D
Zizi+pocilakó :D már most összhangban vannak :wink: :lol: :wink:
mikor is mész uh-ra???-remélem megmutizza magát :lol: :lol:
régibajor-hiszen ezt akartátok :lol: :lol: :lol: nem is értem miért nem tartottátok meg nagylánykának??
amúgy meg dől a lóvé-na azért ez sem rossz!!! :wink: :lol: :wink: 8) :lol: :wink:

többiek??vagyis már nem is tudom kit is keressek.....akik még járnak ide..... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


egy kérdés-nem ismeri valaki:fogigátló-Depo-Provera :?: három havonta egy szuri...most voltam dokinál,beszéltünk róla...persze olvastam utána kicsit/sokat :D pro/kontra vélemények ezerszámra....nehéz döntés,kinek bejön kinek nem....és akkor most próbálkozzak??
személyes tapasztalat esetleg valakinél????
spirált szerettem volna de most kicsit meginogtam :roll: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci!
sajnos nem ismerem ezt a szurit :? :)
viszont a spirálról csak rosszat hallottam :oops: egy ismerősünk terhes lett mellette :oops: a másiknak begyulladt a méhe és úgy kellett kirángatni belőle, tiszta genny volt a nő .... :cry: :cry: :cry: nem is folytatom ... én soha nem használnék olyan cuccost, amit én magam nem tudok kivenni csak orvos + ami folyamatosan a méhem falát sérti, sebezi :oops: :oops: :oops: LAci meg nincs oda a bogyós fogigátlásért ... :oops: :D :D sok más alternatíva nem marad nekem :D
talit meg megbeszéljük, mert hát az oltás se hoz rögtön védelmet :oops: ha meg sz@r lesz az idő, nem is megyünk ki :cry: :cry: :cry:

Timi!
nem vagy elfelejtve, csak most betett ez az éjjeli kómázás. Megint szar éjjelünk volt, bár már fél fokkal jobb! Szofi még mindig alszik, látszik nem aludtunk éjjel :oops:

megyek készülődni!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!

Timi, ez az autók sorsa, hogy eladódnak! De biztosan vigyáz majd rá az új gazdája is!

Tenci, a szuriról én sem hallottam, nekem most spirált javasolt a dokim. Gyogyit nem szednék szivesen, ennek lelki okai vannak, bár lehet, hogy a szuritól is lennének megingásaim. A spirálról viszont én is rosszat hallottam, hasonlóakat, mint Vero.

Vero, egyrészt drukk, hogy a pöttymentes lánykád is pöttyös legyen, másrészt sajnálom az iccakát. Remélem hamarosan javul a helyzet Szofinál, és nem viszket majd neki annyira a kis teste.

Kép
Kép
Kép
szzsk
 
 


na végre be tudtam lépni, vlmiért mindig ledobott a bnet. :(

Timi, sajnálom az autód, de bizti jó helyre kerül. hány éve használtad? vagy első tulaj voltál?
édes lehetett Zizi ahogy nézte ki rúgdossa. :) kolost sosem zavarta h noel boxolt.
Mikor mész 4d-re?

tegnap voltunk obiban, ilyennkitekerős napellenzőt néztünk a terasz fölé, és kolos meg addig játszott a műanyag kisszékekkel meg asztalokkal. sorra próbálta ki az összeset. :) pedig csak a színük volt más. na a lényeg, h mondtam oké vezsek neki egy széket válasszon. kiválasztotta a fehéret, majd fogott egy kéket egy mondta "baba, baba" :lol: nem cuki?? :D

jaj, mi fogzunk ezerrel. úszom a nyálban meg a böfiben, nem alszunk... nem eszik rendesen mert fáj neki ha szopizik... :cry: éjjel többször felsír. szegénykém.
és képzeljétek már pár másodpercig négykézláb tud állni, és felhúzza magát ülésbe. na nem fekvésből csak félig ülő helyzetből ha az ölembe veszem.

Tenc, én sem ismerem azt a szurit.

