Új privát üzeneted érkezett!

BúzaszemKép

Ha gondolod, én szívesen elküldöm a Kismamában lévő belépőt, ha megmondod hogy hol találom az újságban! Már 2x átlapoztam, de lehet, hogy csak vak vagyok!KépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Búzaszem!
A jegyet én is szívesen odaadom, de én se tudom, hol van?

Panka!
Nekem a szoptatáskor a vérnyomásom le, a gyomorsav fel a torkomba. Nagyon rosszul voltam, azért is hagytam abba. Aztán 3 hét múlva elkezdett csökkeni a rosszullét, addigra meg már kolosztrum volt (tiszta sárga), Matyi azt mondta nem kell neki. Kicsit rosszul is esett.
Gondoltam, hogy rosszul érzed magad, biztos azért nem jöttél MM-ra sem.
Minitaliban én is benne lennék, csak nekünk a délelőtt a könnyebb. Matyi úgy kifárad az oviban, nem tudom mennyire bírna délután egy sétát.

Melinda!
Meg lehet szokni a nagy autót is. Szerintem most még könnyebb is lenne Neked, mint később, mert ha hozzászoksz igazán a kicsihez...

Megyek, mert Gerda eszi a popsikenőcsöt, most vettem észre.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

HiKép

Köszi mindenkinek a lázcsillapítos tanácsot. Csak hőemelkedése volt egész nap és utána kutya baja. És azóta se történt semmi.

Cat!
Az állami felsőoktatás ingyenes, legyen az nappali, levelező, kiegészítő, phd, felsőfokú szakképzést adó... Ingyenes ha a beíratkozás napján még TGYÁS, GYED, GYES-en vagy.
Viszont a magán és egyházi sulikat meg kell kérdezni, mert ott állami megegyezés kérdése. Ha infot kérsz, akkor tőlük csakis írásbeli választ fogadj el. Tudod sose lehet tudni.
(Én még úgy tudom, hogy a tanfolyamok nagy része is ingyenes kell hogy legyen. Gondolom amit a munkanélküli kp-ok indítanak-de ez nem tuti)

Gyöngyöske, Emese, Panka!
Hát nem is tudom. Kicsit elkeserít a hír, hogy még addig lesz tej, mert pont emiatt hagytam abba a szoptatást, hogy hátha a tej miatt, de ha még akkor is termelődikKép

Búzaszem!
Nekem meg van, csak meg kell keresni. Ha még kell, szólj küldöm, eljössz érte...
A pestitől mi sem estünk hasra, de azért egyszer érdemes megnézni. Mi mondjuk elég későn értünk oda.

Kriszta!
Mennyi pénzt kóstál?

Melinda!
Tessék beülni a kocsiba és elmenni vele. Először párral, majd nélküle. Én is nagyon féltem a trabant után a suzukitól, utána a renaulttól, de most már le sem lőhetnekKép Imádom vezetni ezt a "batár" kocsitKép Bár még most sem érzem néha a végét. Hiába no az 5 ajtósokat szokni kellKép

Panka!
Vigyázz nagyon magadra és a kiscsajraKép

Ditta!
váromKép

Puszika, Marika
Hriczom

Betti, Ditta!
Nem tudom pontosan ti hol keresitek, de én előfizető vagyok és egy külön jegy volt a csomagban.
M
Hriczom

Krisztina!
A Corában láttam kis cipőket vászonból (meg egy csomó édes baby mamuszt is, Ádinak vettem is egy párat, és nagyon jó).

Betti,Neva, Melinda!
Egy kicsit megijesztettetek az ovis dologgal (bár nem vagyok félős), de remélem, hogy Ádi jól fogja bírni a bölcsit, mert nem akarok minden reggel zokogva dolgozni menni, hogy elszúrom a gyerekem nevelését és életét.

Betti!
Úgy emlékszem, hogy te írtad, hogy hívtak titeket az oviba valami játszóházba. Írd már meg légyszíves, hogy az mi, melyik oviban van ez stb.
Előre is köszi!

Zsuzsa!
Fogzás Kép, Ádinak is a fogzásra fogták sokáig az éjszakai sírásokat, és még mindig csak 4 foga van, ezek 1 évesen jöttek ki, de már 2 hónapos korától mondták, hogy dúzzadt az ínye. Remélem, hogy ti hamarabb túl lesztek rajta, és Beni tündéri az összes képen.
Amúgy jól vagyunk, és egyszer már át is jöhetnétek hozzánk (adnék Beninek téli overált, ha érdekel).

