Új privát üzeneted érkezett!

Igen, a neten mar nezelodtem, de mindenfelet irnak. Tulajdonkeppen azt kell errol is gondoljam, hogy szervezet fuggo.:( Csak gondoltam hatha van itt valakinek szemelyes tapasztalata mert ilyet sajna nem talaltam.:(:( Vagy csak nem jo helyen keresgeltem.:(
Vendég
 


Zsuzsi, igazan nincs mit! :) Majd tegyel am fel uh kepet!!:):) Vagy van mar valahol csak vissza kellene keresnem? :)
Vendég
 


Bogárka drága, nagyra értékelem az igyekezeted, hatalmas puszi érte :) tudom, h csak segíteni akartál, ez am tényleg személy függő... nekem már nagyon jó volt, de most kitoltam magammal, ez van... tanultam belőle :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

 
 

Sajnalom, hogy igy jartal Jeanner! Nem toltal ki magaddal, nem tudhattad, hogy ez lesz a vege.
En azert tovabbra is drukkolok Neked!!!!
Neked is pussz! :D
Vendég
 


Ami a teákat illeti: cickafarkat és palástfüvet csak annak érdemes inni, akinek nagyon összevissza a ciklusa és fáj is, mert ez alacsony ösztrogén szintre utal... ha megemeled a normál ösztrogén szintet, az cisztásodáshoz vezet... erre nagyon nagyon kell vigyázni!!!!!

Én azért iszom, meg szedem a barátcserjét, mert nekem nagyon magas a tesztoszteron szintem :( ez látszik az alkatomban is, és abban is, h ha nem kezelném magam, akkor olyan lennék, mint a yeti... viszont nem túl magas, mert PCO-m nincs... bővebben nem értek hozzá...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Köszi a drukkokat :) annyira szeretnék babát, hogy most már végképp nem adom fel...

Jajj, csajok, este drukkoljatok!!!! candida teszt vérből, ha onnan kitakarodott, már van esély! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Koszi, Jeanner! Nekem nem volt osszevissza ciklusom csak annyi, hogy a lutealis szakaszom vagy mim, tudod ami az ovu utan van, az rovid volt, 11 nap es ez nem jo.:( Es nekem azt mondta egy term.gyogyi, hogy ez szabalyozza a nemtom milyen hormont, a sargatestet talan es a 11 napbol meg lesz a 14-16 nap ami ugye szukseges a teherbeesehez. Azt, hogy pco-m van e azt nem tudom de gondolom nincs mert szabalyos ciklusaim vannak, voltak, ugyanis a marcius total kimaradt.:( Azt hittem baba van de jol megtrefalt a termeszet. Csak kimaradt egy honap, nemtom miert.:( Orvoshoz nem tudok menni mert nem Mo-n elek es itt katasztrofalis az ellatas es szaktudas. Meselhetnek.:(:( Egyebkent csak most kezdtem el inni aprilisban amikor megjott, elotten nem cickafarkoztam, sot, csak vitamint szedtem mar kb. 1 eve.
Remelem nem okoz pco-t. Az hianyozna meg Nekem meg egy pup a hatamra.:(
Vendég
 


Takarodjon is onnan Jeanner de jo messzire!! Mondd neki, hogy takarodj, takarodj!! Mondd neki, hogy ellenallsz es meggyogyulsz, hehehe!!!:)
Vendég
 


Áááááááááááááááááá, ha sárgatest bajod van, akkor ne azt idd!!!!!! az ösztrogénre jó!!!!! (jesszus...) barátcserjéd szedd, az jó erre, és nem nyomja fel az ösztrogén szinted:

"Kifejezetten nöi bajokra van, kapszula vagy tabletta formájában lehet kapni. Ez rendbeteszi a hormonháztartást, föleg a ciklus második felében segíti a sárgatest müködését (a kilöködött petesejt helyén képzödik a sárgatest, aminek az elegendö müködése vagy mennyisége segít megtartani a babát, ha megfogant, vagyis segíti a beágyazódást). Van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelös lehet a tüszörepedés elmaradásáért. Alapvetően a hipotalamuszra és a hipofízis tevékenységére hat. Ennek eredményeképpen képes normalizálni más hormonok működését, például csökkenti a prolaktin termelést és az ösztrogén-progeszteron arányt. A barátcserje kivonat hasznos lehet menstruáció elmaradása esetén is, aminek az egyik leggyakoribb oka a prolaktin túltermelése. DE ne várjon azonnali eredményt, a barátcserjének legalább három hónapra van szüksége, hogy csökkenteni tudja a prolaktin szintet."

