Jennaer, bocsi!! Meg azt hittem olvastad az elozo iromanyaim mert mar irtam, hogy mara nem varom. Ill. tegnap irtam, hogy holnapra nem varom. Na, mindegy, a lenyeg, hogy egyaltalan nem varom!!
Bettike, nemtom mikor megyunk haza. Ez sok mindentol fugg. Hosszu, hosszu. Ha megis babas vagyok akkor maradunk itt mert ide adoztam es itt jo penzt adnak, nem ugy, mint otthon es sok a kedvezmeny is. (szulni hazamegyek de ez is hosszu) Pl. ingyen fogaszat a gyereknek 16 eves koraig+a szuloknek is, gyogyszer is ingyen van. Sok a tamogatas is, lakas, etkezes, bolcsi, ovi, suli..bar a sulira remelem mar nem kerul sor. Persze nem egyszeru es sok utana jarast is igenyel de itt sokkal konnyebb gyereket nevelni, mint otthon. Viszont vannak hatul utoi is ennek az egesznek. Csaladalapitast meg nem akarok halogatni mert en mar elmultam 35. Igy is necces. De eddig meg nem volt kinek! Itt talalkoztam a parommal, es meg csak 2,5 eve vagyok itt, Otthon is voltak pasik de... de nem ereztem soha azt, hogy "Ebben az emberben bizom, tisztelem, becsulom, stb. es le tudom vele elni az eletem." Jelenlegi parom megbizhato, maximalisan szamithatunk egymasra es mindenben partnerek vagyunk. Mellette erzem azt, hogy onmagam tudok lenni. Eddig ezt nem ereztem csak azt, hogy nem teljes a kapcsolatom. Most viszont felo, hogy mar kifutok az idobol de mar ez van, ebbol kell most a legjobbat kihozni. Babat a parom jobban akar, mint en, imadja a szomszed kislanyt is akik szinten magyarok.
Off vege!
Most aztan mar irjatok Ti is "ket" szot magatokrol csajok!!:):)