Panka
Szorítok, hogy jobban viseld a terhességet. Biztos, hogy a vérnyomásod esik le és nem a vércukrod???
Gratulálok a szopi elhagyásához (bár én imádtam, és mikor Ádi nem kérte már, az nagyon rossz volt, de neked lehet, hogy így könnyebb a terhesség)!
Tali nekem is jó a holnap délelőtt kivételével minden nap, jó lenne már összejönni mindenkivel.

Marika!
Számtalan esetet hallottam, amikor a szoptatós anya teherbe esett (lásd Pankát), és az sem biztos, hogy tényleg ennyi ideig nem áll el a tejed, ez mind a te saját szervezeted hormonháztartásától függ.
Tudomásom szerint van egyébként gyógyszer is ami segít leállítani a tejképződést, de a helyedben ezzel nem próbálkoznék.

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

MelindaKép
Szopi helyett nem kap mást este, csak úgy "simán" alszik el.Kép
Ha azért amikor a vérzés volt kicsit elgondolkodtam, hogy akkor most mi is legyen a szopival, de ezzel az 1-2-vel kibékülnék. Dokibácsi szerencsére támogat a dologban.
Holnap fogom hívni a férjed.Kép

BúzaszemKép
A pesti börzén készülj fel az óriási nagy tömegre, de lehet kifogni jó dolgokat.

Kriszta13Kép
Ha már megírtad, hogy mikor lesz megírhatnád azt is, hogy hol.Kép Akinek meg nem teszik a reklám majd átugorja.

Anita, GyöngyöskeKép
És a Gézengúzban használt vagy új rucik vannak?

DittaKép
Belépőt csak előfizetők kapnak.Kép

BettiKép
Úgy látom, hogy Gerda mindenevő.Kép

MarikaKép
Akkor suliba már nem indulsz olyan korán?Kép
Most, hogy írod, hogy kiscsaj eszembe jutott, hogy Benivel olyan szép volt a bőröm, most meg úgy kivagyok ragyásodva.Kép Teljesen belémbeszélitek ezt a csajt.Kép

EmeseKép
A vérnyomásom biztos, hogy leesik, mert meg szoktam mérni, a vércukromat nem tudom.Kép Szopit nem hagytuk el teljesen, még 1×-2× van. Ezt meg szeretném még tartani egy ideig, de max. márc-ig. Nem szeretném, ha a végén tandem szopi lenne a dologból.Kép Bár ha Benin múlna...Kép

Népkerti taliKép
A csüt. délelőtthöz mit szólnátok? Hánykor is szoktunk talákozni? 10 v. 11?

Puszi, Panka

panka

Lányok!

Köszönöm a felvilágosítást a Kismamával kapcsolatban!
Én nem vagyok előfizető, de ennyi erővel már lehetnék, mert minden hónapban az az első, hogy megveszem, már évek óta.

Hát akkor bocsi, Búzaszem, nem adok semmit...Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Nekem jó a csütörtök délelőtt. De 10-kor nem lesz még nagyon zord idő?Kép

Akinek télen volt nagy pocija, attól kérdezem, hogy milyen kabátot hordott? Nekem most ez lesz a következő problémám, hogy valszeg a télikabátom már nem fog rám jönni.Kép (Sőt, lehet, hogy már most sem.Kép)

Panka, jobbulást! Reméljük hamarosan elmúlnak a rosszullétek.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!
Nekem jó a csütörtök 10 óra a talihoz, de később már nem mert Ádi 12 után eszik, és alszik.

Dodus!
Én Á-vonalú télikabátot vettem (igaz, már a terhesség előtt), és nagyon jó volt, mert a pocim is belefért, és most is lehet még hordani.

mse173

lÁNYOK!
kÖSZÖNÖM MINDENKINEK A BIZTATÁST, ELTESZEM ÉS MAJD HA VEZETEK(BIZTOS SZÜKSÉG LESZ RÁ) ELŐVESZEM.
A TALIHOZ A GYEREKEK MIATT SZERINTEM IS JOBB A 10 ÓRA, HÁTHA SZÉP IDŐ LESZ.

