Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jók ezek a félrebeszélések.
Én nagyon kész vagyok. Jázmin egész nap csak üvölt. Egyszerűen nem értem. Nem fáj a hasa, meg van etetve, pelusozva...és egyszerűen nem értem mi van. Olyan sírós gyerek. Kész vagyok teljesen. Tegnap a fáradtságtól hasmenésem volt már. Egyszerűen nem tudok leülni egész nap, mert nem alszik semmit (3x30percet max, ringatva) és totál kész vagyok.
Apumék ma elviszik délelőtt egy kicsit hozzájuk, mert ki kell már pihennem magam, mert már hetek óta semmit nem alszom. Szóval a lefagyasztott tejet most cumisüvegből kapja majd apuméknál!

Totál el vagyok keseredve :( tegnap már kibőgtem magam! A férjem sem alszik semmit és úgy vezet szegény egész nap. Rossz, hogy le kell passzolnom, de meghalok, ha nem tudok aludni egy kicsit.

Ennyi, kel..

Kép
Vendég
 


:( :( Anna, remélem kialszod magad és délutánra jobb lesz minden!
Tudom ez nem vigasztal, de ettől a hülye időtől is nyűgös lehet :?
Kitartás!+++++++++++++++
Vendég
 


Anna,tényleg próbálj pihenni,amennyit csak tudsz!
Én is tudom,milyen az,amikor a gyerek egész nap alig alszik pár percet és csak kézben van el... :( :?
Még jó,hogy van hová "lepasszolnod"egy kicsit...

Eszti,neked meg kitartás az ügyintézéshez! :D Meg erős idegrendszert!!!
Én annyira utálok ilyesmit csinálni,hogy az valami hihetetlen...ráadásul mindenhol várakozni kell,minden agyon van bonyolítva stb. :twisted:
Szóval nem irigyellek...nálunk minden ilyesmit Andris intézett,még én a kórházban voltam Pankával. :oops:
Most az irataim kellene kicseréltetni,mert a házassággal változott a nevem,de február óta még nem voltam képes rá,pedig ezt muszáj személyesen... :? :roll: :oops:

Tegnap végre megkapta az oltást a leányzó.Nagyon ügyes volt,annyira büszke voltam rá! :lol: :lol: :lol:
Sokan voltak,szinte minden baba nyűglődött,csak ő alukált végig békésen, felváltva hol rajtam,hol az apján. :lol: Bent a rendelőben vigyorgott mindenkire,figyelt,megcsinált mindent a doktornéninek,ami kellett a 3 hós státuszhoz...alig ismertem rá! :lol:
Kiderült,hogy olyan nagyon nincs is lemaradva a kortársaihoz képest,hiába korababa.
60 cm hosszt mért neki a védőnő(apja szerint csak 59 :D )és 5340g súlyt... :oops: :lol: Így nem csoda,hogy lassan kicsik az 56os rucik... :lol:
Csak addig sírt,amíg megszúrták,mire felöltöztettük,már minden oké volt.Este kicsit nyűglődött,nehezen aludt el,de ez sajnos mindennapos mostanában...éjjel viszont békésen aludt,egyszer kelt enni,láztalan és a reggeli óta most is durmol... :lol: :lol: :lol:

piki
 
 

 
 

Én egy kicsit kivagyok, de ez egy ilyen dolog! Jázmin egész nap bőg és az idegeimet azért kiidegeli. Apa is itt hisztizik csak, hogy ez fáj az fáj és nem is segít. Eljön leül és ennyi+panaszkodik, hogy nincs kaja pedig anya csinálja a kaját és nem hozná át+estig nem volt zsömi, nem tudtam lemenni és Ő nem menne le, csak hogy még kenyér sincs....szóval gatya........kicsit elegem lett ebből, magyarul semmi segítség és már tegnap elegem lett, mert fájt a hátam a lábam, alig bírtam menni+ fájt, görcsölt a hasam, hogy majdnem hánytam....szóval kész!
Anya meg átjön az is csak dirigál, de amikor kérdem, hogy átjön-e nem, mert fáradt...stb...és mindig van kifogás.

Állandóan valamitől retteg és már elegem van, hogy depressziós leszek......nem leszek az, mert nincs időm rá!!!!!!! Mindig van valami és kész vagyok. Állandóan variálnak.

Az a baj, hogy Jázmin sem alszik semmit napközben! Semmit, max. 3x30 percet, nem tudom hogy bírja, én nem bírom :)
Mindent megun egy pillanat alatt!!!! És ez a baj!

Szóval ennyi, tegnap kibőgtem magam . A férjem is állandóan csak zsörtölődik és mondtam neki, hogy elegem van ebből is, mert én csinálom egész nap, Ő meg reggeltől estig melózik és csak 22 től hallgatja a nyafit!! Szóval legyen csak csendben!!!

Ennyi, remélem jobb lesz pár nap múlva.

Ma még nem viszik sehová, mert megpróbáljuk cumisüvegből etetni annyira cicis, hogy lehet nem fogadja el.

Idő: lehet, hogy attól nyűgös, csak nem értem az egészet. Komolyan tapasztalt anyukák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miért van az, hogy egy gyerek egész nap csak üvölt napok óta. Megvan etetve, tiszta a gatya, gyógyszer be van adva a hasfájás ellen, de azért van egy kis pocakfájás is, szóval minden oké és üvölt, üvölt...mint aki tiszta hiszti!!!!!!! Irigylem azokat az anyukákat kiknek jó a babájuk, én kifogtam :( Mondjuk sztem nincs tökéletes anya, se baba ebben én nem hiszek, de azért ez is durva, hogy csak sír és sír......

Anyatej: kivettük a legrégebbit és meleg vízbe tettem! Érdekes, hogy olyan hűtő szaga van attól függetlenül. Az baj?? Megkóstoltam egy picit :S és nem érzek rajta semmit, hogy nem lenne jó.
Ti, hogy tároljátok? Meg így azért meg lehet etetni?? sztem ettől nincs baja!
Igazából lefagyasztom és azon a polcon csak tej van semmi más! Szóval azért ügyelek a higiéniára és mindig mindent főzök!

Vannak rosszabb napok, remélem azért nem lesz ilyen nyafis csaj, mert akkor tipikusan olyan lesz aki a bevásárlóközpontban elvágja magát :S

Andit te írtad, hogy hasfájós volt Laura! Neked is sokat sírt, vagy hogy küszöböltétek ki? Tényleg elmúlik a három hónapos korig? Remélem.

Még jó, hogy elég laza vagyok, mert már meghülyültem volna!

Apumékkal jóban vagyok, csak állandóan valamitől félnek meg variálnak :S
Most is üvölt :(

Megyek...