Én is ezt szedem, aztán majd látjuk... meg a teákat, meg gravidát... csak lesz valami :) a természet gyógyászodnak meg üzenem, h gyógyítson, ne kuruzsoljon!!!!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Bogárka, PCO-t nem okoz, de cisztát igen... javaslom AZONNAL!!!! hagyd abba a cicka teát... ezt a dokit fel kellene gyújtani...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ertem, ertem. PCO kilove, cisztam az kialakulhat. Kafa. Lehet ezert szurkalt nekem a petefeszkem basszus.:(:(
Szerencsere nem term.gyogyim csak veletlenul hozta ossze velem a sors.:( En meg hulye hallgattam ra mert mar probalkozunk egy ideje es..na.. tudod, hogyan szokott ez lenni. Mondjuk en marha, utana olvashattam volna, de nem. Elkezdtem inni.:(
Megfogadom tanacsod ma mar nem iszom.
Baratcserjet itt nem tudok beszerezni.:(:(:( uhhum, uhhum, sirok.:(:(:(
Vendég
 


Bogárka, te hol laksz???? egy izlandi vulkán tövében? :-D neten tudsz rendelni...

A petefészked az ovu miatt is szurkálhat, ha erősebb, nekem is azért van (én is cisztára gyanakodtam, de nem), vagy magnéziumhiány... de inkább az erősebb ovu, azt most jól megdobtad a cickával :D (ez nem baj...) szóval ha kell tanács, kérdezz, ha tudok, segítek...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Koszi, draga vagy!
Ovum tuti nem volt mert lottem el tesztet es total nega volt. Es 12-13 napig szurkalt hol a jobb, hol a bal petefeszkem.:( Neha a hasam kozepe. Tegnap egy kis ideig a huvelyemben ereztem nyilalast. Ezt sem tudom mitol lehetett. Szted??
Ja, es ovu utan 4-5 nappal kezdodtek ezek a 12 napos has es petefeszek szurkak. A hom az 37 folott es mara nem vartam.

Jol irod, vulkan toveben lakom.:( Nem szeretem de ugy erzem konnyitem az eletem azzal, hogy itt vagyok. DE szeretnek mielobb hazamenni.

Es koszi, hogy segitesz!!!:):) Ennek azert is orulok mert itt nincs senki aki okosat tud mondani nekem.:( Akihez fordulhatok. Illetve de, Te!:) Mar igy is sokat segitettel!!
Vendég
 


bogarka

mert te most hanyadik napon vagy?mikor volt pé?görbéd van?

sztem a cickafark nem okozhat olyant,max annyi hogy ha valami nem ok odabent ,akkor gyogyitja.mert ugye mindenféle nő bajra jó.szoval ne hagyd abba.nekem különben volt gombás fertőzésem,feltételezésem szerint candida,és a cickafark a világ legjobb nővénye,mert már az első pár nap után csökkentette a tűneteket,jobb lett a szex is stb..szoval én csak ajánlani tudom.

még mindig a cickát iszod amúgy?pé után palástfű kell.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike, a sok ösztogén cisztásodást okoz... ezt az én nőgyógyászom is mondta, amikor mondtam neki a teát, meg az egyik ismerősömnek valszeg attól lett cisztája... sztem jobb félni, mint aztán kezelni a bajt...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Koszi Bettike Neked is. Tudom, hogy palastfu kell de ez elvileg nem okoz semmit, sot, csak hasznal. Most palastot iszok. A cicka meg volt akinek kesleltette a mensit, Jeanner is irta, hogy...-amit olvastal.