Vero, akkor drukkolok h Zsófi is elkapja. szegény Szofi. és most mit adnak rá? emlékszem mikor mi voltunk bhimlősek vlmi fehér folyadékkel kellett kenni.

Kriszti, édesek a fiúk! döbbenet h más 2 hós Zoárd.

mennem kell felébred noel..
snooopy
 
 


Orsi!
Kolos és a szék :lol: :lol: :lol: jaj de rendi bátyó!!!!! :lol:
Barihimlő: mi most Fenistilt 3x, 2x Calcimuscot, hintőport 5x (ez érzéstelenítő, valami szívgyógyszer is van benne :shock: ) illetve ha nagyon viszket, akkor szódabikarbónát vízbe és azzal leöblíteni :oops: én még adok neki ezen kívül honmeot is :oops: de rendes csaj, mert nem látom hogy vakarná! megmondtam neki, hogy azt nem szabad, viszont jön folyton, hogy "viszket!!!" :oops: :cry: :cry: de talán már nem jön több pötty! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok Csajok!

Neki kezdek írni, erre beállít Apa! :shock: :D
De kivételesen :lol: :wink: nagyon örülök Neki, mert így most itthon marad Zizivel...ebéd utáni alvását tölti még, így nem kell megvárnom, míg felébred 8)...... én meg egyedül....na jó, 2in1 :wink: :lol: ......elhúzok vásárolni Tesco, Régió, Brendon, meg Auchan. Aztán remélem fél 5-ig végzek és megyek Adriért. :wink:

Szóval bocsika, most nem írok senkinek, de este becs szóra bepótlom! :wink:

Addig is Szofinak jobbulást, Zsófi kapja el :wink: , de csak annyi pöttyel, mint Kata....bár engem anno összezártak Tesómmal mikor baris volt és én nem kaptam el csak 15 évesen! 8) ........ Noelnek meg Anyujának kitartást a fogzáshoz! :roll: Meg gyógypuszkók a Lurkóknak!!!!

Ja és Zizinek már 12 foga van .....már vagy 1 hónapja kijöttek a 4-es rágófogai csak mindig elfelejtettem mondani 8) ......és most jön a bal alsó 5-ös! Csak nagyon halkan merem megjegyezni, hogy Zizi hál'Istennek meg sem érzi! koppkoppkopp!

De most már tényleg rohanok és este jövök!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok,

sehol senki?? :(

Timi, miket vettél tegnap? ó volt egy kicst egyedül?
én holnap megyek anyával+húgommal shoppingolni az alle-ba. kolosnak veszek nyári cuccokat mert nincs neki. úgy nő ez a gyerek. :shock: meg magamnak is nézek vlmi szépet!
ja és a legjobb, öcsémmel is elmegyek délután, nézünk nekem fényképezőt. azt fogok kapni a szülinapomra (összedobják az árát a családtagok), egy profi gépet! na nem olyan igazi profit, csak félprofi - bár egy tükörleflexest többfajta objektívvel elfogadnák. :lol:

képzeljétek, tegnap bejön a kertből a fijjam...ne tudátok meg hogy nézett ki. tudni kell nálunk egész nap esett...vágtam is be a kádba az egész gyereket, a ruháit meg a mosogépbe! csoda, hogy nem dugult el a lefolyó a sok homoktól, sártól! :evil::lol: ja és a nagyanyja meg az apja olyannyira figyelt rá, h mamuszban ment ki! :evil: (sokszor van a nagyiéknál náluk meg simán kinyitja az ajtót, így nem csoda ha meglóg)

és új szóval bővült a szókincse: adó...látszik, h sokat van az apjával az irodában! :lol: :lol:

Judy, betemettek a bevallások már?? szabit majdnem. :lol:
snooopy
 
 


Orsi,
engem már teljesen :? :D Na jó, nem csak az van, egyéb rohangálnivalóim is akadnak,azért nem tudok jönni - csak néha. :wink:
Akkor szurkolok, hogy jó gépet kapj :wink:
Sár - na igen, én asszem el tudom képzelni hogy nézett ki a gyermek :D :D

