Sziasztok!
Mara sikerult vegre vegig olvasnom mindent.
Sajnos mar nem emlekszem, hogy ki kerdezte a gumikacsas dolgot, de voltunk a Mullerben vasarnap es ott volt olyan kacsa amiben van egy pici nehezek, igy nem borul fel a vizben, hanem szepen uszik.
Szuperedesek a babocak a kepeken!!!
Tok jo, hogy ennyien tettetek fel kepeket!
Tegnap levittem Zarust a dokihoz, mert nemhogy nem javult, de meg romlott is a kohogese, es lehet hallani, hogy zorog is amikor levegot vesz, no meg vegig horkolta a vasarnap ejjelt...
Doki hosszasan hallgatta, megnezte a torkat is. Torka nem piros viszont van egy ugynevezett asztmas horgogyulldasa...
ES EZT NEM HALLOTTAK AZ UGYELETEN??? Nem hiszem, hogy tenyleg nem hallottak semmit ebbol az ugyeleten, hiszen mar mi is hallottuk szabadfullel.
Ugyhogy szegenykem most kapott valami szirupot amit naponta ketszer kell adni neki, es majd csutortokon kell visszavinnem. Szerencsere eddig nem lazasodott be, remelem nem is fog. (Csak a felreertesek elkerulese erdekeben, nem asztmas Zarus, csak ez a neve ennek a betegsegnek.)
Igyekszem majd en is tenni kepeket, csak most nincs internetunk rendesen, csak az egyik gepen, mert eppen szolgaltatot valtunk.
Fogyokura: Igazabol nem ehezem, tulajdonkeppen az elso nap volt a legrosszabb, mert akkor nagyon fajt a fejem az atallas miatt, de azota egeszen jol elvagyok. Es mar masfel kilo lement... Alig hittem el. Mondjuk teny, hogy az elejen gyorsabb a dolog, de aztan lelassul.
Az a jo ebben a dietaban, hogy nem vonok meg magamtol semmifele tapanyagot, tehat a szenhidrat is megvan a reggeli barnakenyerben, a feherje is a natur csirke-,pulyka-,halhusban meg a joghurtban, es a rengeteg vitamin amit a zoldsegek, salatak, gyumolcsok jelentenek is megvan.
Csak mindenbol kevesebbet kell ennem mint amennyit alaphelyzetben befalnek, plusz naponta 5szor kell keveset ennem, es legalabb 2,5liter vizet vagy teat (cukor/mez nelkul) meginnom.
Nem nagyon akarnam kivizsgaltatni magam, mert az egyetlen oka a hizasomnak valoszinuleg a mertektelen zabalas ami a szoptatas egyik kovetkezmenye volt, plusz a csokifuggoseg...
Nagyon orulnek, ha 55-58 kilo korulre sikerulne lemenni. Nagyon sokaig annyi volt a sulyom, es a magassagomhoz az teljesen normalis is lenne.
A napirendrol en mar irtam korabban. Nalunk a nagy valtozas az az, hogy egyszercsak elfogyott a tejem...
Ugyhogy Zarus most reggelire es vacsorara tapszert kap, egyebkent pedig tizoraira gyumolcsot, ebedre fozeleket hussal vagy anelkul, uzsonnara meg tejpepet vagy gyumolcsot megint. Egyebkent azt vettem eszre, hogy nekem most szinte ugyanugy kell ennem mint neki. Csak nem pepeset es en nem iszom tapszert.
Nalunk a nagy gond, hogy nem nagyon akar inni. Probaltam mar teat cukor nelkul, vizet, gyumolcslevet, de valahogy egyik sem csuszik annyira. Inkabb csak jatszik vele, mindegy, hogy mibol adom, cumisuveg, tanulopohar, pohar...
Aggaszto a dolog, mert jon a nagy meleg es nagyon nem szeretnem, ha nem jutna eleg folyadekhoz.
Udv,