Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi!
Tündérmókusok!

Timi!
Nekünk nem is volt. Balutól megtanultam: először ezt szedik le, utána a baldachint. :D

És boldog anyák napját mindenkinek!

Hulla vagyok, majd jövök holnap.
vovanda
 
 


Boldog Anyák napját mindenkinek!

Kép

Timi, hát ez nagyon érdekes (és nem vidám dolog). Biztosan vmi változást él most át a kis pocok, legalábbis én ilyenkor ezt szoktam magamnak mondogatni. Nálunk Letti nagyon hasonlót produkál egyébként (már a múltkor is megállapítottuk, hogy a két lány jelleme nagyon hasonló, ha jól emlékszem..). Mondjuk amúgy is ringatva alszik el, de a mai nap borzalom volt: EGY ÓRA HOSSZÁT ordított a babakocsiban (Ajsi békésen durmolt), aztán amikor elindultam hazafelé (mert Ajsika is felébredt), akkor beájult, és aludt egy fél órát. Most meg elaludt Apán, aztán amikor letettük, felébredt és ordított. Megint altatás, megint ordítás letevés után. És ez így tovább... Próbáltuk hagyni, hogy hagy sírjon, de amikor bementem hozzá, pont mint Alexa: verte meg dobálta magát, és úgy ordított, mint a sakál. :( Vagy ma front volt???????
Ja, és Anyám is azt mondja, én pont ilyen voltam, mint Letti. Külsőre, is belsőre is hajszálnyira. :lol: :? :(
A fejvédőt nálunk is folyton igazgatni kell, mert leszedik. :)

Kata, írtad, hogy neked is ringatnod kellett a kislányodat. Mennyi idős koráig? ÉS aztán hogyan szoktattad le a ringatásról? Valamit muszáj lesz kitalálnunk, mert beleőszülünk. Az nálunk nem műxik, hogy bemegyek, és dúdolgatok neki meg simizem, mert amint meghallja / látja, hogy bemegyünk, de nem vesszük fel, még jobban elkezd ordítani. Sírni meg nem nagyon szeretném hagyni, mert annyira sajnálom szegénykét.

Nyulasz, tyű,micsoda képek! És ezek olyan gyerekhinták, nem babahinták, ugye? Nem féltél, hogy kiesnek?
Balázs azon a második képen nagyon kis helyes pasi! NEM MEGMONDTAM, HOGY AZ ILYEN FÉNYKÉPEKET NE TEDD KI NYILVÁNOS HELYRE, ahol mindenféle lányos anyukák is megláthatják????? :twisted: :twisted:

Reunionnal mi van, nem tudja valaki? Már rég nem írt....

Hát ezzel az etetőszékkel nem tudom, mi legyen. Mindkettőtöknek igaza lehet..... (Dorcsi, kösz a véleményt neked is)
Etetőszéket ti hány hós kortól használtok amúgy????????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is Boldog Anyák Napját kívánok mindannyiotoknak!
Mi szinte egész hétvégén csavarogtunk, így csak most jutottam gép elé. És képzeljétek, egyre több felnőttes kaját eszünk, tápszert már csak naponta kétszer!

Gyönyörű az összes babafotó!

A játszótér nagyon jó ötlet, nekem valahogy még nem jutott eszembe, gondolom, mert még nem tudnak menni, de mondjuk a hintába már tényleg bele lehet ültetni őket!
Én is dobok mindjárt pár fotót.

Rana,
mi csak kb. 8 hósan kezdtünk etetőszéket használni, de a miénk támlája nem is dönthető, egy tök egyszerű és olcsó modell, de én egyenlőre meg vagyok vele elégedve.

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni
 
 

 
 

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Rana!
Szerintem nem lesz más megoldás, mint a sírni hagyás. :? :( Nagyon nem szeretem én sem. Réka csinált ilyeneket, ha még jobban rázendít, amikor bementek, akkor bazi nagy adag hatásvadászat van a dolog mögött. Magyarul: tudja a gyerek, hogy ha ezt és ezt csinálom, akkor anya rázza a seggem. Réka egyszer egy jó órát sírt... És nem volt mit tenni, mert ölben nem aludt el soha, nézegetett, ha simiztem, akkor is csak lesett rám, esetleg ordított. Sajnos kénytelen voltam párszor megbőgetni. Utáltam magam rendesen. :?
vovanda
 
 


Sziasztok!