Timi,
nem jöttél vissza tegnap este amint látom... Bár nem lett volna érdekes magaddal beszélgetni, az tény :)
Sajnálom, hogy elment a bajorod, de biztos jó helyre ment. Az új autód meg pöpec nagyon :D :D :D

Vero,
na ma történt meg az, hogy bementünk a bölcsibe, átöltöztettem, majd a lányom otthagyott mint eb a Szaharát :D Odaadtam az egyik csajszinak a Coryzalia-t, meg megbeszéltük hogy adja neki - merthogy kicsit taknyos a lelkem - és mire körülnéztem a gyerek már a csoportszobában volt :D Úgy mentem utána, hogy egy puszit azért kapok, vagy mi a fene? :D
A házat meg majd lefotózom a 3-asról és elküldöm a fotót, hogy felismerd legközelebb :wink: :D :D
Pöttyös csajaidnak jobbulást. Zsófi elkapta időközben? Igazad van, jobb ezen túlesni :)

Tenci,
még mehet a szomszédba, nem lakik ott senki. Csak a parlagfű nő ott, de az nagyon :? És ez még egy darabig így is lesz, mert gyerek nevén van a telek és az anyja rájött, hogy a föld jobban megtartja az értékét mint a pénz a gyámhatósági betétkönyvben... :roll:
Amúgy én se tudom, mit kell vele csinálni... Csak azért növesztem, mert szép és nagyon hálás növény. Tavaly még decemberben is virágzott - amíg le nem fagyott - idén vetni se kellett, csak ritkítani, ami tövet meg bent hagytunk télire az már vidáman virágzik :D
De majd megkérdezem Laci keresztanyját, ő tuti tudja hogy hogyan kell házilag...
Szurit nem ismerem. Nekem valami hormonos spirált ajánlgatott a dokim, mondta, hogy elég drága, de 5 évig lehet bent, és ha addig bent is hagyod, akkor már olcsóbb mint a tabletta... De most olvastam valami hüvelygyűrűről, állítólag nagyon jó... És csak havi 1x kell vele foglalkozni :wink:

Na menek csajok, alszom valamicskét :D Már ha a lányom hagy. Tegnap éjjel 1 körül megint áttelepült hozzám, körbealudta a franciaágyat, egyszer hajnalban meg arra ébredtem, hogy úgy szemen rúgott, hogy tényleg csillagokat láttam :roll: Viszont reggel 7kor úgy kellett kirázni az ágyból, mert még húzta a lóbőrt... Mi lesz itt jövő héten, ha már a 7:03-as hévet kell elérnünk reggel :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Köszi csajok-szóval előrébb nem jutottam szurival kapcsolatban.....csak tényleg nem ismerek senkit aki használná....pedig állítólag van rá igény :roll: :D -na majd meglátjuk....

JUDESZ-igen hüvelygyűrűt én is néztem....csak tényleg találjuk meg a legmegfelelőbbet saját magunknak-és akkor most neked mi van??? :roll:
körömvirág tényleg szép kis virág.....szomszéd meg.....tudod Miki allergiás,na ezt tuti nem hagyná szó nélkül :twisted:
Ancsabölcsi tutkó :D :D :D :D
hévvel fogtok járni???-Mikey bizti élvezné....mindegy neki csak ne autó legyen,habár mindent meg lehet szokni :lol: :lol:
látom nem uncsizol éjszakánként :D :D szerintem Ancsának is vehetnétek egy franciaágyat :lol: :lol: :lol: :lol:


VERÓ-pöttyökkel hogy álltok???-és amúgy is jól vagytok??
Dunafüred??ha van valami szóljál....az idő nagyon jóóóóó :lol:

ORSI-ismerős....de ilyenkor én azthiszem a mosógépet gyerekestől indítanám el :lol: :lol: :lol:
és gyere mondjad milyen gépet sikerült venni....ééés már 5hós Noel????-el sem hiszem.....


