Új privát üzeneted érkezett!

Nahát Winchi, az az áldott jó Matyigyerek hisztikézik???Ne már!!! :lol:

Jaj, kérem én is hoztam antiszoc gondolatokat, meg még milyeneket.... :roll: csak lökjed!!! :wink:

különben a babakocsiban ellenne, dehát nem tologathatom a valagát egész nap..azt mondja a védőnő, h ráér a házimunka..ja ,neki biztos volt bejárónője. :roll:
Mostanában sokszor jut eszembe a valahavolt barátnőm, aki az anyjával élt, amikor kicsi volt a gyerek és mennyit számít, h mindig volt kinek mondani:vigyázol rá/figyelsz rá, amíg....
Semmi olyannak nem merek nekiállni, ami megakadályozná, h akármikor befussak hozzá.pl ablakmosás, hajfestés,kerti munka..pedig már komolyan, kapálni is lenne kedvem.

KépKépKép
tünci28

Tünci!
bocsi, hogy okoskodom, de miért nem lehet nekiállni ablakot pucolni? azt tényleg bármikor félbe lehet hagyni....
a kapálást is....
Klassz idő van, hagyd, hogy kint aludjon a babakocsiban, te meg kapálgass tőle pár méterre....
A hajfestésnek viszont tényleg ne állj neki:)

rigy- irigy mindenkinek aki kimehet, mi itt bent resvedünk....

KépKép
bende

Tünci, mi a rotavírust először jövő héten kapjuk...9 hetesen. 6-20 hét között kell.
Nem tudom még hogy mennyi, ma akarom megrendelni.

Betti
Kép
betti0412

Bende: gyógyulgassatok hamar!

Winchi: hát hogy mit lehet kezdeni a hisztivel, Levinél bevált az, hogy ha valamiért hisztizett amit nem engedtem meg, akkor kivártam, hogy befejezze, de az tuti, hogy akkor sem kapta meg azt a dolgot. Egy idő után rájött, hogy hiába hisztizik, akkor sem az van, amit ő akar. De Levi hamarabb rájött, vagy már nem emlékszem rá. Vele azért könnyebb volt, mert ő boltban soha nem hisztizett, bezzeg Dorka. Bár az nem érdekel, hogy mit szólnak mások, erre már immunis vagyok.
Szóval most várom, hogy mindig mindig kevesebb ideig fog hisztizni 1-1-dologért, aztán egyszercsak megszűnik a hiszti.
Vendég

Betti:jaa, én azt hittem hat hetesen, itt azt mondták, dehát ugye a vízválasztó Duna! :lol:

Bende,
azért mert én szeretem, ha biztosan tudom, h bármikor megfoghatom, ha kell felkaphatom.Ezt sáros-földes,ablaktisztítószeres kézzel nem tudom.Fürdőt is úgy takarítok ,ha itthon van a Robi.MÉg most is MINDEN alkalommal kezet mosok, mielőtt akár a cumiját,vagy Őt megfogom.

KépKépKép
tünci28

Betegek gyógyuljatok meg!

Nálunk Oli hisztizik, de már egyre nehezebben birom. 6 éves lesz és igazából semmi nem vált be. Nagy ívben sz@rik arra amit mondok. Ha megbüntetem mert nem tartott be valamit még nagyobb bőgést csinál. Már ott tartunk, hogy elviszük valami psziho dokihoz. Mikor megyek érte délután már csomóban van a gyomrom, hogy hogy fogunk haza jönni.

Normális, hogy ugy szeret enni a lányom mint egy malac, vagyiis inkább disznó? Tegnap is a zöldbab fözeléket kézzel ette. Nem engedi, hogy segitsek. A vége az lett, hogy a maradékot az ölébe buritotta. Már nem tudtam megakadályozni.

Kép
Kép
rhkrisztina

Kriszti igen természetes :lol: Legalábbis nálunk az! Ismerkedik a kajával, az állagával aztán lassan megismerkedik a kanállal is és a kanállal evéssel is. Matyi most ezt gyakorolja de hamar fordítja a kanalat így még most is sok minden az ölében köt ki, meg a földön.

Mancsa akkor ez csak idő kérdése, hogy csendesedjen a hiszti? Van amikor egy angyal de egy pillanat alatt képes kisördögbe átváltani :twisted:

Tünci kicsit koszold már össze azt a gyereket attól lesz immunrendszere :lol: Az elején én is figyeltem de amikor ugye muszáj valamit megcsinálni akkor bizony volt prézlis, lisztes is a gyerek ha épp paníroztam. A kerti munkáknál már nagyobb volt Matyi mint Bátor most így már a földdel is ismerkedett ha épp kint voltunk :wink:

KépKép
winchi

sziasztok!
úgy néz ki, fogat növesztünk. hátsó rágófogakat.
hogy mennyi jön egyszerre nem tudom, mert egynél általában több szokott.
nagyon rág, hátrafelé, és olyan furcsán viselkedik. rosszul alszik, éjszaka újra tejcsit kér, nehéz lekötni, alig akar enni.
persze szaladni annál inkább, úgyhogy megint 11kiló alatt vagyunk.

