Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nofikám: Oké, oké :D én is megrendelem akkor a szép időt, legalább Balatonvilágoson süssön aznap a napocska 100 ágra, ha máshol nem is! :D

Luca: Megy a drukk ezerrel a tesókádnak!!!!! +++++ Olyan izgi, picit több, mint 3 hete ugyanígy izgultunk a húgomért. :)

Zsuzsám: Egy kis bogár mászkál a vonalzódon a neved mellett??? :D :D :D Azt hittem igazi és össze akartam nyomni. :D

Na megyek is csajok, pusszantás!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok lányok!

Örömmel tudatom Veletek, hogy Noémi megérkezett 15:30-kor. 48 cm és 3005 gr. Császárral született, de ezt tudtuk is, mivel faros volt. Egykor értek be tesómék, orvos fél 3-kor jött, minden gyorsan ment. Nem volt miért várni, magzatvíz elfolyt, kis fájások voltak, irány a műtő :) Jól vannak, Noémi csodás, fekete göndöres haja van. Tesómnak sajnos gyulladásai vannak, petefészke egyik nagyobb, és a belei is gyulladtak, így antibiotikumot kap. Valószínű a gyulladástól volt, hogy nem zsibbadt el teljesen szegényem és mikor mélyebbre értek, érezte a dolgokat. Megálltak, vártak, jobban hatott az érzéstelenítő (vagy nem tudom mitől), de utána már nem érezte. Azért ez elég gázos lehetett. De jó kedve volt utána már, pár percre bementünk hozzá. Dobok pár képeket a néhány perces Gyönyörűségről, puszi Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
luca81

Luca: Nagyon édes a kis Noémi, gyönyörűszép kisbaba! Lényeg, hogy a tesód most már jól van, gratulálok nekik és nagyon sok tejcit kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Lucám: gratulálok a legkisebb családtaghoz! Szegény tesókád úgy járt, mint én, én is éreztem a vágást, míg nem hatott az érzéstelenítő. Jajj, szerencsére túl van rajta, és csodálatos kislány várja, hogy minden percet együtt tölthessenek!
Jó egészséget, sok tejet és minél gyorsabb javulást kívánok tesódnak!Látogassátok sűrűn!Puszi...

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Szép estét Lányok...

Lucám, szívből gratulálok Noémi születéséhez. Mielőbbi regenerálódást, sok tejcit és sok-sok boldogságot a családnak. Tündéri a kicsi lányka. :-)

Lányok, visszaírt a szálloda: az étel rendben van, kapunk hozzá 4 féle salátát is + öntetet, ez benne van az 1.200.-ben.
Szállás: "Amennyiben szállás igényük is van, szívesen állunk a
rendelkezésre "egy kis segítséggel" Mivel a Világos
Panzió** csak 06.02.-től üzemel és a Reneszánsz Pan-
zió***, ami már nyitva van, ahol amúgy is lesz két szobá-
nyi vendég, én javaslom, hogy az ottani szállást vegyék
igénybe, de lényegesen az olcsóbb, Világos Panziói áron.
Ez az ár (előszezoni !) Szállás büféreggelivel : 6.000,-Ft/fő
/nap áron + 300,-Ft/fő/nap IFA (idegenforgalmi adó). 10év
alatti gyermek -50% kedvezmény, 3év alatti térítésmentes!"

Petrám, horgászás: "Horgászási lehetőség van, napijegyről, felszerelésről egyénileg kell gondoskodni! De a halakkal is beszéljék meg!"
Az igazgató sztem nagyon jó humorú ember lehet, én 10 percig kacagtam ezen . :-)
Remélem kielégítő volt a válasz, és Kornélod lógatni fog. :-)

05.10-ig kell a szállást lefoglalni ,amennyiben érdekel valakit. A szállásról képek a reneszanszpanzio.hu-n.

Nálunk semmi különös nincs, ma megcsináltam az utolsó simításokat a kocsin, mert holnap viszem műszaki vizsgára. Megint egy sapka pénz. Borzalom. Volt kavicsfelverődés a szélvédőn, azt is meg kellett csináltatni, mert azokkal a hibákkal nem engedték volna át. De most szép, csili-vili a kicsikém. :-)
Munkafronton egyenlőre minden megy a maga útján, remélem majd tudok sok jót mesélni, ha talizunk. :-)

Lányok, vuduzzuk az időjárást, hogy szép időnk legyen. :lol:

Na jó, megyek, nézem az ncis-t. :-) Puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

lucám!
szívből gratulálunk a kis angyalkához, marad a 3 év, visszahozzák! bocsi, de tegnap ingatlanos volt nálam, azért nem tudtam válaszolni. Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

grácus!

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Timi!

Boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Grácus!

Újra boldog szülinapot, az előbb kicsi maradt! :D

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Nofi!Köszönjük az infót!Megbeszéljük apával a szállást..

Luca!
Gratulálok a tesód kislányához, gyönyörű baba, és milyen kicsi még:)

Ma nekilátunk a féltetőnek hátul remélem sikerül.A kerítés kész majd küldök képeket.

Tegnap befektették apósomat ugye infarktusa volt tavaly és tettek be neki csöveket az érbe, de tegnapi vizsgálatok kimutatták, h rosszabbul van, így bypass-műtétre van szükség.1 hónap múlva kell befeküdnie megint.Nagyon félünk, és reménykedünk nem lesz gond.

puszi mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Húúú, mennyi minden történt míg dolgoztam.

Luca, gratulálok a kis Noémi érkezéséhez. Sajnálom hogy tesód ennyire megszenvedte a császárt, de lényeg hogy már felejti. Csodaszép baba. Második képen úgy nézgelődik mintha már nagy lány lenne. :lol:
Nofi, nagyon köszönjük a további segítséget, vuduzom én is az időjárást és már alig várom hogy mindenkit láthassak.
Laar, borzasztóan sajnálom apósodat. Jobbulást kívánok neki. Reméljük hogy ez most végleges lesz és jobban lesz végre.
Etna, valami új fejlemény lakás ügyben?

Grácus

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

laar!
apósodért imádkozunk, még jó,hogy idejében észrevették a rosszabbodást. nem lesz semmi baj, rutinműtét, az állapota javulni fog, nyugtasd meg a párod is.

hát lányok nálunk tegnap megint sóműsor volt, én nem tudom, hogy mi a fészkes fene van, valaki elátkozott? jöttek 3-an lakást nézni, a 2. érdeklődő egy szemétszállító vállalkozó volt, magyar. az végig kritizálta a lakásunkat, én már a sírógörcs határán voltam, az ingatlanos csaj ült az ágyon az idegenek meg jártak körben a lakásban, boti ordított. nem tűnt el semmi, de ezt nem értem, mindenki egy fasz ebben az országban? az eladó fásult, az ingatlanos pihenni jön, az autószerelők lehúznak és még folytathatnám. én anno egy a betüt elütöttem a főov egész nap lengette a pofám előtt a határozatot, hogy mekkora hibát vétettem, közben csak egy a betű volt a gáz. ez tényleg így volt, a photo hall-ban nem tudnak segíteni az általuk eladott termék használatában, hát nem csoda, hogy itt tart az ország. itt senki nem akar dolgozni? mi lettünk? tunézia :roll: elkérnek 4%-ot és üldögél, miközben kint mérik a konyhaszekrényem. van pofájuk a magyaroknak, az nem kétség. még be sem jött a lakásba,. már kritizálta a festést (amit szakember csinált, nem mi) utána silány munkának nevezte a csempézést és drágálta a lakást. láttátok az új árat, 8,8 milla, mi a faszt akart ennyiért, már had ne mondjam ,hogy ingyen adjuk ennyiért! mi fizessünk?

vasi!
a bogarad csúcs, boti is és én is nyomkodtuk a képernyőt, mert azt hittük ott van, boti nem értette, hogy miért él még, megszokta, hogy egy idő után nem mozognak, ha szétnyomja őket :lol: teri email címét elküdlöd? mert ugye levittük az árat, erről őt is értesíteném. még nem írt , csak felvett skypon.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Nofim!
Most nézem, ez nem pofátlanság előszezoni áron 6.000,-Ft/fő
/nap ?12e ft egy éjszaka két főre? sztem ez brutál sok.Asszem mi nézünk másik szállást, vagy még átgondoljuk az ott alvást.Ha rossz idő lesz akkor nincs is sok értelme.
De nagyon jó lenne ha csak erre a napra is,hacsak a mi fejünk felett sütne a napocska.

Etna!
Köszönöm,h imádkoztok apósomért...nagyon szeretem, és belehalnék ha elveszítenénk, erre gondolni sem akarok, nagyon bízok, h minden rendben lesz.

Csajszik!
Mostanában a lányom nagyon rosszul alszik, nem tom mi lehet az oka, pedig naponta csak egyszer alszik, és rengeteget van a levegőn.

cupp mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Laar: Apósodnak jobbulást kívánok, drukkolok, hogy minden rendben legyen vele!!!
Míra már csak 1-et alszik napközben? És akkor hány órát? Alexa még 2-t alszik, egyet de. egyet meg du.

Timi: Utólag is nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!!

Grácus: Neked pedig nagyon boldog szülinapot!!!!

Zsuzsa: Te sem tudsz semmit Grácusról?

