Új privát üzeneted érkezett!

Angelita,
nyári üléshuzat szuper, több okból is (mi télen is használjuk). Ez nem egy jól szellőző akármi, hanem egy vékony frotir huzat, ami vagy felszívja a nedvességet, vagy nem tudom mit csinál, de kevésbé izzad bele a baba (nem mondom, hogy egyátalán nem, de nem vészes). És amúgy meg megvédi az ülést, és csak lekapom, kimosom, és kész, nem az ülést kell állandóan takarítani. Na mert azon lesz ám minden előbb-utóbb. :lol: Lilié 4 év alatt használódott el, apa jövő héten megy Bécsbe, és hoz majd másikat.

Biztonság: szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy a legjobbnak látja. Szerintem pl. Mimi és én a kevésbé aggódó anyukák közé tartozunk. Nálunk is van egy kedvenc kábelköteg, de én is úgy vagyok vele, hogy az az egyn em lesz elpakolva, mert a gyereknek valamin meg kell tanulnia azt, hogy nem szabad. Ja, és Levi már megy a kábelköteg felé, néz rám, és közben rázza a fejét, és mondja, hogy nem. Szóval tudja, mégis csinálja, de kitartó leszek :lol:
Lilivel nem volt gond, gyógyszer, tisztítószer, minden elől volt, soha semmihez nem nyúlt hozzá. Egyszer pakolt, a CD-ket egyik polcról a másikra, akkor se le a földre.
Én amúgy nagyon kevés dolgot tiltok Levinek is, Lilinek is. Úgy vagyok vele, hogy meg kell ismernie a világot, a veszélyeket is. Max. elvágja az ujját, de megtanulja használni a kést. Szabad neki távirányítózni, laptopozni, mindent (mármint Lilinek). Úgy kezeli a Google Earth-et, ahogy én sem, keresi benne a viziállatokat, hajóroncsokat, én meg csak nézek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikmakk, Bori,
most már csak hétfőn adom fel a DVD-ket, hogy nehogy elkallódjon hétvégén a postán.

Ma lesz a pót-oviban az anyák napja, olyan kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

Teszek én is képeket...
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jaj, elfelejtettem válaszolni...
Szóval írtam a külföldi topicban privit az egyik lánynak, de azt mondta, hogy ők sem tudnak semmit, onnan is csak úgy eltűnt Kata, bár ott kevésbé is volt aktív, mint nálunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Milyen Kata tűnt el egyébként?

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Sziasztok!!!
Végre ideértem, rögtön visszaolvasok, csak elég változékonyan teltek az elmúlt hetek, ráadásul apa stoppolta a "jointot", azaz a laptopot :?
Előbb visszatért a bronchitis (tudományos nyelven a hörghurut), vidéken jártunk, kirándultunk, apa nonstop dolgozik és pedig megpróbálom utolérni magam a háztartásban - :lol: ahogy látjátok, naivságom a régi!
Ákos jó fej..., ha nem jön a foga, nem nyűgös és nem álmos, ha elégedett az uzsonnájával és sikerül megcibálnia valamit, amit persze nem lehet... :wink:
Elég jól kijövünk egymással, de be kell vallanom, volt már egy komoly összeveszésünk...
Új tudományunk, hogy ki-be pakolunk a kis vödörbe, úgy állunk, hogy csak kicsit fogjuk a kapaszkodót, sőt, pillanatokra el is engedjük, és újabban néha szeretjük kéretni magunkat az éjjeli vagy a kora hajnali visszaalvásnál! :shock:
Tekintve hogy tavaly július óta nem aludtam át egy éjszakát sem, elég rosszul viselem, ha kiságyból kidobált bárányok között kell gázolnom és egy kuncogó kisgyereket jobb belátásra bírnom 4.30-kor...
Azért minden egyre jobb, küldök én is képet Tücsökről, és villámgyorsan visszaolvasok, hogy jól hozzászólhassak!

A Piroskás üzenetváltások elejét még olvastam, hát ja, én sem szeretek olyan dolgokban megnyilatkozni, amihez nem értek, viszont szívesen írok "fórum-könyvet", ha valami foglalkoztat. A személyesség, a beszélgetés és az önvallomások határán mozog ez a fórum, de persze egészen különleges virtuális barátság. Szerintem ezt el kell fogadni, és örülni annak, amit adni tudunk egymásnak. Én szerettem Piroska hozzászólásait is olvasni, ahogy mindenkiét.
Még jövök, vigyázzatok!
Integet,
Ági

Kép
Kép Kirándulunk Kép De szép ez a tavasz, Anya!
goldplast
 
 


Sziasztok!

GPÁgi, sajnálom a hörghurutot, nálunk is visszatérő vendég, de én ezt az ovis nagylánynak tudom be - mármint hogy ő hozza haza. Jobbulást!

Na itt is a Mira, nyöszizik, megyek... visszament a játékaihoz...

Mira már 2 éjszaka óta üvölt hajnali 1 körül, tegnap 1 órát sétálgattam vele, mert cici sem kellett, csak a sétálós anyaöl, de ha letettem, egy perc múlva ébredt és fetrengve üvöltött. Egy óra után kapott panadolt, 5 perc múlva el is aludt. Én köhögök a nyamvadt allergiától, sajnos nem lehet szedni rá semmit, így ha rámjön, kijövök a hálóból a nappaliba, ne ébresszem fel Mirát, mert egy géppuskasorozattal ér fel, amit produkálok. Ma hajnalban arra ébredtem, hogy elfeküdtem a nyakam - a kanapén ülve aludtam, azt sem tudom, hogy kerültem ki a hálóból a nappaliba, majd reggel 6-kor újabb köhögésre kijöttem, állítólag még a férjemmel is beszéltem, de erre 7-kor a végleges ébredéskor nem is emlékeztem. Ennyit arról, mennyire vagyok friss a szuper éjszakák miatt.:). Annyira szeretnék már egy jót aludni, tényleg ez az egyetlen vágyam... És a férjemet is 5 percre látjuk naponta. Már csak másfél hónap a nyaralásig.

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Gyorsan bejelentkezek én is.

Éjjel nálunk is volt egy kisebb ébredés, de csak dumálás meg egy kis nyekergés volt, kb 10 perc után visszaaludt Marcus is meg mi is. Fel sem keltünk az ágyból, szerencsére.

Ma itt is volt egy óriáshiszti, ki tudja miért nem akart délután aludni. Leraktam, szép csendben elvolt, aztán egyszer csak elkezdett nyöszörögni, majd sírni. Nagy nehezen sikerült megvigasztalnom, aztán ahogy letettem a kiságyba újra óriási sírás. Ez tartott kb két percig és elaludt. :shock: Hát ki tudja mi volt ez, remélem egyszeri alkalom volt, mert már olyan szépen megtanult egyedül elaludni...

