Sziasztok!
Köszönjük a drukkokat még egyszer!
Minden rendben ment és minden okés továbbra is és ez így is fog maradni!!!!
(koppkoppkopp!)
Jázminnak 1 hétig pempőn kell élnie....magyarul turmixolni kell a kajákat
....., nem ehet "sötét színű" dolgokat, nyers gyümölcsöt/zöldséget és csak a kenyérnek vagy kalácsnak a belét eheti. Cserébe viszont dögivel ehet vaníliás pudingot meg fagyit.
Na azért én fagyit nem adok Neki
viszont a többit dögivel, mert pénteken eléggé kiéheztették!
Fürdeni nem fürödhet csak zuhanyozhat és nincs hajmosás meg fogmosás sem péntekig!
De hát ez legyen a legkisebb gondom/gondunk! Viszont amióta nincs orrmandi, azóta szuperül alszik. Sőt mondhatnám még jobban fel van pörögve!
Hétvégén még nem mehetett levegőre, és ezen a héten még nem vihetem emberek közé, csak a kertbe, mocizás/hinta/csúszda kilőve és pénteken reggel 8-ra kell visszamennünk kontrollra! Ha minden okés....és miért ne lenne az?!....akkor szombaton már jöhetünk/mehetünk bárhová!
Persze azért még nem fogom elvinni a vidámparkba
de talán a hinta már szóba jöhet!
Zizi volt a Műtős srác kedvence
, mert Ő volt az egyedüli, aki vigyorogva "ment be" vele a műtőbe a többieket majdnem hogy "vonszolni" kellett!
Az "altatósziruptól"....amit kb. negyed órával azelőtt kapott, mielőtt bevitték volna a műtőbe....olyan édes kis "részeges" lett belőle, hogy majd meg kellett zabálni!!!
Vigyorgott, mint a vadalma és az ujjaival "zongorázott" a száján!
Mikor a műtős srác ölbe vette, mosolygott rá is és elkezdte húzogatni a maszkját és magyarázott neki folyamatosan! Na műtősfiú ennek nagyon örült
és jól "elbeszélgettek"!
10 perc alatt kész volt. Már félig ébren hozták ki a műtőből csak az utána lévő kb. fél óra volt kicsit "gázos", mert sírt.....bár nem annyira, mint a nagyobbak, mert ők inkább üvöltöttek, főleg a fiúk
......aztán végül csak megnyugodott és aludt bő 2 órát teljes nyugalomban! Utána felkelt és mintha mi sem történt volna jött/ment.
Egyedül azzal volt gondja, hogy nem ehetett annyit, amennyit szeretett volna!
Először (kb. du. 2-kor mikor felébredt) kapott egy pohár teát, amit kb. 2 perc alatt benyomott majd egy fél óra múlva kapott egy pudingot....na ettől csak még éhesebb lett és kicsit durcás
....aztán ugye várni kellett 1/2 órát, hogy tutira benne marad-e, majd kb. 3-kor 2dl húsleves levét, aztán 5-kor ehetett megint pudingot, majd vacsorára a Nővérke meglepte egy üveges kajával és még azt is megengedte, hogy amit én vittem Neki joghurtot megehesse. Na akkor már teljes volt a béke kaja ügyből kifolyólag!
Viszont amit még sosem csinált életében az az, hogy péntek du. 2-től este 8-ig, míg le nem fektettem aludni, megivott 1 litert!
Szóval ez jó hír, hogy mégis csak tud inni az én gyerekem is
mert úgy általában a napi átlagfogyasztása kb. 6 dl.
Szombaton reggel már 3/4 9-re itthon is voltunk!
Azóta csak eszik és eszik!
És mondanom sem kell, hogy megy mint a meszes
pedig ezzel is csínyán kell bánni....nehogy elessen....de hát mondd ezt egy 15 hónapos gyereknek, hogy maradjon nyugton!
Szóval minden okés a Kisasszonnyal!
Lányok!
Köszi a köszöntést! Rendi Csajok vagytok!
Vero!
Utólag is
SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK KATÁNAK ÉS SZOFINAK IS! Gondoltam ám Rájuk 30-án!
Ugye Nekik egy napon van?
Óvó nénik milyen "genyák"
...má bocsánat!!!!....nálatok! Nálunk ilyen még fel sem merült!!! Adriéknál inkább segítenek elmondani a kisgyereknek a verset, ha esetleg nem volt ott, mikor tanulták, hogy egy Anyuka se maradjon ki a "buliból"!!!
Nálatok egyébként ez hogy van? Nálunk "egyéni" köszöntés van! A csoportban az első asztalon van egy szép terítő meg a virágok/ajándékok és ott egy kis székre leül Anyuka....mellette az óvó néni.....szembe áll vele a Gyermeke és mondja a verset, amit tanultak. Aztán odaadják az ajándékot és jöhet a következő!
Nálunk holnap lesz Anyák napja tartva reggel 8-10 között, valamint du. 1/2 4- 5 között.
Sajnálom, hogy így nem vitted/vihetted Őket Anyák napjára!
De az én drága Nagyikám most mondaná, hogy Isten nem ver bottal.....
A többi akadékoskodó szülőről is megvan a véleményem!
De gondolom azok a szülők voltak a legjobban felháborodva, akik beviszik az oviba a gyereket még akkor is, ha annak taknya-nyála egybefolyik!
Judy!
Bácsi fejét én is leordítottam volna!
Kitartás adóhoz!
Ancsa nagylány hogy van?
Kriszti!
Zoárd hogy viselte....ha már megkapta....a 2. hónapos oltást?
Fiúk egyébként jól?
Képek nagyon szupik! Mindegyik Kispasit elfogadnám!
Tenci!
Jöttem.....írtam! Remélem meg vagy velem elégedve!
Bocsi, de most csak ennyi, mert kis éhenkórászom felkelt a du. alvásából és követeli az uzsonnáját! Tudjátok sok a bepótolni valója!
Szép hetet Mindenkinek! Persze azért majd még jövök....csak már nem ma!
Pussz!