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak olvasó üzemmódban vagyok sajna nincs időm irni.
De látom másnál is vannak problémák alvás ügyileg.
Soha nem tudok elég korán felkelni hogy mindent elrendezzek mire a gyerekek felébrednek minden okés legyen Gréti 7-kor kell felöltözés peluscsere etetés közben jön a nagy reggelit kér + teát , aztán mit vegyen fel közben kapcsoljak mesét aztán mig a nagy készül addig grétit probálom a babakocsiban altatni hogy tudjunk indulni 9-ig kell beérni az oviba egész héten 8:30 volt mire elindultunk a rohanás .Pedig olyan szépen elszoktunk készülni most a héten nem megy ráadásul kedden torna van 8-tól . Ráadásul az időtől is szerintem nyügösek én meg fáradt vagyok.
Anna de jó hogy neked van aki segítsen hogy elviszik egy kicsit Jázmint hogy tudjál piheni.

Marcsi ! Azt hiszem te írtad a görögszéna magot hogy iszod teának .
Szeretnélek megkérdezni hogy te milyen arányban készíted el és napi mennyit iszol belőle????????
A védőnéni ajánlotta hogy van ez a tea de a tasakra nincs ráirva hogy milyen adagban kell készíteni. :cry:

Változó hogy mennyi tejem van mostanában nagyon nem tudok lefejni néha alig van időm enni. Közben Gréti is felébredt jó sokat aludt vagy 1 órát.
12-re megyünk a fogászatra mert a fogamba vagyis a helyére naponta raknak gézlapot ami fertötleniti .Már elegem van.
Megyek mert megunta a beszélgetést.

KépKép
manojoco
 
 


A görögszénamagot én egy ilyen teafűáztató akármibe szoktam belerakni-na,ezt jól megaszontam... :lol:
Olyan,mint a teatojás,ha azt ismered,csak ennek van nyele...
Na jó,nem eszetlenkedem ezzel tovább:a lényeg,hogy kb. 1 jó teáskanálnyi magot szoktam egy fél literes bögrébe leforrázni.
Lefedve kell állni hagyni kb.15-20 percet,aztán én kiveszem a magokat a vízből,ha nincs teatojásod,szűrd le,mert egy idő után elég keserű,ha benne maradnak a magok...amik egyébként kb. a duplájukra dagadnak a forró víztől.
Elég jellegzetes íze van,nem valami fincsi,de nekem ez jött be a legjobban a tejszaporító csodaszerek közül.Ja,én mellé be szoktam dobni egy Fitolac filtert is,hogy kicsit jobb íze legyen és mivel az is tejserkentő,ártani nem árthat. :lol:
Reggel többnyire ezzel kezdem a napom és este még lefekvés előtt megint iszom egyet.
(Akinek székrekedése van,egyúttal azt is megoldja!Multifunkcionális! :lol: )

piki
 
 


Fogászat: :cry: :cry: :cry:
Kitartás,ez se valami jó program... :?

Panka 10kor benyomott 110 ml tejet és egyből bealudt megint. :roll: :shock:
Nem tudom,ez még a tegnapi oltás hatása-e vagy az esős,borongós időé,mindegy...élvezem... :lol: :lol: :lol:

Bár gyanítom,este meglesz a böjtje... :?

piki
 
 


Marcsi!

Köszönöm a gyors kimeritő választ .sajna nekem nincs itthon olyan tea tojásom de én meg dió-ként ismerem azt a tea forráztatott.
Oké kiprobálom hátha beválik nekem még laktoherb teám van itthon azt iszogatom.
Lehet az időjárás is közrejátszik az alvásban de mi is igy voltunk aznap és másnap nagyon aludt . és volt egy kisi hőemelkedése. másnap
Gréti most evett és kakilt is de esze ágában sincs aludni beszélget és közben csuklik. Jaj most nézem menyi már az idő megyünk mert ebéd útán hozom haza a nagyot az oviból.

KépKép
manojoco
 
 


Sziasztok

Csak gyorsba jöttem, később visszaolvasok.

Képzeljétek az eső miatt totál beázott a konyhánk fent,még jó hogy nemrég lett festve, tapétázva stb... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: olyan rohadt mérges vagyok :evil: :evil: :evil: :evil:

Megyek etetni,felkelt Barni

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Na, hát tudjátok mit sikerült intézni???? SEMMIT!!!!!!!!!!!
Ja, de! Nincs meg a cég ahova Bibu elött be voltam jelentve...Na ilyenkor mi van????????Persze a TB-ben szépen lemondták a gyed-em.... :evil: Na most nem tudom mi lesz...Éhen halunk... :shock:
De persze ez is csak velem törpénhet... :?

Manojoco, ouh! Fogászat... :? Szegényke! Azért remélem ne fáj nagyon!!!!

Anna, csak ismételni tudom magam, hogy kitartás, ez mind jobb lesz 3hónap múlva...Illetve meglásd, majd most is már egy picivel jobb lesz!!!! Sajna ezt túl kell élni!!!

Marcsi, én az esküvő után, mikor neki álltam intézni az ügyeket (septiben kellett, Bibu miatt), na akkor fogadtam meg, hogy SOHA többet nem változtatpok nevet!!!!SOHA!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, meg mióta egyfolytában alá kell irogatni, jöttem rá, milyen hosszú.... :roll: :?
Vendég
 


Juj Szilvi!!!!!!!Annyira sajnálom!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Megkaptuk az oltásokat, kötelező+ Prevenar.
Azt mondta a doki, hogy mindenképpen adjak neki este kúpot, meg reggel és holnap este is.. :? :?

Ti kértétek/kéritek a Prevenart és a rotát?
Én a rotát nem akartam, de végül mégis lesz..


Eszti, azért kiderült valami? Hogyan tovább? Max. kérdezd meg azt a céget amit már mondtam, hogy ilyenkor mi van.. szerintem telefonon simán elmondják.

Megint kevesebb a tej :( Ilyenkor mindig rossz kedvem lesz :(
Veszek én is görögszéna teát. Lehet kapni patikában?
Vendég
 


Szilvi :oops: :( :( :( Hogy ázott be? nyitva maradt valami, vagy rossz a tető??? :? :?
Vendég
 


Marcsi A tea hát nem valami fincsi raktam bele egy kis édeskömény magot is . Végülis a lényeg hogy használjon.

Szilvi Az nem jó ha beáztatok bosszantó.

Eszti! És ilyenkor mi van vagy mit lehet tenni? Ilyet még nem halottam habár velem is megcsináltak dolgokat

Fany ! Mi kértük a Prevenart sőt már annak idején is be adatuk a kisfiamnak a mi orvosunk ezt ajánlotta .Sőt én mindig megkérdezem hogy mit adat be az unokájának mert akkor az tuti fontos.
A Rotát nem adatuk be azt annyira nem mondta de ha kérjuk akkor ad receptet.
De egy másik forumon olvastam hogy a 18 .kerületben ingyenesen megkapták a rotás oltást akinek most kerülne beadásra korban értem.
Nálunk fizetős amúgy de nem emiatt nem adatuk be.