MELINDA
adnilem

Dodus!

Arra a kis időre én tudok neked kabátot adni. Nehogy vegyél ha később nem szívesen hordod a bő kabátot.
Színe kicsit élénk, de gyere és nézd meg.
A vonalú, polár. Nincs akkora has ami ebbe bele ne férne. Azért őrizgettem, hogy hátha télen leszek terhes.

Tali? Hát nem tudom. Dolgoznom kellene meg tanulni, de lehet, hogy arra a 2 órára elengedem magamKép
Éva
neva

Sziasztok!
Csüt. 10? Megyünk. Népkert.Ha módosul lgyszi Betti üzenj! Még mindig nincs net otthon!

Diavetítő: felhívom és megkérdezem. Amint tudom a pontosat írom!
KÖZÉRDEKŰ!!!
Pocakosok!
A Fonoda telepen /ott van a Napsugár gyermek áruház/, mögött vagy egy Joker nevű ruhaüzlet. Lehet kapni kismama gatyákat, meg nagyméretű cuccokat. Amerikából hozzák a ruhákat. Kicsit gyűröttek, de jó az áruk. Anyukám ma vett ott két gatyát 1200 Ft-t. Jó!
Nem pocakosok! Ti is találhattok itt jó ruhákat.
Bencének vettem 100% pamut felsőt olyan anyaga van mint a Skiny /így írják?/.600 Ft.A mosásban sem ment szét.
Vékonyka anyukák: a Fonoda telep szélén van egy farmer üzlet, úgy hirdetik a gyári ár - x%, biztosan tudjátok, hogy mi a neve.Szóval ott most 990- egy csípőfari.Levis.Sajna az én nagyon nagy fenekemre nem volt!
MINŐSÉGI GYERKŐC RUHA:
a Bató 1. emeletén újra van Bömbi bababolt.Minőségi cuccok. Tudom, hogy drága, de én ott vettem néhány pólót, gatyát, pulcsit és a napi mosást nagyon jól bírja.
Egyenlőre ennyi!
Ja! Voltam a Baba Centerbe és nagon jó fejek! Olyan részletesen magyarázott el mindent az eladó hölgy mintha potenciális vásárló lennék, /pedig egy kicsit meg is szidtam őket/. Ami nagyon tetszett, hogy nem az árakra mentek, hanem a praktikusságra.Pl.: egy babahordozós,dönthető babakocsi máshol így kompletten 85e körül van /2éve ennyi volt egy nagy üzeltben/, erre a hölgy mutatott két különböző márkájú, de német, minőségit, amit igaz, hogy nem lehet összepattintani, de nem is a Dakarra készülünk, ugye;1/4 annyiért.
A baldahinok is nagyon jó árban vannak.
Érdemes oda kimenni!

Remélem szolgáltam jó tippekkel!

Még egy!
Örökmozgóknak ne vegyetek velút cipőt!Nincs 1 hónapos a Siestánk és úgy néz ki mint egy fél éve használt! Nem a márka gáz!

k
kriszta13

REKLÁM!REKLÁM!
Mazsola-nap
2004.október 16.
Fazekas Utcai Álatlános Iskola
Miskolc, Fazekas u. 8.
9-18
Programterv
9:00 Megnyitó
9:05-9:45 Mazsola koncert - komolyzenei koncert és mese Pocaklakóknak, babáknak és gyerkeknek;
9:50-10:30 Mazsola Muzsika - zenés,mesés, mondókás, versikés foglalkozás babáknak és gyerekeknek;
10:35-11:15 Mazsola Mocorgó - baba-mama torna
11:20-12:00 Mama torna
12:05-12:45 Pocakos torna
12:50-13:30 Női jóga
13:35-14:15 Hastánc
14:20-15:00 Mazsola koncert /más előadókkal/
15:05-15:45 Mazsola Muzsika
15:50-17:00 Meglepetés koncert
17:00- Táncház

Egésznap:
véradás, kézműves asztalok, apasarok, büfé, babaruha börze /eladásra szánt portékáitokat itt lehet értékesíteni/,használtjáték és -ruha gyűjtés a Máltainak,vdőnői tanácsadás, hordozókendő tanfolyam.
mazsola_muzsika

Sziasztok!