Hétvégén nem leszek megint, megyünk esküvőre vidékre, ott is alszunk. Sok kedvem nincs hozzá, mert csak macerával jár az egész részünkről, de muszáj megjelennünk, így megyünk. Viszont csinálunk fényképeket, hamár olyan szépen fel leszünk öltözve, majd feltöltök egyet-kettőt :D

Kép


Kép
dbea
 
 


Sziasztok! Köszi, irdab, hogy nem felejtetted el a primőrökre vonatkozó kérdésemet - örülnék, ha tudnál róla írni pár sort...

És ha már primőrök, akkor cékla: ha van még közöttetek olyan, akinek a babája imádja a céklát, akkor nem árt kicsit visszafogni a lelkesedést: most hallottam, hogy egy évesnél fiatalabb csecsemőknél komoly gondokat tud okozni a benne felhalmozódó nitráttartalom.

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
mocorgó
 
 


Sziasztok Lányok!

Újra itt!

Rólunk:Nálunk most nagy újdonság, hogy kicsi Lányom elkezdett beszélni!Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, de én majd megzabálom mikor elkezd dumcsizni! :lol:
A favorit a baba, jajaj, vau, de már volt más is, de ezek a jellegzetesek!
Ó!És próbálkozunk az egyedüli ivással a cumisüvegből!Még egy kicsit gyakorolni kell, de nagyon kis ügyi!

Mozgás terén még mindig próbálkozunk kúszni vagy mászni!Még nem nagy sikerrel, de ami késik az nem múlik! :D

Tündi24:Mégegyszer köszike a könyvet!

Csajok:Köszönöm én is a napvédőkkel kapcsolatos infót!Nekem most így hirtelen eszembe se jutott!Szóval mégegyszer köszike!

Lányok van még rajtunk kívül olyan Babóca, aki még kis kádban fürdik!?!?Lassan már a kis kádban nem fér el!
Valamelyik nap gondoltam épp arra, hogy most már meg lehetne próbálni a nagy kádat!Szép lassan!Még eleinte úgy is hozzá kell szoktatnom!Tényleg akartam kérdezni, akik már nagy kádban fürdetnek, hogy a babócákat ültetitek benne vagy hason vannak!?

Bimbam:Sajna, hogy elkaptátok a szájpenészt!Mikor Dorcsi kicsi volt én is azon reménykedtem, hogy ne kapja el!Nem is gondoltam volna, hogy még ilyen nagy baba is elkaphatja!Kaptatok oldatot a kis szájára?

Irdab:Nagyon édesek a képek a kis Zoráról!Látom nálatok is menő a mobiltelcsi! :lol:
Hajvágás:Hát mi nem vagyunk az a nagy loboncos hajúak, de lassan nekünk is kellene már egy kicsit vágni!Nem is a hosszával van a gond, hanem hogy nem egyenletes!Oldalt nagyobb, hátul kisebb, elől meg tökéletes!:)Hasonló lehet a helyzet, mint Linácskájénak Lilinél!Szóval gondolkodom, hogy kiegyenlítettem neki!De amúgy én sem nyúlnék Dorcsi hajához!Szóval osztom Bikmakk véleményét!

Linácska:Levi babának van már fogacskája?!?Nálunk még mindig semmi!Nálatok kinek volt így hasonlóan a fogzása?Dorcsi tőlem örökölte!Bár nekem Anyukám azt mondja, hogy 8-9 hónapos lehettem, amikor kijött az első fogam!
Nagyon édes a kép a kis Leviről!

Bikmakk:Nagyon édesek a képek a kis Daniról! :lol: Hát le a kalappal előtted!Tényleg nagyon jól nézel ki!Bár én így néznék ki!A héten már én is elkezdtem tornázni a kritikus pontokra, remélem nyárra már lesz egy kicsi látszatja! :D

Dorcsi menüje általában a következő:
REGGEL: tápszer (210ml)
TÍZÓRAI:gyümölcs (150-200ml)
EBÉD: zöldségfőzelék (150-200ml)
UZSONNA: tejpép
VACSORA: tápszer (240ml)

Hát mi sem vagyunk az a nem eszünk meg semmit babák!Hála Istennek Dorcsi baba nem válogat!Eddig még nem nagyon volt olyan zöldség vagy gyümi ami nem ment! :lol:

Dbea:Nagyon ügyes a kicsi Marci, hogy ilyen kis ügyesen térdel!
Én Dorcsira nap közben rövid ujjú badyt adok!Mivel ezerrel gyakorolja a kúszást, mászást, nem szokott fázni!Mindig vizes a kis homloka!Alul meg egy kis gatyó van rajta és zokni!Bár reggel ha hideg van, van hogy kap egy hosszú ujjú felsőt!

Hmbori:Nagyon édi a kis Betti!Írtad, hogy Dentinoxal kened a Picur fogacskáját?!?!Te csak akkor szoktad kenni ha nyűgös a Leányzó?!?Amikor dörzsölgeti a kis öklével, de nem nyűgös akkor?!?Csak azért kérdezem, mert pont a Dentinoxon van rajta, hogy ne nyelje le a gyerek és én pont ezért nem merem neki használni!Dorcsi nekem egyből le is nyalná!Így én a Dologélt használom, ami nagyon nem baj, ha le is nyeli!

Ádibaba:Nagyon édesek a Srácok! :lol: Jó, hogy itt vagy!

Boszi72:Nagyon cuki a kis Babóca! :lol:

Anetto:Hihetetlenül nagy baba a kis Máté!Dorcsim se kicsi!Bár mi sem vagyunk kicsik!Apa is 190 felett, és én is 185 körül vagyok!Dorcsim három hete volt 9 kg és 72,5 cm!Aztán gyere és írd meg mennyit mértek a kis Máténak!

Goldpast:Nagyon cuki a kép a kis Ákoskáról!

Kép
bener
 
 


Kép

Egy kedvenc játékunk! :lol:

Kép

Egy kis Csajos pózolás! :lol:

Kép
bener
 
 


Sziasztok lányok!

Én is beköszönök, aztán irány vissza a főzéshez!

Eni, szerintem a nitrát a műtrágyázás miatt gyakorlatilag minden földben termő zöldségben felhalmozódhat, emiatt javasolják répából is a biot, de gondolom ugyanez a helyzet a krumplinál, meg a céklánál is. Nekem Emma egyik kedvence a cékla, most is azt főzök neki. Remélem, az a heti 1x-i adag nem árt meg neki. A vastartalma miatt meg nagyon dícsérik, szóval nehéz okosnak lenni!

Boszi, nagyon édes Niki a fürdőkádban, milyen stabilan ül már!

Bener, Emma is kiskádban fürdik még, már nekünk se igen fér el benne, leginkább ülni szokott -feküdni amúgy sem szeret, akkor sír...