A görögszéna magot megkérdeztem 4 patikában egyben sem volt én gyógynövényes boltban vettem 200g volt 515ft de ma pont láttam egy másiik helyen meg 870 ft .Azért nem semmi az árkülönbség.
megyek mert gréti megunta a játszószönyet

KépKép
manojoco
 
 


Hellóka!

Segítség: hát előre ittunk a medve bőrére, igazából nem is, mert szinte tudtam, hogy nem fog inni cumisüvegből :shock: :shock: beadtuk a szájába és elkezdett bőgni és egyszerűen nem fogadta el, pedig nagyon éhes volt. Cicire tettem és rögtön elfogadta. Kis aranyos csak a cici :)

Így anyuék nem tudják elvinni. Igaz az is, hogy nem tudnék nyugodt lenni, mert csak nincs itthon és amikor elmegyek szoliba is már rohanok is haza, hogy mi van az én kicsimmel. Nagyon sírós baba. Egyfolytában sír egy nap :S ez nagyon fárasztó. Csak ebben a hülye hordozóban marad meg, mert az apja rászoktatta a ringatásra. Ez az új hinta is csak akkor jó, ha már KO és beleteszem, hogy én is tudjak aludni, hogy ringassa az! Szóval kicsit macerás, mert egész nap nem lehet emelgetni azt a hordozót sem+letéve ringatni, mert hát nekem is lenne dolgom. Nem értem, ha üvölt, hogy nyugszik meg abba a ***hordozóba, mintha azért sírna komolyan. Egyszer tesóm kivette, hogy dajkálja egy kicsit és elkezdett üvölteni amíg nem tette vissza az Ő kis törzshelyére.

Eszt igen ezt túl kell élni.
Nem semmi ami veled történt :( ezek az ügyintézések.
Párom is elment a jogsit intézni (ellopták) és van egy papírja, hogy ingyen megcsinálják, erre a jegyző bírál 1 hét és még egy hét mire megcsinálják+3hét mire meglesz. Szóval akkor mikor vezethet? Persze a munka miatt kellene sürgősen!

Beázás :S bosszantó :(

Reni??

Kép
Vendég
 


Hát,nem is tudom,mit mondjak...ez nem a ti napotok,lányok... :(
Semmit nem okoskodnék hozzá,csak együtt érzek mindenkivel...

Nálunk egész nap alszik a bébi...délután kicsit sétáltunk meg játszottunk,de azt leszámítva megy a szundi... :D

Panka csak a kötelező oltásokat kapja... :oops:
Egyikünk sem érzi szükségét a többinek,beleértve a gyerekorvosunkat is,akiben szakmailag én nagyon megbízok...

Remélem,a holnapi napotok jobb lesz...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

piki
 
 


Na, holnap ismét megyek ugyanerre a körre.... :roll: :evil:
Már "alig várom" :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyerekek eltéve!!!Megyek kipihenem magam, holnap tudjak "jópofizni" :lol:
Vendég
 


Szilvi mennyiért vetted a mellszívót és milyet? A tesz-veszen sok a pesztonka mellszívó. Mi a véleményetek róla? Aki tud esetleg írjon róla pár sort :)

Kép
Vendég
 


Helló!

Vagyok, nálunk is nyüglődés egéssz héten, baba-mama felváltva sír. Én is kezdek hülyülni, én felejtek el dolgokat, pl. ráteszem a mérlegre szopi előtt és ha nem írom fel, 5 perc múlva már nem tudom mennyit mértem, így nem sok értelme van a méricskélésnek, de tegnap már felírtam egy papírra.
Ja, mérleg szerint 2 ciciből tud enni 120, 140-et, akkor én miért duok csak 800-90ml-t lefejni? Én vagyok béna, a mellszívó nem jó, vagy a legjobb mellszívó a gyereek vagy ebben benne lehet egy kis levegő is amit beszipókáz közben?
Tegnap délután folyamatosan 130, 140-et evett, egész este üvöltés volt, adtam neki egy ó nagy adag gripe watert, erre éjszaka olyanokat pukizott sorozatban, meg befosizott, háta közepéig kakás volt, éjszaka 3kor át kellett teljesen öltöztetnem. :lol:

Anna, ez nem túl jó, hogy nem tudod senkire egyedül hagyni legalább egy órát, Neked is szükséged van a pihenésre! Én már ma éjszaka olyan szinten fáradt voltam, hogy kb 1,5-2 óra kiesett az életemből, úgy hogy ott feküdt mellettem a gyerek, nem tudom mi volt ezalatt, de én tuti aludtam, az hogy a gyerek fent volt-e vagy sírt vagy aludt vagy nyöszörgött, nem tudom :shock: :shock: , iszonyú ijesztő.
Azért 1-2 órát próbáld meg, addig úgysem ehet, vagy legalábbis nem ehetne, ki fogsz készülni.

Én a védőoltásokkal még nem nagyon foglalkoztam, nálunk mjjajd csak 3 hét múlva esedékes az első, addig utánanézek.

Huu, Szilvi, sajnálom a konyhát, szopi ügyben meg én is azt mondom, hogy hajrá, sztem aamúgy még mindig ez a legkényelmesebb, pl. éjszaka, amíg szopizik, Te is tudsz egy kicsit szunyókálni, legalábbis én szoktam, arra kelek, mikor már nagyon rángatja a cicit, hogy nincs benne :lol: Én nem szeretnék tápszerrel bajlódni, kevergetni, melegítgetni éjszaaka, már ha nem muszáj, de sose lehet tudni, mikor lesz rá szükség.

Nekem ez a more milk plus még mindig úgy néz ki, hogy beválik, de utána, ahogy már írtam is, én is csak teázni fogok, mert ez k...va drága, bár ha nem lesz más megoldás. Tényleg viszonyítás képpen, néztem interneten, hogy az a tápszer, Milupa Milumil HA start active, receptre 2056,- Ft., azt hiszem 600 g, az mennyi időre elég, vagyis mennyi anyatejcsinek felel meg?

Eszti, ha lesz időm, ígérem utána nézek, de nyugdíjrendszerben biztos van ilyen, hátha az egészségbiztosításban is, hogy ha nem is jelentett be a munkáltatód, de Te tudod bizonyítani, hogy ott dolgoztál, pl. eredeti munkaszerződéssel vagy a munkáltató által kiállított igazolásokkal, akkor elfogadják a munkaviszonyt.
Fanni, jogásztársam, Neked nem rémlik vmi efféle? :?