Timi,hú,nem lehet egyszerű.Én is passz,hogy mitől lehet,nálunk nem volt ilyen :roll:
Kép szuper,nálunk már nem L alakban vannak az ágyak,hanem párhuzamosan,és köztük van kb 70 cm,és az egymás felöli oldalon nincs fejvédő,hogy lássák egymást.A többi helyen fennhagytam,nekem nem szedik le.

Rana,köszi :D az a kép nekem is a kedvencem Bazsiról :D Szerintem sem bébihinta,mert elég nagynak tűnt.Persze csak alig löktük őket,és a kezünk ott volt végig,csak a fotón nem látszik :lol:
Mi 1 hete használjuk az etetőszéket,mivel ez sem dönthető.De a dönthetőt már nyugodtan használhatjátok.

Lpemóni,de éééééééééééédesek :D Fanninak honnét ez a kendő?Nagyon édes benne,én is akakroooooook!!! :D És a mellénye?Sehol nem kaptam a múlthéten :?
És tényleg Matyi szőke kék szemű,Fanni meg barna-barna?
Vendég
 


Rana: hát lehet, hogy tegnap front volt! Vandának igaza lehet (mint mindíg), mert Alexa is jobban visít néhány decibellel, ha odamegyünk. Tegnap a sírni hagyás volt a megoldás-már megint. 10 perc után elaludt és vidám, boldog babaként ébredt.


Lpemoni: gyönyörűek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: tudom, hogy szétszedted őket, de én nem tudom, mert csak így fér el a szobában a két ágy. Pedig előbb-utóbb ők is piszkálni fogják egymást. A fejvédőt meg folyton leszedik, Hanga bújócskát játszik vele folyton.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,én is azt hittem,hogy nem fér el,de elfért...picit szűkebb a hely így,de nem baj.Én is azért,hogy ne piszkálják egymást.Sehogy sem fér el?

Na,képzeljétek,kaptunk két autósülést.Concord trimax comfort c line típus.Nézem,15-36 kilóig.Ezt már régebben írtam is nektek,hogy a sógornőmék hordozó után erre váltottak.Erre kiderült,hogy egy másik matricán meg azt írja,9-18 kilóig.Aztán rájöttünk,hogy ez majd szétszedhető,és akkor van 15-36 kilóig.Úgyhogy most tökre örülök,hogy nemsokára jó lesz.Balázsnak már simán,mert 10 kiló,Noémi 7 kiló,szerintetek leghamarabb őt mikor ültethetem bele?Picit lehet dönteni is.

A huzata nagyon napszívta,most néztem,lehet kapni rá,igaz nem a gyári,de gondolom az is jó.Valaki vásárolt már így ülésre huzatot?
Vendég
 


Timi,esetleg az ikeás fejvédő,ami jó hosszú,és akkor azt két rácsonként át tudod fűzni,nekem is úgy van a járókán,és úgy stabilabban áll,persze azért sem sem fix.
Vendég
 


Sziasztok!

Most nézem, hogy legutóbb csak olvasni tudtam, válaszra már nem futotta!

Rana: helyesek a csajok. Már nem emléxem, meddig tartott a ringatás a lányoknál. Azt tudom, hogy Johit a férjem altatta jó darabig, neki könnyebb volt a ringatás. Egy tuti, vannak babák, akiket ha leraknak, rögtön felébrednek. De többszöri próba után már nem. Aztán ez egyre kevesebbszer fordul elő. Kitartást, mint minden ennek is vége lesz. Én se hittem, hogy itt fogunk tartani, hogy már nem csak sírnak a srácok, ha fent vannak, de itt modták többen hogy 3 hó után jobb lesz, no nekünk 4 hó után lett jobb. Mert már tudnak nagyobbakat is aludni, és játszani is! Egyszer csak vége lesz! Vera amúgy sokáig a hajamat bizergálta, úgy aludt el. Aztán jobb híján a saját haját bizergálta. Nm rég szokott le róla!

Vanda: én is annyira szeretnék gyerekhámot. Csak úgy fogok tudni néggyel sétálni menni!!!

Nyulasz: Nagyon vagány Balázs az új fizurával :D és Noémi kendője is igen csinos :)

Timi: remélem Alexát sikerült azóta rávenni az alvásra. Amúgy én ismerek olyat, akinek nem aludt a kislánya elég kiskorától csak éjjel. Vannak ilyen babák is. Bár okosok szerint, szükségük van rá!
Nagyon édes, ahogy összebújtak :D

Lpemoni. édesek a lurkók

Kata
labkat
 
 


Timi! Boldog névnapot!