Na Csajok, akkor össznépien vuduzzuk az időjárást, egyszerűen szuper időnek kell lennie 15-én!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Elszallt amit az elobb irtam :( Nagy orommel olvasom, hogy meglesz a nagy talalkozo. Picit irigykedem is. Es alig varom, hogy meseljetek, biztos nagyon fogjak elvezni egymast a kolykok.

ETnam, ne bosszankodj a vevok miatt, vannak ilyen emberek. MI sem tudjuk eladni a telket, pedig mar bagoert aruljuk. De mindenki ki van akadva, hogy nincs rendes ut meg viz, de arra nem gondolnak h ennyi penzert ezt kapjak, sneki nem szeret aldozni semmire mindneki varja a sultgalambot ez van. A fo hogy a kolykok jol vannak. Botikan eleven meg? Ois szokott hisztibol harapni? Olyankor mit csinallsz? MAjd varom a leveled ha idod engedi mailen enis megirtam vegre a valaszt megkaptad? Millio csok a hercegnek!

Lucam gratulallok a tesodeknak. A Fo hogy mindketten jol vannak. Tamas meg mindig jo fiu? ANyas meg nagyon?

Daniella, Alexa egy tunderke ugy meg van csajosodva a kis arca. Lehet mar copfizni? Turi a hajcsattokat? Puszi neki!

folyt. kov. mig el nem szall megint

Kép
Kép
a.angyal88

Timi utoloagosan is kivanok sok boldog nevnapot! Hogy megy a poharbol ivas? Tudod en meg ott elmaradtam sajnos.

Gracus neked is boldog szulinapot igy megkesve is.

Zsuzsam, te hogy vagy draga. Mizujs a lombikkal? Ferjecskeddel mindne ok? Remelem ugyanolyan nagy a szerelem! Sokszor puszillak!

Suzy, remelem anyukad javulgat lassan, es sikerul rabeszelned ot arra ami az erdeke. Apaval kapcsolatban nem tudok okosnak lenni, nekem is vannak igy parok a kornyezetembol, e sokis igy nyuzzak halasztjak a dolgokat. Imadkozz hogy megerezd mi is a jo ut szamodra draga, enis sokat gondolok rad. JO egeszseget az egesz csaladodnak, neked pedig sok erot es kitartast kivanok draga!

Petram, hogy vannak a manok. Tudnak mar eggyutt jatszani. EGYre jobban tartok attol, hogy Eszter mit fog csinallni a tesoval. MInden nap meselek neki rola. Mar eltervezte hova tegyuk az agyat. De van mikor azt mondja, hogy nem ad neki tejet csak Eszter iszik tejet. erzem, hogy nagy menet lesz.

Kicsit rolunk: Ma vagyok 31hetes hala Istennek, mindne rednben. Kicsit fajdogal a derekem, meg olyan enyhe mensis erzesem van ma, de gondolom ez mar a suly miatt is. Tegnap voltam dopler vizsgalaton nallunk azt csinalljak. Hat dvd-t nem kaptunk, mert nagyon tetu a gep, es negyed ora kellett volna, hogy felirja. Kepet akart csinallni a doki karpotlasul, de a draga fiam kezet labat az arca ele emelte szolval az sme jott ossze. A lenyeg, hogy minden rendben van, szepen fejlodik, jo nagy pucas ficko most enis lattam :) 1760grammra becsulte a sulyat.
Eszterkemrol annyit, hogy nagyon hisztis korszakat eli, de hala Istennek a bilizes egyre jobban megy. Remelem mire megjon a kisteso szobatiszta lesz. Kivancsi vagyok mit fog szolni, mert lassan kezdunk vasarolni a kicsinek is, itt az ideje ugy erzem. Biztos kicsit irigy lesz majd.

Most megyek vasalni apanak. Millio csok mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a gratulációt tesómék nevében is :) Nagy volt az ijedelem tegnap, mert a kiscsaj egész nap hányt. :( Nem volt szopóreflexe sem, azt mondják azért, mivel rossz a gyomra. Doktornő szerint császáros babáknál előfordul ilyen. Abszolút nem keresett, csak hányt szegényem. Aztán este 9-es szopinál és ma reggel már boldogan újságolta tesóm, hogy próbálkozott és büfizett vissza tejcit, úgyhogy biztos ment neki, igaz mérni még nem tudták. El voltunk keseredve, főleg tesóm, féltünk nehogy infúzió legyen, remélem most már tényleg rendbe jön és nekilát a szopizásnak aranyom. csináltam egy képet róla telóval tegnap, gyorsan feldobom. Jó nagy haja van, helyes nagyon és olyan figyelmes. Ha szólunk hozzá egyszerre megáll a kis szeme, mintha fülelne. (mindig akkor szoktuk elcsípni, ha viszik ki szopira)

Kép

Angyalom!
Örülök, hogy Veletek is minden rendben. Szuper, hogy ilyen nagy már a kis tökös. Máté gyönyörű név, Tamás is majdnem az lett. (sokat gondolkodtunk, hogy melyik legyen) Eszter biztosan féltékeny lesz. Tamás már most az a kis Noémire, pedig még nem is látta, csak képeken. Mikor este apjának mutattam a képeket, Tamás jött, üvöltette: "nem nézi meg apa az unokatesót!!!" Szóval nem tudom hogy fogadja majd, pedig sokat leszünk ott. Előbb-utóbb elfogadja, hogy most már van még egy unoka is mamának, de persze ugyanúgy kell vele bánni, mint eddig, szóval nem érezheti azt egy csöppet sem, hogy Ő kicsit háttérbe szorul. (nem is fog különben :D) Puszi Nektek!

Nofim!
Én maradok az olcsóbb szállásnál, ez brutál sok. Másik helyen kettőnknek mondták ennyiért. Köszi az infót. Egyébként tényleg azért néztünk ilyen helyet, hogy eső esetén sem legyen gond. Ha viszont jó idő lesz, lesétálhatunk a partra, etethetünk hattyúkat... jajj már alig várom :)

Rohanunk, gyors porszívózás, aztán irány tesókám!
Puszi

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!
Csajok, Grácussal nagyon rég taliztam. Nem tudom mi van vele. Valszeg fel fogom hívni mert már aggódom hogy beteg. Ha máskor nem is, de ilyenkor délutános műszakban szoktam vele találkozni egy-két percre míg beérünk a portán. Igaz, nagyon ritkán, de most nagyon rég nem láttam.
Angyal, annyira örülök hogy végre jelentkeztél. Azt tudtuk hogy minden rendben nálatok mert Etna volt olyan aranyos és tájékoztatott minket. Gratulálok a nagy kukisért és nagyon szorítok hogy minden rendben legyen. Már szép nagyok vagytok. Kérdésedre a válasz hogy igen, nagyon nagy még mindig a szerelem köztünk. Nem is tudnák meglenni nélküle és remélem nem vagyok túl nagyképű, de asszem ő is ennyire szeret. Sokszor úgy érzem talán ő jobban szeret engem mint én őt.
Laar, nem tudom hogy ez a párás levegő mennyire befolyásolja a babák alvását, de szerintem most nagyon is rossz mindenkinek. Nappal is és éjjel is. Kevés a levegő. Reméljük nem lesz ez így sokáig és Míra újra a régi lesz.
Timi drága, én majdnem lemaradtam. Így utólag is:
Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék de nincs cipőm. Szánkón csúsznék ha hó lenne, maradjunk az üzenetnél. Boldog névnapot kívánok!

Kép

Luca, Noémi nagyon szép baba. Ne aggódjatok, minden rendben lesz. Elhiszem h mindenki megijedt egy kicsit ha ennyire bukott, de reméljük már nem fog.

Örülök hogy ennyire tetszik nektek a hangyám. Én is nagyon odavagyok érte. Vasi talált rá és már tavaly óta fel akarom rakni csak mindig elfelejtettem. Valamelyik nap épp mögötte voltam amikor fórumozott és így eszembe jutott, hát kértem csinálja meg nekem is.
Mindenkit ölelek, bírjátok ki ezeket a párás napokat, nem valami kellemes.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok...

Timi, én is Boldog Névnapot kívánok. :-)
Kép

Laar, imádkozom apósodért, és amennyire lehet, nyugodj meg, szerencsés, hogy időben felismerték a problémát, és ahogy Etna is írta, ez ma már rutinműtét.
Ha akarsz erről az eljárásról többet tudni, nézd meg a
http://www.merck.hu/uj/content/ethic/ka ... /byby.html
oldalt, itt sok hasznos infó van, mind az előkészületekről, a betegápolásról, és magáról a beavatkozásról is.

Lucám, nagyon édes Tamásod hangja. :-) Köszi az mp3-at. :-)

Szállásról annyit, hogy ebben ugye van reggeli, és szép a környezet, a part közelében van, ezért ilyen az ára. Természetesen nem kötelező itt aludni, ez opció.