Megpróbálok én is elmenni Benivel csütörtökön sétálni, de akkor mikor taliznánk pontosan?

Zsuzsa
nzsuzsa

Köszi szépen a jegyeket. Akkor csak előfizetőknek adnak. Hriczom! Ha a tiédet megtalálnád és nekem adnák megköszönném. Hogy tudna eljutni hozzám?

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Cat!

Rally? Mi megyünk mindkét napra. Az elsőn talán Fonyra, a másodikon Kékedre. Szállás pedig túrista szállón lesz azt sajna nem tudom hol ebbe Roland a kompetens. Ti jöttök?

Zsua
zsua1

Sziasztok!
Panka!
Gézengúzban használt rucik vannak,de nagyon jókat ki lehet fogni!Eddig a legnagyobb fogásom Máténak egy Szörny Rt-s pizsama.Úgy örült neki,hogy le sem akarta tenni a kezéből,miután kihalásztuk.

Holnapi tali 1000%-ig le van fújva a részünkről!
Ádám hétfő este nagyon elkezdett köhögni,Máté pedig lázas és hány,már második napja.
Ez az éjszaka maga volt a kín!Szegény Matyi alig aludt valamit,4x hányt.Délelőtt sem akart megmaradni benne semmi,még egy korty víz sem.A gyógyszert szintúgy kihányta.Már csak azért küzdöttem,hogy be ne kelljen vinni a kórházba.Most elaludtak mindketten.

Máté írtózik mindennemű kanalas dologtól,és ez még most csak rosszabb volt,mert hányásra ösztönözte szegénykémet.Az antibiotikumot pedig be kell adni valahogy,így cselhez folyamodtam!
Csináltam diétás pudingot,amit nem kell főzni,tej nélkül vízzel,és abba kutyultam bele a Sumetrolint.Gazdagítottam még egy kis finomra tört gabona karikával.Ez eddig benne is maradt.
A pudingot lehet még csinálni gyümölcslével is,a főzőset is,de az nem ajánlott hányás és hasmenésnél,mert irritálhatja a gyomrot és a beleket.
Bocsi,hogy ilyen guszta dolgokról írok,de egyszer még jól jöhet.

Most megyek,megpróbálok én is pihenni valamit!

Puszi mindenkinek,vigyázzatok a bacikkal!
Anita
kacajka

Helló!

Holnap hol találkozunk? Akkor a végleges időpont tíz óra?

Neva, köszi, hogy gondoltál rám kabátilag, majd felmegyünk és megnézem. De holnap jöttök, ugye?Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Talira mi sem megyünk, én tanulok, hétfőn vizsgázok.

Anita!
A víz is "hánytat" (bocs), inkább teáztasd, de azt is gyakran, egyszerre csak keveset, 1-2-3
kortyot. Gyerkőcöknek jobbulást, Te pedig próbálj pihizni.

Neva!
Mélt még mindig nem írtam, a jövő hét nekem is jó, majd egyeztetünk.

Puszi NEktek!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Akkor holnap 10 óra a Népkertben a szökőkútnál, jó?

Bocsi, de most csak ennyire futotta.

Puszi, Panka

panka

Dodus!

Még nem bizti.
9-re ügyvédhez megyek az egyik ügyféllel. Utána lehet, hogy inkább hazugrok Lauráért és nem megyek vissza dolgozni. Holnap délelőtt apa is itthon lesz. Jöhet ő is?

Gyöngyöske!
Én meg vasárnap vizsgázom. Szerintem jót tenne 2 óra a szabadban. No?

Éva
neva

Anita!

Jobbulást a fiúknak!
neva

Sziasztok!
Hihetetlen, van szabad gép, ebben az időpontban a Corában.
Holnap 10:00 Népkert, Szökőkút!

Más! Sajnos a fent beharangozott Mazsola nap elmarad.Egyenlőre nem tudni, hogy mikor kerül megrendezésre!Kép

k
kriszta13

Sziasztok!

AnitaKép
Fiúk remélem hamar túl lesznek a betegségen!!
Kép

Akik taliznak, azoknak jó időt kivánok! Beszámolót azért kérek! Esetleg fotót is.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Nem vagyok túl ismerős a Népkertben, de azért remélem odatalálok. Az már biztos, hogy kicsit késni fogok.