a bilizés nem megy. próbáljuk, de erőltetni nem akarom.
a babák pisilnek, a tabik is. Zsófi nem. a wc-n meg fél, hogy beleesik, pedig ott a szűkítő.
igazából elkésve még nem vagyunk, de nem szereti a pelust mindig azt mondja, hogy csípi.

na megyek, túl nagy a csend.
Vendég

winchi,elképzeltem ahogy összekoszolom,aztán jön a védőnő és kérdi mért van panír a gyerek fején?? :lol:
a hülye bukások miatt van ez a parám..az előbb is nyugiban alszik,aztán hallom,h fulákol,mire beértem már fröccsent az orrán a darabos ,emésztett tej..ezt ugye félre is nyeli,köhög,lilul a feje..és szegénynek ilyenkor borzasztóan gyomorsavszagú a lehellete,biztosan nagyon marja neki.és ilyenkor annyira sikít,csak kézben nyugszik meg.és ez van kb óránként,éjjel is.

most agyalok ezen az oltáson,mert ha kibukja,akkor mi van??kidobtan 15(megnéztem,nem is 14) ezret???

meg olvasom,h sokszor van láz,meg hányás utána..hát van elég baja szegénynek..de már megvettem...lehet eladom a teszveszen. :?

KépKépKép
tünci28

Tünci!
teszveszen nem árulhatsz vényköteles gyógyszert!!!

Ha úgy gondolod mégsem adatod be, akkor beszélj a védőnővel, hátha tud valakit, aki szeretné beadatni, de a receptet még nem váltotta ki.
bende

Tünci: szerintem is a védőnővel beszélj, meddig lehet hűtőben tárolni? Lehet, hogy ellenne még pár hónapot a védőnő hűtőjében, az otthoniban nem ajánlják 1-2 hétnél tovább tárolni az oltásokat, mert az sokszor van nyitogatva, nem teljesen állandó a hőfoka.
Ezt a mi gyógyszerészünk mondta, mikor az influenza oltást 1 hónapig tároltuk itthon, mert betegek voltak és nem kaphatták meg.

Winchi: szerintem idő kérdése, legalábbis Levinél bevált, meg persze hogy következetesek voltunk a hisztivel kapcsolatban. Persze a mamáknál ez nem jön be, mert anyu is persze hogy megengedte a gyerekemnek, hogy bevigye a biciklit a lakásba, mikor hisztizett érte, én meg megvártam, míg befejezi a bőgést, aztán elraktuk a bicót a garázsba. De azt is tudja büdös kölke, hogy a mamánál más a szitu, ki is használja rendesen.
Nem mondom, Levinél is előfordul még hogy hisztizik, de nagyon ritkán, most már inkább megbeszéljük a dolgokat, igyekszem kitalálni neki valami alternatívát, amire aztán hallani kellene, hogy milyen hangsúllyal mondja: naaaaa jóóóóóóó.
Csak remélem, hogy Dorcsinál is beválik ez a módszer, különben agyoncsapom.
Vendég

Jaj,azzal csak vicceltem ,h eladom..természetesen szeretném beadatni, inkább, minthogy beteg legyen ,csak félek, h pocsékba megy.VÉdőnő azt mondta, ma beszéljek meg a dokinővel,h mi legyen.hogy be tudja -e úgy adni ,h ne mjön ki.nem tudom, emnnyi idő alatt szívódik fel, meg mekkora mennyiség ez.pár mili, vagy több??Na, úgyh megkérdem.Amúgy is kell mennem receptért, mert a calcimusc elfogyott mait adnom kell neki,most emelt adagot.

mucikám a múltkor végig üvöltött ,amíg it volt a védőnő, de ma szunya van..remélem a dokinéninél is így lesz.

Tegnap mondta a férjem, h jött egy értesítő a vitamin ep-től,összeadta, az elmúlt 10 hónapban a helyi gyógyszertárban 132 ezer forintot költöttünk gyógyszerre..és ez csak az, amit a terhességgel kapcs és Bátor születése óta..minimális felnőtt gyógyszer van benne, egy-két algop., meg ilyenek...anyám, mekkora üzlet ez, nem hogy mentünk volna gyógyszergyártónak.. :?

megjött a tgyásom-- :? ebből nem kell vagánykodni...viszont az jó, h egy héten belül kapott Kismuci két családi pótlékot.. :lol:

KépKépKép
tünci28

agyoncsapod???? :lol: és ezt pont egy szociális munkásnak írod? :lol:

Én is próbálok következetes lenni, próbálom kiemelni a hisztiből de hát nincsenek kötélből az idegeim, piszok nehéz. És igen büdös kölke nálunk is tudja, hogy más családtagnál más a szitu én meg küzdök vele.

Kép
büdös kölke :lol:

Kép
:wink:

na jól van megyek mert sok lettem már mára behoztam a lemaradásom :lol:
délután megyünk Fehérvárra

KépKép
winchi

Tünci, én most 18-at fizettem a rotáért a patikában, hűtőbe tettem jövő hét hétfőig.

Kisati is találkozik mindennel jócskán, a cumisüvegeket egy nap egyszer sterilizálom ki, a kis cumikáit meg van hogy csak kétnaponta.....remélem nem lesz baja tőle.