Marcsi, irigyellek kicsit, hogy ilyen nyugodt Panka baba, bár tudom, Nektek is szoktak rossz napjaitok lenni, de most használd ki és pihenj és főleg ezen a héten érzem azt, hogy elérkeztem a teljesítőképességem határára. Pedig nekem múlt hét óta már takarítónőm is van :oops: , ne ítéljetek el, de azt mondtam magamban, legalább egy pár hétig, vagy hónapig, amíg nem érem utól magaam, rászánom a családi pótlékot :lol: , én nem fogom teljesen kikészíteni magam, Anyukám ugyan állandóan itt pörögne, de nem engedem, mert ő is beteg, ráadásul amíg anyósom sem mozdítja meg magát ( az elmúlt 5 hétben egyszer sem!!! kérdezte meg, hogy segítsen-e vmit, pl. csak a mosógépet kiteregetni, anyám meg minden másnap terülj-terülj-asztalkámat varászol ide ). addig úgy gondolom, hogy nem anyámnak kell a WC-nket pucolnia. :roll: :oops: Egy fél napra jön egy héten, annyi bőven elég, és még éppen belefér a ktsvetésbe.


Na, megyek mert a vasalnivaló megint nem tűnt el reggelre, pedig este mindig ezt kívánom lefekvés előtt :lol:

Kép
ire81
 
 


Anyák napi cuccban - cipőcskére figyeljetek!

Kép

Felköszöntett a kislányom:

Kép

"Kiccsaládom részirül":

Kép

Punk néni:

Kép

Kép
ire81
 
 


Halihó:D

Reni nagyon szépek vagytok így együtt, és Esztike is gyönyörű! :lol: :lol: :lol:

Beázás...a tetőn eltört egy cserép, tegnap előtt "csak" a tapétán folyt végig szó szerint a víz, meg a hülye fejemmel nem kapcsoltam hogy nyitva volt egész nap az ablak,és az asztal is ázott,de legalább a virágok amik rajta voltak meg lettek locsolva :D tegnap meg már a mennyezetből is csöpögött a víz, a mikró, a melegszendvics sütő és a hűtő is ázott :evil: szerencsére semmi bajuk nem lett.

Tegnap Barnus is végig aludta az egész napot, szerintem kifáradt az előző 2 napban, mert akkor tök nyűgös volt, érezhette a frontot.

Igen Reni a tápszer drága, egy doboz 600 gr és 2200ft-2300ft.
Jah és egy doboz egy hétig elég. :(

Eszti nálunk szerencsére ezt a jövő héten Balázs intézi,de a családit meg az egyszeri anyaságit ma adom fel postán.
Amúgy én úgy tudom, hogy lehet postai és elektronikus úton is intézni ezeket.
Tényleg a kezed jobban van?

Anna sajnálom, hogy nem tudtál pihenni, pedig az fontos lenne. :(

Na később még benézek, most megyünk sétálni. :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Reni édik vagytok! Én most jöttem rá, hogy hármas közös képünk nincs is :( egyszerűen alig van itthon a fárjem és este 20-kor már azért nehéz fényképezni.

Teljes mértékben igazad van Reni a fentiekkel kapcsolatban. Én is útálom az anyósékat -e miatt. Apukám szegény elég rosszul van (nyugdíjas) és Ő segít nekem amiben csak tud. Anyósom is nyugdíjas és ide sem tolja a képét. Teljesen undorodom tőlük. Felhív heti 2X mi van. Mondom sokat sír a Jázmin, erre miért nem etetem meg????? Idióta, szerinte hagyom a babámat bőgni és éhezni. Anyum főz ránk, otthon úgymond, mert én sem tudok ennyi mindent csinálni az anyósom meg semmit nem csinál. Apósom azt tudjátok, hogy minden szombaton elhúzza melózni a párom, mert hogy segítsen neki, egy nőnek a dolga otthon ugrálni és mindent megcsinálni.
Úgy kiakadtam, amikor 1 hetes volt Jázmin, hogy elment szombaton, mert egyedül azért akkor még nehezebb volt, főleg, hogy a kórházban semmit nem aludtam a horkolós szobatárs miatt és elment melózni a hülye apjához. Mondtam neki, ha ezt még egyszer megcsinálja (kíváncsi vagyok a holnapra) elválok, mert már a ***kivan, hogy éjjel nappal dolgozik nyáron, egyszer sem tudok elmenni kocsival bevásárolni, mert 1 autó van és neki kell...szóval semmi családi idill, melyik nő tűrné ezt el őszintén???!!!!!!!És még ez a köcsög is elhúzza.

Még jó, hogy anyuék itt vannak, mert szeretik a kis csöpit, jól van idegelnek, de jobb mint egyedül. Valamelyik nap olyan ***voltam, hogy apum fürdette meg szegény egyedül. Mondtam is a páromnak, hogy ne csodálkozzon, hogyha Jázmin az én apámnak mondja majd, hogy APA. Lehet kicsit durva volt, de hát ez van.

Kép
Vendég
 


Reni szerintem senki nem fog elítélni a takarítónő miatt!!! :) Max sárgulunk egy kicsit! :wink: Inkább takarítónőd legyen mint kosz :oops:
Volt mikor Balázs is megevett 130-akat napi 6x és akkor neki is többet fájt a hasa. Lehet ha kevesebbet enne jobb lenne a pocakjának, nálunk ez bevált. Most 100 és 130 között eszik, de a 100-hoz még általában közelebb..
Nagyon cukor Eszti!!! Tök jó a pihenőszéke is!!!
Most mennem kell, még folytatom! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Reni, nagyon jók a képek, Esztike egy kis tünemény!!! És nagyon jó a hármas kép is...és nem is látszol fáradtnak!!!Ezt hogy csinálod????Rajtam már a csoda szemránckrém sem segít.... :evil:
Köszi, hogy utánanéznél a dolgomnak, de sajnos nem tudsz segíteni és sztem rosszul is írtam le... :oops: :oops: :oops: Tudod én már beadtam az egészet Bibunál, de most újra kérik a nyomi papírjukat (változatlanul nem értem...minek, ha az már ott van, az elmúlt 15hóban meg az államtól kaptam a pénzt, nem???!!!!)....Na ezek az eszetlenek már csak ilyenek...De most ők elindították az eljárást, csak azt nem tudják mi van olyankor, ha időközben megszünt a cég....Tudjátok mit nem értek????Én vagyoj az egyedüli ilyen problémával????Vagy mi a szösz, mert feltételezem, hogy nem. :roll: Azt mondta a Nő, akkor nem tudja honnan kapok gyást vagy mi szerint... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mondom neki, basszus!!!!Ott van bent náluk az előző papír!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: De szte azóta változhatott a fizum....MI VAN?!?! Nem is értem....hiszen az állam tart el, több, mint 17 hónapja, Ő a kifizető is, nem a cég....Most komolyan ti értitek ezt???? De akkor nagyon pipa leszek, ha nem adnak semmit.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Reni, a takarítónőért én nem megvetlek, hanem SÁRGULOK!!!! :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaj, én is de szeretnék egyet... :?
A 140 sztem is picit sok.... :shock: hányszor eszik egy nap?