Neva, naaa, gyertek! Apával együtt is!Kép

Anita, fiúknak én is jobbulást kívánok! Nekünk a fizika tanárnőnk mondta középiskolában, hogy ilyenkor a teába kell tenni kis sót is.

Akkor holnap!KépKép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Nzsuzsa!

CSütörtöktől újra indul a szülőszoba,úgy láttam az a kedvenc műsorod!
Üdv:Theo
theo

Sziasztok!

Emese
Megyünk holnap együtt a Népkerthez? Plíz, jelentkezz.

Koda
Hol vagy? Holnap nem jössz?

Szioasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

SziasztokKép
ZsuzsaKép
Sajnos nem tudok menni, jön fel anyukám. Már egész héten ezt tervezgette. Pedig nagyon kíváncsi vagyok rátok! Gábor álandóan fel akar menni hozzátok, főleg mikor ott megyünk el alattatokKép Meg amikor meglátja a kis babaruhákat kint a szárítónKépKép
Amúgy azért nem írok, mert csak rohangálunk álandóan....Totál el vagyunk havazva....és olyan fáradt is vagyok a nap végére..

AnitaKép
Jaj miket olvasok! Gyógyuljanak a gyerekek!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Anita!
Jobbulást a gyerekeknek!!!

Köszi lányok a suliról az infókat! Én Nyíregyházára szeretnék járni (munkámból kifolyólag)egészségügyi informatikusnak. Van ugyan egy gazdasági informatikusi felsőfokú oklevelem, de az ugye "csak" egy tanfolyam. (már fizetésügyileg). Meg állítólag ezzel a végzettséggel jobb munkahelyet lehet szerezni.

Zsua!
Még nem tudom, hova fogunk menni, még nem volt rá idő megbeszélni. (várom mit mond a férjemuram)
Ha tudsz infót a turistaszállóról (hol, mennyi stb)légyszives írd meg nekem.

Holnap megyünk mi is a talira, ha minden jól megy.

puszi

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Anita!
Jobbulást kívánok a kis betegeknek, és köszi a tippet (Ádim sem nagyon díjjazza a kanalas motyókat, de a Nurofen szirup adagolójával mindent bevesz).

Zsuzsa!
Mél ment.

Üdv:Emese

mse173

Sziasztok!

Köszi szépen,hogy gondoltatok ránk!
Hatott is,met már jobban vannak a fiúk!

Mégegy tipp!
Köhögés csillapító házilag!
Cukros hagymalé:
E szer a köhögés csillapítására szolgál.
2 hagyma
250 g barnacukor
A sütőt bekapcsoljuk. A hagymát meghámozzuk, felszeleteljük, a szeleteket egy befőttesüvegben egymásra helyezzük, és megszórjuk a barnacukorral. Az üvegeket lezárjuk, majd a meleg sütőbe állítjuk. A képződő léből naponta két teáskanálnyit adjunk a gyereknek
Az íze nem olyan rossz,mint első hallásra gondolnánk,Ádi szépen beveszi.

Ha gondoljátok írhatok még házi szereket!

Anita
kacajka

Sziasztok!

Megyünk mi is a Népkertbe. Szépen süt megint a nap.

Emese!
Nemsokára találkozunk, de azért leírom. A játszóház a bölcsiben volt (van?) a Kassai utcán. Úgy tudom máshol is szerveznek ilyet. Nálatok nem? Ott lehet a szülő is a gyerekkel és ott is lehet hagyni pár órára (1/2 9-től 12-ig). Kaptunk tízórait is. Matyi különben nagyon szerette, nyáron, ha arra sétáltunk, akkor is be akart menni.

AnitaKép
Gyógyuljatok meg hamar!

Többieknek most nem írok, innen a Népkert gyalog van egy óra, úgyhogy rohanok.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Jó volt talizni, végre egy kicsit kimozdultunk itthonról.Kép Feltöltöttem azt a rengeteg képet, amit készítettemKép: itt vannak a 40. képtől. Nincs kedvetek rendszeressé tenni ezeket a talikat amíg nem jön be a nagyon hideg idő? Mondjuk hetente vagy kéthetente így csüt. de? Mit szólnátok hozzá?