Kép

Majd még jövök hosszabban is. pussz

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyulasz: sehogy sem fér el, nagyon pici a szoba. Ha ovisok lesznek, akkor szobát cserélünk, mert a miénk nagyobb, ott jobban elférnek, mi meg úgyis csak aludni megyünk be, de addíg a piszkálódást át kell vészelnünk. Ikeás fejvédőn gondolkoztam már, de szerintem leszedem, ami van, feleslegesnek tűnik.

Ma 8-tól 3-ig áramszünet volt, holnap megint az lesz. Semmi bajom nem lenne, gáztűzhelyem lenne, de minden elektromos. Kávét is a kocsiban melegítettem a bébiétel melegítővel, ráadásul Párom délutános, Alexa tombolós továbbra is és ha meglát rátesz még egy lapáttal a dilire és nyújtogatja a karjait, hogy vegyem föl, ha felveszem meg nevet és dumál. Kezdek fáradni. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Rana: köszönöm szépen! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi :D Nagyon boldog névnapot!!! :D :D :D

Hívtam sógornőmet,felköszöntöttem,és azon gondolkodtam,hogy valamelyikünknek van-e itt Timi nevű lánya,hogy akkor írjak :lol: :lol: :lol: bocsi,de annyira a gyerekekre koncentráltam :oops:

Áramszünet :shock: :evil:

Kata,örülök,hogy 4 hó után jobb :D
Vendég
 


Nyulasz: én sosem tudom senki névnapját, a családból sem. :lol:

Találós kérdés: Hol lehet Alexa?
Kép

És:
Kép Kukucs

És egy tündérjó, vidám kislány-Hanga:
Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


oáÁ_áüqxqqŐSÖ

Ezt Alexa írta nektek! Megyek megetetem, talán akkor lesz némi nyugalom, bár ezt sem válik be mostanság. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz!
Hihi nézett volna a postás! Nagyon édesek a babyk! Nekem nincs szívem szétszedni az ágyaikat, írtó édesek esténként, ma arra mentem be, hogy Málna fura hangokat adott, Matyi meg úgy kacagott, hogy csak na. :lol: Persze mikor alvás helyett megy a műsor, akkor én is mindig szét akarom húzni az ágyakat,
Mi kb. két hete használunk gyerekülést, pedig csak 6 és 7 kg-k, de azt mondta a gyógytornászunk is, hogy nem a súly számít, hanem a gerinc, nyak, hát erőssége. Hiába 9 kg egy fél éves baba, azt még nem lehet beletenni. Azt hiszem úgy is van a súlyhatár, hogy 9 kg vagy 8 hónap.

Móni!
nagyon édik a Babák!!!

Timi!
Isten éltessen, alvós kép szuper! Nálunk Matyi mindig bebújt a fejvédő alá, így most a járókában van, hogy ne tudja kidugni a lábát.

Dorcsi!
Szia és gyere gyakrabban. ja amúgy megnéztem az ikeás etetőszékből már kezd kilógni a fejük és 70 cm körül vannak.

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok Lányok,
nagyon szépen köszönjük a dícséreteket!

Timi,
Neked először is nagyon boldog névnapot kívánok! Nagyon cukik a lányaid, az elbújós kép meg egyszerűen tündéri! Sajnálom az Alexa-féle hisztit, majd csak jobb lesz, addig kitartást Neked!

Nyulasz,
kendőt örököltük, sajnos abban nem tudok segíteni, a mellény meg a ráckevei piacról származik, 1000 Ft/db :-) És igen, Fanni barna-barna, Matyi kék-szőke, ezt mindenki ki is szokta szúrni kapásból a babakocsiban.

Képzeljétek, holnap dolgozom egy kicsit, egy ismerősnek segítek az Industrián fordítani. Jó lesz egy kicsit megtornáztatni az agyam :-)

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Sziasztok!

Lpemóni és Reunion boldog névnapot! :D :D :D

Lpemóni,köszi.A ráckevei piac az messze van.Öröklünk mi is sok mindent,de ez a kendő nagyon klassz :D Hű,fordítasz?Angol?
Szülinapra készültök már?