Zsuzsám, én is többször beugrottam a hangyádnak. :lol:

Angyalka, de jó hallani rólad. :-) Már milyen nagy a pocaklakód, hogy megy az idő. :-) Sztem Eszter az elején kicsit féltékenylesz, de aztán, ha tud neked segíteni a babaápolásban, tuti imádni fogja a kistesót. És hát ő lesz az okos nővére a kicsinek. :-)

Etnám, sajnos ez így van, az emberek cseppet sem törődnek a másik érzéseivel, simán beletaposnak a lelki világodba. Nem szabad ezzel foglalkozni, ne is vedd fel. Ha nagyon szemét és pofátlan a vevő, nyugodtan ajánld fel neki, hogy kikíséred a lakásból, nem vagy köteles eltűrni a sértegetéseit.
Amikor anyukámék lakását adtuk el, nekünk is volt ilyen kukacoskodó, nekem semmi nem tetszik vevőnk, én kiraktam. Mondtam neki, hogy költözzön palotába, ott biztos minden olyan lesz, amilyennek elképzelte.
Egyébként meg az esetek többségében a vevő mindig átalakításokat végez a lakáson, tehát ami nem tetszik, azt majd megváltoztatja. Az ár pedig reális, tehát vagy kell a lakás ennyiért, vagy keressen tovább.

Jajj, csajok, én olyan büszke vok :-) magamra :-) a szervízben olyan dícséretet kaptam, hogy milyen jól karban van tartva a kocsi, semmi baja, látszik, hogy nagyon vigyázok rá, csont nélkül átment a vizsgán. :-) 3 és fél órát kellett rá várni, már szétjártam a lábam, melegem volt, mert levegő nem volt, de végre túl vagyok ezen is. :-)
Ezen kívül nyugisan zajlanak a napjaink, semmi említésre méltó dolog nincs. :-)
Már nagyon várom én is a talit. :-) Reméljük a franciaországi havazás nem ér el ide hozzánk. :-D

Most megyek, puszi nektek: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

ENis orulok, hogy hallok feloletek!

Lucam, Eszter nem szokott feltekenykedni mas babakra, megha puszilnak vagy olelnek sem. Csak akkor van baj, ha mondom hogy adunk Beninek (kisuncsija) is jatekot, vagy valamit akkor van, hogy mondja, hogy nem, de ha kicsit korbe magyarazom akkor beleegyezik, ha meg itt van, akkor nem banja, hogy jatszik a jatekaival, vagy barmit csinall, szoval remenykedem:)

Nofi, gratulla a sikeres autoteszteleshez. Ugyes vagy. Hat igen mi nok nem tepjuk ugy szegeny autokat. Tenyleg Eszter lesz a nagy es ugyes noverke enis mindig mondogatom neki, hatha a buszkeseg jobban eltolti az irigysegnel.

Zsuzsam orulok, hogy jol vagytok. A baby program most pihen? Teljesen le vagyok maradva, ne hari, hogy ennyit faggatozok. Orulok, hogy jo hirekkel szolgalhattam, remelem igy lesz tovabbra is, bar most nagyon faj a derekam, de lehet, hogy megint ez a xar ido csesz ki velem.

Megyek lassan lanykaim, mert Eszter mindjart ebred! Csok ozon mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

sziasztok
Gyors bekukk, aztán megyek festegetni.

Angyal!
Örülök, hogy jól vagytok, szép nagy a legényke a pocakodban, majd kérünk képeket:)

Daniella!
2-2,5 órákat alszik Míra, 11-12től..utána már nem is tudnám letenni, mert akkor este nem alszik...mondjuk mostanában elég gyakori, h így sem..és nem tom miért!Tegnap fél 6kor kelt és 9kor már megint aludt, szegényem hulla volt.

Timi!
Örülök, h láttalak benneteket..

Tegnap voltunk tanácsadáson 77cm, és 9520g Mírácska, nő mint a gomba:)Nagyon egy imádni való kis csaj.
Képzeljétek tegnap előtt óta mászik négykézláb...vissza fejlődünk..:)

Na lépek rengeteg meló van, remélem egyszer már végre elfogynak a teendők..de az még odébb van.

Daniella, Arte, hogy sikerült a költözés?

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelenkeztem! Élek dolgozok és alig van időm!

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket! :lol:

Timi
Neked utólag boldog névnapot kívánok!

Angyal
Örülök, hogy jól vagytok már nincs sok vissza!

Luca
Gratulálok tesódéknak a kis Noémihoz! Nagyon tündéri kis hajas baba! :lol:

Zsuzsa
Mostanában mindig későn ér be a buszom addigra ti már leszáltok rég. Remélem ma vagy holnap össze futunk!! :wink:

Velem semmi különös! 2 hete megjött nem volt sikeres az előző hónap sem kezdem feladni, hogy nekünk spontán össze jön a baba! :( Május 13-án megyek majd a dokimhoz (Zsuzsa ha minden igaz akkor a te buszodal megyek majd :lol: )

Talival kapcsolatban most nem megyek! De ti nagyon jól fogjátok érezni magatokat és Én is vuduzzok, hogy jó időtok legyen! Majd képeket és beszámolót kérünk!

Sok-sok puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!

Laar: A költözésünk jól sikerült, leszámítva, hogy a hasmenéses-hányós vírus miatt 1 héttel eltoltuk, így ápr. 17-én költöztünk be végülis. Kb. 1 hét kellett, mire megszoktuk a helyet, nekem ment a legnehezebben és Alexának a legkönnyebben. A szomszéd kutyái az első pár éjjel nagyon sokat ugattak, apa szólt a gazdájuknak, azóta zárja őket éjjelre és minden rendben van, végre tudunk aludni mi is! :D
Amúgy nagyon szeretek itt lakni, imádom az udvart, a nagy teraszt, a tágas nappalit, szóval minden szuper! Alexa is nagyon jól érzi magát itt!
Szerintem Míra is lehagyta súlyban Alexát, ahogy írod. :D Magasságra kb. hasonlóak lehetnek. A 4kézlábazás szerintem nem visszafejlődés, ha már elindulnak a babák, utána is mászhatnak még időnként, ez tök normális.
Mit festegetsz?

Grácus: Nagyon sajnálom, hogy nem jössz a talira. :( :(

Angyalom: Olyan jó, hogy jelentkeztél és írtál egy kicsit magatokról. 31 hetes vagy, nem semmi, nagyon elszaladt az idő! Szép nevet választottatok a kisfiadnak.
Eszterke hisztizik? :) Ne aggódj, Alexa is szokott. Ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, annak igen határozottan hangot ad. :D Felköthetjük a gatyánkat apával, úgy látom, lett egy kis harcias kos gyerekünk, fel van adva a lecke. :D Alexa hajában még nem voltak csattok és gumik, bár most, hogy egyre jobban nől neki, lassan már beletehetnék, majd kipróbálom.
A bilizésről jutott eszembe, hogy egy ideje már én is ráültetem Alexát, csak, hogy szokja a dolgot, mert nyilván ekkora korban még nem tudatos, de reggelente már mindig belekakil, ilyenkor meg szoktam dícsérni!

Olyan szép idő van ma is, nagyon bírom a tavaszt, ebéd után megyünk is egy nagyot sétálni! Pussz nektek!

Kép

Kép
daniellla

Daniella!

Örülök, hogy jól érzitek magatokat, én mondtam, h hamar megszokja Alexa, sztem ők még annyira nem érzik a változást, talán abban, h nagyon helyen kúszhatnak mászhatnak..:)

Mírácska még nem mászott, most kezdett el, nálunk az kimaradt..csak kúszott..azért írtam, h visszafejlődik, de persze ezt nem gondoltam komolyan..

Eddig a kerítést festettem, most az kész, most nekiláttunk a terasz fölötti féltetőnek(mert ami van az kevés, és ezért meghosszabbítjuk fa szerkezetű átlátszó policarbonát lemezzel, és annak a fa szerkezetét kellett lefestenem, lekennem gomba, és rágcsálók elleni szerrel(szuh stb)aztán ha apa ma elkészül a lécek felcsavarozásával, akkor majd lazúrral is kétszer, aztán a hétvégén vagy a jövő hét elején, ha az idő engedi akkor felkerül a policarbonát lemez is..aztán a kültéri járólapozás...majd elől a tároló, és az autóbeálló..uh meló az van dögivel, de nem bánom..imádok tenni venni, a panelba úgy is leszoktam ezekről, és már nagyon hiányzott., csak sajna ilyenkor a panna a háttérbe szorul és egyedül kell játszania, mert nincs ki vigyázzon rá, de majd bepótoljuk, ha elkészülünk a házikó körüli teendőkkel.
Már mindehol kinőtt a füvünk, szerencsére esik is , és nem kell gyakran locsolni..mire lesz a csaj szülinapja lesz szép fű...már nem sok idő:)
puszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Gyors bekukk...

05.10-ig kell visszajeleznem a panziónak a szállást. Akkor ha jól értettem, senki nem igényli?!

Grácus, sajnálom, hogy nem jössz. :-( De a következőre ezért kötelező lesz. :-)

Lányok, már csak 1 hét, és találkozunk végre, de jó, de jó!!!