Betti
Kép
betti0412

Winch: büdös kölke milyen nagy lett!!! Huncut tekintete van.

Nem is írok többet ilyet, még rámküldöd a gyermekvédelmiseket. :lol:

Betti: Nekem mondjuk 4 hónaposan lett tápszeres Dorcsi, de hetente sterilizáltam a cumisüvegét, amúgy csak simán forró, mosószeres vízben elmostam.
:oops: :oops:
Vendég

Sziasztok! Csak gyorsan belestem.

Tünci: Nem fogja kibukni a rotát! Peti nagyon bukós volt, minden kaja után jött belőle valamennyi, mégsem bukta ki. Nem tudom, mi lehet benne, de valami tuti "megköti" a pocakjukban. Nálatok egész olcsó volt az oltóanyag. Nálunk a 2 db. 36e Ft volt.
Az biztos, hogy nagyon durva összegeket hagy az ember a patikában! Mi múlt hónapban valami 27e-t, és csak a pocakosságom meg Peti miatt. (speckó táp támogatás nélkül, Sinlac, krémek, Renie ezerrel, vitaminok)

Winchi: Mekkora nagy fiad van! :D Mi még eddig megúsztuk a nagyobb hisztiket, de félek nagyon, mikor kezdi. Nálunk az a hiszti, hogy leül, és sír. Kb. fél percig, de ha nem foglalkozunk vele, megunja, és megy tovább. :lol: Szerencsére nem kitartó. :roll:

Betti: Nem kell annyit sterilizálni, elég ahogy csinálod! Én is csak azért szoktam még a cumiit, mert könnyű bevágni a mikrós cuccba, meg minden mocsokba belehentergeti, szóval egy nap után nem árt neki egy kis gőz. :D

Kép

Kép
nikuc

Sziasztok!

Winchi! Már én is hiányoltalak! Szóval Matyi is hisztizik... Azt hittem ezt csak a csajok csinálják...

Bende: Hogy van Niki?

Réka vagy anyaragacs, vagy hisztipók! Hol úgy porszívózok, hogy lóg a lábszáramon, hol meg úgy, hogy fekszik a földön, és sír, de persze könnyek nélkül! :shock:

Lara! Köszi az érdeklődést, már nem fáj...Csak van ott egy óriási luk, még.

Mancsa! Kérdezted még pár oldallal régebben.. Egyenlőre nem keresek munkát, megvárjuk míg Réka 2 éves lesz, és meglátjuk, hogy tesó, vagy munka. De addig még mindenképpen egy nagyobb lakásba kell költöznünk. De nem egyszerű megtalálni az ideális lakást. Álmaink lakását már nem keressük, csak hogy valamennyire az igényeinknek megfeleljen.

Hétvégén voltunka tropicáriumban, meg az Ikeában. Réka nagyon élvezte mindkettőt, az Ikeát talán kicsit jobban. Mi meg nagyon elfáradtunk, mert állandóan Réka után kellett rohannunk.

Szösz

KépKép
szosz

Nikuc, időpontról én sem tudok, azt csak a nővédelmiről írtam, szerintem! :oops: Holnap megejtem akkor ezt az uh-t, ma nem volt erőm hozzá, a gyomrom eléggé elkezdett fájni, aztán mikor megbeszéltem magammal, h. nem ma megyek, el is múlt… úh. ezt jelnek vettem! :D Lehet ma lnem ett volna ott Csetényi, holnap meg ott lesz :wink:
Ezek szerint Rennie-t lehet szedni? Elfelejtettem megkérdezni a dokit, bár nekem korábban ha nagyon ritkán volt is bajom, akkor a citromos víz, ill. egy kis szódabikarbóna segített, de most tuti kijönne belőlem ez utóbbi :shock:
Akkor te is megszenvedsz vele, amúgy anyukámnak is ez volt főként a problémája mindhármunknál, az a rohadt sav! :twisted:

Winchi, milyen édes a kisfiad!!! :D

Tünci, most h. többször olvastam a hsz-dat, rájöttem, h. én is mucizom a pocaklakót: kis Mucinak hívom, de nem tudom honnan jött? Pedig már volt minden, de ez úgy megmaradt
:D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jeges macika, akkor holnap jössz te is a kórházba uh-ra??? Egyeztessünk? :D MI 9-re tervezzük az odaérést, anyukám elvisz, mert kissé messze van...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, mert nálunk a férjem a Nagy Muci, Bátor meg a KIsmuci. :lol:

Ha nincs cserebere a műszakokban ,akkor Csetényi csütörtökön van az uh laborban.meg néha hétfőn, de engem mindig csüt.hívott.

ezt majd leveszem ,de olyan édesek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2010.05.04 19:04-kor.

KépKépKép
tünci28

Winchi,Matyi még mindig szívtipró. :lol: Ki is foglalta már le férjecskének??? Egyre jobban hasonlít az apujára,szerintem.

Betti ,Ti a 2 ,v 3 részeset kaptátok??

