Hello Csajok!
Na, megint jó rég voltam, és megint sokat írtatok.
Nekiálltunk a felújításnak, szétvésték, fúrták a falat, nem részletezem, hogy néz ki a lakás, és hogy térdig porban járunk, hiába takarítok. Elvileg holnap jön a vízszerelő, és majd csak jövőhéten a kőműves. Lassú folyamat lesz....
Dorka is beteg (még mindig/megint). Úgy látszik nem keveredtünk ki rendesen ebből a torokgyulladásból.
Foga is jön, megint 3 egyszerre, nem is nagyon akar enni...
ennyit most rólunk gyorsan.
bende: jobbulást kívánok Nikinek. Gyógypuszik mennek.
winchi: Matyi gyönyörűséges, nem is tudom elképzelni, hogy hisztizik. Hát Dorkát nem múlja felül biztos.
Ő is egy hisztigép.
Nehéz ez a hiszti korszak, az tuti. Ma pl. anyósom vigyázott rá délelőtt, míg elugrottam a piacra, boltba. Amíg én távol voltam kisangyal volt, mikor hazaértem meg bevágta a hisztit. Nagyon kis rafináltak. Dorka mostanában rászokott arra, hogy szivat, de komolyan, és kiröhög utána. Először kér tejcit, odaviszem, nem kell. Kér inni, odaviszem, nem kell. És kezdődik előről, és utána kiröhög. Nem semmi. Akkor mondja, hogy kiszáll az ágyból, odamegyek, akkor lefekszik, és nem akar kijönni. Én néha otthagyom, hadd nyűglődjön, és ha kitalálta mit akar, akkor odaadom neki, vagy kiveszem... Olyan rafinált kis portéka, hogy csak na...
tünci: nagyon sajnálom amin keresztülmentek, nem lehet könnyű az biztos. Kitartást kívánok nektek. Bizti fájhat neki a bukás után a poci, meg a nyelőcsöve. Én voltam reflux-os, hát elég car az biztos. Épp akartam ajánlani, hogy a Gólyfészekben van magán gyerekdoki, és uh is, ha esetleg nem kapnál időpontot. Persze nem olcsó, de ha esetleg gondolod, és kell telószám, akkor írj bátran. Nekem a szülésznőm ajánlott azt a gyerekdokit aki ott rendel. Dr. Kerekes László. Neonatológus, és gyermekgyógyász. De a
www.ddgoup.hu honlapon is megtalálod.
Sajnálom, hogy lemaradtam én is a képekről, léccci lécccci mégegyszer tedd fel, hadd nézzük meg!!!!!!!!!!
Itt még nem esik, csak fúj a szél....
beze: mikor kell menned megint a dokibácsihoz? Hogy vagy? Hogy vagytok?
katinka: de jó hírek, akár 4-6 órában is visszavennének. De rendesek, engem sajna csak 8 órában...... Akkor nyugodt lehetsz, hogy téged is visszavárnak. Vannak még normális munkáltatók...