TIMI-ennyire jól sikerült a vásárlás???? :wink: :wink:már ennyi fog?????nekünk még 4-de ezek már határozottan látszanak is

VALENTINA-mi van veletek????

na lépünk....szép hétvégét mindenkinek :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


WOW!!!!!!!most látom csak.....


ZÉTÉNY BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

KRISZTI-buli lesz???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!
Nem tudom hogy emlékszik e még valaki rám, de egy kérdésem lenne hozzátok!
Azt hallottam hogy a szülészet fizetős lett és arra lennék kiváncsi hogy tudja e valaki hogy Tóth doki vállal e szülést az 1 vagy a 2 szülészeti klinikán?
Erika a kútvölgyiben maradt?
Előre is köszi Orsi

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa
 
 


Szia Borsa!
:D hát téged is látni???? :wink: de jó! csak nem???? :wink: :wink: :wink: :wink: ha tudsz mesélj egy kicsit! :D sajnos se Tóth se Erika ügyben nem tudok segíteni :oops: :oops: nem ismerem őket :oops:

Tenci!
Füredre nem megyünk, mert sz@r az idő :oops: olyan hideg van és ez az eső ... ha elmegy az eső, rögtön szaladok ki az erkélyre felmosni, hogy hamarabb felszáradjon és ki tudjunk legalább oda menni :oops: :D
pöttyök: erősen száradó félben :D szerintem őt is kiírja csütörtöktől a doki, hogy mehet oviba :D :D
körömvirág: jól megetettél akkor, mert nekem úgy jött le, hogy ti azt keményen használjátok is :lol:

Judy!
:lol: ez ismerős! :lol: mármint hogy otthagy a gyerek, mint eb a Szaharát :lol: de szerintem még ez a jobbik verzió! :wink:

Timi!
kedden az legyen az első hogy megírod mi volt!!!! :D :D :D :D már lerágtam a körmeimet!!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszti!
Boldog boldog szülinapot a kis Ünnepeltnek!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést!!! Fotókat is hoztam, remélem fel tudom tenni.

Találkoztunk Renátáékkal a Máltain. Iván nagy zsivány, Linda pedig egy tünemény!!!

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
szzsk
 
 


Sziasztok Csajok!

Bocsi, hogy csütörtökön este altatás után már nem jöttem vissza, de Valaki odabent a pocakomban, úgy "ráült" valamimre....szerintem egy nagy érre.....hogy leláttam a csillagokat az égről! :shock: :(
Majdnem 20 percig ott csücsült és hiába bökdöstem nem akart arrébb menni!!! :? Miután méltóztatott "odébb állni" már az élettől is elment a kedvem....! :roll: Szóval bocsi még egyszer! 8)
Pénteken voltunk HP-ban kontrollon, minden okés Zizivel, ehet-ihat amit akar! :lol: Adrinak is kértem egy beutalót hallásvizsgálatra....mert ugye most tuti jól hall, nincs nyálkás sz@r idő....hogy nézzük meg, hogy ilyenkor milyen a "hallásgörbéje". Vagyis doki nénivel megbeszéltük, hogy ha tutin hall, akkor is csinálunk majd egy ilyet, ne csak mindig akkor, mikor kicsit süki. :roll:
Oda most szerdán reggel megyünk.

Tenci!

Móni nővérke nem volt bent, úgy hogy nem tudtam nyugtatólövedéket :lol: kérni. Na majd szerdán ismét megpróbálom! :wink:
Mennyük má a bótbaaaaaaaa!!!!! :lol: :wink:
Szurit én sem ismerem, de majd rákérdezek dokimnál, hogy őpácienseinél alkalmazza-e és hogy mik a vélemények! 8)

Kriszti!

Zéténynek utólagosan is NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
Nagyon aranyos a Kisvakond torta. Te csináltad? :wink: Látom Zéti nagy Kisvakond rajongó! :wink:
Két hónapos oltással minden okés volt Zozónál?
Különben minden okés Veletek?

Orsi!

