Hellóka!
Eszti, küldtem privit a barátnőm elérhetőségéről gyógyszer ügyben, remélem, megkpatad, mert vmi hülyeséget írt ki nekem a rendszer, miután elküldtem, ha nem és érdekel még a cucc, szólj és elküldöm megint a paramétereket.
A szopi témára én is rá vagyok görcsölve és én is érzem, hogy ez így nem jó, nagyon hajlok afelé, hogy kiváltom a tápot, de még nem merem. Egyik nap úgy érzem, hogy tök sok tejcsi van, de amint nem fejek, mintha eltűnne. Ráadásul a mérlegünk egy szar, ha háromszor teszem rá egymás után a gyereket, annyi félét mutat és ez etetésnél ne túl jó, nem mindgey, hogy 100-at evett, vagy csak 70-et, netán 120-at????
Amikor behergelem magam, inkább lefejem az egészet és odaadom cumisüvegből, azon legalább a számozás alapján meg lehet állapítani, mennyi az annyi.
De ezt sem akarom, nehogy leszokjon a ciciről.
Ma nekem is nagyon nyügi volt, főleg estefelé, most nagy nehezen elaludt.
Marcsi, az én porontyom sincs el magában, max 5 percet 1 nap 1x, leginkább azt szereti, ha a kis segge rázva van. ezért nem tudok fejni sem
, mert amint leteszem nyüglődik és a legújabb, hogy köhög-krákog, fuldokol, na nem komolyan, csak nyilván egyből felkapja az ember, tehát még azt sem tudom megcsinálni, hogy hadd sírjon egy kicsit.
Mostanában kínlódunk a büfivel, főleg este , néha félóra is van, mire büfizik egyet, nem tudom, miért csinálja ezt egy pár napja.
Éjszaka a legrosszabb, hiába tartom a kezemben fél óráig, semmi, aztán leteszem és akkor meg egyfolytában hülye hangokat ad ki, mint aki büfizni akar, csak nyilvén nem megy neki, mire természetesen egyből felkapom, akkor kijön egy büfi, aztán megint semmi. Percekig tartom, megint leteszem, lefekszem az ágyba, megint elkezdi ezeket a hülye hangokat, újból felkapom, stb. és ez még vagy 3x, 4x, éjszaka kb 1,5 óra egy etetés és gyakorlatilag még altatnom sem kell, mert alszik kaja és büfi-járat közben is. Kikészülök. Tehát a 3 órából, amit kibír kaja nélük már elment 1,5 és még ezután kezdek el fejni, már ha marad rá energiám, mert vmikor elalszok úgy, hogy ülök és a gyerek a mellkasomon
Ja, Andi, vonalzót kérdezted, vagy az aláírást? Na már teljesen hülye vagyok, de én a vonalzóra emlékszem. Szal, elkészíted a vonalzót a megfelelő oldaon ( picibaba, nagyonbaba, lilipye, sok ilyen oldal van ) és kapsz egy kódot. Ezt a kódot ki kell jelölni az egérrel és megnyomni a Ctrl+ C billenytyű kombinációt ( ez an másolás ), majd belépsz ide a babanetre és a profilodban a lap alja felé van egy olyan aláírás, na ebbe a mezőbe beilleszted ( Ctrl+V ) a kódot, és kész. Ja általában 2 kódot generál a vonalzó klészítő, ide azt hiszem az a BBC ( nem biztos, hogy így hívják, de vmi 3 betűs, és van benne B is - hülye szőke picsa
, mármint magamra gondolok ) kód a megfelelő. Remélem, így menni fog.
Na megyek zuhi, aztán szunya.
Mindenkinek pusza és jó éjt!
Ui: tpászeres babóknak is fáj a hasuk? Ha igen, akkor meg miért számít anyatejeseknél, hogy mit eszik az anyuka??????