KépKépKép
tünci28

Tünci, köszike, hát akkor holnap majd vki más néz meg.... Szerinted sem gáz, ha pont 13. hetes leszek...? :oops:
Amúgy vmelyik héten szerdán a húgommal mentem be pont Csetényihez, mert akkorra hívta oda... hát gondolom van ott is össze-visszaság rendesen!

Jajj, nagyon édesek a Mucik... főleg a Kismuci :lol: ez a hajzat! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Tünci...most megnéztem, mert nem tudtam, hogy ilyen varia van...van benne egy fecskendő meg egy por, ennyi.

Aranyosak a férfiaid! :D

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Winchi, nagyon szép a nagyfiad! Lexi is hisztizik ezerrel, ma pl 2x megcsinálta az utcán, hogy majdnem levágta magét a földre, mert haza akartam sétálni vele, hogy berakjam a babakocsiba, mert megyünk a nagyszüleihez. :? Ha valamit nem kap meg, vagy nem csinálhat, simán levágja magát a földhöz. :? Kicsit korán kezdi, úgy érzem... :roll:

Tünci, Lexi is bukós volt, a rota mégis benne maradt. Nálatok tényleg olcsóbb, a miénk is annyi volt tavaly, amit nikuc írt.
Nagyon édesek a férfiak. :lol: Bátor milyen nagyot nőtt. :D
Matyi Dorka vőlegénye. :)

Mancsa, ez tetszett. :lol: Sajna az én idegeim sincsenek kőből, pedig kellene... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Köszönjük a dicséreteket. :oops:
Érdekes dolog ez a hányásos izé. Levit vártuk, nála se hánytam, a tesót nem terveztük, de vele se volt semmi. Egyik barátném mindkét babánál szenvedett. :? Szerintem is alkatfüggő.

Navared
Nekem azt mondta RL, hogy pár nap nem számít.
Renniet nyugodtan szedhetsz, nálam néha életmentő tud lenni. :roll:
Még nem döntöttem el, hogy mikorra is menjek. A múltkor 9kor már ott voltam, alig fél 11kor szabadultam. :shock: :evil:

Nikuc
Levinél is elküldött a doki olyan vizsgálatra, ami nem kötelező, hogy megnyugodjon a lelke. No, meg a miénk is. :)
A legvégén meg megdícsérte magát, hogy milyen gondos az orvosom. :lol:

Tünci
Hát, volt kitől örökölnie a szöszi fejét. :D A villanyreszelő fia azt mondta rá, hogy ősz. :lol:
A tologatás ismerős. Őkelmével is le kellett menni az útról, hogy rázkódjon a babakocsi, különben visítás volt. Az autó dettó. Ahogy megáll a valaga alatt, már sasol is.
Jók a képek! Bátorka milyen édesen fogja apuci arcát. :)

Betti
Mikor lesz a borfeszt?
Nem tudom, hogy mennyire vagytok nagy borkedvelők, de állítólag az unió be akarja tiltani a tokaji aszú eszenciát és a jégbor. :shock:
Vendég

Beze, beszéltem a dokinővel ,azt mondta, ne is próbálkozzunk beadni, majd pár hét múlva vmi más oltással, még ezeket nem is tudom, majd utánanézek.Addig a hűtőben tárolhatom a saját tasakjában.Jó, h pont most olvasztottuk le, így jól hűt.

Végülis beutalta ultrahangra, mert pont produkált egy orrfröccsenős bukást szegénykém, azt mondta nem lehet várni, ha minden étkezésnél jön, mert kisebesedhet a nyelőcsöve és mivel az orrába is megy, így az orrnyálkahártya is, meg a légcsöve is.
De a múltkor a Kissevich doki rendelőjében mondta az asszisztens ,h a nyár végére fogok kapni a kórházba időpontot.
Nem tudom mit csináljak ,mert hiába viszem magánrendelőbe gasztroenterológushoz, ott úgysem lesz uh gép, tehát mindenképpen be kell vigyem a kórházba is.De ez nem ér rá még hónapokig.

Azt mondta szerinte javult a remegés, de szerintem csak pont nyugibogyó volt BÁtor és nem látszott.Mondtam ,h a K. doki szerint sorvadt és lehet emiatt akár méhen belül oxigénhiányos,erre tök természetesen mondta, h:hát persze, igen az...rajta is van a zárójelentésen ,h sorvadt...
Hát komolyan, az anyjukat a kórházi dokiknak,100* kérdeztem ,h biztos minden rendben van-e.Tudnom kell latinul ,h tudjam mi van a gyerekemmel???
:evil: :cry:

KépKépKép
tünci28

Tünci
Sajnálom, hogy ilyen megpróbáltatásokon kell keresztülmenned. :(
Cseti is lehetne kicsit körültekintőbb. Most volt egy nagy mellényúlása, egyáltalán nem dicsérték meg érte. :?