Timi,mióta törpök megvannak,nekem is a naptárt kell állandóan lesnem :lol: Édes a bújkálós kép :lol: És a kis vidám Hangád :D Olyan jó őket ilyen boldognak látni :D

Zsófi, a postás gondolta volna,hogy a húsvéti ajándék ért oda ilyen későn :lol:
Na,most megnyugodtam.Noémi nekem is csak alig 7 kiló.De vajon honnan tudom,hogy elég erős-e a nyaka?Vagy ennyi idősen akkor már annak kell lennie? :roll: Jövő hétvégén lemegyünk pár napra Zalába rokonokhoz,de szerintem akkor még a hordozóval megyünk,alvásidőben,gondolom abban azért kényelmesebb nekik.Meg majd rövidebb úton próbáljuk.Ja,és még huzatot kell rá rendelnem.Szerinted érdemes nyári frottírt is venni? :roll:
Vendég
 


Ja,és nem is mondtam,megvan az első kis barátunk,a játszón találkoztunk Andrissal,aki 6 nappal fiatalabb nálunk,és kiderült,hogy egy utcában lakunk,csak pár ház van köztünk :D
Vendég
 


Timi: boldog névnapot :) Nagyon helyesek a csajok. Azt mondta rá Johi: Szeretem kisbabat, és nyomott egy puszit hanga babának a monitorra!

Reggel óta Johi bugyiban van. Tegnap vett fel napközben bugyit, és mikor pisilni kellett neki, szaladt a bilihez, és lehúzta, majd bele pisilt a bilibe :D Remélem most se pisil majd a naciba, és nem is kakil. Bár azzal lehet még bajunk lesz.

Éjjel fájt nagyon a fejem. Most is még tompán, olyannyira, hogy homályosan is látok! Furi!

Kata
labkat
 
 


Ja és Boldogságos MÓNI napot az itteni anyócáknak :D

Kata
labkat
 
 


Hoztam egészen friss képeket is :) Látjátok micsoda sérójuk van? :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Zsófi!
Köszönöm a marasztalást! :lol:
Nem tudom, Többiek mit szólnak hozzám? Lehet még csatlakozni? (Akár ritkított verzióban is? :oops: )
Aranyos vagy, h megnézted a székeket, nagyon gondolkozom egy újabb beruházáson (ikeás). Vagy egy másik huzatot varratok a meglévőre..(egy nagyon egyszerűt, amit leehetnek)

Kép
dorcsi73
 
 


Üdv dorcsi! :) Én örülök, ha többen vagyunk!!!

Kata
labkat
 
 


Kata,édes a csipet-csapat :D

Dorcsi,milyen ritkitott verzió???Tessék jönni sűrűbben! :D
Vendég
 


Köszönöm a köszöntéseket! :D

Mónik: nagyon boldog névnapot!

Eszembe is jutott egy hiányzó anyuka! Reunion hol vagy?

Törpi: karnison vagy?

Kata: nagyon helyesek! És nől a hajuk, én látom, mert Alexának is ugyanígy nől! :wink: Johi ügyes kislány és átadom a pusziját Hangának!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ma is áramszünet volt reggeltől. Holnap már csak 2-4-ig lesz. :twisted:

Mi úgye el lettünk tanácsolva a pépektől, mert jó húsban vannak a lányok, nem kéne nekik + kalória, de ma gyorsan kellett kaját csinálnom, úgyhogy rizspép volt meggylével ízesítve. Imádták! Próbáltam tegnap meggyet hámozni, de nem jött össze. Sikerült már valakinek? Vagy én vagyok nagyon béna?

Dorcsi: tessék jönni! Jó, ha többen vagyunk! :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata!
Irtó mosolygósak!

Dorcsi!
csak gyere bátran!

Csajok!
Van egy zsákra való kb. 80as méretű kislány rucim, meg pár fiús is. Fotózom majd, érdekel valakit? Örököltük, nekünk sok lesz, adnék el belőle.
vovanda
 
 


Vanda: engem kisfiús cuccok érdekelnek. Főleg nyáriak, de még jobban 74-es kell most, 80-as inkább őszre lesz jó. Olyan is van???

Köszönöm a bókokat a srácok nevében is. Egyébként én is alapjába véve nagyon vigyorgós vagyok, szóval volt kitől örökölniük :D

Lányok: Asszem Bálintnak megy a hasa. Mit csináljak vele? Szoptatom sokat!!!! Gergő naponta kb 3szor kakil, de Bálint szinte minden szopi után egy keveset. Normaflore segíthet?