Most búcsú, pihenek kicsit, mert fáradt vok, puszi mindenkinek: Nofi

nofertiri

Nofi mi keresünk más szállást, még nem tudjuk pontosan hol, lehet nem a Balcsin, hanem pl. Veszprémben, mert ott úgyis be akarunk menni az állatkertbe hazafelé. (persze remélem jó idő lesz - az idokep.hu-n ragyogó napsütést ígérnek :D)

Tesókám szegény ma infúziót kapott, mert iszonyat fejfájása van. Azt mondják érzéstelenítés után előfordul. Drága kis Noémi most este 6-kor tudott szopizni először 10 gr-ot, miután aranyomnak felvágták a nyelvét. Kiderült le van nőve neki, ezért nem is próbálkozott. Tesóm kicsit megnyugodott, fejni is tudott, talán beindul a tejci. Csak ez a hülye fejfájás múlna el neki.
Na mára ennyi voltam, kezdődik a Barátok Puszi Mindenkinek

Kép

Kép
luca81

Helló Lányok!!

Nagyon Kedvesek vagytok, hogy megemlékeztetek a névnapomról!
Ma egész nap úton voltunk, végre vettünk cipőt Vilcsinek, nem is drágán, és fogja a bokáját, könnyű, kényelmesnek tünik, puha a talpa, remélem hamar megszokja, mert bizony nagyon nem tolerálta, hogy cipő van rajta. Tegnap nagyon megküzdöttünk a 4. fogáért. Borzasztóan sírt 4szer is a délután folyamán és este is vigasztalatlanul. A popsija annyira kipirosodott, remegett a lábacskája, amikor kibontottam és kentem be neki, jajj lányok, annyira sajnáltam...Az éjszakát ennek ellenére végigaludta, és mára átszakadt az ínye, vagyis ma láttam meg. A popó jön helyre, nekünk a neogranormon vált be, szépen szorítja vissza a pirosodást.
Már önállóan 2 lépést tett ma felém, és nagyon élvezi, ha foghatja a kezem és fedezi fel a lakást már állva. Úgyhogy mozgalmas napjaink voltak, és ezután lesznek is :D

Laar: nagyon jól esett, hogy meglátogattatok bennünket! Jó volt beszélgetni :D Hát van munka rendesen, legalább nem unatkoztok, és szép szinetek lesz! A fű meg csak nőjjön, legyen az egy éveseknek mit letaposni :):)

Angyalkám: nemsoká 2 kis csemete tölti be mindennapjaid!Hogy telik az idő...és milyen jó, hogy Eszterke után egy kis tökivel áldott meg a jó Isten!!Biztosan érzed, hogy lassan kell készíteni a kistesó érkezésére. És azt hallottam, hogy majd meg kell beszélni a látogatókkal, hofy a nagyobbik gyerekreis figyeljenek oda, kérdezgessék, és egy kis ajándékot neki is vigyenek, szegénykém ne érezze magát kirekesztve, de sok cikk és jó tanács van ezzel kapcsolatban. Petra is biztosan tud mondani pár okosságot.
Jön majd a meleg, írj majd, hogy bírod nagy pocakkal....

Nofi: mi mindenképp ott alszunk, valahol...az üdülési csekkünk lejár, mindenképp lenyaraljuk, mert más lehetőségünk nem lesz rá. Csak szeretnénk másokkal együtt lenni, úgyhogy várakozásban vagyunk még...Jó hogy legalább az autóra nem kell többet költeni, mert jól van tartva :D

Lucám: ígya szállás kapcsán akkor nálatok mennyire tuti, hogy hol alszatok? Annyira örülök, hogy Noémi már tud szopizni, csak így tovább, nyüstölni!!!Zabálnivaló Tamás, ahogy mondogatja a mondókát, majd kérjük élőben is :D

Etnám: mi újság? Remélem ma csupa jó dolgok történtek veletek!!!Őrület, hogy mindig van valami, nem is tudom, hogy bírod feldolgozni ezeket!!Le a kalappal...

Vasikám: szerelmetek örök!!Dolgozol?Van fejlemény doki ügyben?

Daniella: Hogy telnek a napjaitok? Ti is munkában vagytok még, mint Laarék?Alexának ugye könnyű volt megszokni az új helyet...Ti fogacskával hogy álltok?

Nah, jó sokk:) lettem! Nem is bírok már gondolkozni!
Jah, szombaton mennék bulizni, HA jó idő lesz... De inkább 15.-én legyen szuper időnk :D
Jó éjt csajok, babák!Puszi mindenkinek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

sziasztok lányok!

csak gyorsban jövök. ortopédián nekünk is kötelezővé tettek a magasszárú cipő és szandi viselését, még lakásban is, csak azt nem közölték, hogy hol vegyek ilyet, fiúban ugyanis nem nagyon van. kínai piacon van, de azért ott nem merek venni, scholl és egyéb olcsó helyen nincs olyan, ami magasított szárú szandi, mit adjak rá nyáron bakancsot? fiú cipőben nincs választék. sajnos a norbin most jön ki a lakás dolog, nagyon szomorú, nagyon menne már ő is, de hát mi mindent nehezítünk, akkor lombikoztunk, mikor bezárták a kórházakat, akkor akarunk lakást eladni, amikor válság van,stb... ez a karmánk, nem szertjük az egyszerű dolgokat, de tényleg, akkor jöttünk össze, mikor én elutaztam két hétre, gyanús :lol:

gyanítom,hogy boti is fogzik megint, már 12 foga kijött, szerintem most jön a 13. de nem merek belenyúlni a szájába, mert megharap. tegnap negyed 6-tól volt fent, tök fitt volt, ma éjjel kb 2 órát nyüglődött, én hulla vagyok.

végre kezelik a pcomat! meforált szedek, kár volt a mellékhatásokat elolvasni, viszont nem fáj a hasam, végre és nincs az a farkasétvágy. iszom a nofi által javasolt bazis port, mert nagyon elsavasodást okoz. daniella, lassan jön az év vége, mikor kezdtek próbálkozni, mert azért ugye mindig párosával voltunk kismamik, akkor jó lenne, ha most mi párosodnánk :lol: , de előtte jönnek grácus és vasi, arte és szilvi, stb

angyalom!
de jó, hogy írtál, mindenképp írok, de boti mostanában nincs a helyzet magaslatán, megint nagyon anyás és marha féltékeny. csak ő lehet velem. márkot megint megverte, mert most ő is ragaszkodik hozzám, persze mert én cipelem, az anyja meg nem :lol:

nálunk a tesónak vasketrec kell majd, mert boti elintézi simán, persze ha lány lenne, az más lenne, de erre esély sincs. lucám hasonlóság ebben is. drukkolok a tesódnak, hogy a kis hajasbaba tejcizzen már végre, sok babának le van tapadva a nyelve, aztán ügyesek lesznek.

megyek lányok, bocsi mindenkitől, de a babamama klubban ruhavásár lesz és kiárulom a szarabb ruhákat, ha megveszik, mert nincs már hely. 5 bőrönd kinőtt ruha van, megvesztem, hogy ennyit vettem? aztán megyek kismotort venni, mert szőke nő vagyok és a kisebbet vettem meg, amit kb 2 hét után kinőtt boti, most már rohan a motorral, de leér a térde. meg egy-két játékot is nézek, mert jövő héten lesz a drágám névnapja, megünnepeljük veletek, koccintunk egy jó vízzel ,mert már az uram közölte,h ogy én fogok vezetni, ő balatonon kötelezően sörözik. én hekkeznék, de gondolom az még nincs. balaton=hekk+sör+téliszalámis szendvics :D

holnap megint jönnek 2-en lakást nézni, már úgy unom őket, mindenkit elküldök a fenébe, ha hülye.