Navared
Szerintem én olyan 10 fele futok be, előtte be kell rongyolnom az apehhoz borítékért. :?
Egy nagy fekete táska lesz nálam, egy kék ruhás kicsi maci figyeg rajta. Ha megismersz, nyugodtan meg lehet támadni. Max jól megijedek. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tünci szemetek, hogy téged nem kellően tájékoztatnak :cry: Honnan kellene tudni, hogy mit firkálnak össze latinul...
A férfiak édesek voltak még jó hogy fellestem este még láttam őket :lol: Bátor szerintem tökre rád hasonlít :wink:

Köszönjük a dícséreteket! :lol:

Szösz akkor legközelebb csak az Ikeába mentek? Oda belépőt sem kell fizetni :lol:

Maci nekünk is van talicskánk Matyi imádja sőt tegnap vettünk fűnyírót neki, tegnap együtt nyírták apával a füvet :lol:
Én is ilyen tejfölszőke voltam fénykoromban :lol: Kisöcsém szerint nekem fehér hajam volt :wink:

KépKép
winchi

Tünci, akkor nálunk még jó a helyzet én múlt héten kértem időpontot és holnapra kaptam.
Próbáld valahogy előre sürgetni, esetleg ha a gyerekdoki kérne sürgősségivel.....talán neki jobban adnak korábbra.
Nyár vége az rohadt messze van, és igazuk van, a sav tényleg marhatja, hát én nem is értem a gyerekdokid mi a francnak nem utalt már előbb be? Meddig akart váratni? Lehet az is fáj neki, meg csípheti, az is oka a sírásnak.
Fel kell az embernek fordulnia ahhoz, hogy komolyan vegyék ma a magyar egészségügyben?

Macika, borfesztivál jövő héten kezdődik, én majd délelőtt megyek ki a kisfiammal, szigorúan szétnézni csak. :D

Betti
Kép
betti0412

Egyébként meg nem értem, ha ezt ráírják, annak oka volt. Akkor meg nem kellene tájékoztatni az anyukát vagy javasolni kezelést vagy a gyerekdokinak nem kellett volna tudnia már hogy mi az a szó? Vagy ezt mindenkinek ráírják rutinszerűen? Megáll az eszem komolyan....de lehet, hogy ráírják és nem tulajdonítanak neki jelentőséget, nem tudom, lehet ez az eljárás, rutin ott.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

De kár, hogy lemaradtunk Tünci képeiről... Tegnap Apa itthon dolgozott, mi meg játszóztunk a Lányokkal, hogy nyugiban lehessen, utána még bevásároltunk, jól elszaladt az este.
Ma meg oltásra megyünk ebéd után, így kénytelenek vagyunk kihagyni a Csupamókát, időben le szeretném tenni Natit.

Jaj Tünci, komolyan nem értem ezeket a dokikat... :roll: Most ha van vmi gond, akkor miért nem mondják, ha meg nincs, akkor meg minek riogatnak így utólag... UH a kórházban lesz? Apu sógornője a sürgősségin dolgozik, nekünk szokott tudni segíteni, megkérdezzem esetleg?

Winchi, Matyi egyre nagyobb szívtipró! :wink: Nati is tud ám hisztizni rendesen, tegnap a játszin is előadta magát. Hagytam, hadd tomboljon, szerencsére hamar megunta. De a múltkor pl. a Decathlontól hazáig sírt az autóban, mert nem engedtem, hogy levegye a cipőjét. Amúgy ő mostanában, ha valami nem tetszik neki, vagy nem sikerül, amit szeretne, visít, mint a kismalacok. Egy élmény hallgatni. :lol:

Nvared, Macika, kérjük ám majd a beszámolót a mai vizsgálatokról!

Hisztire nálunk még az jött be - bár akkor Lili már nagyobb volt - hogy felküldtük a szobájába, ha nem hagyta abba és csak akkor jöhetett le, ha befejezte. Jól lenyugtatta magát mindig, vagyis igazából még most is alkalmazzuk, ha szükséges.

Kriszti, Nati is úgy eszik, mint egy kismalac. :roll: Mostanában a kenyérféléket is szétmarcangolja darabokra, áldott jó találmány a morzsporszívó. Amúgy csak módjával hagyom egyedül kanalazni, én nem nagyon bírom, ha kiborítja, kiönti mindenhová. Joghurtot szoktam engedni meg szárazabb jellegű kajcsikat.
És Lilivel is kemény most, ő kicsinek egyáltalán nem hisztizett, most jön ki rajta minden szerintem. Most meg már esze is van hozzá, így sokkal nehezebb kezelni, rá sem nagyon lehet hatni semmivel. Én is ki szoktam borulni, csak abban bízom, hogy elmúlik ez a korszak is.

Bende, hogy van Niki?

Any, mi is fogakat növesztünk, bár egyelőre csak abból veszem észre, hogy Nati keze egész nap a szájában van meg nyügibb az átlagnál.

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Csajok, úgy örülök, most hívtak a munkahelyemről, hogy mik a terveim a visszatéréssel kapcsolatban. 8) Várnak vissza, az elején akár 4-6 órában is, majd ősszel pontosítunk, hogy milyen pozícióba. Annyira jó, mert ezen dilemmáztam, hogy mikor jelezzem majd, hogy november környékén visszamennék.

Kép
Kép
katinka31

Jeges macika, akkor elkerültük egymást, mert mi odaértünk 9-re, kb. fél 10-kor behívtak, utána át az 5-be és szerintem 10 után már ott sem voltunk... na majd Rubinál :D Amúgy én anyummal voltam, fehér alapon fekete mintás póló és bőszárú "farmer" volt rajtam és picike vagyok, anyun meg pink felső, farmer, fekete haj... csak mert nem emlékszem pontosan mikor végeztünk... :roll: ja nekem barna a hajam és vállig érő!