Jaj Szilvi, nagyon sajnálom...írtó bosszantó lehet... És most ilyenkor mi van?Csak azt az egy cserepet kell kicserélni?

Anna, igen, régebben én is így éreztem, de késöbb jobban fog viszonyulni Jázminhoz, mert ilyenkor sok ffi nem tud mit kezdeni velük...nálam dettó, most a 2. már jobb...
Vendég
 


Reni,nagyon csini a kis csajszi! :lol:
És édi a cipőcske,figyeltem! :lol: :lol: :lol:

Tényleg nagyon szépek vagytok így együtt és meg kell mondjam,bennem is ilyen nagyon kipihent-kisimult benyomást keltesz... :roll: :D
Kicsit olyan "Született feleségek"-feelingem van a fotóid láttán... :lol:

Nekem folyton olyan karikák vannak a szemem alatt,hogy akár bicajt is támaszthatnék mellé...és a frissen mosott pólóm mindig csak egy evést bír ki,mert akárhová teszem a vállamon az előkét/pelust,Panka mindig megtalálja a rést a pajzson büfizésnél... :oops: :oops: :lol:
Eddig se voltam nőcis,de asszem,most már nagyon oda kell figyelnem,hogy ne kezdjek el teljesen tramplisodni... :oops:

piki
 
 


A felét mindig elfelejtem leírni annak,amit akartam... :oops: :D
De most már letettem Pankócot az ágyába-kivételesen nem bukott rám minimális mennyiséget sem... :lol:

Eszti,ez az egész bürokratikus szarság bazi gáz... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Anna,a Pesztonkáról eddig sok jót nem hallottam...mondjuk én csak az orrszívójukat használtam a melóhelyen,de az is elég vacak.
Szerintem ha venni akarsz,akkor vegyél Medelát,az is mindig van a teszveszen,vaterán.
Én a Tommi Tippeeből már a másodikat nyűvöm...de nem vennék mást,mert ez nekem nagyon bejött.A múltkor kipróbáltam az elektromos Medelát,de nem igazán boldogultam vele,teljesen másképp szív,mint a kézi és én ugye 3,5 hónapja azt használom,napi 7-8 alkalommal...

Táp:nekünk a 600g elég majdnem 3 hétig,mert csak napi 1-2 alkalommal eszik belőle a kis dagi...
Egyébként egy doboz porból több,mint 4 liter kész tápi lesz.
És a legjobb táp szerintem a Beba a Nestlétől.A többi büdös,keserű,nehezen oldódik stb..legalábbis én amit próbáltam az intézetben,az mind elég undi volt.Panka a Mildibétől lett rosszul,a Bebát szereti.Ez elég édeskés,a legjobban hasonlít az anyatejre.

Szilvi,a beázás: :evil: :| :| :| :| :twisted:

piki
 
 


OOOOOOOOO, tényleg!!!Na totál kettyós vagyok..én is akartam még...

Nekem volt Madela gépi-nagy f...s!!!!!!!!Pesztonkát nem tudom, viszont az elektromos Avent isteni!!!!!!!!És nem teszi gatyává a mellem!!!!A madela igen....

Tápi. Mi havi 26.-ért vettük Bibunak átlagosan, késöbb több volt. Ez jó(!!!) esetben elég volt egy hétre és a Nestlé Beba HA Start volt. Nekem a gyásom elment Bibura minden hónapban.(80e) vagy akkor ez 2havi adag volt????OOOO, de hülye vagyok! De rohadt drága, ne tápozzatok, ha tehetitek.... :evil: Én kivoltam tőle. Ja és ez receptre!!!!


Marcsi, biciklit támasthetsz rá? :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon praktikus!!! :lol: :lol: :lol: Énn azt szoktam mondani, hogy nyugodtan bevásárolhatók, a fél Tesco belwfér a táskáinmba... :lol: :lol: :lol: Ez is praktikus :lol: :lol: :lol:
Ja, nőciség???Pufff...Én mostanában negatív rekordokat döntöget..lassan jelentkezem a rekordok könyvébe... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Eszti, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Tápból mi is ezt vesszük most már,a koratáp után,ami 5 kilóig volt jó. :oops:

Akinek megtaláltam a mail-címét az iwiwen,azoknak küldtem pár vicces képet-én szétröhögtem az agyam rajtuk... :lol:
Remélem,nem baj... :lol:

piki
 
 


Bicaj, ez jóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:
Én ma mostam le a bordó körömlakkot a lábamról, amit még szülés előtt kentem fel.. gondolhatjátok :oops: :oops: :oops:

Én Medela elektromosat használok (most két napja újra :cry: :? ) Tényleg szétszedi a mellem, nem tudom az aventes milyen.. a következő gyereknél lehet én is veszek egyet..

Reni, sajnos én semmire nem emlékszem a tanultakból :oops: :oops: Néha még én is meglepődöm, hogy jogot végeztem:? :oops: Pedig szívesen segítenék!! Bár én nagyon lusta vagyok ilyenekhez, ezért is bíztuk az elintézzük.hu-ra :(

Holnap kb húszan jönnek babalátogatóba :shock: Már kisült a répatorta és újra lesz zebra is :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Marcsi, naggggggyon jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Fanni, köszi a tippet (el is felejtettem megköszönni), de sajna rajtam Ők sem tudnak segíteni és, ha nem sima ügyintézésről van szó, akkor jóvaé drágább, és így igazából nekem ez nem érné meg....

Marcsi, remek volt a mailed!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszi!
Vendég
 


Eszti!


Az Indexfórumon probálj meg érdeklődni hátha tudnak segíteni . A A szülői munkaközösség címszó alatt zsanna vagy szakbarbárt tudom ajánlani.
Én is tőlük kértem tanácsot.
na majd jövök ha tudok mert Gréti annyira mozog a kezembe hogy nem bírom tartani már fél kézzel a nagyis pont most játszik a számítógép asztalon előttem ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KépKép
manojoco
 
 


Sziasztok!

Nem túl biztató ez a Medela a leírtak alapján :S
A Tigex mellszívóról tudtok valamit esetleg.
A Pesztonka gondoltam, hogy nem valami hatékony, mert rengeteg van a tesz veszen és azért elég drága is 6000Ft :S

Eszti sajnálom ami veled történt :( ez felháborító komolyan!!!

Fanni nem irigyellek a látogatók miatt :S elég sokan jönnek egyszerre, remélem senki sem beteg és mondd meg nekik, hogy mossanak kezet!!!!!