jövök a részletekkel, csók nektek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Tegnapelőtt nagy volt a pangás, tegnap meg jól beindultatok. Ennek örülök. Angyal, látod, meghoztad a kedvüket a csajoknak. Csak így tovább.
Etna, nem semmi milyen emberek vannak. Én is ki tessékeltem volna őket, persze ezt csak most mondom de ha velem történik ez csak tátottam volna a számat meglepetésemben. Sok olyan ember van aki nem siet a lakás vásárlással és olyan lakásra vadászik amit majdnem csak ingyen megkaphat. Akinek van pénze és szándéka az jó helyet is választhat vagy fene tudja, nem értek hozzá. Most derült ki hogy tartozom az apeh-nak.Gondolom a volt férjem nem fizette be az illetéket így most a késedelmi díj majdnem eléri az illeték összegét. Majd beszélek vele mert tényleg nem tudom mivel tartozom. Éjjel nem sokat aludtam mert este olvastam a levelet. :(
Laar, jó festegetést. A fűnek tényleg jó az idő mert van eső és napsütés. Nagy buli lesz Mírácska első szülinapján? Majd ha ovisok lesznek és alsó tagozatos iskolások milyen jó kis gyerek zsúrokat fogtok rendezni. Azokat én is nagy örömmel rendeztem mindig. Annyira aranyosak. Tényleg jó nagyot nőtt a kiscsaj.
Grácus, nagyon örülök hogy jelentkeztél. Már aggódtam hogy megbántottunk valamivel. Borzasztóan sajnálom amiért nem jösz a talira. Neked is ott lenne a helyed és jöhetnél velünk. Ámbár még én sem tudom hogyan jövök haza mert asszem Vasi délután dolgozik. De oda elvisz és ott is marad velem míg el nem jön az idő a munkához. Azt is nagyon sajnálom hogy megint megjött. Május 13? az csütörtök és délelöttösök leszünk. Jössz velünk autóval mert Vasi azzal jár dolgozni és ha délelöttös vagyok természetesen vele jövök-megyek. Majd mi elviszünk a dokihoz. :) Utána meg tudni akarom mi volt mert már nem hiszem hogy csinál inszeminációt. Itt Fehérváron ezzel is foglalkozott de Siófokon nem hiszem hogy ezzel is foglalkozik. Szorítok ezerrel.
Daniella, tök jó hogy Alexa már bilizik. Remélem jót sétáltatok tegnap mert tényleg fantasztikus volt az idő. Ma is annak mutatkozik.
Nofi, most már annyira kíváncsi vagyok mit fogsz nekünk mesélni a munkahellyel kapcsolatban. Jó titokzatos vagy. De, ez csak jót jelenthet.
Timi, gratulálok az új fogacska kijövetelének. Gondolom mennyire szenvedhetett szegénykém, de már túl vagytok rajta ez a lényeg. Szombatra jó bulizást, nekem meg jó munkát mert mennem kell délután dolgozni. :( Szerelmünk úgy néz ki tényleg örök mert semmit nem enyhült mióta összejöttünk (Hála Istennek). Doki ügyben semmi érdekes.
Arte, mi van veled? Nem nagyon írsz pedig már nagyon kíváncsiak vagyunk. Szeded a clostyt? Nőnek a tüszők?
Csajok, valaki nem tudná megkérdezni Tinát hogy nem-e jönne ő is? És egyébként is már írhatna mert mióta elpanaszolta hogy nem kapja a gyest vagy gyedet vagy mit már türelmetlenül várom mikor írja már meg mit rendezett. Swidiről sem tudtok semmit?
Niki, megy szépen a tanulás? Csajszi hogy bírja hogy anyukája ennyire nyomja a könyveket? Beszél már? Néha írhatnál valamit.
Suzi, ha olvasol minket írhatnál is. Mi van anyukáddal? Borzasztóan sajnálom hogy nem jössz el a talira. Pedig annyira jó lett volna veled is találkozni. A pároddal való kapcsolatodról írhatnák, de nem akarok mert volt ilyesmiben részem elég. Nem éppen ilyen, de ehhez hasonló. És képzeld, most olvasok egy könyvet ami ugyanígy az elnyomott nő életéről szól, hát már az agyamra megy mert most annyira boldog életem van hogy nem élvezem az ilyen regényeket. Én megtaláltam a boldogságom, nagyon kívánom neked hogy sokkal korábban megtaláld mint én. Én 22 évet vártam hátha.... de lépnem kellett és nagyon rossz volt. Évekig nem volt sem éjjelem sem nappalom mert hiába nem tudtam vele élni, de szerettem őt és nagyon sokat sírtam. De, Isten velem volt és kaptam tőle Vasit akit életem végéig tisztelni fogok amiért mellettem maradt pedig látta mennyire szenvedek a volt férjem elhagyása után. Képzeld, Ő volt az egyetlen aki tudta miért sírok, nem kérdezett csak ölelgetett, puszilgatott és vígasztalt. Azt mondta hogy ez érthető hiszen annyi évet nem lehet egyik napról a másikra elfelejteni. Én addig is tudtam hogy jól választottam de akkor már több mint biztos voltam benne. Még egyszer nagyon kívánom neked ugyan ezt a boldogságot és hidd el nekem, a pénz nem boldogít. Ez nagyon régi mondás, de igaz is. Ott hagytam mindent. Nem vagyont, de telket félig felépített házat és ami a lakásban volt kiskanáltól kezdve szekrénysorig-autóig. És egyetlen percig nem bántam meg.
Luca, nagyon sajnálom a tesódat. Egyszer nekem is volt ilyen fejfájásom. Tényleg az érzéstelenítő teszi, nekem több mint egy hétig tartott. Szorítok hogy neki hamar elmúljon hiszen most már mégis csak jobb fájdalom csillapítók vannak.
Bocsánat hogy ilyen hosszúra sikerültem. Petra, Kiru, nagyon ölellek titeket is és a többieket is. Most nem hagytam ki senkit. Remélem nem beteg senki és élvezitek a jó időt. Meg ígérem legközelebb nem leszek ilyen hosszú. :oops: :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna, épp ki kísértem lánykámat mert megy vizsgázni, utána elküldtem hsz-mat hát most látom írtál.
Kincsem, nem semmi egy nő vagy. Te annyira pörögsz mint állat. Még az írásodból is észre venni. Nyugi már, nem áll le az élet ha kicsit lecsillapodsz. :lol:
Nagyon bírlak. Szorítok ma vevők ügyben. Ha gondolod én is megnézhetem holnap a cipőcskét, de Brendon nagyon drága, Scholl gondolom ugyanannyi mint ott, de attól még meg nézhetem, lefényképezhetem és ha gondolod hogy jó megvehetem.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etnám!
Cipő ügy nagyon nehéz, Tamásnak max. két hónapig jó egy. Most a szomszéd faluban nyílt valami gyerek cipőbolt, azt mondják Asso cipők 4000 ft-ért vannak. Utánaérdeklődöm pontosan, ha tényleg így van azt hiszem oda fogunk járni. Drágámnak télen 3 bankacsa volt, kezdtük 20-assal, aztán 21-es, 22-es, mire tavasz lett már 23-as tavaszi cipőt vettem neki. Kész vagyok tőle egészen, az összes pénz cipőre megy el, de két számmal nagyobbat meg nem vehetek neki, mert nem tud menni benne. Drukkolok nagyon lakás ügyben, remélem most már szerencsétek lesz.

Timi!
Nem tudom mi lesz a Balatonvilágosi Fanni magánházzal (ugye itt akartunk megszállni), ugyanis nem írnak vissza semmit most már 3 napja. Akkor egyszer válaszoltak, hogy 6000 ft kettőnknek, pár napja írtam, hogy lefoglalnám, azóta semmi. Szóval más után nézünk, csak legyen még valami, mert egyre közeleg az idő. Szerintem Veszprémnél maradunk, ott olcsóbbak, de azért még nézem a Balcsin is.

Vasikám!
Te is pörögsz ám ezerrel, tök jó olvasni soraid, sugárzik belőle az életöröm, a boldogság :) Én is nagyon remélem, hogy szegény hugomat nem sokáig kínozza a fejfájás, mert nagyon rossz. Nekem is volt, de nekem csak két nap jött elő és hatott a gyógyszer rá. Neki csak az infúzió :( Tegnap este, mikor eljött tőle anyu, akkor is nagyon kezdett fájni neki. Nem tudom ma mi lesz, nem sokára megyek hozzá. Viszem a teát neki, hátha segít tejci fronton :)

Kép

Kép
luca81

sziasztok lanyok!
hat itt vagyok csak megnyomorodtam!
kb 1 hete beallt a bal vallam es a derekam nem tudtam felkelni es mozogni sem,apa hivott orvost aki 24 injekcioval segitett rajtam 400 euoert! mostmar jobb, bar meg szenvedes minden mozdulat! es persze most mikor a legjobban kene dolgonom hisz jövö hetvegen nyitjuk az uj kaszinot! vezetni is alig tudok,tegnap az irodai munkatol is kidöltem de mostmar naprol napra jobbnak kell lennie! jövö heten megyek meg tovabbi szurikra aztan elfelejthetem az emelgetest!
Luca draga ,gratulalok a kis Noemihez,csodaszep a kiscsaj,remelem mostmar mihamarabb renben lesznek mindketten! jobbulast kivanok mindkettöjüknek!
köszönöm a Tamas beszedet:) nagyon edes hangja van:)
Laar dragam,imadkozom aposodert minden renben lesz!
örülök hogy szepen alakultok a hazzal remelem mihamarabb elvezhetitek majd!
Kedves Timi utolag de en is Nagyon Boldog Nevnapot kivanok Neked!
Gracus Neked pedig Nagyon Boldog Szülinapot!
ne legyel szomoru majd csak jön az a kis mano:)
Angyalom,de örülök hogy hallok felöled:)
es annak is hgy jol vagytok es minden renben veletek es a kis herceggel! legy nagyon erös es ügyes ,minden renben lesz!
mikorra varharto a pici születese pontosan!???
Eszterket es Teged is szeretettel ölellek! es simike a kis Matenak:)
Nofikam gratulalok a kocsidhoz! hat igen mi ilyenek vagyunk nök..en is ugy vigyazok az enyemre mint a szemem fenyere!
Daniella draga elhiszem hogy elvezed a gyönyörü otthonotokat! örülök hogy a kis Alexa baba meg sem erezte a massagot!
ti meg megszokjatok gyorsan,az legyen a legkevesebb!
Draga Vasikam.....köszönöm biztato szavaid,tudod en ketszer jartam ugy mint te .....otthagyni mident es lelepni,csak en szeretem apat tiszta szivemböl,es tudodm es erzem hogy ö is ,csak az utobbi idöben kicsit nagyon sok volt a problema az dolgozokkal es ez sajnos mindig kettönk közt csapodik ki es le! de megoldjuk ezt is es ha kinyitjuk a harmadikat jövö heten akkor nekem csak vigyaznom kell arra hogy minden renben legyen es csak a szabadsagolasoknal kell beugranom dolgozni! persze akkor is lesz dolgom böven de en szertek dolgozni es szertem amit csinalok! apa meg megigerte hogy elindulunk ha minden renben lesz! his ö is szeretne egy kis tronörököst:)
most egyepken eleg jol elvagyunk allandoan szeretget biztat anya miatt,segit nekik is anyagilag mivel apa elvesztette decemberben a munkajat es vigyaz ram....tehat erzem hogy szereret es fontos vagyok neki,en is egy kicsit megnyugodtam mert anyanak jok az eredmenyei,csak meg a ver eredmeny miatt 17 -en fel kell menni Pestre es ha az is jo,akkor vegre beken hadjak es csak harom honaponta kell menni kontrollra!
tudod ez is nagyon kikeszitett engem feltem nagyon,reszketett a szivem ha csak anyara gondoltam! ez most is igy van de eleg jo haladunk a jo ut fele!
de örülök hogy te nagyon boldog vagy es megtalatad a parodban azt amire vagytal es vartal,en is boldog vagyok volt egy nagy hurrikan most az eletünkben de egymas kezet fogva megyünk tovabb es remelem mihamarabb lesz egy kis csemetenk is aki majd bearanyozza az eletünket!
na megyek csajok,letörik a nyakam es meg este jönnek a munkasok vacsorazni ,tudjatok akik dogoznak az kaszinon! a hetvegen meg dolgoznom kell de muszaly mozognom is!
szertettel ölellk benneteket es a gyerekeket,es imadkozom hogy jo idötök legyen a jövö hetvegen! es remelem hogy a következö ugy esik majd hogy en is ott lehetek majd veletek:)
puszika mindnekinek!
suzi2

