Sziasztok!
Babaimado, én annyira bepánikoltam, hogy az első gyógyszertárban megvettem itt a kerületben a legdrágább mérőt
Ha jól emlékszem, 14e volt (Accu-Chek Active), adtak hozzá 10 db tesztcsíkot és 10 db lándzsát az ujjbegyszúrójához. Az 50 db-os tesztcsík 4200 körül van (én ezt is vettem rögtön), a 25 db-os lándzsa pedig (én fertőtlenítés után kb. 5x újrahasználom, nem dobom ki rögtön) 800 körül. Ennél 2 olcsóbb változat is volt, de ez teljesen automata (chip van benne, ami beazonosítja a csík számát) és a doktor úr szerint is 100%-ig megbízható abban a tartományban, amire nekünk kellhet. Ha szeretnél venni, akkor szerintem alacsonyabb árkategóriában is találsz jót, csak engem akkor annyira meglepett és megijesztett az eredmény, hogy nem gondolkodtam... Minden reggel mérek reggeli után 1 órával és heti 1x a három főétkezés után is, engem ez nagyon megnyugtat, de mindenki szerint fölösleges (beleértve a dokit is). Megkérdezhetem, hogy mit szoktál vinni ilyenkor reggelire?
A babakocsi színét illetően teljesen megértelek, én is mindenből a rózsaszín/lila/max. napsárga árnyalatokat nézem
Timi, gratulálok a rekordhoz!!! Nekünk sem a 200 m2-en kellett tologatni a bútorokat és eldönteni, hogy a szauna mellett, vagy a dolgozószoba mellett legyen-e a gyerekszoba
Egy kicsi, egylégterű lakásban lakunk, de márciusban leválasztottunk egy szobát, így ott lesz a közös hálónk a picivel. Így van egy nappali rész, ahol reményeim szerint fektetés után még tudunk egy kis "felnőtt életet élni" (beszélgetni, tvzni, együtt vacsorázni, egyáltalán villanyt kapcsolni stb.) anélkül, hogy Blankát zavarnánk vele. Akkor mi nemcsak egy környéken, de hasonló lakásban is lakunk