Ja egy két félrebeszélésem nekem is volt, de nekem még a kórházban!!!
1. bejött az orvos és mondta, hogy megszúrta Jázmint, mert kicsit sárga, de negatív a vérképe szerint. Én meg "dehogy sárga, csak kreolbőrű:)"
2. bejött a csecsemős és azt akartam neki mondani, hogy "megetették Jázmint" és én ez helyett azt mondtam, hogy "megszoptatták Jázmint?" közölte velem a csaj felháborodottan, hogy "itt nem szokás szoptatni csak az anyának" :S

Akkor itthon: 1. amikor mértem a mérlegen és diktálom este a férjemnek mindig azt mondom, hogy 4óra 95 perc :D

Apum szerint lassan eljön az idő amikor megyek ki az ajtón akkor fogok kopogni :D köszi :D

Fanni jó sokáig húztad a körömlakk lemosást :) érdekes lehetett.

És megmértem a derekam és 80 cm. 15 cm-el kisebb mint terhesen :)

Fanni olyan irigy vagyok rád. Amikor írsz mindig olyan kiegyensúlyozott vagy. Még tortát is csinálsz :) A párodnak tuti Te vagy a szuper nő. Küldj egy kis +++++++++++nekem is :)

Beszéltünk már itt a szédülésről. Arra gondoltam, hogy minden nap szedek Elevitet. Terhesség elején is amikor szédelegtem az alacsony vérnyomás miatt úgy helyrejöttem tőle. Szerintetek ez most is így lenne nem pocakosan??? Kell a vitamin! :)

Kép
Vendég
 


Született feleség? Hahahahaha, ez jó? És mégis kire gondolsz, mert én csak az alábbi variációban látom magam:

1. Linett, mikor otthon volt a 12 gyerekkel, csapzottan, lehányt pólóban;
2. Gaby, amikor Carlos vak volt, semmi pénzük nem volt, fejkendővel ( Magdi anyusossal ) a fején takarított otthon és a gyerek születése után volt kb 80 kiló.
3. Susan: hát igen olyan lehetek, ő is olyan dilinyós és bénázó, állandóan kínos helyzetbe kerülő, ez nem túl nagy dicsőség, ha olyan vagyok mint ő
4. Brie: amikor alkesz volt? :lol:

Mindenesetre köszi a bókokat, jól esnek, de higyjétek el, hogy csak nagy mennyiségű smink ( főleg alapozó és korrektor a szem környékére ) és egy rossz fényképezőgép a titka a dolognak, na meg a fénykép lekicsinyítése :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sztem is Fanni a legkiegyensúlyozottabb Anyuka közülünk, ezzel természetesen a többieket sem akarom megbántani, de hogy Neked mindig mindenre van időd, sütit sütni, sétálni, edzeni.
Viszont ez a körömlakklemosás jó! :lol: Én csak szőrös voltam és a lábam totál bőrkeményedéses volt napokig, mire szülés után rendbe sedtem magam. :oops: :oops:
Viszont a fő sztori nálam, aamin tök jót nevettem ( vagy ezt már elmeséltem, tiszta hülye vagyok - ld. Susan ) aa terhesség vége felé annyira be voltam hízva, hogy már az órák sem jöttek fel a karomra és most amikor megyek vhova, már felveszem. Kb már 10. alkalommal lehetett rajtam az óra, mire észrevettem, hogy még nincs átállítva a nyári időszámításra!!!!! :lol: :lol: :lol: De ami a l,egjobb, még azóta sincs, pedig már rég megtehettem volna. :oops:

Ja, már akartam kérdezni Tőletek, hogy nem tudtok-e vmi csodaszert/ csaodamódszert az én bajomra? Ez is még a terhesség "szépsége", többek szerint kismama-betegség, hopgy az egyik nagylbujjamon a körmöt még terhesen beszakítottam ( ugye a nagy pocak miatt nem fértem hozzá rendesen ) és begyulladt és azóta sem akar nagyon gyógyulni :oops: Még nyáron jó is nyitott szandiban, de zárt cipőt nagyon nehéz viselnem és egyszer ősz is lesz. Félek, nehogy sebészkés alatt végezzem, úgyhogy ha van vmi tippetek, szóljatok.

Na megyek, volt egy hangos puki, lehet sógorostól jött ( na nem az én anyagcserémet ecsetelem, hanem a gyerekét :lol: ). Képzeljétek, ma 3:20-kor kelt fel először, igaz utána szopi közben úgy befosizott, hogy nemcsak őt kellett átöltöztetni, hanem még a lepedőmet is kicserélni, utána meg persze lehányt.

Ja, Fanni, megjött a zsopiolaj, k...va büdös :? , de bekentem vele éjszakára, jól be is drrantak, az egyiket kiszopizta aéjszaka, a másikból lefejtem 100-at + még a gyereket is rácsatlaztattam, mert még éreztem, hogy van benne :lol:

Na pusz-pusz

Kép
ire81
 
 


Anna,ajtón kifelé kopogás: :lol: :lol: :lol:
Én azért ennyire nem beszélek" félre",csak szimplán szenilis vagyok... :oops: :lol:

A terhesvitamin szedését a szoptatás idejére is ajánlják,pont azért,mert a bébike a tejjel ugyanúgy elszív mindent a szervezetből,mint a terhesség alatt-mindig megszerzik,ami jár nekik! :lol: :lol: :lol:
Én is szedem továbbra is a Gravidát,már csak azért is,mert voltak mindenféle járványok,meg tavaszi fáradtság,meg vérszegénység szülés után és még sorolhatnám...

Fanni,remélem élvezni is fogod a vendégségesdit,nem csak jól kifárasztod magad! :D

Nekem a rokonaim eléggé messze laknak,túlnyomórészt Borsodban,így mindenki azt várja,hogy majd nyáron hazamegyünk a babával.A keresztelője is otthon lesz,elvileg.
Így a vendégséget én megúsztam,csak a kolléganőim jöttek el,meg persze anyukám...

piki
 
 


Reni,Brie-re gondoltam,csak fénykorában! :lol: :lol: :lol:
De egy sügér vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én lányom is 3kor kelt,csak ébren is maradt 5ig... :(
Puki-problémái voltak,meg lassan kakilnia is kéne-tudjátok,ő hetente max. 2szer szokott...

Ez az olaj tényleg ennyire jó???Mert akkor kipróbálom én is!
Honnan és mennyiért?Lécci-lécci,ne kelljen már visszakeresnem!!!
A szenilitás mellé lusta is vagyok... :oops: :lol:

Körömre profi pedikűröst tudnék ajánlani csak,vagy ha nagyon gáz a helyzet,bőrgyógyászt.
A terhesség alatt nekem Andris vágta... :oops: :oops: :oops: :lol:

piki
 
 


Már azt hittem csak én vagyok feledékeny .Néha elég gáz főleg mikod védénő kérdezi mikor szopizott a baba.
JA múltkor meg nem szólt hogy menjek a 3 hónapos státuszra be hozzá mert elfelejtette.De mostmár nem jár ki mert kevesen vannak és helyetesit is. Igy jóbb is mert az útóbi időben mindig váratlanul toppant be .
Pedig az ovónénink megdicsért milyen jól nézek ki és nem vagyok soha fáradt legalábis nem látszik rajtam.Hát én nem igy érzem.
Főleg roszul is aludtam kevesett is közben megjött 2x átáztam igy még nem jártam.aztán kisfiam 6-kor jött hogy felkelt és szeretne mesét nézni de aztán kellt a pici is.