Sziasztok!

Gyors írok, nálunk még nincs net...

Sikeresen beköltöztünk semmi gond nincs, már a nagyját elpakoltam mindennek.

Van három petécském elég egyformák, ha összejön akkor nagy valószínűséggel ikrek lesznek.. A doki megrendelte a tüszőrepesztő szurit már a 7 elején és ma mikor ott voltunk akkor közölték vele h nem jött meg. Nem voltunk vele együtt kiborulva a magyar egészségügyre. Holnap kell hívnom reggel h a kórház gyógyszerésze nem e tudja sos beszerezni valahogy. Ha nem akkor megyünk Szombathelyre hátha lesz valahol! De ha nem az sem érdekel mert legalább már vannak ígéretes petécskéim!!!! De a doki nagyon velünk, mellettünk áll!

Talira mindenképp megyünk úgyhogy május 15én már lehet többen megyünk! Szombaton 10kor lesz a "kezdés"?

Pusz

Kép
Kép
arte

arte, küldj receptet, itt mindenhol van, és elsőbbségivel visszaküldöm neked. melyiket kapod? csak, hogy biztosra menjek! jaj basszus nincs netje, lányok tudja valaki a számát arténak, mert nekem a régi telómban van és azt nem lehet bekapcsolni, mert boti megette. ez nagyon fontos injekció, nehogy már lemaradjon róla. arte, ha most nem jön a kisarte felmegyek a pincéből és balhé lesz!

suzikám!
az izületi betegség neve népiesen sokkizületi gyulladás, ahogy a nevében van sokk, tehát idegtől kijön, a régi öregek tudnak valamit, mivel a stressztől megfeszülünk, csak mi nem érezzük és ez egy jelzés. relax! (itt röhögök magamban, mert véletlen felax-ot ütöttem, nehogy már azt hidd, hogy másra biztatlak :D ) én nagyon egyetértek anyuddal, hogy nem kemóztat többet. látod, így is javul, hála istennek. én tuti,hogy nem kemoztatnám magam, ha erről lenne szó, sőt kontrollra sem járnék, mert akkor megint idegeskedni az eredmények miatt, a sok stressz meg betegséghez vezet. tehát élni tovább a megszokott életet, nem betegségre gondolni és + gonolkodás, minden az agyban dől el, ja és apuddal is beszélni, hogy tessék anyudad nőként kezelni megint, mert a mell betegsége a nőiesség hiánya. ez a gyógyulás útja. tudom,hogy most a nagy rohanás közepette nehéz lenne megoldani, de nem nyaraltatod kicsit őket a közeletekben? kis wellnes, kis romantika, levegő változás. biztos jót tenne nekik, sok lehetett, hogy apud munkanélküli lett, anyud beteg VOLT, gondolom a kis lurkó is ad munkát nekik, de ezt biztos szeretettel végzik, meg hát nálad is érezték a gondokat, kéne egy hét együttlét (régi szigetes reklám, nehogy oda küld őket, bár lehet csápolni :lol: ) de ez csak ötlet, párod biztos segítene.
remélem a párocskád rácáfol az eddigi tapasztalatomra,hogy a férfiak elég nehezen váltják be az ígéretüket, majd ekkor és akkor dumával tele van a padlás nálam, remélem nálad nem így lesz!

tegnap a vásár nem volt nagy szám, hát lányok tényleg eszméletlen csóróság van. rájöttem,hogy nincs türelmem a kereskedelemhez :D tiszta lakásnézőket tükrözte, mindenki jót akar ingyen. ez az új magyar mentalitás. azt hiszik,hogy ezt takarja válság. viszont jókat vásároltam. szóval deficites vagyok, nagyon édi sapit vettem botinak, kendőset, meg egy kismotort 800ért. ez meg nagy, majd én megyek vele.

már akartam írni, hogy szeptembertől norbi megy tanfolyamra, webmesteri fokozat vagy mi, tehát végre a számítógép tudását hivatalos formában önti, nem autodidakta módon sajátít el baromságokat. aztán meg talán ráfekszik a német tudása felfrissítésének, mert szerintem itthon egyre rosszabb a helyzet vendéglátás terén, mondjuk náluk mindig teltház van még ebben a nehéz időkben is. de 5!!! éve nincs fizuemelésük, most meg azt mondta a főnöke, hogy örüljenek, hogy van munkájuk. sok vendéglátós ismerős bezárta a boltot, mondjuk ilyen mentalitás mellett nem is csodálom, gondolom ott is fogtechnikuskodnak az emberek. jó lenne egy kis változás már!

ma ketten jönnek lakást nézni, az egyik reggel 8-ra a másik du 5-re. remélem most már tényleg komoly érdeklődők!!!!! még egy kritizálás és szétverek mindenkit :roll:

van egy ötletem lányok, így hajnalban pattant ki a fejemből. aki közel lakik a talihoz nem tud befogadni olyat, aki ottalvós lenne? tényleg nagyon gázak a szállás árak, a panziós vérszemet kapott.

nofi!
grat az autóhoz, nálam ezt biztos nem mondanák, mert olyan kupi van az autóban, amennyire nincs a lakásban. nekem van ismerősöm a mozaikban, az levizsgáztat még egy bicajt is autónak. reggel fél 6-ra viszem, 6-kor már jövök haza a kész papírokkal. azért a lámpát meg szokták nézni,hogy jó -e. :D jövőre megint hozzá megyek, kavicsfelverődés nem számítana, gondolom az sem,ha nincs szélvédő. tök jó, hogy ilyen ari vagy, hogy izgulsz, te tényleg szereted az autódat.

megyek rendet teszek, dobok pár képet botiról. drukkoljatok vagy már ki tudja mi lesz lakásügyben.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Drágáim!
Csak villámgyorsan írok nektek!

Luca! Gyönyörű kislánya született a tesódnak, gratulálok nekik, és mielőbbi felépülést kívánok!

Zsuzsa a talira viszem a vuducuccot is, meg a masszőr elérhetőségét is!

Etnám! Pont tegnap jutott eszembe nekem is :) Nálunk 1 család elfér, ha gondolja valaki. Apa úgyis éjszakás lesz, én tudok az Ákossal aludni, szóval nincs gond belőle! Egyet előre mondok! Zsuzsa látta már(bár akkor összerámoltam) baromi rendetlen vagyok, kritikát nem fogadok el, ha nem tetszik, lehet takarítani :) Na, jó ez csak vicc volt, de nem vagyok rendmániás!!!

No, megyek, mert morog a főnök, és apa is hazaért!
Puszika

kiru84

Sziasztok!