Semmi extrát nem vettem, csak bevásároltam zöldséget, gyümölcsöt meg kajákat. Régióban Dani babának....uncsitesónak... vettem ajándékot az első szülinapjára, csak még nem jutottunk el hozzájuk, mert a szülinapján műtötték Zizit, vasárnap mentünk volna, de beteg az egész család. úgy hogy majd telóznak, hogy mikor mehetünk köszönteni! :wink:
Vettetek fényképezőgépet? Milyen választottál? :wink:

Judy!

Örülök, hogy tetszik a verdám! :wink: Nekem is! :lol:
János ma megy a fényezőhöz a motorháztetőért! :evil: Kérdezte, hogy elmegyek-e vele. Mondtam, hogy nem, mert bennem most nagyon dolgoznak a hormonok :lol: :twisted: és még valami "szépet" mondanék a fényezőnek meg a lakatosnak is! De majd szóban elmondom, hogy volt, mert ez így hosszú! :wink:
Kitartást még erre a kis időre az adókhoz! :wink:
17-én meg megy a drukk az első munkanaphoz! :wink:
Ancsalányt meg csókoltatom! :wink: Hajrá almazöld maci! Legkirályabb szín! :wink: :D

Vero!

Furdal a kíváncsiság, mi?! :wink: :mrgreen: :twisted: Meg kell hogy mondjam, valahogy nekem mostanra már lelohadt az érdeklődésem eziránt! :shock: 8) :mrgreen: Lehet meg sem kérdezem?! 8) De tudod, én tudok titkot tartani! :wink: :lol:
Zsófi elkapta a barikákat? Örülök, hogy Szofi már sokkal jobban! :wink:

Borsa!

Szia megint! Jó régen voltál már! De jó, hogy jöttél. Emma mekkora is? Mert nem látszik a vonalzója! :roll:
Szerintem a legtisztább doki ügyben az lenne, ha felhívnád. Mégis csak Ő tudna a legtöbbet mondani neked ebben a témában. Ha telószáma nincs meg, kérdezd Tencit, Neki is ő a dokija! :wink:

Sissy, Szerimák, Gigi!

Merre vagytok? Minden rendben a Fiúkkal és Veletek is?
Gyertek egy uff-ra! :wink:
És küldöm a héten méleket is! :roll:

Most megyek, megnézem még a leveleimet is, mert csütörtök óta azokat sem tudtam megnézni! 8)

Szép napot Mindenkinek! Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Kriszti!
:lol: három kis csibész nagyon helyes :lol: Zéti ahogy a tortát harapja ... :lol: :lol: :lol: nem aprózta el! :lol: :lol:
A torta meg nagyon fincsinek néz ki :D

Timi!
na erről lemaradtam :oops: mi van a motorháztetőddel???? azért dobsz majd egy képet a kocsidról is!!!! :D :D :D
Poci lakó meg ... :oops: nem kímél már most! :? :D sajnálom hogy ilyen rosszul helyezkedett :oops: Zsófi velem ezt a végén csinálta meg még utoljára :oops: mindenki azt hitte a gátsebem miatt nem tudok csak feküdni és hogy az fáj annyira, közben gátvédelemmel szültem sérülés nélkül így az nem is fájhatott! :lol: hát! emlékezetessé tette nekem a szülés utáni két napot a kis Szaros! :lol:
Kedd-doki: igen! már kérni akartam, hogy nem kérdezd meg!!!!!! :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ezt megjegyzem!!!! :lol: :lol: :lol:
Jáznak meg nagyon jó étvágyat, most hogy már mindent ehet! :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


sziasztok,

Timi,
és legalább megcsinálták??? Szerintem is jobb, ha most nem mész :D Holnap megyek a bringákért, ha mégse csinálták meg akkor szólj!!