Katinka, minden okés a doki szerint: jó a nyaki redő eredmény és szépen fejlődik, bár ezt inkább a papírról tudtam meg utólag, mert kurvára beszédes volt, mondhatom :roll: Ha kérdezek is vmit úgy tudnak nézni, h. mi a francot akarok...??? Na mind1, a lényeg, h. jók vagyunk :D
Majd a 16. héten AFP, ill. újabb vérkép, mert hogy a hemoglobinom szar volt :( De most feljavítom! :wink:

Tünci, szegény, nem tudom, miért nem lehet mindent normálisan elmondani... azt hiszem az ilyen dolgokkal nekem is meg fog még gyűlni a bajom! De az ember olyan kiszolgáltatott ilyenkor... :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Itt mindjárt leszakad az ég...délutáni sétának valószínű annyi. Bár mentem én már esőben is, de ilyen orkán erejű szélben azért nem merek.

Betti
Kép
betti0412

Katinka, de jó is ez, h emiatt nem kell idegeskedned!!!

köszönöm a felajánlást, de közben megoldódott.
Reggel telefonáltam időpontért, kaptam is volna aug.3-ára!!!!!emlékezett rám a hölgy, vele beszéltem a múltkor is,amikor a neur.-ra kellett az időpont és arra is emlékezett, h nem szívesen mennék a Tokodi doktorhoz, de azt mondta, ha megfelel, akkor az Ő koraszülött rendelésére be tud tenni jövő hét szerdára és mivel a Tokodi csinálja a gasztró rendelést is, így megnézi fejlődés és gyomor szempontból is.És ezt figyeljétek:azt mondta a hölgy, h menjünk 9-re és ha rajta múlik megigéri, h elsők leszünk!!!!!!! :shock: Anyám ilyen is van!!!! :shock:

Itt is mindjárt esik,szakad,de én most hoztam be, mert egész délelőtt sírt, csak a kocsiban nyugodott meg, msot alszik már két órája, fel se merem kelteni, pedig ennie kellene.Lehet a frontot érzi??

Na, most kezd szakadni....de fümagot vetettünk, úgyhogy ez most olyan mintha aprópénz potyogna.

Navared, végülis ki csinálta az uh-t?Örülök, h rendben minden!!!

KépKépKép
tünci28

Csajok valaki meg tudna szánni minket Libero vonalkóddal? :roll: 18 pontnyink van és 20 kellene a Kerekítő könyvhöz, nagyon szeretnénk... :wink:

KépKép
winchi

Halihó!

Mostmár tuti, hogy vonzom a Vegerát. Amúgy velem tök rendes volt, eddig legalábbis.
Tesóval minden okés, akkora ramazuri volt bent, alig tudta megmérni. Forgolódott, nyomakodott, nagy izgága volt. Kobakja 24 mm, tarkóredő 2,1 mm, babóka 69 mm, jó szívműködés. Úgy fest, hogy eddig minden rendben van. Pestre kell mennünk genetikai tanácsadásra. :shock:
Megvámoltak, majd küldik az eredményt. Képet most nem kaptam, sebaj, majd 28-án. :D

Mindjárt visszaolvasok, ha őkelme hagyja.
Vendég

Sziasztok!

Winchi:Küldd el privibe a címed :wink: Holnap pont megyünk a póstára.Egy nagy csomogos liberó kódja hány pontot ér?
Matyi nagyon helyes a képen :D :D :D Olyan kis vagány :D :D :D
Vendég

Hello Csajok!

Na, megint jó rég voltam, és megint sokat írtatok.
Nekiálltunk a felújításnak, szétvésték, fúrták a falat, nem részletezem, hogy néz ki a lakás, és hogy térdig porban járunk, hiába takarítok. Elvileg holnap jön a vízszerelő, és majd csak jövőhéten a kőműves. Lassú folyamat lesz....

Dorka is beteg (még mindig/megint). Úgy látszik nem keveredtünk ki rendesen ebből a torokgyulladásból.
Foga is jön, megint 3 egyszerre, nem is nagyon akar enni...
ennyit most rólunk gyorsan.

bende: jobbulást kívánok Nikinek. Gyógypuszik mennek.

winchi: Matyi gyönyörűséges, nem is tudom elképzelni, hogy hisztizik. Hát Dorkát nem múlja felül biztos. :) Ő is egy hisztigép. :) Nehéz ez a hiszti korszak, az tuti. Ma pl. anyósom vigyázott rá délelőtt, míg elugrottam a piacra, boltba. Amíg én távol voltam kisangyal volt, mikor hazaértem meg bevágta a hisztit. Nagyon kis rafináltak. Dorka mostanában rászokott arra, hogy szivat, de komolyan, és kiröhög utána. Először kér tejcit, odaviszem, nem kell. Kér inni, odaviszem, nem kell. És kezdődik előről, és utána kiröhög. Nem semmi. Akkor mondja, hogy kiszáll az ágyból, odamegyek, akkor lefekszik, és nem akar kijönni. Én néha otthagyom, hadd nyűglődjön, és ha kitalálta mit akar, akkor odaadom neki, vagy kiveszem... Olyan rafinált kis portéka, hogy csak na...