Nekem 30as ciklusaim voltak, vannak, pe-m 19. napon volt. Szoval 11 napos volt a masodik szakaszom es ez igy eleg gazos. Ez most derult ki 3 honapja amikor elkezdtem hasznalni az LH tesztet.
Most is 19. napon volt ovum viszont ma vagyok a 14. napon. Mara nem vartam amennyiben azt nezem, hogy ovu utan 14. napon jon a mensi. Ezt ugye jol tudom??! De mindig reggel jon meg az elso vizeletkor mar eleg regota. Viszont az is lehet, hogy ez a marciusi kimaradas valamit bekavart, nem tudom. Itt orvosnal egyszer voltam de ugy meg sikerult vizsgalnia, hogy 2 napig alig tudtam ulni es 3 napig vereztem pedig csak egy sima rakszuresre mentem. Es asztali lampaval vilagittot belem a vizsgalat kozben.+ nincs nogyogyaszati agyuk, a labad sem tudod tenni sehova, illetve de de ezt inkabb nem reszeletezem.:(:( Szoval en ide ha nem muszaj orvoshoz nem megyek. Sot, orvos itt nem is latni, csak ha veszhelyzet van. A noverkek latnak el. Terhessegnel az elso uh 16 hetesen van. A szulest meg inkabb hagyjuk, katasztrofa. Ott sincs bent az emberrel orvos csak szuleszno, de ebbol meg egy korhazban csak egy van. Es ha nem csak te szulsz egyedul hanem mas is akkor az... szivas. Foleg ha 3an szultok. Es gatmetszes sincs. Az epiduralisrol nem is beszelve. Es 2-3 perces fajasoknal meg kiabalnak az emberrel, hogy ulj mar le a folyoson, mit sikitozol itt. Szoval..durva. A nagy anglia. Persze. Hogyne.:(:( Bocsanat, hosszu lett.:( :)
Vendég
 


Egyebkent nincs gorbem Bettike. Nem vezetem. Lehet kellene.
Vendég
 


Aztafűzfánfütyülőt!!!!!! Most látom, h London.. ejjjj ez kemény...

Nekem is 30 napos a ciklusom, most várom, h talán történik vlmi... a sárgatesttel nekem is bajom van, vis azt mondta a doki, h ő nem hiszi, h lenne, de ha akarom, majd meg tudjuk nézni, ezen ne múljon (egy tündéri nő, erre nem elmegy szülni???) szóval majd néha adok helyzetjelentést, h mi a helyzet, mi változott...

Te bogárka... most olvasom h... nem lehet, h ???? én erre már pár nap múlva terhestesztet csinálnék... addig figyeld a hőd! ha nem esik le... hát... :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Igen, London...kemeny... sokszor erzem ugy, hogy elegem van, megyek haza aztan vagy talalok munkat vagy nem. DE nem off-olok.:)

Ne erts felre, de jot mosolyogtam a nogyogyidon, hogy edes, aranyos no es nem elmegy szulni??!-ez tetszett.:):) Es most ki lesz az orvosod? Talaltal mar helyette hasonlo megbizhatot? A helyzetjelentest varom am!!:)

Jol olvasod.. en is csinalnek mar tesztet de be vagyok rosalva! :lol: Ugy gondoltam holnap reggel (15.nap) ellovok egyet. Hatha lesz rajta egy halvany csik. Elvegre..ez is csik!!!:):)
A hom reggel 37,2 de en napkozben is neha merem mert buzzzgo vagyok es pl. most 37, 7 (tudom a reggeli szamit de figyelem magam ezerrel:)), ami soha nem volt meg. Max 37,3 szokott lenni igy napkozben is. Ovu elott meg max. 36,8 szoval... barmi megtortenhet most nalam. Szted holnap csinaljak egy tesztet? Mar nem birom tovabb es 15.nap...de felek is..aaa.. szenvedek..
Vendég
 


azért nagyon durva ami ott folyik :shock:
akkor ezek szerint ti kint laktok,és mikor akartok visszajönni?

KépKép
bettike83
 
 


Bogárka, csinálj tesztet, ha negatív, várj még pár napot :) ennyi... de miért nem ezzel kezdted??? ahhh...

Bettike, én is elhűltem... pedig az ember azt hinné...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!
Húúúú, mennyit írtatok!

Bogarka: Üdv. köztünk! Nem semmi, amit az angol betegellátásról írtál!!!
A cickafark teáról én is azt olvastam, hogy cisztásodást okozhat akkor, ha úgy használod, hogy valójában nem is lenne rá szükséged. A palástfű tea és a barátcserje kapszula viszont tényleg jó a luteláis szakasz megnyújtásához!