Emmám elég nyűgi a héten -biztosan a fogzás is közrejátszik benne. Emiatt kicsit az étvágya is visszaesett, a tápszer az, amit nagyon szívesen fogyaszt, a zöldség-gyümi is megy, de nem olyan lelkesedéssel, mint eddig.

Tegnap nézegettem a napvédőket és csak pislogtam a 3-4e Ft-os árakon! Végül egy 50 faktoros Cadeavera (Müller sajátmárkás) mellett döntöttem, ez azért nem volt horroráras -remélem, beválik majd.

Nagyon tündérik a babák a képeken :)!!
Most befejezem, mielőtt odaégne a hús :)...
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
angelita
 
 


Sissi, a padlizsánt hogy készítetted Atinak? (Jól emlékszem, Te adtál már neki, ugye?) Mennyire jött be neki?

Kép
angelita
 
 


Angelita: én is csináltam már padlizsánt Marcinak, kétféleképpen:
az egyik: megfőztem kevés krumplit, adtam hozzá almát meg padlizsánt és összeturmixoltam, így lett a padlizsánfőzelék.

A másikban meg alma, répa és padlizsán megfőzve és turmixolva. Ezt uzsonnára kapta, mert ez nem annyira laktató így.

Bea

Kép


Kép
dbea
 
 


Bea, köszi a tippeket! Mindkét esetben főzted a padlizsánt? Ízlett Marcinak?

Kép
angelita
 
 


De jók a képek!!!!!!! :lol: :lol:

Goldplast, végre, hogy jöttél, már hiányoltunk :lol: Most már csak túl lesztek ezen a makacs betegségen!!!!!!!!!

alvás-altatás: hát, úgy látom, nem csak nálunk kezdenek gyűlni a felhőcskék ezen a téren!! :shock: :shock: Mostanában Zsigi sem akar csak úgy beájulni, és szépen átlépni álomországba.... Ő is felnyomja magát, néz rám, hogy akkor most itt fogom hagyni :shock: :? Úgyhogy elég sok fejtörést okoz nekem is, hogy mit kellene tenni ilyenkor. NÉha ringatom ---de már nagyon nezéz---, és akkor elpilled a vállamon, úgy teszem be a kiságyba. Néha csak szopira, van hogy arra sem... Pedig hulla fáradt, dörzsöli a kis szemét és mutat az ajtóra :shock: hogy szeretne kijönni. Szóval, nálunk is mennek a harcok...
Ja, és éjszaka nálunk is megébred mostanában --mióta utoljára beteg volt--- 1-2 körül egy szomjoltó szopira... :roll: :roll: :roll: pedig okt. óta átaludta az éjszakát................. :evil:
:arrow: :arrow: és amire rájöttem ---kicsit nehezen--- ezek után: hogy nem akar már napi háromszor --a megszokott időkben---aludni, elég neki napközben 1 v. kettő hosszabb...

kisszandi tudom, hogy egyszer már téma volt, és Tünde :lol: tett fel néhány fotót is, de most lenne aktuális nálunk a szandivásárlás, és fogalmam sincs, milyet vegyünk... A Deichmannra emlékszem, hogy ajánlottátok...

még akartam valamit, de nem ugrik be
:roll: anna :oops: :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Húú, fogok padlizsánt csinálni, köszi a tippet!

Karalábét adtok már?? Azt hogyan készítitek el???

nálunk az új rágcsa a kölesgolyó, csak nehezebben tudja megfogni, mint a Bulátát!! Ja, és szereti az ostyát is. Amikor fagyizunk, mindig kap egyet-egyet...

légkondi: ha dög meleg van, mi be szoktuk kapcsolni a legalacsonyabb fokozatra. és inkább teszek rá egy könnyű takarót, minthogy csatakokban izzadjon. Semmi baja nem szokott lenni!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Padlizsán-téma: Marcus kissé finnyás, de így almával azért meg szokta enni. Elfelejtettem, hogy volt, hogy tettem bele csirkét is :lol:

Madaran: nekem is időbe telt míg leesett, hogy már nem akar háromszor aludni :lol: :lol: :lol:

Kép


Kép
dbea
 
 


Bemásolom amit Tündi írt:

"Akkor a cipők: www.siesteacipo.hu.

Akkor amik még jók,Falcon,Linea,Superfit,Elephanten...nem olcsók sajna Még talán a Falconnak van a legjobb ára,de ott nagyon meg kell nézni,hogy tényleg magasszárú legyen.

http://www.kukucska.com/hu/termekek/egyeb/egyeb.html


Elephanten: http://www.elefanten.de/catalogue/catal ... age&page=2 (deichmannban jók vannak belőlle) "

Kép


Kép
dbea
 
 


Sziasztok!

Most csak gyors helyzetjelentésre van időm..holnap jön apa,és ezerrel takarítottam,ma meg meg sem álltam a főzéssel sütéssel.Elég hosszú listát adott le,hogy mit szeretne enni :) Holnap délután megyünk érte Kecskemétre,mert most katonai géppel jönnek,és ott szállnak le.Már nagyon nagyon várjuk haza! :D :D
Ma még fodrászhoz is megyek,de már hulla vok mára :roll:

Anna,már a szaadi vásárlásnál tartotok? :wink: Majd mutasd meg melyik lett a nyerő :wink:

Angelita,elég horror áruk van a napvédőknek az biztos.Mi sun pals-t szoktunk venni,most 30asat vettem,és nekünk bevált.Biztos a Mülleres is jó lesz!!!

Bener,tünemény Dorcsi,nincs is jobb játék,mint a kosár :D
Nálunk amióta Zsombi tud ülni azóta nagykádban fürdik :) imádja :P Nekünk van benne csúszásgátló,én beleültetem,de magától hasravágja magát és már fel is áll benne :D

Gp Ági,az első kép képeslapnak is beillene.Gyönyörű!!!!!!!Jobbulsát nektek!Jó,hogy jelentkeztél! :wink:

Anetto,Erhart=Kata "tünt el".VAgyis törölte magát innen a babáról!
Én hétfőn viszem Zsombit mérésre,de úgy nagyjából 10kg körül lehet,Luca meg 12 :wink: Zsombi is hatalmas a barátnőim 1 éves fiaikkal egy súlyban és magasságban van :D
Nagyon helyesek a fiúk!!!! :P

Lina,milyen volt az anyák napja?Nagyon aranyosak a gyerkőcök!És a hasonlóság még mindig megvan :wink:

Dbea,jó bulizást nektek mára!Majd tegyél képeket! :D

Boszi,látom nálatok is ezerrel megy a pancsolás :D Nagyon tündéri :wink:

Ádibaba,jó,hogy te is tettél képeket a gyerekekről!!! Aranyosak! :)

Eddig jutottam a visszaolvasással :oops: bocsánat :oops:
Ádám jó nagy fiú :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!
Nálunk nagyüzem van.Itt vannak a párom fiáék ..négyen :lol: (18év körüliek)

Nem unatkoztunk máma.Holnap reggel meg megyünk a IX.ker.-be börzére...csak,hogy ne unatkozzunk.