tünci: nagyon sajnálom amin keresztülmentek, nem lehet könnyű az biztos. Kitartást kívánok nektek. Bizti fájhat neki a bukás után a poci, meg a nyelőcsöve. Én voltam reflux-os, hát elég car az biztos. Épp akartam ajánlani, hogy a Gólyfészekben van magán gyerekdoki, és uh is, ha esetleg nem kapnál időpontot. Persze nem olcsó, de ha esetleg gondolod, és kell telószám, akkor írj bátran. Nekem a szülésznőm ajánlott azt a gyerekdokit aki ott rendel. Dr. Kerekes László. Neonatológus, és gyermekgyógyász. De a www.ddgoup.hu honlapon is megtalálod.
Sajnálom, hogy lemaradtam én is a képekről, léccci lécccci mégegyszer tedd fel, hadd nézzük meg!!!!!!!!!!

Itt még nem esik, csak fúj a szél....

beze: mikor kell menned megint a dokibácsihoz? Hogy vagy? Hogy vagytok?

katinka: de jó hírek, akár 4-6 órában is visszavennének. De rendesek, engem sajna csak 8 órában...... Akkor nyugodt lehetsz, hogy téged is visszavárnak. Vannak még normális munkáltatók...

KépKép
ancsi_pancsi

macika: akkor jókis izgága lesz a kistesó. :):) Örülök, hogy rendben volt minden.

lara: hogy állsz a dolgozatokkal? Jól vagytok?

winch: én is küldhetek vonalkódot, bár nem tudom mikor megyünk postára, pont ma voltam.

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi:De jó hogy jöttél :D Már épp zaklatni akartalak iwiwen :D
Kitartás a felújításhoz ha kész lesz nagyon szép lesz,csak erre gondolj.Jobbulást Dorkának,gyógypuszik mennek.
Még lesz pár dolgozatunk de már úgy nincs kedvem :oops: Ma 5-re kell csak menni úgyhogy mindjárt indulok persze szakad az eső még jó hogy a szomszédba van.

Tünci:Én láttam a képeket nagyon helyes a két pasi együtt. :D :D :D :D Párodon látszik hogy mennyire szereti ahogy fogja,jaj nagyon aranyosak :D :D :D
Örülök hogy sikerült elrendezni az időpontot,remélem minden rendbe lesz Bátorkával.

Katinka:De jó hogy visszavárnak a munkahelyedre,örülök neki :D

Macika,Navared:Örülök hogy minden rendbe volt a dokinál :D :D :D

Na most rohanok mert a végén még én kések el a szomszédból.
Vendég

Tünci, Vegera csinálta... nem volt bunkó, csak olyan semmilyen és nem mond semmit, csak ha nagyon kérdezem :lol:

Jeges maci, örülök, h. minden rendben veletek is! Hát a mi babucink is mozgott, de azért nem annyira, h. nehéz legyen megmérni! Nálunk kisebbek a méretek... nem lehet, h. a te babcid idősebb...? :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lara köszi, privi ment! :lol:

Ancsi gondoltam, hogy el agy havazva a felújítással de biztos szépek lesztek! :wink: Dorka még mindig beteg? Gyógypuszi neki!

Tünci jó, hogy hamar lett időpont legalább hamar túllesztek rajta!

Katinka de jó hogy ilyen normális a melóhelyed hozzáállása! :wink:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Tünci, sajnálom, hogy ilyen sok mindenen kell keresztülmennetek, de örülök, hogy azért még vannak normális, segítőkész emberek. Nagyon fogok nektek drukkolni! A védőnő meg inkább szerintem maradjon csöndben! :evil:

Katinka, ez nagyon jó hír, örülök nagyon! Ritka manapság az ilyesmi! :wink:

ancsi, Dorkának gyógypuszik mennek express. Dokihoz holnap megyek, hát tele a gatya rendesen... :oops: Köszönöm, jól vagyunk!

Itt nem esik, de nagyon fúj a szél, és rendesen be van borulva.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Winchi
Mi is valami kinti játékon gondolkodunk. A tecsós fűnyíró nem tetszett, még megnézem máshol is. Dömper is talomban van. Annak idején én nagyon szerettem dömperezni. :D
Nekem még mindig szőke hajam van. :oops: Szerencsére már sötétedik. :D

Betti
Ááááááá, ez nem ér!!! Sörfeszt is mindig akkor van, amikor mi még a közelben se vagyunk. :(

Katinka
Milyen rendes melóhelyed van, hogy részmunkaidőben is visszamehetsz.

Navared
Pontban 10:02kor húztam sorszámot. Meg is lepődtem, mert fél óra alatt végeztem is.
RLhez 28án megyek, 17 órára. Rajtam farmer és egy barbirózsaszín felső volt. :lol:
A csajszi azt írta a papíromra, hogy 13+3 vagyok. Szerinte... Mindegy, a lényeg, hogy semmi baja ne legyen.