Gyors írok én is mert délután dolgozom. Most is csak azért van időm mert a lányom lement helyettem a boltba. :)
Kiru, előre is nagyon köszönöm. Nagyon aranyos vagy.
Etna, mi is nagyon szűken vagyunk és én sem vagyok egy rendmániás, de valahogy én is megoldom egy család elhelyezését.
Az alkudozással és a majdnem ingyen szeretnék venni valamit egyet értek hiszen ha nincs lóvém nem megyek sehová nemhogy nézgelődni. Ha meg van és venni akarok akkor nem alkudozom. De, ez én vagyok és hidd el ez a legrosszabb hiszen aki alkudozik annak mégiscsak több marad.
Suzi, nagyon örülök hogy írtál. Sajnálom az vállad és a derekad. Nekem is sokat fájt és fulladásos rohamaim is voltak néha. Nekem is azt mondta a doki amit Etna írt hogy ez idegi alapon van. Most Hála Istennek semmi bajom. Tényleg szusszanj kicsit mert megérdemled. Szoríts időt mert betegen látod nem sok mindent tudsz csinálni. Annak örülök hogy párod most jól viselkedik, de ahogy Etna írta...... hát nem tudom. Persze megértelek hogy nagyon szereted hiszen nem is lennél vele ha nem így lenne. Nagyon szorítok neked, drága. Megérdemled a boldogságot.
Anyukád jobban létének is borzasztóan örülök. Imádkozom is érte sokat. Annyira igazságtalanság hogy velünk nőkkel ennyi minden történhet. Majd írj még nekünk mert annyira szoktál hiányozni.
Luca, remélem már elmúlt tesódnak a fejfájása. Mikor mehetnek haza? Gondolom a császár miatt kicsit többet kell maradni. Kiscsaj jól van? Szopizik rendesen?
Petra, nagyon rég írtál nekünk. Flóra járkál már egyedül? Kornélka mit alakít mostanában? Nem hisztizik már az oviban? Nagyon hiányoznak a sztorijaid.
Arte, intézd már azt a k_va netet. Pont most amikor a legizgibb az akció sorozat sötétedik el a képcső? :lol: Bakker!!!! HAJRÁ TÜSZŐCSKÉK!!!! Remélem hármasikrek lesznek. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

A nálam alváshoz még annyit hozzáfűznék hogy én sem vagyok egy rendmániás, ráadásul mi bútorozott albérletben lakunk és a bútorok kb velem egyidősek. Amíg én nagyon jól tartom magam, :lol: , a bútorzat nem annyira jól bírja mint én, tehát nem valami dizájnos és komfortos. Egy éjszakát kibír bárki, hiszen mi is kibírtunk már ennyi évet és még bírni fogunk néhányat. Vacsorát és reggelit biztosítok. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok!

Hú...már csak 1 hét és találkozunk!!!!! Remélem, akkor igazán szép idő lesz, mert nálunk most borult az ég, igencsak lóg az eső lába és a hőmérséklet is lehűlt.

Laar: Nagyon ügyi vagy! Tehetnél majd képeket a ház körüli munkálatokról! Nekünk ilyenek most nincsenek, mert teljesen kész van a kerítésünk és a teraszunk is, nálunk majd a növények telepítése lesz a köv. lépés, mert most csak fű van egyenlőre, azt még tavaly ősszel vetette apa. Szeretnénk majd tujákat, bokrokat, virágokat....
Ha Míra eddig kúszott, most meg mászik, az nem visszafejlődés. :D Alexa is kúszott először (6-8 hós koráig), majd 8 hósan kezdett el mászni. Vagy azért írtad, mert előbb állt fel, mint mászott? Tényleg, mikor állt fel Míra? Kapaszkodva szokott lépegetni? Hány fogacskátok van? Eszik már mindenféle felnőtt kaját?

Luca: Remélem, tesódnak már elmúlt a fejfájása, sajnos ez gyakori gerincérzéstelenítés után, sógornőm is szenvedett tőle anno. Noémi hogy van? Otthon vannak már? Húgomnak is fel kellett vágni anno a nyelvét. Tesóm Lénája hétfőn már 1 hónapos lesz, nagyon cuki! Most már egyre figyelmesebben nézeget és emelgeti szépen a fejecskéjét. Tamás mondókája nagyon édes volt, hihetetlenül ügyes, hogy már így beszél, főleg fiú létére! Bilizéssel hogy álltok? Éjszakák milyenek?

Timi: Olyan édes lehet Vilcsi! Tök jó, hogy hamarosan élőben is találkozhatunk! Mindig olyan szeretettel írsz a kislányodról! Cipőket mi eddig a Deichmann-ban vettünk Alexának, egy szandit és egy zárt, tépőzáras cipőt, hajlékony a talpuk. 20-as méretűek. Az áruk is tök rendben volt, 3000 ft körüliek voltak.
Hol buliztok ma? Pároddal kettesben mentek vagy társasággal?
Ma mi is bulizunk, karaokezni fogunk, barátokkal megyünk. Már nagyon várom, ránk fér egy kis lazítás! Anyum jön vigyázni Alexára.
Igen, Alexa könnyen megszokta az új helyet, ő szokta meg a legkönnyebben 3-munk közül. :)
A neogranormon tényleg a legjobb popsikrém szerintem is, mi is azt használjuk, illetve egy neogranormonos kevert krémet, Alexának nagyon érzékeny a popsija, mert sokat kakil egy nap.
8 fogacskája van már régóta és készül áttörni a 9. de ezt is a doktornénink mondta a múltkor, mert már nem nagyon tudok belenézni a szájába, mert megharap. :D

Etna: Oké, lehetünk együtt kismamik, én benne vagyok! :D Itt úgyis az van tényleg, hogy mindig párosával esünk teherbe. :D Mi kb. december-jövő január elejétől szeretnénk élesben lenni majd. És ti? Pont valamelyik nap gondolkodtam rajta, hogy szeptember körül elkezdem majd szedni a folsavat meg a magzatvédő vitamint. Ti kislányt szeretnétek 2.-ra?
Tök jó, hogy végre kezelik a pco-dat, ez a következő terhesség miatt is fontos, ugye?

Vasikáé: Olyan jó volt olvasni, ahogy Vasiról írtál, arról, hogy mennyire szereted őt és hogy milyen türelmes és megértő volt veled a kapcsolatotok elején (is). Nagyon szerencsés vagy, hogy találkoztál vele! Lányod miből vizsgázott?

Suzikám: Sajnállak a vállad és a derekad miatt, szörnyű lehetett! :( Ennyi injekció! Viszont annak örülök, hogy írtad, a párod sokkal kedvesebb és aranyosabb veled mostanában, maradjon is ez így! Anyudnak szorítok, hogy mielőbb meggyógyuljon!!!! Remélem, a köv. talira tényleg el tudsz majd jönni!!!! Vigyázz magadra nagyon, ölellek!

Arte: Drukk a szép kis tüszőcskék miatt, remélem, sikerült beszerezni azt a fránya tüszőrepesztő szurit és már megy is minden az útján, jó lenne, ha a talira már "többen" jönnétek! :D

Kép

Kép
daniellla

Daniella, a lányom érettségizik. Elvégezte öt év alatt a pék-cukrász szakmát és utána 3 évig volt nappalin gimis.
Nem rossz az ha most kitombolja magát az idő, csak egy hét múlva legyen jó idő. Vuduzunk tovább.
Na, mindenkit pusszantok, megyek dolgozni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

LÁNYOK!

FASZA JÓ HÍR, MEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKKKKKKKKKKKKK A LAKÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szar áron, de eladtuk végre, le van papírozva, nincs visszalépés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi ezáltal ottaludni nem fogunk tudni, mert pakolunk. tényleg laar, daniella segítsetek, hogy kezdjek neki a költözésnek, 40 napot adtak csak, ügyvéd csávó vette meg. szerdán már adják az első részletet, akkor állunk neki az ablak, ajtónak. jobban mondva már hétfő kedden hívjuk a munkásokat felmérésre. 2 hét alatt készre gyártják.

költöztető céget nem nagyon akarunk hívni, mert félek, hogy horror áron vannak, haverok segítenek, kéne egy tranzitot bérelni. tényleg elég ahhoz a b kategória? anyám, el sem hiszem, fasza.

zsuzsám szólsz terinek, én írtam mail, skypot, de nem válaszolt. akkor még csak az árváltozásról.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Gratuláloooooooooooooooooooooook! Végre! Gondolom, most megkönnyebbültél végre! Azt hogy érted, hogy hogy álljatok neki a költözésnek? A csomagolásnak? Minket is haverok költöztettek. Mondjuk mi a cuccaink nagy részét (bútorok)először elpakoltuk egy irodába, amit másfél évig béreltünk (jelképes árért), amíg anyuméknál laktunk. Anyumékhoz csak a ruhákat, ágyakat, tisztálkodószereket vittük. A mi cuccainkat egy platós kisteherautóval vitték, ahhoz már kell a c-s jogsi. A könyveket, edényeket, apróságokat kartondobozba pakoltuk és mindenre ráírtuk, hogy mi van benne, ez szerintem nagyon hasznos volt+arra, ami törékeny, arra meg ezt is ráírtuk nagy betűkkel. Az irodából aztán idehoztuk januárban a cuccainkat az új házba, mikor kész lett a riasztó, majd most áprilisban a többit, ami anyuméknál volt. Barátok segítette, 6-7 srác, egész gyorsan ment így a dolog. Aztán anyummal pakoltuk ki itthon a kisebb dolgokat. Az vett igénybe hosszabb időt. Szerencsére nekünk volt időnk pakolgatni, mert ugye sokkal később költöztünk be, mint ahogy elkészült a ház. Egyik hétvégén a konyhaszekrénybe pakoltuk be a cuccokat, egy másikon a könyvespolcra a könyveket, dvd-ket, cd-ket stb. stb.
Ti most hova költöztök? Mert még nem vettetek lakást, ugye? Albérletben lesztek vagy szülőknél esetleg?

