Beze: Sajnálom, hogy epegörcsöd van, nagyon rossz lehet...
Nekem néha görcsölget a pocim, úgyhogy a havi magnézium adagommal én is a gyógyszergyártó cégeket gazdagítom. Most meg amiatt is idegeskedek, hogy néha megint halvány barnás a folyásom.
Pedig a vérömleny már felszívódott. Felhívtam a dokimat, de azt mondta, hogy ez belefér az utro elhagyás tüneteibe. Ne aggódjak. Hát, én azért nem vagyok nyugodt.
Azt észrevettem, hogy akkor jelentkezik inkább, ha mozgok, autózok vagy tegnap pl. vasalás után. Ha fekszem, akkor nem jellemző. Tartok attól, hogy túl lent tapad a méhlepény. A 10. heti uh-n utalt rá a szonográfus. A 12.hetin is rákérdeztem, de ez egy másik szonográfus volt és csak annyit mondott, hogy most van kialakulóban a lepény.
Pedig annyira szeretnék már kimozdulni itthonról, annyira zavar a tehetetlenségem.
Londont én is nagyon szeretem. Eddig 4x voltam ott. Emlékszem, hogy kicsordultak a könnyeim, amikor az első látogatás után haza kellett jönni. (De hát angoltanárként talán ez érthető.) Szégyen gyalázat, de többet tudok London nevezetességeiről, mint pl. Budapestéről.
Nita. Örülök, hogy Máté kezd javulni!!!
Bogárka: Sajnálom a negatív tesztet! Esetleg nyomass egy kis E vitamint a párodnak, hátha nála van a gond. Az jó hatással van a "kiskatonákra".