Bettike. Juj, de jóóóóó! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Beze: Tudtam, hogy minden OK lesz a babáddal!!! Az iker dologra csak azt tudom mondani, hogy a természet tudja, hogy mit kell tenni...
Sajnálom, hogy a harmatóma még ott van, pihenj minél többet! Tudom, hogy nehéz Lexike mellett, de próbáld meg. Van segítséged?

Bibi: Jól csináltad a dokinál!!! Így minden ki fog derülni! Egyébként a mensi előtti barnázás tipikus tünete a st elégtelenségnek. Nálam Bence születése előtt nem volt ilyen, szoptatás után viszont igen. Mindig úgy jött meg, hogy jött egy kis barna, majd 1-2 nap szünet és utána jött meg az igazi piri. Az orvosomnak többször említettem a dolgot, de nem tulajdonított neki jelentőséget. Így utólag visszagondolva lehet, hogy köze volt a vetélésemhez...

Jeanner: Gombával én is küszködtem. A kisfiam születése után 13 hónapig szoptattam, ami valószínűleg úgy kimerítette a szervezetemet, hogy többször elkaptam betegségeket és sok antibigyót kellett szednem. A gyógyszerek miatt viszont jött a gomba is. Szinte havonta voltam dokinál, míg valaki végre azt mondta, hogy mindenképp csökkenteni kell a gombaellenes szerek használatát, mert a szervezet hozzászokik, hogy "kívülről" kap segítséget és maga már nem lesz képes a védekezésre. Emellett acidophylus kapszulát javasolt. Ez olyan probiotikum, ami visszatelepíti a normál bélflórát és indulhat a harc a gombák ellen. (Sokkal több hatóanyagot tartalmaz, mint a Normaflore.) Hüvelybe pedig Gynoflor-t, vagy Floragyn-t ajánlott. Ja és egy Cikatridina nevű hüvelykúpot, ami segít visszaállítani a a hüvely normál nedvességtartalmát.
Most "lekopogom" teljesen jól vagyok már lassan egy éve.

Egyébként a gomba nem nehezíti a teherbeesést. Aki hajlamos rá, sajnos nagy valószínűséggel "találkozik" vele a terhesség során, mert a hormonváltozás miatt könnyebben elszaporodnak.
a chlamydia viszont vetélést okoz, így jó, hogy sikerült megszabadulnod tőle!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jennaer, bocsi!! Meg azt hittem olvastad az elozo iromanyaim mert mar irtam, hogy mara nem varom. Ill. tegnap irtam, hogy holnapra nem varom. Na, mindegy, a lenyeg, hogy egyaltalan nem varom!! :lol: :D

Bettike, nemtom mikor megyunk haza. Ez sok mindentol fugg. Hosszu, hosszu. Ha megis babas vagyok akkor maradunk itt mert ide adoztam es itt jo penzt adnak, nem ugy, mint otthon es sok a kedvezmeny is. (szulni hazamegyek de ez is hosszu) Pl. ingyen fogaszat a gyereknek 16 eves koraig+a szuloknek is, gyogyszer is ingyen van. Sok a tamogatas is, lakas, etkezes, bolcsi, ovi, suli..bar a sulira remelem mar nem kerul sor. Persze nem egyszeru es sok utana jarast is igenyel de itt sokkal konnyebb gyereket nevelni, mint otthon. Viszont vannak hatul utoi is ennek az egesznek. Csaladalapitast meg nem akarok halogatni mert en mar elmultam 35. Igy is necces. De eddig meg nem volt kinek! Itt talalkoztam a parommal, es meg csak 2,5 eve vagyok itt, Otthon is voltak pasik de... de nem ereztem soha azt, hogy "Ebben az emberben bizom, tisztelem, becsulom, stb. es le tudom vele elni az eletem." Jelenlegi parom megbizhato, maximalisan szamithatunk egymasra es mindenben partnerek vagyunk. Mellette erzem azt, hogy onmagam tudok lenni. Eddig ezt nem ereztem csak azt, hogy nem teljes a kapcsolatom. Most viszont felo, hogy mar kifutok az idobol de mar ez van, ebbol kell most a legjobbat kihozni. Babat a parom jobban akar, mint en, imadja a szomszed kislanyt is akik szinten magyarok.:) Off vege!
Most aztan mar irjatok Ti is "ket" szot magatokrol csajok!!:):)
Vendég
 