Grétit most altattam el evett ,kaki aztán most alvás gyors kiteregetem ,kitakaritottam ,most akarok pizzát sütni meg vajas linzert kisfiam azt rendelt.majd meglátom hogy mire lsz időm a párom lelépet anyósékhoz .marha jó hogy itt a hétvége és semmi segítség :evil:
De már megszoktam.

Lábgyulladás sajna nekem is volt nekem padikürős cseszte el aztán a baleseti sebészet lett belőle eleinte betadinos kötést kaptam rá de sajna nem segített és kaptam egy szúrit a lábbamba és kivágta a doki a körömrészt oldalt és már okés.annyi van hohy ott szélen egy pici vékony köröm rész is szokott nőni és azt gondosan kikel szedni időnként.

probáld meg a betadinos ecsetelést oldat vagy krém formájában rakjál rá géz lapot és egy foliát a nejlonosat hogy ugymond dunsztban legyen.Hátha sikerül probáld meg.

Marcsi én is Borsodban születem nyáron mi is megyünk haza a nővéremékhez meg a bátyámhoz és akkor szeretném megtartani a keresztelőt is.

erre az olajra én is kíváncsi volnék ha enyire bevált nektek.
a teát iszom édesköménnyel nem is rossz.
szerintem először azért nem izlett mert keserű volt nem szürtem le időben.

KépKép
manojoco
 
 


http://www.katalizatorkiado.hu/szoptato.htm


Fany ! ezt az olajat használjátok???
Ti mekorát rendeltetek belőle?

KépKép
manojoco
 
 


Manojoco, köszi a tippet a betadine-nel kapcsolatban, ki is próbálom, éjszakára felteszem ezt a dunszt kötést.

Én 50 ml-t rendeltem, postaköltséggel együtt volt 5.080,- Ft, de így, hogy már látom, hogy mekkora és milyen kevéske kell belőle, lehet próbának elég lett volna egy kisebb kiszerelés. Csak nem tudtam látatlanban felmérni mennyi 50 ml ( hiába fejek és ott láthatnám :lol: ). Sztem kezdj a kisebbel, utána még lehet rendelni.

Én is csak nyárra tervezem a keresztelőt, anyum erőltette volna a pünkösdöt, merthogy akkor lesz a névnapja is a kis drágámnak, de sztem a szoros templomi programok ( mise, meg ilyenkor van vmi körmenet is nem???, katolikus vagyok, csak sajna nem gyakorlom a vallást :oops: ) mellett nem is biztos, hogy keresztelnek. Meg pünkösdkor még 2 hónapos sem lenne, :oops: senkinek nem lenne túl jó, ha végigordítaná a ceremóniát, ha nagyobb, akkor sztem már nyugodtabb, legalábbis remélem :roll:

Ja, Marcsi, már többször is akartam Tőled kérdezni, igaz, már jó régen volt, hogy a végén kiderült, hogy mi okozta azt, hogy Pankuci hamarabb kibújt? Úgy értem, volt vmi orvosilag igazolható oka, vagy csak a kis Töpikéd volt már túl kiváncsi a külvilágra? Remélem, nem bántó vagy túl indiszkrét a kérdés, nem is azért teszem fel, hanem mert akarunk még mindannyian, vagy majdnem mindenki még babót és hasznos lehet az infó, már ha van vmi magyarázata. De tényleg remélem, hogy nem érzed bántónak a kérdést.

Kép
ire81
 
 


Egyébként igen, az a link, amit Manojoco beszúrt ide, onnan rendeltem én is, nagyon gyorsak és korrektek voltak, 2 nap múlva itt is volt. Ja, de szőke vagyok már megint, hiszen Ti el is tudtok érte menni, akkor hamarabb is van, meg postaköltség sincs.

Na megyek teregetni, tegnap már levasaltam az ágynemű kivételével mindent, itt az ideje, hogy újabb vasalnivaló keletkezzen!! :lol: :lol: :cry:

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!!!

Marcsi köszi az infót, igen a vérszegénység miatt is szédülhetek. Szóval Elevit minden nap!!!

Reni én egy elég olcsó módszert tudok neked ajánlani és nekem minidig bevált.
Szóval van az a vattakorong amit a sminklemosáshoz használnak. Önts rá valamilyen alkoholt, nekem vodkám van itthon :D mert hát az esküvő után megmaradt (amikor kikértek gondoltam legyen pia és nem akartam kidobni) na szóval azt tedd rá a lábujjadra és van az alufólia és azzal tekerd körbe mint egy szendvicset és valamilyen sebtapasszal tekerd körbe, hogy rajta maradjon! Ezt éjjel csináld amikor nem kell annyit járkálni (bár mostanság szinte mindegy :) ).
Csípni fog meg minden, de jól kiázik és ki lesz fertőtlenítve és meg fog könnyebbülni a lábujjad. sztem próbáld ki, mert olcsó és használ is.

Ez az olaj elég jónak tűnik, de nekem egyenlőre nem kell úgy gondolom. A szopik utáni 50-80 ml fejésnél többet nem szeretnék :)

Vettem jégkocka készítő tasakot 211 Ft. Abban fogom tárolni a tejcsit innentől kezdve :)

Megyek lefekszem amíg alszik a hintában a kis csöppem.


Pizza manojoco küldj nekem is :) Tényleg lehet írtad, de a neved megtudhatnám :)?

Reni azt hiszem kérdeztem, de kíváncsi lennék, ha nem nagy baj, hogy van Esztikének a kulcscsontja? És nem sírt nagyon a fájdalomtól? Kellett valamivel bekötni...

Fanni remélem még nem készültél ki a 20 fő miatt!

Eszti ?? Andi???

