arte, küldj receptet, itt mindenhol van, és elsőbbségivel visszaküldöm neked. melyiket kapod? csak, hogy biztosra menjek! jaj basszus nincs netje, lányok tudja valaki a számát arténak, mert nekem a régi telómban van és azt nem lehet bekapcsolni, mert boti megette. ez nagyon fontos injekció, nehogy már lemaradjon róla. arte, ha most nem jön a kisarte felmegyek a pincéből és balhé lesz!
suzikám!
az izületi betegség neve népiesen sokkizületi gyulladás, ahogy a nevében van sokk, tehát idegtől kijön, a régi öregek tudnak valamit, mivel a stressztől megfeszülünk, csak mi nem érezzük és ez egy jelzés. relax! (itt röhögök magamban, mert véletlen felax-ot ütöttem, nehogy már azt hidd, hogy másra biztatlak
) én nagyon egyetértek anyuddal, hogy nem kemóztat többet. látod, így is javul, hála istennek. én tuti,hogy nem kemoztatnám magam, ha erről lenne szó, sőt kontrollra sem járnék, mert akkor megint idegeskedni az eredmények miatt, a sok stressz meg betegséghez vezet. tehát élni tovább a megszokott életet, nem betegségre gondolni és + gonolkodás, minden az agyban dől el, ja és apuddal is beszélni, hogy tessék anyudad nőként kezelni megint, mert a mell betegsége a nőiesség hiánya. ez a gyógyulás útja. tudom,hogy most a nagy rohanás közepette nehéz lenne megoldani, de nem nyaraltatod kicsit őket a közeletekben? kis wellnes, kis romantika, levegő változás. biztos jót tenne nekik, sok lehetett, hogy apud munkanélküli lett, anyud beteg VOLT, gondolom a kis lurkó is ad munkát nekik, de ezt biztos szeretettel végzik, meg hát nálad is érezték a gondokat, kéne egy hét együttlét (régi szigetes reklám, nehogy oda küld őket, bár lehet csápolni
) de ez csak ötlet, párod biztos segítene.
remélem a párocskád rácáfol az eddigi tapasztalatomra,hogy a férfiak elég nehezen váltják be az ígéretüket, majd ekkor és akkor dumával tele van a padlás nálam, remélem nálad nem így lesz!
tegnap a vásár nem volt nagy szám, hát lányok tényleg eszméletlen csóróság van. rájöttem,hogy nincs türelmem a kereskedelemhez
tiszta lakásnézőket tükrözte, mindenki jót akar ingyen. ez az új magyar mentalitás. azt hiszik,hogy ezt takarja válság. viszont jókat vásároltam. szóval deficites vagyok, nagyon édi sapit vettem botinak, kendőset, meg egy kismotort 800ért. ez meg nagy, majd én megyek vele.
már akartam írni, hogy szeptembertől norbi megy tanfolyamra, webmesteri fokozat vagy mi, tehát végre a számítógép tudását hivatalos formában önti, nem autodidakta módon sajátít el baromságokat. aztán meg talán ráfekszik a német tudása felfrissítésének, mert szerintem itthon egyre rosszabb a helyzet vendéglátás terén, mondjuk náluk mindig teltház van még ebben a nehéz időkben is. de 5!!! éve nincs fizuemelésük, most meg azt mondta a főnöke, hogy örüljenek, hogy van munkájuk. sok vendéglátós ismerős bezárta a boltot, mondjuk ilyen mentalitás mellett nem is csodálom, gondolom ott is fogtechnikuskodnak az emberek. jó lenne egy kis változás már!
ma ketten jönnek lakást nézni, az egyik reggel 8-ra a másik du 5-re. remélem most már tényleg komoly érdeklődők!!!!! még egy kritizálás és szétverek mindenkit
van egy ötletem lányok, így hajnalban pattant ki a fejemből. aki közel lakik a talihoz nem tud befogadni olyat, aki ottalvós lenne? tényleg nagyon gázak a szállás árak, a panziós vérszemet kapott.
nofi!
grat az autóhoz, nálam ezt biztos nem mondanák, mert olyan kupi van az autóban, amennyire nincs a lakásban. nekem van ismerősöm a mozaikban, az levizsgáztat még egy bicajt is autónak. reggel fél 6-ra viszem, 6-kor már jövök haza a kész papírokkal. azért a lámpát meg szokták nézni,hogy jó -e.
jövőre megint hozzá megyek, kavicsfelverődés nem számítana, gondolom az sem,ha nincs szélvédő. tök jó, hogy ilyen ari vagy, hogy izgulsz, te tényleg szereted az autódat.
megyek rendet teszek, dobok pár képet botiról. drukkoljatok vagy már ki tudja mi lesz lakásügyben.