És még hoztam két tegnapi fotót Beniről:
"Ártatlan vagyok"
Ez pedig tegnap este készült 1/4 10-kor, mikoris őurasága kilopott egy sült csirkecombot a sütőből és jóízűen meg is ette.Kép (Látod Emese nem csak te éhezteted a gyereketKép)

AnitaKép
Nem a te párodat láttuk a gyerkőcökkel a Népkertben?

Puszi, Panka

panka

PankaKép

Nagyon tetszett ez a rengeteg kép!KépKép
És ez a Beni, hát merő ártatlanság!!KépKép

Tényleg szép időtök volt!
Meddig voltatok? Bár gondolom, az alvásidőig...

Ditta

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

PankaKép
Azok a képek Beniről..KépKép annyira tündér!
És a népkertis tali is szuper lehetett. Ahelyett, hogy ott lettünk volna, anya vigyázott Marcira és meg tököt pucoltam és sárgaborsót pürésítettem..Kép

AnitaKép
De jó, hogy jobban vagytok! Csak így továbbKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Képeket felraktam. RemélemKép

http://babanet.hu/album/main.php?album=27&page=2&image=80602

Örülök, hogy el tudtunk menni, jó volt kicsit kizökkeni a nagy hajtásból.

Cat! Nagyon szégyellem magam, de sose jöttem volna rá, hogy ismerjük egymást. Valahogy abszolút nem volt ismerős az arcod. Bocsi

Többieknek örülök, hogy megismertelek Titeket.
Éva
neva

Sziasztok!

Megvolt az uh, szerencsére minden ok, rengeteget nőtt múlthét óta, már 19mmKép és már teljesen emberi alakja van. A vérzés még nem szívódott fel teljesen, de mostmár nyugodt vagyok.

Puszi, Panka

panka

Jaj, még egy kérdés, nem tudtok ajánlani egy jó víz-gáz szerelőt aki nem dolgozik nagyon drágán?
P.

panka

Sziasztok!

Panka!
De,ők voltak,mondta is Peti,hogy látott titeket!
Nagyon jók a képek,kár,hogy nem tudtunk menni,de nem akartuk,hogy Ádi leköhögjön valakit.
Amíg apa a gyerekekre vigyázott,én nyakamba vettem a várost,télikabátot kerestem,és vettem magamnak.
Örülök,hogy minden rendben volt az Uh-n!
Szerelőt sajna nem ismerek!

Anita
kacajka

Sziasztok!
Nagyon aranyosak a gyerekek a képeken. Nekem egyik délelőtt sem jó, mert a suliból hordom az ebédet, amit csak 11 és fél 12 között lehet elvinni.
Örülök, hogy minden ok a 19mm-res manóval.
Nzsuzsa!
Láttam a Benis képeket, sokat nőtt amióta nem láttam. Jövő héten elmegyek már hozzátok, olyan rég dumcsiztunk egy jót. De csak 13 óra után tudnék menni, de a konkrét nappot majd megbeszéljük.
Képzeljétek! 2 hete lett egy külső aranyerem, ami nagyon fáj. Hemorit krémet meg kúpot kezdtem a héten használni, de még mindig fáj. Van valakinek esetleg valamilyen hatásosabb ötlete? Bár a könyv azt irta elmúlni nem fog, csak a fájdalom legalábbis a terhesség végéig. Nővéremnek is ilyen idősen kezdődött és öklömnyi nagyságú lett szülésig. Jó lenne ha nekem nem nőne tovább.
Úgy látszik ez családi ártalom, mert a nagyimnak is van.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok

Megnéztem a népkerti talis fotókat, nagyon szuperek. Látni, hogy a gyerkőcök és mamák is jól érezték magukat.

puszi

Gyöngyöske
gyöngyöske

Szép jó reggelt!

Nagyon jó volt pénteken a tali. Örülök, hogy sok új embert megismertem közületek.Kép
Búzaszem, sajnálom az aranyeret.Kép Lina használt rá valamilyen krémet, amitől elég jól visszahúzódott neki. Nézd meg esetleg a blogjában! (tv2/blog/Kata kismama naplója)

Már régóta meg akarom kérdezni, hogy ki hogy áll a gyerekorvossal? Mi ugye falunKép lakunk, itt van két háziorvos, közülük lehet választani, de én már így is nagyon rendbontónak számítok, hogy maradtam a réginél.Kép A lényeg az, hogy egyik sem túl szimpatikus, ezért másik dokit keresünk a kicsinek. Tudtok esetleg ajánlani valakit? Vagy Ti hogy csináltátok, a körzetihez mentetek és slussz? És egyáltalán mikor kell felkeresni először a gyerekorvost, hogy őt szeretnénk a gyerekünknek? Jöhet magánba is!