Madaran!
Szerintem 8hós babának még nem kell szandi.Majd ha már önállóan tud menni,addig elég a vastag zokni.
Én anno kaptam a lányomnál ám emiatt a fejemre.Miszerint már rég cipőt kéne rá adnom,én meg mezítláb hagytam a gyereket.Augusztusi volt,és mikor elkezdett menni ,akkor kapta meg az első szandikáját.
Lehet kapni puha talpú teljesen bőr cipőcskéket,ezek teljesen bőr tutyi szerű cipők.Én ilyet szeretnék majd a Reginek.Jól szellőzik,kb természetes anyagból van,és nem nyomja el a baba lábát.Kb 3000ft az áruk ezeknek.

Bori!
Azért tök jó...lehet hetente össze futunk valami bevásárlóban,és meg sem ismernénk egymást.Közben meg itt lakunk egymás szomszédságában :lol:
Na ha 1x látsz valahol egy lila csíkos,vagy egy nagyon színes(szivárvány színű) kendőben ,anyja hátára kötött kiscsajt,akkor azok mi vagyunk :D

mimi12
 
 


dbea :lol: köszi a szandis linkeket :lol: :lol: :lol: majd végigböngészem....
Tünde, Mimi :lol: :lol: van egy kis piros vászoncipője, most azt hordja, de talán a nagy melegben jobb a szandi (szellőzik, kényelmesebb) , azért gondoltam rá. MEg hogy néha már lassacskán feláll. Lehet, hogy korai még? Mennyit nő a lábuk ez alatt a pár hónap alatt??? Azért a zoknit kint keveslem (füvön mászunk, homokozó, miegymás)

húúúú, Tündi :lol: :lol: :lol: :lol: akkor nagy nap a holnapi!!!!!!!!Mit főztél?????

Irdab, Adri :lol: merre vagy???? Mi van Zorussal???

Kandi, SZiszka, Noki és a többiek megint felszívódtak......... :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Bener,
Levi is még kis kádban fürdik, és abban is fog addig, amíg nem tanul meg ülni. Ez anatómiai, szépen tud benne feküdni.
Levinek nincs még foga. Lilinek is úgy jött, hogy 7 hónaposan kettő, utána egy évesen kettő.

Madaran
szerintem is elég a zokni. Vagy ha kevesled, akkor egy kis sportcipő kinézetű kocsicipő elég. Pl. mikor melegebb volt Levi mezitláb volt, mert leszerelte a zokniját is, és én már meguntam visszaadni rá.

Tündi,
anyák napja nagyon aranyos volt, este még az ottmaradt négy gyerek az apukáknak is előadta a műsort :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Atinak holnap lesz a keresztelője. Tegnap történt egy kis baleset igy piros homlokkal megyünk.

Kád:Ati kb 2 hónapja nagy kádban fürdik imádja.Igaz Ő már stabilan ül.

Karalébát én 2 féleképpen csinálom vagy összefőzőm a krumplval és utána összekeverem az olajon megpárolt csirkével.De volt úgy ,hogy a csirkével együtt piritottam és utána felöntöttem egy kis vizzel.
Padlizsánt én besóztam majd 1 óra múlva kisütöttem a krumplit külön megfőztem és a húsi pedig a muszaka alapja volt( darált hús hagymával paradicsommal) Atinak nagyon bejött.

Ati ma fejes káposztat evett csirkemellel.

Foga Atinak még csak 1 van az is kb 2 hete jött ki.
Vendég
 


Sziasztok!

Itt esik az eső :cry: de a kedvem azért jóóó :) Apáék elvileg már elindultak Pristinába a reptérre és 2 körül szállnak fel,úgyhogy mi is akkor indulunk érte/értük Kecskemétre,mert még 1 srácot is hazahozunk.Addig meg várom,hogy teljen az idő.Olyan izgatott vagyok,hogy reggel egy kis hasmenéssel kezdtem,mintha első randira mennék :oops: 3 hónap távollét elég hosszú idő :?

Anna,ha még Zsigi nem álldogál és nem lépeget én nem vennék neki még járós cipőt,szandit..mert az is elképzelhető,hogy kinövi mire tényleg szüksége lenne rá,és akkor a drága pénzért megvett szandi odalesz :? Sztem csak egy kocsicipőt vegyél neki,nagyon sokfajta van belőllük,még most én is ezt vadászok Zsombinak,mert ami van neki azokat kinőtte :? Pedig ő már feláll bárhol és oldalaz,de még nem szándékozom neki rendes cipőt venni :D Egyébként ahogy feláll majd Zsigi még formálódni fog a lábacskája,úgyhogy sztem még ne ruházz be neki szandira.
www.brendon.hu rengeteg féle kocsicipő van! :D meg szandi is,még árban is lehet válogatni :wink:
A menü amit apa kért:csirkeaprólék leves csigatésztával,rántott hús,sült pecsenenye hús,sült csireszárny,alsó-felső comb,friss fejes saláta,zöldésgsaláta/paradicsom,paprika,ubora,hagyma/,a süti pedig barackos charlotte torta.A köret meg sültkrumpli lesz,de azt akkor csináljuk meg ha hazaértünk.Meg rendelt még hurak,kolbászt,de azt nem csináltam meg,mert az úgy frissen jóó :wink:

Mimi,és a fiúk is babázgattak a Regivel?Tényleg Fanni szokott anyáskodni? :wink: Jó börzézést mára :D

Lina,jajj de jó,hogy jól sikerült az anyáknapja!!!! :D

Sissi,gratulálok Atinak a keresztelőjéhez!!Teljen kellemesen a mai napotok!Majd képeket kérünk :wink:

Dbea,milyen volt az esküvő?Marci hogy bírta?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok lányok!

Tündi,
akkor most biztosan hiányolnunk kell pár napig (vagy ritkábban tudsz majd jönni), de igazoltan leszel távol :))!
Charlotte tortát tudsz csinálni? Leírod majd, hogyan készül? Annyira szuperül néz ki, biztosan jó macerás!

Anna, szerintem is csak valamilyen kis puhatalpú szandit nézz Zsiginek, nem kell még neki a rendes 'járós' cipő. Majd ha már rendesen megy. Én Emmának a Tescóban vettem nagyon édes kis pillangós szandált. A fiú részleget annyira nem néztem, de tutira vannak nekik is :)!

Anett, az alvásvizsgálaton nem is mondtak anno semmi használhatót, hogy mitől ébredt ennyiszer Máté? Hátad továbbra sincs jobban :(?

Mi tegnap csempéket néztünk a fürdőszobába, találtunk is megfelelőt, elég nagy a kínálat szerencsére :). Ma a szüleimnél vagyunk, a nagyszülők szórakoztatják a leányzót :).