Udv, Neked is Csillagvirag!!:)
Vendég
 


Meg egy kis izelito angliarol, ha mar igy belejottem.
Ocsemnek (O is itt el) nagyon fajt a dereka, de olyan szinten, hogy a legerosebb fajdalomcsillapito mellet sem tudott ulni es fekudni mert ha allt csak igy volt elviselheto a fajdalom. Elment orvoshoz aki ezt mondta neki:" Ilyen ez a derekfajas! Csak jon, meg megy! Nekem is szokott fajni, szedjen vitamint!" ahha, otthon ocsem elment orvoshoz es hereserve van es ez nyilallt a derekaba. Na, csajok, itt ez megy.

Egy ismerosom itt szult es kozoltek Vele miutan kibujt a baba, hogy a mehlepenyt majd nyomja ki otthon. A ferj majdnem megutotte a szulesznot igy ki tudtak harcolni, hogy ott meg helybe a mehlepeny tavozzon. Es ez nem szazadik ismerostol hallott tortenet ami esetleg szajrol-szajra terjedt es tettek hozza, vettek el belole.
Vendég
 


http://www.omega3wellness.hu/omega-3-va ... esseg.html

én majd lehet kiprobálom ezt.
sokan annyira dicsérik h nagyon jó.könnyebb volt a szülés is.halolalj kapszula,omega 3.

KépKép
bettike83
 
 


Nem semmi... Bogárka, nem semmi amit írsz... arcom lenyúlt... kemény...

Csillagvirág, én is Floragyn-t rendeltem, máshol is olvastam, h nagyon jó, csak érne már ide...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Ez az Omega 3 nagyon jo!!! En mar masfel eve szedem!! DE!! Nagyon nezd meg mit veszel meg, csak tisztitott kapszulat vegyel meg amiben nincs olom es egyeb szennyezodes mert ha tisztittatlan akkor az art a babanak. Ez kulon fel van tuntetve a csomagolason es pecsettel ellatott, legalabbis itt. Arban "joval" dragabb is.
Nekem minden mensi elott fej es hasgorcsom volt es mikor elkezdtem szedni az omegat, megszunt. Evekig kinlodtam a nehez napokkor.
Baratnom anyukaja magas koleszterinnel es szivkoszoru er elmeszesedessel betegeskedik, vittem innen Neki haza es 2 honap utan amikor ment vizsgalatra az orvos ledobbenten nezte a verkepet es megkerdezte, hogy "Maga met mit szed??!" A koleszterinje normalis lett es a koszoru ere is tisztult. Valamint szabalyozta a vernyomasat ezt egyebkent nekem is mert magas volt.
Itt angliaban most fogjak bevezetni azt, hogy minden iskolas napi egy omega 3 kapszulat fog kapni mert nagyon jo hatassal van az agyra. Is.

Bettike, Neked van valamilyen folyasod? Nekem 4-5 napja kremes van, ez nemtom jo e, valszinu es is emberfuggo. Most viszont mintha jobban megindult volna.
Vendég
 


Jeannaer, arcod lenyult?? hihi Jot mosolyogtam itt magamban!! :):) Tetszik a stilusod!!:):):)
Ti rajta vagytok a projekten vagy varsz a C. miatt? Vagy emellett nem is ajanljak a teherbe esest? Hogyan van ez, hogyan vagy Te ezzel?
Vendég
 


Bettike!! Meg valami, ami fontos!! Azt is nezd meg, hogy mennyi az Omega EPA es DHA tartalma mert ez sem egyforma es minel magasabb annal jobb.
Vendég
 


akkor tök jó,én is beszerzek valami normális helyről akkor.a babák okosabbak állitolag tőle,meg idegrendszerre is hat.meg a kimsaménak is kell.

a krémes folyás nekem 2 nappal ezelőttig volt,25-26 nap körül,pé után 7 nappal kezdödött.lehet jó jel nálad is :wink:

és most 2 napja csak ilyen átlástszó valami van,majdnem mint pékor csak egy nem ragacsos.