Kép
Vendég
 


Kép Egy két képecske

Kép Anyum ágyában
Vendég
 


Én is néztem hogy melyiket rendeljem meg kiprobálásra .
amúgy mindig jobban megéri nagyobb kiszerelést rendelni
Hát van az 5ml meg a 20ml és irtad hogy nem kell belőle sok hát nem tudom az 5 ml keveslem ..
Hát én nem járok be a városba nekem kiesik a 7.kerület de a bkv jegy már olyan drága lett meg át kell szállni nem egyszer hogy jobban megéri nekem is postán rendelni.
Hátha rendbe jön a lábbad probáld ki

Én református vagyok a férjem katolikus és a gyerekek is utánam reformátusnak lesznek keresztelve .A páromnak nem volt kifogása inkább anyosnak .még anno mikor esküdtünk azt akarta hogy katolikus templomban esküdjunk még a papnak is szólt aztán mondtam neki elehet felejteni nem fogok csak református templomban esküdni .aztán szólt hogy mégsem aktuális. :D
Végülis mindegy de eltudom én is dönteni mit szeretnék még ma is nem kell segítség

Nekem is ott a vasalni valom meg még szárad 2 ruhaszáriton a ruha.De semi kedvem vasalni

KépKép
manojoco
 
 


Reni,nagy valószínűséggel egy felszálló fertőzés miatt repedt meg a burok és ezért indult be a szülés hamarabb...a vérképem és a Pankáé is igazolta a fertőzés jelenlétét,antibiot kaptunk rá a vajúdás alatt folyamatosan és Pankóc még utána is... :? :roll:
Hogy hol szedtem össze,azt nem tudom...végülis bárhol,hiszen ilyenkor az embernek folyton pisilnie kell és én sokszor mentem el wc-re bevásárlóközpontokban meg bárhol,ahol lehetett...oké,hogy az ember nem ül rá,meg hordtam magammal kézfertőtlenítőt,de csak sikerült a legyengült immunrendszeremnek valamit bekapni...
Csak azért idegesítő,mert az előző babát így vesztettem el...

piki
 
 


Látom,közben beelőztetek,amíg én itt szüttyögtem... :lol:

Jázmin változatlanul édes baba és elég nagyot nőtt,nem?! :lol:

piki
 
 


Anna! közben látom még képet is töltötél fel aranyos Jázmin hogy figyel.
Pizza 2 sovány szeletke maradt kisfiammal neki ültünk és megetük.sütni még nem sütöttem mert nincs itthon sütöporom majd holnap .Kicsit borus az idő nem merek lemeni a gyerekekkel nehogy elázunk .csütörtökön az egyik lépcsőházba kelett beálni ugy zuhogot az eső nem értünk haza.

marcsi az orvos nem tudott neked valami imun erősitőtt adni hogy ne történjen meg mégegyszer .Hálistenek Panka szépen nővekszik.
nekem is az utolsó kenet vizsgálatnál volt valami fertőzésem én kupot kaptam ha esetleg természetes uton szültem volna akkor a babó ne kapjon fertőzést.pedig mindig figyeltem én is a higéniára soha nem fogtam meg sehol a wc kilincset sem meg van nekem fertötlenitős kézkrémem amit nem kell lemosni csak bekenem vele a kezem

KépKép
manojoco
 
 


Kép Kukta

Kép Fürcsi

Kép Ágyikómban

Kép Mosolyom

Na be is fejeztem. Itt is kezd esni az eső :( :(

Kép
Vendég
 


Anna, köszi aaz érdeklődést, már rendbe jött Esztike kulcscsontja, azzal semmit nem kellett csinálni, sem bekötni, sem gipszelni, csak arra kellett vigyázni, hogy hasra nem fektessük + öltöztetésnél a törött oldalra kellett először felhúzni a ruhát, hogy ne feszegessük. De már rendbe jött, összeforrt, vagyis, ahogy a kulcscsont elkezdett csontosodni, keményedni, úgy szépen meggyógyult. Múlt hét óta hasra is fektetem, először nagyon tiltakozott, mert új volt neki, aztán most már nagyon élvezi, jó nagyokat alszi ebben a pózban, csak én vagyok mindig beszarva, hogy lélegzik-e, kicsit parázok, hiába van légzésfigyelő, néha úgy gondolom, én vagyok a legjobb légzésfigyelő :lol:
Nekem a kukta-kép tetszik a legjobban, de a mosolygós is jó :lol: És Anna, Rólad mikor láthatunk már egy képet? Legalább csak egy fél napra tegyél fel egyet, hogy meglessünk, aztán leveheted. :wink:

Anna, tök muris, ebben a pillanatban, amíg el nem küldöm ezt , ugyanannyi hozzászólást írtunk eddig, 270-270. :lol: Hogy én milyen hülyeségeket figyelek meg, mi?

Marcsi, köszi a választ, még szerencse, hogy nem történt komolyabb baj, úgy látszik, a szervezeted extra érzékenyen reagál ezekre a fertőzésekre, de gondolom, biztos van vmi megelőző kezelés, hogy legközelebb minden rendben legyen. És a lényeg, hogy Panka-baba jól van :lol:

Kép
ire81
 
 


Sziasztok

annyit írtatok, hogy el is felejtettem egy csomó mindent amire válaszolni akartam. :(

Anna nagyon szép kisbaba Jázmin, nekem a fürcsis kép tetszik a legjobban,látszik,hogy mennyire élvezi. :D :D

Reni szerintem menj el gyógypedikűröshöz, ő még hátha helyre tudja hozni, nekem is volt ilyen, csak én sajna addig húztam halasztottam, amíg én már a sebészeten kötöttem ki, és kivágták, azóta nekem ott ilyen kis bőrdarabka nő ki, amit külön ki kell vágnom (mármint a körmöm és a bőröm között) :?

Annyira dícséritek az olajat, gondolkozom, hogy én is kipróbálom, hátha visszahozza a tejcsit, mert már épp hogy van pár csepp,tegnap vettem homeós bogyót a gyógyszertárba, meg elkezdem holnaptól inni a teát megint, remélem meglesz az eredménye. :)
Azt mondtátok, hogy elég kevés kell a bekenéshez,
Fanni, Reni szerintetek elég az 5 ml-s a kipróbáláshoz vagy inkább legyen a 20 ml?

Keresztelő: mi is a nyárra tervezzük, elvileg református lesz Barni utánam, mert Balázs nincs is megkeresztelve, bár nem tudom reformátusoknál ez hogy szokás. :oops: :oops:

Anna mi azt a régi békebeli mellszívót rendeltük, tudod ilyen dudára hasonlít, vagyis tölcsér és a végén egy pumpa féleség. Hát nekem semmit nem szívott, de lehet azért mert már nem volt tejem, de szerintem nem jó,ha jó lenne akkor azt a pár cseppet is ki kellett volna szívnia.

Én szerencsére nem beszélek félre (még), hanem mindent elfelejtek, de még jobban mint mikor terhes voltam. Van hogy vagy többször mondom el Balázsnak amit akarok, vagy csak elgondolom hogy szólok neki, majd jól neki esem és leb*szom szegényt,hogy mért felejtette el mikor elmondtam, aztán közli hogy nem is szóltam neki. Tök gáz. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ma volt itt Nagymamám jött meglátogatni az első dédunokáját, hát teljesen el volt ájulva tőle, Barni minden nőt levesz már most a lábáról, rólam nem is beszélve. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


óóóóóóó, laptető!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?