Krisztina!
A Corában láttam kis cipőket vászonból (meg egy csomó édes baby mamuszt is, Ádinak vettem is egy párat, és nagyon jó).
Betti,Neva, Melinda!
Egy kicsit megijesztettetek az ovis dologgal (bár nem vagyok félős), de remélem, hogy Ádi jól fogja bírni a bölcsit, mert nem akarok minden reggel zokogva dolgozni menni, hogy elszúrom a gyerekem nevelését és életét.
Betti!
Úgy emlékszem, hogy te írtad, hogy hívtak titeket az oviba valami játszóházba. Írd már meg légyszíves, hogy az mi, melyik oviban van ez stb.
Előre is köszi!
Zsuzsa!
Fogzás
, Ádinak is a fogzásra fogták sokáig az éjszakai sírásokat, és még mindig csak 4 foga van, ezek 1 évesen jöttek ki, de már 2 hónapos korától mondták, hogy dúzzadt az ínye. Remélem, hogy ti hamarabb túl lesztek rajta, és Beni tündéri az összes képen.
Amúgy jól vagyunk, és egyszer már át is jöhetnétek hozzánk (adnék Beninek téli overált, ha érdekel).
Panka
Szorítok, hogy jobban viseld a terhességet. Biztos, hogy a vérnyomásod esik le és nem a vércukrod???
Gratulálok a szopi elhagyásához (bár én imádtam, és mikor Ádi nem kérte már, az nagyon rossz volt, de neked lehet, hogy így könnyebb a terhesség)!
Tali nekem is jó a holnap délelőtt kivételével minden nap, jó lenne már összejönni mindenkivel.
Marika!
Számtalan esetet hallottam, amikor a szoptatós anya teherbe esett (lásd Pankát), és az sem biztos, hogy tényleg ennyi ideig nem áll el a tejed, ez mind a te saját szervezeted hormonháztartásától függ.
Tudomásom szerint van egyébként gyógyszer is ami segít leállítani a tejképződést, de a helyedben ezzel nem próbálkoznék.
Üdv:Emese