KépKép
bettike83
 
 


Hulyeseget irtam, bocsi. Nem olom, hanem higany es nehez femek es egyeb mergektol legyen tisztitva a kapszula. Vegulis olomtol is!:)
Vendég
 


En is most neztem es nem az a kremes kutyum van, de nem is az a vizes ize, hanem a ketto kozotti!!
Lehet megis bebabasodtam???!!
Vendég
 


Bogárka, az esküvő miatt várunk, hogy nehogy baj legyen, meg kicsit szeretném felkészíteni magam, hogy biztosan minden rendben legyen :)

Bettike, egy hülye kérdés: első babátok lesz?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Van mar eskuvo idopont vagy majd eztan tuzitek ki?:):) :D Az okos, hogy felkeszited magad!!! Latod, en is most kapkodom a fejem mert most figyelem csak magam es derult is ki a rovid lut. szakaszom.:(
Es raersz eskuvo utan is boven!!

En is akartam Bettit kerdezni, hogy elso babat varo?:)
Vendég
 


Szept. 4 :) ezért is kezdjük októberben... akkor nyári baba lesz, nekem még meglesz a legnehezebb félévem (hacsak nem lesz koraszülött, de ne legyen), és akkor utána be tudok járni ugyanúgy (levelezős vagyok, nagyon kevés órám van havonta...)

Csajok, ti ezt hogy nézitek meg?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Bettike: Van egy olyan terhesvitamin, amiben benne van a halolaj. Úgy tudom, hogy ezt a 12. hét utántól kell használni.
Femibion a neve. Én is ezt szedem. Van belőle 800-as, ezt kell szedni az első 3 hónapban, mert akkor nagy szükség van folsavra. Az segít abban, hogy rendesen összezáródjon a gerince, buksija, pocija. Utána kell venni a 400-ast, amiben benne van a halolaj + DHA. A 4. hónaptól kezdődik az agy és a belső szervek érése, ezt segíti ez a vitamin.
A piacon persze ez a legdrágább, de én úgy vagyok vele, hogy ezen nem fogok spórolni. (A Femibion 800-as 3800 Ft körül van és egy hónapra elég, a Femibion 400-as 5700 Ft körül van, 30 napi adag, de a dokim azt mondta, hogy elég hetente 3-szor bevenni.)

Egyébként szedsz valamilyen terhesvitamint?

Jeanner: A Floragyn-t Dm-ben és gyógyszertárban is lehet kapni!

Bogarka: Én már biztos teszteltem volna!!! Hogy bírod??????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hoppsz... már mindegy, már megrendeltem, legközelebb okosabb leszek, köszi, h szóltál!!!!!

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Tenyleg!! Tegnap olvastalak, hogy egyetemre jarsz!!!:D es az eskuvot is olvastam csak na, szoke vagyok, kihagy az agyam!
Az eskuvohoz gratulalok!! Stressz mentes keszulodest kivanok!:) Es legyen szep ruhad! Van mar sikerult megtalalni a megfelelot? Meselj!
Es mi leszel ha nagy leszel az egyetem utan?
Nekem is hatra van meg a diplomahoz a szaknyelvi nyelvvizsgam. Nem haladok vele.:( Lusta diszno!
Vendég
 


Csillagvirag ugy birom, hogy nem hiszem el, hogy terhes vagyok. Kivancsisag van bennem de megis ugy vagyok ezzel, hogy aaaa, kizart, meg fog jonni a mensim. Es felek is a negativtol. Sztem holnap reggel tesztelek egyet. Megirom majd. Most is szur a hasam.
A Femibion az legjobb vitamin allitolag, legalabbis en ezt hallottam.
Vendég
 


Jeanner: Én nov. vége felé estem teherbe Bencével, de májusban abba kellett hagynom a munkát, mert nem bírtam. Pedig tanárként nem 8 órát dolgoztam. (De az is lehet, hogy én vagyok/voltam nyamvadt.)
A nyári gyerek egyébként nagyon jó. Nem kellett agyon öltöztetni amikor még nagyon picike volt. (Bár az én fiam majdnem 4 kilós volt és "csak" 51 cm. Szóval nem volt pici, inkább egy kis gombóc. :lol: )

Lehet, hogy hülye vagyok, de nem értem az utolsó kérdésedet? Mit hogy nézünk meg??? :oops:

Bogarka: Én se vagyok már tini. 33 évesen várom a 2. gyerkőcöt. Nem vagy semmiről lekésve!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


A nyákot... azt hogy nézitek meg?