Tenci,
hévvel járunk. Ancsa is nagyon élvezi :D Csütörtök reggel volt is gond, mikor autóval mentünk - folyton mutogatott, hogy ő át akar szállni a hévre :D
Nekem? Semmi :D Számolgatunk, észnél vagyunk... De tudod, ha netán most akar jönni a tesó, akkor se dőlünk a kardunkba - bár jobban örülnék, ha csak jövőre jönne :? Ancsa mellé most még sok lenne kicsit... :D

Kriszti,
tündérfiaid vannak :D És az a torta!!! :D Látom kisvakondimádat van :D

Borsa,
hogy vagytok??? Mesélj valamit!!!! Sajna én csak félig kútvölgyi, úgyhogy nem ismerem őket... :(

Vero,
na én se szóltam egy rossz szót sem, hogy csak úgy otthagyott :D Ma se volt sírás... Remélem ez már nagyjából így marad :D

Lányok, én hétvégén dobtam el az agyam... Mentünk le a nyaralóba Annával, apa otthon maradt dolgozni. Dunaharaszti előtt az 51-esen az előttem levő autó egyszercsak átment a szembe jövő sávba :shock: És persze jöttek szemből. Jó, hogy hagytam vagy 10 métert kettőnk között, de ha találkoznak, azt így is nehezen úszom meg :roll: Pláne, hogy az út mellett árok, még oda se tudok lemenni :? Talán 5 centin múlt, hogy elkerülték egymást :? Elegem van az ilyen marhákból... Ha fel akar fordulni, azt ne előttem csinálja :evil:

Na megyek vasalni, mert nem készül el magától... :roll: :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


SZIA ORSI/BORSA :D

DE jóóóóó olvasni,hogy vagy----és hogy hogy vagy!!!!! :D :D :D
szóval akkor Emmatesó????
Dokihoz annyi-telószámot bizti tudod az nem változott :D én pont egy hete voltam nála-ha előbb szólsz leinformáltam volna....amúgy tesóm kb két hét múlva szül-szerdán megy ctg-re,talizik dokival...ha nem sikerült bizti infót begyűjtened addig szóljál és rákérdez Kati :D :D
megértem dokihoz való ragaszkodásod-én sem váltanék :wink: :lol: :wink: :lol:
és tessék jönni mesélni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azt hiszem van mit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VERÓ-sajnálom ho

gy nem jöttetek hétvégén itt egészen klassz idő volt...majd csak egyszer összejön :wink: :lol:
erkély meg....az is több a semminél!!! 8) :D :lol:
és hogy bírják csajok az otthonlétet?? :roll: csak Kata jár most??
egyébkén ha oviba indultok és Katát kiteszed Szofi nem őrjöng hogy menni akar??-vagy hogy oldod meg?? :roll:
Zsófesz végül is elkapta??


TIMI-motorháztető :?: :?: ezt én sem értem.....infót kérünk!!!
komolyan mondod nem akarod megtudni ki lakik odabent???-hűűűűűűűű az nagyon izgi lenne!!!!! :wink: :lol: :wink: :lol: én nem bírnám ki az tuti :D :D
alvásotok hogy alakul Zizivel???
Anyáknapi képek esetleg???

KRISZTA-torta nagyon ott van!!!és milyen ízű volt?feketeerdő??,-ha máááár kisvakond!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
jók a képek!!!Zéti és a doboz :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


JUDESZ-látom közben voltál :lol: :lol: :lol:
szóval számolgatás?? :D :D :D hiszen a szakmádba vág!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ancsa nagyon édes lehet....lassan a vezetőfülkében lesz a helye :lol: :lol:
autósok meg.....no comment :roll: :roll: most is mindenhol Sthol sztori megy :twisted: nem is értem hogy lehet neki még jogsija??
Jó vasalást...ha elfogy és van még kedved :lol: :lol: jöhetsz.... :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Na csak a végére hagytam.....