Tünci
Végre valami jó hír! Néha jószándékú emberre is lehet akadni az eü-ben.

Ancsi
Nem irigyellek a felújítás miatt. Nálunk csak az egyik felső szoba van festésre előkészítve, de ettől is kiborulok.

Akkora eső volt, meg villámlás. :roll: Szerencsére elvonultak a fellegek.
Vendég

Navared: Nekem is Ő csinálta. :) Legalábbis úgy emlékszem. A véleményem ugyanez Róla. :) Remélem, a szülőszobán nem találkozunk, nem olyan doki ugye? :oops: Nem ismerem a kórházban a többi orvost, csak az enyémet.
Még tegnap akartam írni (de már dög fáradt voltam), hogy kismamáknak szódabikarbónát nem szabad enni. Nem tudom, miért, de nagyon tiltják a dokik. (ha esetleg vettél be, azért ne ess kétségbe. Van barátnőm, aki nem tudna, és evett, egészséges a babája)

Winchi: Valahol volt vonalkódom, én nem gyűjtöm. Majd megnézem holnap, hátha megvan. A költözés óta nem találkoztam azzal a dobozzal, amibe tettem, de szerintem nem dobtam ki. :roll:

Jeges Macika: Milyen mellényúlás? :? Nála voltam most UH-n, nagyon kedves orvos.

Tünci: Hát ez nem semmi... hogy rá is volt írva...
Még mindig le vagyok döbbenve, hogy mennyire más doki és doki. Nálunk aztán nem foglalkoztak a bukással, mindig megnyugtattak, pedig nekem is sok ismerősömet küldték miatta UH-ra. Mondjuk inkább nézzék meg, hogy mi az oka, minthogy esetleg fájjon Neki.

Megnézem a fiamat, hogy aludt el. Ő már egyedül megy aludni, ha álmos. Nem mehetek a közelébe, mert akkor produkálja magát nekem, és nem alszik. Bár tegnap úgy kipurcant, hogy vacsi közben elaludt. :lol:

Kép

Kép
nikuc

Katinka: örülök, hogy keresett a munkáltatód, tök rendesek, hogy 4 órába is visszavesznek.

Tünci: én is láttam a képeket, csak írni már nem volt időm. Szuperek! Ahogy Bátor fogja apa arcát...
Az meg felháborító, hogy nem tájékoztatják a szülőket arról, amit ők latinul leírnak. Nem szeretnek rossz hírt közölni a dokik, pedig kötelességük lenne, mert a korai fejlesztés nagyon sokat számít.

Winch: nekem is van pontom, tudok küldeni. Én kaptam Anytól, de végül sok lett és van maradék.

Olyan jó, hogy megint pocaklakó pockokról írtok!

Betegeknek gyógyulást!
Vendég

nikuc!
azért nem szabad enni sok szódabikarbónát, mert lényegében az is só. a sók általában meg vizet kötnek meg és ödémát okoz. plusz a babához is eljuthat és neki sem jó a sok só.
én ennyiről tudok.

tünci!
édes akis csöppetek!

katinka!
ez tök jó hír!!!

nekem is kellene már telefonálnom, mi is legyen...
a madaras sajnos nem egy családbarát hely, úgyhogy nem sok jóra számítok... pláne, hogy szeptember beszoktatás, októbertől tudnék kezdeni...

bende!
Niki hogy van?
átmehetünk majd valamikor?
Zsófi meg van húzva, annyira akar gyerekek között lenni, ha meg ott van, kis szeppentke. holnap is megyünk barátnőzni :D
Nikit sokat emlegeti.
Vendég

közös játszóterezés lesz valamikor?
persze, tudom hogy ez jóidő függő.

ma elsétáltunk a palotai úti spárba. persze végig magyaráztam Zsófinak, meg jól meg is neveltem útközben, mert nem akarta fogni a kezem, amikor átmentünk az úton. aztán el kellett ismernie, hogy az van amit én mondok. próbálkozott lefeküdni a földre, (persze jó vizes volt a járda-ez a Zsófi féle hiszti), de felrángattam, elmagyaráztam, ezt párszor eljátszottuk, mire sikerült tisztázni az erőviszonyokat, mert mindig próbálkozott.

de legalább a hatás nem maradt el. 9kor itta a tejcsit, fél10kor aludt. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Többi pocakos kismami: Most hívtam az anyakönyvvezetőt, hogy esetleg ki tudnám-e kérni itt a házassági akvi kivonatot. Azt mondták, hogy sajnos, csak ott ahol házasodtunk, de változott a szabály, és a kórház nem kérhet tőlem 300 napnál nem régebbit. El kell fogadniuk az eredetit (és ugye így nem is vehetik el, mint 2 éve).

Any: Köszi! Akkor most már tudom ezt is! :lol: Nekem is úgy rémlett, hogy a nátriummal van a baj, valami ilyenre tippeltem. :) Próbáltam anno a Salvus vizet, pedig azt elvileg szabad kismamáknak, de az is elég sós, és nagyon felvizesedtem tőle.
Zsófi milyen aranyos! Az én fiam nem nagyon akar haverkodni. :)

Kép

Kép
nikuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?