Én is májusban gondoltam letenni a lantot, nem akarok utána bejönni már dolgozni, de a suliban nem nappalira járok... a vizsga 1 napon 1x max. 2 óra... előtte meg már semmi...

Bogárka, a ruhám már egy éve megvan, az első időpontot tavaly decemberre tűrtük ki, arra vettem :-) Amúgy villamosmérnöknek készülök a Kandón :-) vagy idegbetegnek, még nem döntöttem el :-D

Te mi leszel, ha nagy leszel?

Femibionról én is csak jót hallottam, de nőgyógyászom ajánlotta ezt a Ladeevit-et, ugyanazt tudja, csak ebben vas is van, és fele áron... (omega 3 is van benne)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Nem vagy semmi, Te aztan figyelsz mindenre!! Ruha, baba, suli.. van meg valami? Szepen tervezed a jovod. :) Okos.

A Kando az egy jo suli, es kemeny is.:( Drukk!

En Duna rekeszto kozgazdasz vagyok. Lennek ha meglenne a szakmai nyv.

Ezt a Ladeevit-et meg nem is hallottam. Miket meg nem tud az ember.:):) :D

Csillagvirag, gratula Bencehez!!:) Biztosan szep kisfiu!:)
Es koszi a biztatast, ramfer! :lol:
Vendég
 


Jeanner, a nyakot azt lehet latni a fehernemun v akar a tisztasagi beteten is, hogy vizes v kremes v olyan, mint a tojasfeherje de a kezeddel is meg tudod nezni.
Vendég
 


Ha ebben a beszélgetésben visszalapoztok a 14. oldalra, ott van fent 3 kép a kisfiamról. (A közepe felé.)
Azóta még huncutabbul tud nézni!!! :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Egyem is meg a szoke furtjeit! Nagyon cukor!!:) Es kedves arca van!! Edes a kisfiad!! Gratulalok!
Vendég
 


Nagyon szépen köszönöm!!! IIIImádom a kis gézengúzt!!! :D :D :D
Későn kezdett el beszélni, de most olyan haláli szövege van, hogy sokszor fetrengünk a röhögéstől. Ilyenkor persze még rátesz egy lapáttal! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


El tudom kepzelni!:):)
Usse kavics, hogy mikor tanult meg beszelni! A lenyeg, hogy egeszseges. A tobbit meg ugyis megtanuljak, muszaj volt Nekunk is!:D
Voltam regen babysitter es a kisfiu akire vigyaztam is keson kezdett beszelni de akkor nagyon megindult a nyelve. Soha egy szo el nem hagyta a szajat a nyoszorgesen kivul es egy nap megszolalt, hogy: "Anyu ehes vagyok!" :) Nem tudtuk, hogy nevessunk vagy oruljunk vagy le legyunk dobbenve!:D :lol:
Vendég
 


Bogárka: Nincs fent uh-képem, mert elég trutyi képet kaptam :( Alig látszik vmi. Nem is tudom, hogy tegyem fel. Majd lehet, hogy beszkennelem és felteszem...

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!!!!!!!
tegnap haza engedtek minket de Máté állapota változatlan.talán annyi hogy tegnap éjjel nem hányt...de ez az 1-ső éjszaka........
Máté a korházba 3 infuziót kapott!
még vizsgálatok sorozata van hátra..nagyon sokat fogyott..szó szerint csont és bőr!!!!!!!:((((((

Barninak kibujt 2 napja a 2. foga:)))

Virág örülök hogy minden rendben van a picivel:))))

Melisch már kevesebb mint 100 napod van hátra.olyan izgi!!!!!!

Jeanner üdv köztünk drukk a babóhoz!!!!!!!!

Beze örülök hogy minden ok nálatok is és hogy dobog a pici sziveé......a haematóma majd felszívódik.idő kell neki.nekem a 12.hét utánra tünt el.....

Bogarka üdv neked is!!!!!!!

Betti SZÍVBŐL GRATULÁLOK A POCAKLAKÓHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a pocidon még ne a baba látszik.sdokáig a puffadás nyomát látjátok majd.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?