Szép napot!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

BúzaszemKép

Én is azt használtam, amit Te, de nekem 3-4 nap alatt teljesen visszahúzodott. Az volt a szerencse, hogy egyáltalán nem fájt, pedig jó nagy volt.Kép A házidokim azt mondta, hogy 7-10 napnál többet nem érdemes várni, ha annyi idő alatt nem múlik el a kenőcs és a kúp hatására, akkor érdemes orvoshoz menni. Valami olyasmit mondott, hogy csinálnak rajta egy kis bemetszést, és akkor utána elmúlik. (Gondolom kivérzik vagy ilyesmi.) Ha nekem nem múlik el, tuti elmegyek vele dokihoz, mert ahogy nő a baba, egyre nagyobb súly nehezedik lentre, meg ugye ott van még a szülés is, nem lett volna jó így belevágni. Drukkolok, hogy Neked is visszhúzódjon! (Amúgy nálunk is van mindenkinek a családban, de épp a múltkor olvastam róla, hogy ez annyira népbetegség, hogy kétféle ember van: akinek van aranyere és akinek majd lesz.)

Pusz Mindenkinek!

Lina
lina

Panka, Betty!

Jön valaki MM-re hétfőn?
Ha igen, találkozhatnánk valahol, mert nem biztos, hogy megtalálom a helyet, ahol van?

MSE

mse173

LinaKép

Bár ide ritkán jössz, de hátha olvasod:
a blogodat mindig figyelemmel kisérem, igazán érdekes!KépKép Pedig "csak" egy kismama naplója...
Remélem folytatod a baba születése után is!
További jó pocakosodást!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Pár képet feltettem csütörtökről. http://babanet.hu/album/main.php?album=3601

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Panka!
Örülök, hogy jól sikerült az UH. Képed is van?
Beni nagyon tetszett a combbalKép Mi szívesen elsétálunk a Népkertbe így hetente, szerintem jó ötlet. Csak az idő... Remélem azért lesz még egy kis napsütés. Nekünk van egy szerelő ismerősünk, évek óta mindig őt hívjuk. Ide aztán gyakran kell jönnieKép Most nincs kéznél a telefonszáma, de mailben elküldöm.

Búzaszem!
AranyérKép Nekem a Silamed jó volt (fürdő és krém), de az enyém nem volt túl vészes, csak makacs. Lehet, hogy már Neked nem használna. (Igaz, előtte már próbáltam 3-4 gyógyszertárit
és az nem volt jó.)

Emese!
Nem tudom, megyünk-e, mert Gerda beteg. Nem nagyon, csak folyik az orra. Nem akarom, hogy megfertőzzön valakit. De ha holnapra már jól lesz, találkozhatunk. Majd reggel jelentkezem.

Dodus!
Én mentem a körzetihez. Gondoltam, minek menjek messzire, mikor nekem úgyse elég jó senkiKép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja, Lina, nekem is tetszik a naplódKép

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

DittaKép BettiKép

Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok!Kép Nem is gondoltam, hogy olvassátok! Amúgy én nagyon meglepődtem rajta, hogy ilyen népszerű lett, nem hittem, hogy valakit érdekelni fog a téma. Igazából azért kezdtem el írni, hogy majd le tudjam menteni a Leányzónak. Amikor Martin kisebb volt, sokat írtam ide, de azóta sem volt energiám, hogy visszakeressem a hozzászólásaimat Kép, pedig abból is lehetne neki egy babanaplót csinálni. Igazából most ezt akartam kiküszöbölni azzal, hogy egy helyen vannak a bejegyzéseim.

Még egyszer köszi, hogy olvassátok!

Pusz, Lina
lina

Köszi a tippeket az aranyérre. Már kezd jobb lenni de még mindig érzékeny.
Valaki akkor tudna nekem adni egy börzebelépőt, ha neki nincs rá szüksége? Nagyon megköszönném, el is mennék érte.
Kellemes vasárnapot!
Tegnaptól a III.x -esek táborát gyarapítom!

Kép

KépKép
búzaszem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?