Bea, milyen volt a lagzi, tetszett Marcinak, voltak hasonló korú kisgyerekek? Várjuk a képeket :)!

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
angelita
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eltuntem, csak elegge suru volt a hetunk. Kozben azert neha volt idom olvasni, de meg van potolnivalom. Igyekszem valaszolni is. :)

Nem voltunk tegnap sajnos uszni, sot vegul az ugyeletre is elmentunk, mert Zarus csunyan kohogni kezdett. Szerencsere laza nincs meg az orra sem dugul be, szoval azt mondtak, hogy valoszinuleg a fogzas miatt van az egesz. Meghallgattak a tudejet is meg megneztek a torkat, de semmit sem talaltak. Nem is ertem, hogy akkor egyaltalan mi az amit felkohog... :?

Nekem meg lelkiismeretfurdalasom lett, hogy ki kellett hagyni az uszast, mert eddig kovetkezetesen mindig ott voltunk... :(

Kozben penteken voltam eloszor az akupunkturas kezelesen, es tegnaptol mar az eloirt dieta szerint eszem. Hat nem egyszeru betartani, de muszaj, mert penteken merlegre is kellett allnom es kiderult, hogy majdnem 80 kilo vagyok, ez pedig tarthatatlan...

No, jovok majd kesobb, visszaolvasok mindent, es reagalok is amire kell meg amire tudok. :)

Udvozlet Mindenkinek! :)

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew
 
 


Sziasztok!

Angelita:sajna szájpenész :twisted: :twisted: :twisted:
De már múlik még időben kiszúrtam az az igazság,hogy már nincs is rajta de én még ecsetelem neki 1 napig...biztos ami biztos..

Biztonság:nállunk minden o.k.e téren volt miből tanulni :roll:
Az egész lakásba csak olyan konektor van ami gyárilag bababarát,nem tud semmit lerántani....DE amit nem tudok kikerülni még mindig a szájába való tömködés...most a legjobb barát a szemetes...el van dugva ,de a rafkóskám már kinyitja az ajtót ahova eltettem és büvöli.

Nyári ülésvédő :szupi :lol: amig nem volt textil pelust tettem a feje alá (babakocsiba is ),hogy a haja ne legyen csurom izzadság.

KÉPEK:egytől egyig baromi jók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anyák napja fergeteges volt..igaz Nono annyira izgult,hogy énekelni nem igazán énekelt csak táncolt...DE alakulunk :lol:

A húsvéti nyuszikánk eltünt :x

Kellemes hétvégét mindenkinek :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Orew,
Te 80 kiló? Mondjuk már én is 81 vagyok. Mielőtt nagyon nekiugrasz diétázni, nem nézeted meg, hogy a szüléstől nem borult-e fel valami benned, amitől hízol? Én Lili után 16 kilót híztam, kiderült a csökkent glükóz tolerancia, meg a pajzsmirigy probléma, és a kezeléssel 20 ment le. Most újra meghíztam, de 21-én megyek vérvételre, hogy nézzük meg mi a helyzet, aztán ha kell újra szedem a gyógyszert. Újra 6-ossal kezdődő kilószámot szeretnék :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Minden tisztelet a fogyózóké, én nagyon képtelen lennék az éhezésre.
A héten kezdtem itthon Rubint Réka tornát, 4x csináltam meg, a hét végére már egész jól ment:). Cél: a júniusi nyaralásra jól kinézni. És a 3. baba előtt formába hozni magam.

Tündi, szuper jó lehet most neked! 3 hónap az rengeteg...

Dbea, milyen volt az esküvő?

Orew, a párodnak milyen az új munka? Jobb, hogy nem éjszakás?

Linácska, kíváncsi vagyok az eredménykre, nekem a szülés óta nem volt vérvétel... a gyógyszert úgy szedem továbbra is, ahogy régen (és rengetegszer elfelejtem bevenni).

Kép
Kép
Kép
oui
 
 


Oui,
az a baj, hogy én meg félek a gyógyszert csak így magamtól elkezdeni. A pajzsmirigyessel is hazárdíroztam egy kicsit, mert a céges szűrővizsgálatnál láttam, hogy már 3,8 a TSH-m, soha nem volt ilyen magas (a FT4-et kifizettem, aztán jól nem csinálták meg), na a lényeg, hogy magamtól felemeltem egy kicsit az adagot. A metet meg én max. adagban szedtem terhesség előtt, elkezdtem, de aztán mindig elbátortalanodtam. Úgyhogy megyek vérvételre, és erősítsen meg egy orvos az elhatározásomban. Aztán ha lesz még kistesó, szerintem szedni fogom végig, mert így nem jó, hogy mindig 80 kiló fölé megyek, mikor 66 körül is lehetnék.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Mirának nagyon boldog névnapot kívánunk!! (feltéve, ha ma aktuális, nekem benne van a naptárban :) )

Megvagyunk mi is, jövök majd hosszabban este.

Legyen nagyon szép napotok!!

Szilvi

Kép
boszi72
 
 


Sziasztok lányok!

Csilla,
igazi nyuszi volt és ellopták? Vagy esetleg meglépett? Bár gondolom, be volt zárva.
Jó, hogy a gyógyulás útjára lépett Csillus :)!

Orsi, jó, hogy jöttél, mert már nagyon régen voltál, akartam is kérdezni, mi van Veletek! A fogyókúrához kitartást!! Nekem is rá kéne már szánnom magam, elhatározás kérdése -én is nagy fogyózó vagyok, mielőtt teherbe estem Emmával, közel 30 kilót fogytam.
Jobb, hogy elmentetek megnézetni Zarát és szerintem jobb is, hogy kihagytátok az úszást, a köhögésnek biztosan van valami oka.
Emmának egyszer egy hasonlóan rejtélyes rekedtsége volt, a torka nem volt piros, nem is volt náthás, végül Cebion cseppeket kapott és pár nap alatt elmúlt.

Oui, Boldog Névnapot Mírának :)!

Boszi, jó korán keltetek :)! Mi is, 3/4 6-kor...

Most mennem kell, paradicsomos krumplifőzeléket főzök, be kell rántanom. Igyekszem még jönni :)! (Sajnos eléggé lóg az eső lába, nem lesz egy kintlevős nap...)

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
angelita
 
 


Sziasztok!

