Helló!
Vagyok, nálunk is nyüglődés egéssz héten, baba-mama felváltva sír. Én is kezdek hülyülni, én felejtek el dolgokat, pl. ráteszem a mérlegre szopi előtt és ha nem írom fel, 5 perc múlva már nem tudom mennyit mértem, így nem sok értelme van a méricskélésnek, de tegnap már felírtam egy papírra.
Ja, mérleg szerint 2 ciciből tud enni 120, 140-et, akkor én miért duok csak 800-90ml-t lefejni? Én vagyok béna, a mellszívó nem jó, vagy a legjobb mellszívó a gyereek vagy ebben benne lehet egy kis levegő is amit beszipókáz közben?
Tegnap délután folyamatosan 130, 140-et evett, egész este üvöltés volt, adtam neki egy ó nagy adag gripe watert, erre éjszaka olyanokat pukizott sorozatban, meg befosizott, háta közepéig kakás volt, éjszaka 3kor át kellett teljesen öltöztetnem.
Anna, ez nem túl jó, hogy nem tudod senkire egyedül hagyni legalább egy órát, Neked is szükséged van a pihenésre! Én már ma éjszaka olyan szinten fáradt voltam, hogy kb 1,5-2 óra kiesett az életemből, úgy hogy ott feküdt mellettem a gyerek, nem tudom mi volt ezalatt, de én tuti aludtam, az hogy a gyerek fent volt-e vagy sírt vagy aludt vagy nyöszörgött, nem tudom
, iszonyú ijesztő.
Azért 1-2 órát próbáld meg, addig úgysem ehet, vagy legalábbis nem ehetne, ki fogsz készülni.
Én a védőoltásokkal még nem nagyon foglalkoztam, nálunk mjjajd csak 3 hét múlva esedékes az első, addig utánanézek.
Huu, Szilvi, sajnálom a konyhát, szopi ügyben meg én is azt mondom, hogy hajrá, sztem aamúgy még mindig ez a legkényelmesebb, pl. éjszaka, amíg szopizik, Te is tudsz egy kicsit szunyókálni, legalábbis én szoktam, arra kelek, mikor már nagyon rángatja a cicit, hogy nincs benne
Én nem szeretnék tápszerrel bajlódni, kevergetni, melegítgetni éjszaaka, már ha nem muszáj, de sose lehet tudni, mikor lesz rá szükség.
Nekem ez a more milk plus még mindig úgy néz ki, hogy beválik, de utána, ahogy már írtam is, én is csak teázni fogok, mert ez k...va drága, bár ha nem lesz más megoldás. Tényleg viszonyítás képpen, néztem interneten, hogy az a tápszer, Milupa Milumil HA start active, receptre 2056,- Ft., azt hiszem 600 g, az mennyi időre elég, vagyis mennyi anyatejcsinek felel meg?
Eszti, ha lesz időm, ígérem utána nézek, de nyugdíjrendszerben biztos van ilyen, hátha az egészségbiztosításban is, hogy ha nem is jelentett be a munkáltatód, de Te tudod bizonyítani, hogy ott dolgoztál, pl. eredeti munkaszerződéssel vagy a munkáltató által kiállított igazolásokkal, akkor elfogadják a munkaviszonyt.
Fanni, jogásztársam, Neked nem rémlik vmi efféle?
Marcsi, irigyellek kicsit, hogy ilyen nyugodt Panka baba, bár tudom, Nektek is szoktak rossz napjaitok lenni, de most használd ki és pihenj és főleg ezen a héten érzem azt, hogy elérkeztem a teljesítőképességem határára. Pedig nekem múlt hét óta már takarítónőm is van
, ne ítéljetek el, de azt mondtam magamban, legalább egy pár hétig, vagy hónapig, amíg nem érem utól magaam, rászánom a családi pótlékot
, én nem fogom teljesen kikészíteni magam, Anyukám ugyan állandóan itt pörögne, de nem engedem, mert ő is beteg, ráadásul amíg anyósom sem mozdítja meg magát ( az elmúlt 5 hétben egyszer sem!!! kérdezte meg, hogy segítsen-e vmit, pl. csak a mosógépet kiteregetni, anyám meg minden másnap terülj-terülj-asztalkámat varászol ide ). addig úgy gondolom, hogy nem anyámnak kell a WC-nket pucolnia.
Egy fél napra jön egy héten, annyi bőven elég, és még éppen belefér a ktsvetésbe.
Na, megyek mert a vasalnivaló megint nem tűnt el reggelre, pedig este mindig ezt kívánom lefekvés előtt