Hello!
Annyit írtatok, hogy mire a végére értem, elfelejtettem, hogy mi volt az elején
Az én dokim nem szedet vitamint velem, csak a folsavat!!! Pankánál sem kellett semmit szednem. Az Elevitet és a Gravidát is szinte tiltotta. Most is a védőnő mondta, hogy ha gondolom, szedjek Magne B6-ot, erre a dokim mondta, hogy nem kell!!! Szóval ő ellenzi ezeket. Szerinte a táplálkozással kell odafigyelni. Mondjuk egy kis Hipp Natalt szedek, az 200%-ot fedez a folsavból naponta. Szóval így vagyok
Amúgy tüneteim nincsenek. Az első pár hétben voltam kicsit rosszul, olyan puffadtnak éreztem magam. Ez elmúlt teljesen. Ha nem tudnám, hogy babás vagyok, nem hinném el... Pankával sem volt semmi tünetem.
Ja, most azért egy kicsit feszül a mellem.
Beze: Én sem bántam, hogy nem ikrek. Panka sem eccerű kiscsaj, nehéz dolgunk lett volna hárommal. Főleg, hogy a két kicsi egyszerre kicsi. Huhh.
Sajnálom az epédet.... xar dolog! Sok erőt, hogy elviseld! ++++++++++++
Bogárka: Ne add fel! Lehet, hogy most nem sikerült, de hidd el, fog! Tudom!!!!! +++++++++++++++++++++
Minden allergiást nagyon sajnálok! Szerintem én is az lettem erre a nyárfaizére. Most, hogy kevesebb van, szűnik a köhögésem. Ittam kalciumot, az is segített. Ééééérdekes!
Betti: Én 6+3-nál voltam uh-n először, mert barnáztam. Akkor látszott 1 petezsák és 1 másik baba, akinek már dobogott a szíve. A petezsák szerintem már akkor nem élt. Ekkora különbség szerintem nem lehet az egyszerre fogant babák között. Nem?
Hú, ha valakit kihagytam, akkor bocs... majd még visszanézem a dolgokat.