JÁZMIN BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
-ha már anyukád lerázott minket februárban!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenc,
na azt én se értem. De már lassan azt se, hogy lehet még szabadlábon :? Ezért lassan már kötél járna, pláne, hogy nem ez volt az első :x :oops: Tudom, hogy ez durván hangzik, de ez most nem kimondottan csak neki szól - mindenkiről ez a véleményem, aki ittasan autót vezet és ezzel másokat veszélyeztet :oops:
Akart a lányom már hajót is vezetni tavaly Velencében :D Előbb-utóbb a hévet is megpróbálja :D
Vasalás elfogyott :D De tudod, holnap már újra megy a mosógép - ennek sosincs vége :? :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szjudy77 2010.05.10 14:06-kor.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy!
ezer egy éve nem ültem a Gödöllő-i héven,de ha Anna vezet, akkor megyünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi!
Jáznak sok sok sok boldog névnapot!!!!!
(bár én nem látom, hogy ma Jázmin lenne, de ha Tenci aztat mondja :lol: )

Tenci!
Katát míg reggel beviszem, addig bent maradnak a kocsiban. Nem nagyon tetszik neki (Szofinak) de hallgatják a rádiót (vagy inkább francául a Rómeó és Júliát :lol: :lol: :lol: ).
Zsófi büdös kölke meg nem akar nekem pettyesedni :oops: :lol: :lol: :lol: úgy látszik ovis korára tartogatja nekem :lol: (csak hogy főljön majd a fejem, hogy kire hagyom míg már dolgozom :oops: :oops: :oops: :oops: )
otthonlét: hát! most 7végén itthon voltunk. Nagyon nyomi voltam :oops: kicsit megint kifeküdtem lelkileg :oops: Szofi 2 napos nem alvás a barikák miatt úgy kiütött, hogy iszonyú lábikra görcsöt kaptam (pedig minden nap szedek Béres Mg B6-ot, de így most éjjel 3db-ot még pluszban bevettem :oops: ) most meg vasárnap megjött + elindult megint a bölcsesség fogam (= van egy jó kis szájzáram, fár ha kicsit is jobban ki kell nyitnom, még a kaja se esik jól :lol: ) + lett valami bigyó a kezemen, szaporodik és az első már piszkosúl bedagadt és fáj, feszít. DE voltunk a Kútvölgyiben bőrgyógyászaton, de a nő azt mondta, hogy jöjjek vissza DU a kolléganőjéhez, mert neki fingja sincs hogy mi ez!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: speciel szerintem szemölcs, de ő nem hitte el :oops: de már lassan a karomra is kisugárzik. :oops: úgyhogy most én vagyok az orvosi ló, akin minden kín megtalálható :lol: :lol: :lol: lassan indulunk is vissza ...

úgyhogy szaladok is :D :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntést újfent, a fiatalúr nevében! :)
A torta csoki volt, nem volt fekete erdei, epreset meg nem akartam (önző módon magamra és Zoárdra gondoltam)... És nem, nem én készítettem, süssön tortát, akinek az a szakmája :) Egy egyszerű piskótával még megbirkózom, de ez már meghaladja a képességeimet.

Zoárd ma kapta meg a 2 hós oltását. Múlt hétfőn nem volt a gyerekdokink, így mára tolódott. Először el akartam vinni múlt szerdán, de akkor csak a beteg-rendelésre tudtam volna menni Vele. Azt nem akartam, erre ma mégis oda kellett menni. Délelőtt annyian voltak, hogy megbeszéltem a dokival, oltsa inkább délután.
2 szurit kapott, mert most már kapják a Prevenart is (ezt nem is tudtam). Szegénykém ordított, de szerencsére hamar megnyugodott az ölemben.

Jáznak boldog névnapot!!!

Vero, mesélj, mit mondott a bőrgyógyász?
Bárányhimlőnek mennyi a lappangási ideje?
Szívom magamba az infókat a logisztikáddal kapcsolatban (hogyan jussunk el az oviba 3 gyerekkel). Én nem merem Zétit elvinni még Zsombiért, mert így se egyszerű a hazaindulás, Zéti meg tuti idegrohamot kapna, ha nem maradhatna játszani.

Judy, én csak a magam és a Zoli bevallását készítem, de már ennyivel is meggyűlik a bajom. A program mindig talál hibát, amit nem tudok javítani...
Anna ügyes, hogy ilyen könnyen veszi az akadályt! Csak így tovább!!!

Kép
Kép
Kép
szzsk
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?