Mirának Boldog névnapot,ha ma tartjátok!

no majd jövök még,csak ébredezés ,rosszalkodás és hasonlóak :lol:

mimi12
 
 


Az meddig tart szerintetek, amíg folyton ott kell lennem mellette meg párnákat raknom állandóan köré, mert folyton felül, és néha meg eldől és bevágja a fejét? Hány nap alatt tanulja meg a felüléstől kezdve, hogy ne dőljön fel?
Nincs időm semmire. :(

Kép
bikmakk
 
 


Bikmakk hát ez még egy jó ideig eltart, hogy állandóan ott kell lenned mellette :lol: , mert ha felül már utánna elkezd mászni, (jön a szeparációs szorongás is, szóval ki sem teheted a lábad mellőle :lol: )majd felfedezi a lakást, meg mindenhol felállni, utánna meg menni fog úgy h fogod a kezét :lol: ,és folyamatosan ott kell lenned majd mellette :lol:

Mirusnak nagyon sok boldog névnapot.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


jójójó, nem úgy értettem. :)
Eddig is folyton vele voltam.
de most konkrétan 20 centin belül kell lennem. különben beveri a parkettába a fejét.
mert persze hiába rakom a kipárnázott részre, lekúszik róla.
az sem baj, ha mászik, meg belém kapaszkodik.
ha modjuk vasalhatok meg pakolászhatok, mialatt körülöttem játszik.
de 20 centis távolságról semmit sem lehet csinálni. a földön.

Kép
bikmakk
 
 


Bikmakk: szerintem ne párnázd körbe Danit, mert nem fog megtanulni esni... Marci is van amikor eldől, nem lesz semmi baja! Vagy tedd rá szőnyegre, ott nem puffan akkorát (nekünk sehol sincs szőnyegünk, úgyhogy Marci a parkettán "gyakorol")

Kép


Kép
dbea
 
 


Én is egyetértettem ezzel a dologgal, amíg csak arról volt szó, hogy hátról hasra fordul, és közben koppan picit a parkettán a feje.
De amikor ülésből hátraveti magát, az nem kicsit koppan.
Ez naponta sokszor szerintem nem jó.. :(
Marci mennyi idő alatt "tanult meg esni"?

Kép
bikmakk
 
 


Bikmakk!
A Regi is esett kelt és hatalmasakat koppant.Hidd el,ezután az lesz majd a rémísztőbb mikor ugyan ezt az eldölést állásból hajtja végre.De nekem ezt három gyerekem hajtotta eddig végre.A legnagyobb 15lesz :lol:

mimi12
 
 


Sziasztok!

Oui, Mirának én is boldog névnapot kívánok! (Míra=Mira?)

Bikmakk, van egy szakmai kérdésem: az egyik napilapban olvastam, hogy a kisgyerekek szeme még annyira sem tudja kiszűrni a napból a káros UV-sugarakat, mint a felnőtteké, ezért nekik még inkább ajánlott napszemüveget viselni nyáron. Mi a véleményed erről? Te fogsz Danidra napszenyót adni? (Ez a legtutibb ellenőrző kérdés... :wink: 8) )
Ja, és még egy szakmai kérdés: mi a véleményed a lézeres látásjavító műtétekről? Mennyire rizikós, illetve milyen különbségek lehetnek az egyes "klinikák" között? Melyiket tudnád ajánlani, melyiket ismered? :) (Ha túl összetett kérdés és nem érsz rá, ráér majd akkor, amikor Dani már biztonságban van :) )
Egyébként pedigy nyugi, 1-2 nagyobb esés után jó eséllyel megtanul Dani tompítani, így nem fog sokáig tartani ez a 20 centis rövidpórázon tartás. :)

Tündi, látod milyen gyorsan elröpült ez a 3 hónap? Máris itthon van a férjed látogatóban! Ezután már féllábon is kibírod a hátralévő időt! (Lehet, hogy addigra befigyel a 3. baba is? :oops: :lol: )

Fogyózás: szerencsére nekem a súlyommal nincs bajom, viszont vannak olyan lerakódott zsírpárnáim, amiktől szívesen megszabadulnék. Érdekes módon, a hasammal a terhességem előttig nem voltam megbarátkozva, mostanra ez változott, elégedetlenségem most átszállt a lábaimra és a fenekemre. Van egy új eljárás, valami rádiófrekvenciás izé, majd ennek utánaérdeklődőm, mert az a csaj is csinálja, akihez masszázsra járok. (Nekem a 89,5-ös frekvencia jó lesz, a Juventus Rádióé! :lol: ) Persze a legjobb módszer a rendszeres mozgás lenne, de sajnos az még nem megoldható...

Kép

Kép
hmbori
 
 


Sziasztok!

Mara sikerult vegre vegig olvasnom mindent. :oops:

Sajnos mar nem emlekszem, hogy ki kerdezte a gumikacsas dolgot, de voltunk a Mullerben vasarnap es ott volt olyan kacsa amiben van egy pici nehezek, igy nem borul fel a vizben, hanem szepen uszik. :)

Szuperedesek a babocak a kepeken!!! :) Tok jo, hogy ennyien tettetek fel kepeket! :)

Tegnap levittem Zarust a dokihoz, mert nemhogy nem javult, de meg romlott is a kohogese, es lehet hallani, hogy zorog is amikor levegot vesz, no meg vegig horkolta a vasarnap ejjelt...
Doki hosszasan hallgatta, megnezte a torkat is. Torka nem piros viszont van egy ugynevezett asztmas horgogyulldasa... ES EZT NEM HALLOTTAK AZ UGYELETEN??? :shock: Nem hiszem, hogy tenyleg nem hallottak semmit ebbol az ugyeleten, hiszen mar mi is hallottuk szabadfullel. :( Ugyhogy szegenykem most kapott valami szirupot amit naponta ketszer kell adni neki, es majd csutortokon kell visszavinnem. Szerencsere eddig nem lazasodott be, remelem nem is fog. (Csak a felreertesek elkerulese erdekeben, nem asztmas Zarus, csak ez a neve ennek a betegsegnek.)

Igyekszem majd en is tenni kepeket, csak most nincs internetunk rendesen, csak az egyik gepen, mert eppen szolgaltatot valtunk.

Fogyokura: Igazabol nem ehezem, tulajdonkeppen az elso nap volt a legrosszabb, mert akkor nagyon fajt a fejem az atallas miatt, de azota egeszen jol elvagyok. Es mar masfel kilo lement... Alig hittem el. Mondjuk teny, hogy az elejen gyorsabb a dolog, de aztan lelassul.
Az a jo ebben a dietaban, hogy nem vonok meg magamtol semmifele tapanyagot, tehat a szenhidrat is megvan a reggeli barnakenyerben, a feherje is a natur csirke-,pulyka-,halhusban meg a joghurtban, es a rengeteg vitamin amit a zoldsegek, salatak, gyumolcsok jelentenek is megvan. :) Csak mindenbol kevesebbet kell ennem mint amennyit alaphelyzetben befalnek, plusz naponta 5szor kell keveset ennem, es legalabb 2,5liter vizet vagy teat (cukor/mez nelkul) meginnom.
Nem nagyon akarnam kivizsgaltatni magam, mert az egyetlen oka a hizasomnak valoszinuleg a mertektelen zabalas ami a szoptatas egyik kovetkezmenye volt, plusz a csokifuggoseg...
Nagyon orulnek, ha 55-58 kilo korulre sikerulne lemenni. Nagyon sokaig annyi volt a sulyom, es a magassagomhoz az teljesen normalis is lenne.