Na puszi!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

ETnam, gratula orulok, hogy vegre sikerult. Remelem lassan kovetunk mi is titeket. Annyian telefonallnak, de mind csodat var bago penzert..nah mindegy a fo hogy nektek osszejott, tenyleg szivbol orulok. Szegeny Boti ois kinlodik a fogaival, nekunk most az utolso 4jon, ez meg nemis olyan veszes, mint a szemfog volt. Remelem hamar tul van rajta. Agy temaban mi is a vasravsosat valasztanank ha lehetne. Mert az utazoagybol kiboritja, amennyi ero van ebbe a torekeny kolyokbe. A fa agyba meg befogmaszni dehat mit csinalljak onnantol kezdve nem tudom h fogok tudni fozni pisilni stb..... Autoval kapcsolatban jo a Bkategoria olyanra legalabbis mi vezethetjuk a Ford Tranzitot.

Gracus, ne add fel. Eljon a ti honapotok is. Fel a fejjel.

Daniella orulok, hogy bekoltoztetek. Ilyenkor tenyleg nem erzekelik annyira a kulombseget. Eszter 11honapos volt, de nagyon elvezte hogy uj helyen vagyunk.

Suzykam, annyira orulok, hogy jobban mennek a dolgok. Sokat gondoltam ratok, foleg edesanyadra. Imadkozom hogy a verkepe is jo legyen. Te pedig vigyazz magadra, ez egy intojel a szervezetedtol, hogy ne hajtsd ugy magad. PUszillak sokszor.

Laar, nagyoon ugyes Miracska, a fo hogy maszik, mindegy hogy mikor kezdi. Szepen novoget. Nagylany. Biztos sokat segit mar:)

Timi, gratulallok a nagy lepesekhez. Mostantol nem lesz megallas csak gyozd derekkal. De innentol majd nemsoka egyedul megy, es akkor csak egyedul akar majd. Akkor reszben sokkal konnyebb lesz.

Megyek lanyok mert megint jol kifaradtam, mindig elfelejtem, hogy egyre nehezebben birom a dolgokat!

Kép
Kép
a.angyal88

Jó reggelt!

Etna! Gratulálok a lakás eladáshoz :) Én melóban ford tranzitot vezettem, a platósat, B-kategóriával! Ezt tuti lehet :) Ja, és opel vivarot is! Csak ügyesen :)

Laar! Remélem apósoddal minden rendben lesz! Sajnálom, hogy ilyen rosszul van!

Suzi! Örülök, hogy előkerültél :) Annak viszont nem, hogy ilyen rossz hírekkel jössz :( Vigyázz magadra, és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Angyalka! Te is jó régen írtál nekünk! Örülök, hogy minden rendben van Mátéval! Eszterke biztos nem fogja bántani, ezt valahogy megértik a gyerekek állítólag!

Nofi! Hihetetlen csaj vagy :) Mindent leszervezel... Köszi :) Majd én is vuduzom az időt!

Arte! Drukkolok nektek :) Minél többen jöttök, annál jobb :)

Zsuzsám, mi haza tudunk hozni, ha Vasi nem marad ott végig!

Mennem kell, felébredt a főnök!
Puszi

kiru84

sziasztok lanyok!
Etnam,szivböl gratulalok!
vegre:))))))))))))))))))
latod mondtuk mi hogy mar csak jo dolog jöhet ennyi szar utan!
nekünk van egy Merci sprinterünk ahhoz jo a B kategoria ilyen magasitott es nagyon sok hely van benne! de szerintem ez attol függ hogy mennyi cuccotok van! gondolom egy halom:)
ügyes legyel haverokkal menni fog:)
Anyukamrol annyit hogy ,hihetelen Ti összebeszeltetek? ö is szorol szora azokat mondja amiket te,nem akar menni ,azt mondja ö mar meggyogyult stb.... a sirba tesz,de en kötöm az ebet a karohoz es ragaszkodom hozza hogy menjen a vizsgalatokra,mert tudni kell ha valami nem jo! feltem es nem akarom hogy baj legyen!
mi is gondoltunk mar a parommal arra hogy be kellene öket fizetni valahova csak anya repülöre nem ül,meg most otthon ujitjak a hazat ajtok ,összes ablak csere uj szigeteles ,festes ugyhogy anya örül ha nyar vegere befejezödnek a munkalatok,mert apa kömüves es a csalad csinal mindent! de kihozom majd öket hozzam ha keszen lesznek itt gyönyörü minden szerintem ez is jo lenne es autoval megoldhato! egyepkent apukam egy anygyal 100%-ban anya mellet all es biztatja es szertgeti! sokszor a szemem könnybe labad a boldogsagtol mikor azt latom hogy ennyi hosszu evek multaval is mennyire szertik egymast es ez nekem nagy boldogsag! ugy hogy Hala Istennek ilyen gond nincs!
Vasikam dragam,köszönöm szavaid...nagyon sokat jelentenek nekem!
remelem en is hogy Apikammal mosmar minden renben lesz,szertnek mar nyugodtan boldogan elni de ehhez ö kell es az hogy anya meggyogyuljon,az a legfontossabb nekem! de örülök nagyon a te boldogsagodnak es remelem jön mar az a manoka nektek valamikor! tenyleg orvossal hogy alltok?
szeretettel öelellek es puszika neked!
Arte nagyon szoritok ertetek,remelem mindnen sikerül es varhatod az IKREKET:) de jo lenne:)))
Daniellam en is nagyon sajnalom a talit,hogy nem mehetek de majd a következöre!majd jol összebeszeljük hogy ugy essen, arra a honapra mikor en is haza mehetek! de gondolatban veletek leszek es imadkozom a szep idöert!
hogy aludtatok? remelem mar egyre jobban telnek az ejszakaitok:)
Anygyalom dragam,el is hiszem hogy faradsz hisz gondolom nö a pocid mint a gomba es a kis tökös mocorog nagyon:)
legy erös dragam ,minden oke lesz es nemsokara kezedben tarthadod a kisfiad:)
puszild meg Eszter babat a nevemben es teged pedig ölellek ja es kis Matenak pedig simike!
na megyek csajok ,dolgoznom kell!
itt szerintem mindenkire raszakadt a bank......mert annyian vannak!
ölellek mindannyiotokat szertettel,kismanokat puszilajatok meg a nevemben! sziasztok!
szep vasarnapot mindenkinek!
suzi2

Bazsi:) Kép Bazsi ahogy elaludt a karomban:)
suzi2

Ezt a kepet pedig a parom születesnapjara csinaltattam most aprilisban!
A kislanya es en!
Kép Lina es Suzi
suzi2

Sziasztok!

Etna, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: GRAAAAAATUUUUUUUULÁÁÁÁÁÁÁLOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!! Látod, mi megmondtuk. Bocsi, ezt nem hagyhattam ki. A költözést ügyesen meg fogod oldani. Csak csillapodj le. Ülj le és szépen higgadtan gondold végig ahogy Daniella megírta neked. Megírom Terinek, de most azt nem értem hogy nem két lakást árultál? Mindkettőt sikerült eladnod? A kisebb még eladó, nem?
Kiru, nagyon szépen köszönöm, majd ott megdumáljuk. Egy tündér vagy. :wink:
Suzi, drága, nagyon szépen köszönjük a képeket. Borzasztóan aranyos vagy. Nagyon szép kislánya van a párocskádnak. És azt is látom mennyire szeret téged. Jó barátnők vagytok, biztosan. Háááát, a Balázsos kép nekem a kedvencem. Csajszi, neked muszáj anyának lenni mihamarabb. Elképesztő mennyire lejön a képről milyen érzelmeid vannak. :) Még egyszer nagyon köszönjük. Jó munkát és ne felejtsd, lazaság.
Angyal, ne aggódj. Eszter nem fogja bántani Mátét. Szeretni fogja és ügyes lesz. Majd befogod segíteni, hozzon pelenkát vagy itassa meg teával meg ilyesmi és akkor fontos nővérkének fogja érezni magát. Csak nyugi. Nagyon ügyesen meg fogod oldani, meglátod.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szép Vasárnapot Csajok...

Etnám, ugye-ugye? Ahogy Vasi is mondta, mi megmondtuk. :-D GRATULÁLOK a lakáseladáshoz. :lol:
Ha gondolod, utánanézek, mennyi most a szállítás, amikor anyuékat költöztették, az nem volt olyan horror. Bár biztos kiadás, a haveri segítséghez képest. A szomszédasszonyom ilyen cégnél (vagy valami hasonlónál) dolgozik, őt is megkérdezem.

Suzykám, jobbulást neked, szegénykém. Csuda édes a kép Bazsival, de jó lenne, ha már te is a saját kicsidet ölelhetnéd. De eljön a te időd is. :-)

Kiru, édes vagy, de úgy gondolom, én vagyok a legkevésbé lefoglalva közülünk, evidens, hogy többet vállalok magamra a taliszervezésben. :-) Egyébként meg nélkületek nem tudtam volna ilyen gyorsan megszervezni, ehhez TI kellettetek. :-)

Lányok, most megyek, puszilok mindenkit, és már csak 6 nap a taliig.

Petrám, Swidi, nagyon eltűntetek...

nofertiri

:wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna!

Gratulálok!Látod-látod, mi megmondtuk!
Szerezz be nagy dobozokat, én abba tettem a ruhákat is, szépen el lehet rendezni és nem gyűrődik, mindenképpen a bútoroknak kell egy kis busz szerű sztem, költöztetőt sztem ne fogadj, mert drága inkább vmi ismerőst kellene...

később majd még jövök, most mennem kell...puszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?