Boniko!
Úgy látom, Zsigánál is elkezdődött a markolós kórszak. Kíváncsi vagyok, Szilárd markolómániáját valaki felül tudja-e múlni
Esés: fúúú, te szegény! Még jó, hogy nem tört semmid!
Kri!
Zsombiról nem dobsz közelebbi képet? Annyira cuki a szőke hajával
Maryka!
Nagyon ügyi Gyurika az orrfújással. Erős nátha esetén, ha bevastagszik a váladék, érdemes mégis kiszívni, mert nem tudják jól kifújni. Szilárd jobban kifújja, mint az apja, az oviban is őt szokták példaként kiállítani, hogy így kell. De ő már 3 éves
Sucer!
Végre bejelentkeztél! Júni 1-ig dolgozol még?
Nem értem a dokikat, hogy mi bajuk a havi egy uh-val! Mondjuk, ha már rendszeresen érzed a mocorgást, akkor az egy visszajelzés, hogy a babával nincs gond. De amíg nem érezzük, azért megnyugtató néha látni, hogy ver a szíve.
Moti!
Én várnék a helyedben szeptemberig. Majdnem biztos vagyok benne, hogy megviseli, hogy elviszitek otthonról, és tudja, hogy te meg maradsz a tesójával. Nehogy később tudatalatt kialakuljon egy mély féltékenység, ellenszenv emiatt Boldiban. Amúgy is gond neki, hogy már nem körülötte forog a világ. Gondolj bele, hogy neki ezzel is meg kell neki küzdenie, nemhogy még pluszba azzal, hogy "lerázták" (ezt most csak úgy írtam, ahogy esetleg ő érezheti, mert valóban nem lerázásról van szó a részetekről). Persze, te tudod, és érzed, csak én nagyon érzékeny vagyok ezekre a testvérdolgokra, mert nálunk anyuék nagyon sokmindent elrontottak a nevelésünkben, és most, közeledvén a 40 felé, mindketten családosként kezdünk valami közöset is találni magunkban. És hát nyilván anyuék sem szándékosan álltak közénk.
Beze!
A duphason is hüvelybogyó vagy szájon át kell szedni? Mellékhatása van?
Nekem csökkenteni kell az utro adagomat. Eddig 2x1-et használtam, most reggelente kell 1-et egy hétig, aztán elhagyhatom a reggelit is. Már nagyon untam a dugtosást, jó, hogy kifele vagyok belőle.
Szívhang után teszel vonit?
Szilvi!
Ügyes a kicsi fiad, hogy ilyen könnyen vette az első akadályt. Bár azt mondják, hogy az ujdonság ereje ált. 1-2 hétig tart, aztán úgyis átesik a reggeli sírásokon. Ez Szilárdnál is így volt, de nem tartott sokáig, talán 3-szor sírt reggel. Jó, hogy így időben el kezdted járatni, és mire jön tesóka, neki már természetes lesz, hogy oviba jár.
Velem minden rendben. Méhszáj teljesen zárt, nézett hasi uh-val, de az homályos volt (gyenge a gép), de a szívverését lehetett látni. Aztán hüvelyivel is megnézett, és ott már szépen tisztán látszott a baba, kezei, lábai. Kicsit ismét megnyugodtam
de a jövő csütörtöki genetikától továbbra is rettegek