A napirendrol en mar irtam korabban. Nalunk a nagy valtozas az az, hogy egyszercsak elfogyott a tejem... :( Ugyhogy Zarus most reggelire es vacsorara tapszert kap, egyebkent pedig tizoraira gyumolcsot, ebedre fozeleket hussal vagy anelkul, uzsonnara meg tejpepet vagy gyumolcsot megint. Egyebkent azt vettem eszre, hogy nekem most szinte ugyanugy kell ennem mint neki. Csak nem pepeset es en nem iszom tapszert. :lol:
Nalunk a nagy gond, hogy nem nagyon akar inni. Probaltam mar teat cukor nelkul, vizet, gyumolcslevet, de valahogy egyik sem csuszik annyira. Inkabb csak jatszik vele, mindegy, hogy mibol adom, cumisuveg, tanulopohar, pohar...
Aggaszto a dolog, mert jon a nagy meleg es nagyon nem szeretnem, ha nem jutna eleg folyadekhoz. :(

Udv,

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew
 
 


Bori: Regen en is mindig a Juventust hallgattam, de egy par eve atpartoltam a Petofi radiora. :) Nekem az ottani zene sokkal jobban tetszik. :):P

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew
 
 


Sziasztok lányok!

Orsi,
Zarának jobbulást!!
A Petőfit néha én is hallgatom, mert ha épp odatekerek, én is ott szoktam ragadni, tényleg jó a zene :)! De mostanában elég keveset rádiózom, míg dolgoztam gyakorlatilag non-stop ment, igaz, inkább aláfestő jelleggel.

Tegnap nem volt nagy mozgás -máshol biztosan jobb idő volt, mint nálunk... Épp elkészültünk és indultunk volna a boltba, amikor elkezdett szakadni az eső. Mondjuk jobb, mintha félúton ért volna minket! Remélem, ma szerencsésebbek leszünk :)!

Bori, érdekes ez a szemvédelem téma -szerintem annyit tehetünk, hogy árnyékot biztosítunk a gyerkőcöknek. Nemigen hiszem, hogy megtűrnék magukon a napszemüveget... Emma mindenkiről kapkodja le a szemüveget (egy gyors mozdulattal meg is van, nagyon profi :)!), pont magán bizti nem hagyná fenn :)!

Kép
angelita
 
 


Orsi, ha szomjas lesz Zara, biztosan elfogadja majd a folyadékot, ne aggódj! Legyél kitartó és következetes, pl. ebéd után mindig kínáld meg, előbb-utóbb menni fog :)! (Emma se az a nagy ivó, talán 1 deci ha lemegy egy nap, ő a gyümölcsleveket szereti.)

Kép
angelita
 
 


Orew gyógyuljon meg Zara minnél hamarabb, és tényleg felháborító, h az ügyeleten nem hallottak semmit :twisted:
Irigy vagyok a fogyókúra miatt, de én még ezerrel szoptatok, most újra nappal is kaja után 1-2 hétig nem igénylte, de most 220 brokkoli után is lecsúszik 2 cici :lol:
De elkezdtem tornázni, és ez is valami :lol:
Ivászat, én ettől is kikészítettem magam, de hidd el ha kell neki megissza, csak kinálgassad rendszeresen. Zora az itatópoharat fogadta el, elötte meg mindenféle cumisüveget beszereztem már (kb 15 eft költöttem ezekre) de nem kellett neki. Aztán itt a szuper panelban mióta 24-25 C van elkezdett inni kb 250 ml vízet/nap és ha olyan kedve van lecsúszik a narancslé 125 ml frissenfacsarva + cici/nap :lol:

Bikmakk biztos nem olvastad mikor én is ennyire paráztam amikor Zora elkezdett állni és azzal a lendülettel a laminálton el is vágodott, elég sokszor :twisted: , meg a kiságyban és a járókában is. Kb 1 hétig tartott. Aztán tündi írta h hagyjam, és hagytam. Olyanokat álmodtam h a gyerekre párnákat fogok kötni stb....
És megtanult esni, tudom h sz@r...

Mocorgó na gyorsban, mert hétvégén sem jutottam ide.
Szóval minden gyökérzöldségben van nitrit, nitrát a szerves-és műtrágya miatt felhalmozódik benne.
De nagyon sokat kell enni szerintem a babának is, h valami baja legyen. Szerintem kikerülni nem lehet h nem adsz neki semmit :lol: ezekből, és a cél h egyéves korára mindent egyenek.
Szóval mivel vannak korai fajták ezért általánosságban pl paprika paradicsom csak jövő hónap vége, vagy úlius elején lesz szabadföldi. Igazából minden primör addig, cukkini, paradicsom, saláta stb, csak amit már most kapsz van íze, mert lehet h üvegházi=primör, de a napocska már sütötte az üvegházat is és e miatt ízletesebb, és nem olyan c@r mint amit télen kapni.
És szerintem egyértelműen a magyar terméket érdemes megvenni, a múltkor leírt okok miatt.

Angelita, képzeld minket meg a múltkor úgy kapott el a nagy zuhé/vihar, h mentünk hazafelé a boltbol, és ahogy elkezdett esni, ráraktam a bbkocsira az esővédőt, Zora meg elkezdett reklamálni, h hogy képzelem.
De mire hazaértünk elaludt, úgyhogy mártír módjára 1 órát álltam a lépcsőház beugrójában a szakadó esőben, Zora alukált, én meg malmoztam :roll:

Anna felraknád azt az utazólistát nekem ide, mert úgy néz ki mi is lejutunk a Balcsira jövő hónap elején.

Szerintetek ha jó idő lesz és a víz is meleg lesz beengedhetem Zorát a Balcsiba, vagy még ne?

Akik járnak úszni, milyen pelus az amiben belehet a gyereket engedni a vízbe? Vagy hol tudok venni a gyereknek fürdőbugyikát?

Lányok 25 C melegben estére mit adjak a gyerekre?

Dbea a babakocsink ugyan olyan mint a Tiétek :lol: Majd rakok fel én is képet ha találok.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Ja és a gyereke nagyon szépek egytől egyig, és nagyon szuper, h Ádibaba meg Anettoo is bejelentkezett+képekett is hoztatok, gyeretek minél többet léccilécci :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Kép

Dbea: Na csak ezt találtam és ezen csak az látszik, h a szinösszeállítás ugyan az, mint a Tiéteké, csak mi már napernyővel is felvagyunk szerelkezve :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Hmbori
bár nem engem kérdeztél, szerintem a lézeres szemműtét a világ legjobb dolga :lol: Bemész a műtőbe, még nem látsz semmit, kijössz, és majdnem hogy tökéletes. Engem 9 éve műtöttek, még kettővel ezelőtti technológiával, ami fájt 3 napig. Na azt az érzést nem nagyon kívánom senkinek, de ma is azt mondom, hogy életem legjobb döntése volt. A mai eljárások nem is fájnak, és azonnali eredményt hoznak. Nekem kellett néhány hónap, mire tökéletesen beállt, először nagyon élesen láttam mindent, és már az is egy kicsit zavaró volt.
Kisvakondot ma megpróbáltam feladni, persze nem volt a postán olyan bélelt boríték, amibe belefért. Úgyhogy délután megyünk Kecskemétre, remélem ott már a nagy központi postán lesz.

