Sziasztok!
Judit, gratulálok a jó eredményhez! Sajnos nincs tapasztalatom a dokival kapcsolatban, én eddig csak egyszer hívtam, de akkor megbeszélt időre mentem hozzá a kórházba egy beutalóért, szóval számított rá. Ettől függetlenül azért szegénynek nagyon kattogott az agya, hogy miről is beszéltünk, de meg tudom érteni, szerintem ha ezer felé szakadna, akkor sem tudna mindenhol ott lenni ahol kell
A lányok korábban nekem itt azt tanácsolták, hogy vagy reggel 8 előtt kicsivel, vagy olyan dél körül próbálkozzak. De azt hallottam, hogy vissza is hív, ha éppen nem tudta felvenni.
Babaimado, remélem ma már jobban vagy! Az azért hihetetlen, hogy némelyik orvosról tényleg első látásra (de első megszólalásra pláne) tudni lehet, hogy mennyire haszontalan! Amikor a kórházban voltam a diabetológián, a doktornő és az asszisztense kb. 170 kg lehetett együtt! De a mellettük lévő rendelőből is egy akkora férfi jött ki fehér köpenyben, hogy mindenkinek félre kellett húzódni a folyosón, hogy elférjen
Ne értsetek félre, én is hízásra hajlamos vagyok, ha nem figyelek oda, akkor nagyon gyorsan feljönnek a kilók, szóval ez alapján nem ítélek meg senkit. De iszonyúan rosszul esett, hogy olyan magas lóról, iszonyú fölényesen beszéltek mindenkivel, mintha az ő életmódjuk terén aztán minden rendben lenne... A kézzsibbadásról én is azt olvastam, hogy mg hiánya is okozhatja.
Tegnap voltam szülésfelkészítőn és annyira tetszett a szülőszoba, hogy semmi félelem nincs már bennem! Először feleslegesnek tartottam, de sokkal jobb úgy elképzelni a folyamatot, hogy az ember tudja/látta, hogy mire számíthat! Egy tündéri kis újszülött lánykát is láttunk