Bikmakk,
Levi a kövön is esik, és hidd el, nagyon szupi módon megtanulják lefékezni a kis buksijukat, de ehhez kell egy-két kopp, és így alakul ki a testképe is, hogy hol vannak a saját határai. Amúgy a Brendonban pl. lehet kapni fejvédőt, elég viccesen néz ki, de ez is egy megoldás, ha nagyon aggódsz.

Kép

Levinek pl. két napja 3 helyen felrepedt az ajka, pedig csak apa segített neki kikavarni a lábát maga alól, mert nem tudott dönteni az ülés és a négykézláb között. Apa kirántotta a lábát (persze az ágyról, hogy megmozdulni ne kelljen :lol: ) Levi orrabukott, és a szőnyeg felrepesztette a száját.

Orew,
értem akkor a hízást. Én is zabáltam, és alább lehetne hagyni, de az biztos, hogy mikor szedtem a gyógyszerem, akkor ehettem bármit, akkor is fogytam. Én már a 64 kilóval is kibékülnék Jobbulást Zarának. Amúgy lehet, hogy az ügyeleten még tényleg nem hallottak semmit, nekünk is volt ilyen, hogy egyik nap még semmi, másnap reggel már full hurutos volt Lili.

Amúgy ebben a Cebionban nem tudom mi van (jó tudom, C vitamin :lol: ), de az biztos, hogy mióta napi szinten kapja Levi, hogy a vascsepp felszívódjon nem volt beteg. Pedig naponta viszem be az ovisok közé, ma ott is maradt egy 1,5 órát velük, még én intéztem a közgyógy igazolványát. Ja, mondjuk amióta a gyerekek ide járnak, egyik sem volt beteg a két hónap alatt, szerintem ez is jelent valamit.
Amúgy a régi óvónő már tiszta zizi, bement balhézni a dada háziorvosához, hogy hogy merte kiírni táppénzre, hisz nem is beteg. Meg ki akarta rúgni, mert saját szabadidejében, a saját pénzéből elvégzett egy tanfolyamot, ami ráadásul szakmába vág. Tiszta hülye. Na meg megint a négy nagycsoportosból 1 megy rendes suliba, egy Waldorfba (de ő csak egy évet járt ide, kettőt Pesten rendes oviba), és kettő megint nem lett iskolaérett!!!

Irdab,
nagyon édi Zora.
Mi síma úszópelust használunk. Most DM-est. Én mondjuk a Huggies-ét szeretem a legjobban, mert az olyan kis édes micimackós. Levinek van rá egy kis úszógatyája, amit a Tescoban vettünk. Most az Auchan meg a Tesco teli van kis fürdőrucikkal.
Én beengedném Levit a Balcsiba. Inkább, mint medencébe. Csak onnan gondolom, hogy Lili a vesemedencegyulladásával nem mehetett két évig medencébe, de Balatonba igen.

Angelita,
nekünk is van babaszemüvegünk, még Lilié volt. Ő szupi módon hagyta, viselte, mai napig van neki, Levi meg egy mozdulattal lekapta. Szerintem nagyon gyerekfüggő, ki kell próbálni.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Köszi Linácska akkor elindítom a felderító körutamat pelus és fürdőruha ügyben. :lol:
Még 1 kérdés lehet butácska a fürdő bugyika alá kell pelus vagy azok megtartják a cuccot? :roll:
Legutobb mikor Tecsóban voltunk akkor apa nem engedett a ruhák közelébe mert onnan sohasem távozom üres kézzel :roll: :lol:

Linácska ha jól emlékszem lehet Te írtad régebben, h pici fehér hólyag lett Levi innyén? (ha nem bocs :oops: :roll:) Zorának most nem tudom eldönteni, h a foga jon fennt vagy hólyagocska van ott. Nem enged odanyúlni. Ha nektek volt azzal mit kezdtetek?
Igaz tegnap volt dokibácsi amennyire széttudtuk feszíteni Zora száját Ő is fognak nézte.
És Cebionból hány cseppet adsz neki, és hogy adod be? Én is szedem a cetebét lassan 2 éve és azóta nem voltam beteg, és gondoltam már rá, hogy ezért Zorának én is elkezdem adni a Cebiont.

Levi nagyon édes apájával. És ebben a napszemüvegben zabálni való.
Zorának az orra bibis, az egyik orrlyuka sebes, nem tudom hova verte be, vagy mit akart feldugni.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok, jövök majd hosszabban is, és válaszolok is Bori, de nincs semmire időm... :(
Bár a helyzet kicsit javult, mert tegnap délután leraktam pokrócokat meg vékony székpárnákat, és békénhagytam, és csodák-csodája, már nem is esett annyiszor, lehet, hogy lassan megtanulja...

Viszont megyünk haza pénteken (ha lesz repülő), és csomagolnom kell, meg mosnom, meg vasalnom, meg ilyenek. Az adóbevallást tegnap este végre megcsináltuk, juhéjjj, legalább ezt nem kell már Pesten.

Viszont most meg hasmenése van tegnapelőtt óta... :? :?
Nem túl sokszor egy nap, kb. 3x, de nagyon híg, és egyre zöldebb. Más tünete nincs, nem hány, nem lázas, a hangulata is egész jónak volt mondható eddig, bár az éjszaka most már sokszor felsírt, és ma elég sírós.
Szerintetek lehet a fogától? Persze lehet, én is tudom, de szerintetek valószínű?
Tegnap felhívtam a gyerekorvost, aki megkérdezte a hányást, a lázat, meg hogy hányszor egy nap, és mivel nem túl aggasztó a dolog, azt tanácsolta, hogy szoptassam sűrűbben (mellesleg kéri is sűrűbben most) és adjak neki répát meg banánt. Aztán ha továbbra is aggódom, akkor ma vagy holnap mutassam meg neki, mert áldozócsütörtök itt munkaszüneti nap.
A helyzet ma nem rosszabb, mint tegnap, de nem is jobb.. :? :?

És köszi a nyugtatásokat az esésekkel kapcsoltban. Fejvédő szerintem is elég viccesen néz ki - de én nem annyira attól féltem, hogy élesbe veri a fejét, hanem hogy egyáltalán a rázkódás nem tesz jót az agysejtjeinek... Az meg bukósisakban is így van..
NA mindegy, talán már nem olyan vészes a helyzet.

Kép
bikmakk
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?