Kata
labkat
 
 


Az ikresen hírdetnek 2 db PP primma pappa etetőszéket, hátha érdekel valakit.
RANA!!
http://www.ikresek.hu/modules.php?name= ... opic&t=374

t-pk
 
 


Kata!
Megnézem, fiúsból van most kevesebb. Holnap kapunk kölcsön fényképezőgépet, fotózok, és rakom, ami van.
Normaflore mehet neki.
vovanda
 
 


Móniknak nagyon boldog névnapot!!!!!

Nyulasz!
Hát mi nem vettünk nyári huzatot-még. Mi egyenlőre tljesen ledöntve használjuk, már amennyire lehet, és a mienk 0-18-as, háttal is be lehetne kötni, de úgy nagyon mozgott oldalra, így inkább így tettük be. Szerintem ha már ilyen szépen ül-kúszik Noémi, akkor elég erős a nyaka. Képekből ítélve erősebb az enyémeknél és nekünk a dévényes mondta, hogy használhatjuk már nyugodtan. Nekem meg az ő szava szent.
Ha Keszthely felé jártok jövő hétvégén (az a 15-e? akkor csak vasárnap vagyok péntek-szombat suli/vizsga) akkor feltétlen gyertek be hozzánk, vagy összehozunk egy sétát.

Dorcsi!
Szerintem nem drága az ikeás, enyémek szeretik a nagyinál. Nézd meg tesz-veszen, ott van akár 1000 ft-ért is.

Timi!
Málna meg most lett beállítva napi két tejpépre, mert még mindig csak 6100 gr.

KépKép
zsófikukac
 
 


Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Nyulasz,
gratula az első kisbaráthoz, majd lesz több is, hidd el!
Munkámból adódóan kell használnom a nyelveket, ma angolul folyt a tárgyalás, de németül szerintem jobban beszélek, legalábbis jobban szeretem. (és nagy pocakosan azért letettem az olasz nyelvvizsgát is, de azt nem nagyon használom, úgyhogy sokat felejtettem már...)

Kata,
édesek a fiúk, szép kis sérójuk van :-) és természetesen a lányok is gyönyörűek, Apát meg hadd ne dícsérjem, hi-hi

Vanda,
engem esetleg rövid ujjú lány póló érdekelne, bár nekünk is rengeteg cuccunk van, de Fanninak elég kevés a pólója...

Timi,
mi egy párszor ettünk már meggyet, kb. 3-4-szer, de én nem hámoztam meg.... lehet, hogy kellett volna?

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Nyulasz,
nálunk a szülinap keresztelővel lesz egybekötve, úgyhogy egy nagyobb buli van készülőben, valószínűleg vendéglőben... az időpontot már lefoglaltuk, a többi még képlékeny. Eddig mással kellett foglalkoznom, de lassan ráállok a dologra, mert aztán csak azt veszem majd észre, hogy május vége van :-)

Jó éjt mindenkinek!

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Ja, és Dorcsi, az enyémek is Ikeás széket használnak mindkét nagyinál és csakúgy mint Zsófi babái, ők is nagyon szeretik!
És üdv így ismeretlenül is, én sem túl rég csatlakoztam!

Móni

Kép
lpemoni
 
 


Képzeljétek, este tápi helyett jóéjt tejpépet kaptak (Málna hízlalása miatt) és este 1/4 9 óta alszanak, egy hangjuk se volt egész éjjel, se hajnali kaja, se cumidugdosás! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Dorcsi! Részemről is üdv itt! :)

Kata, és jók ezek az etetőszékek? Én olyat gondoltam, aminek mindkét tálcája levehető, hogy majd asztalnál is tudjanak enni vele. VAGY egy tök egyszerű, olcsó valamire, amit nem sajnálok majd lecserélni, ha kell. Mondjuk: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/29351

Vagy a másik, amit az ikresekről ajánlottál (majd emailben elküldöm a képeket)

Zsófi, de jó!!! :D Akkor én is bevezetem a tejpépet! (Bár nem panaszkodom, este 11-es álomszopi óta ma reggel 8-kor keltek a babácskák, de akkor is csak nyöszögtek, lehet aludtak volna még :roll: )

Móni, hű, nyelvek miattt nagyon irigy! Az angol mellé nekem is jól jönne a másik kettő! :wink:

Most akkor meg kell hámozni a meggyet vagy nem? :roll:

Timi, Kata,
nagyon édik!

Mónik boldog névnapot utólag is!

Ma megyünk tornára megint.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Egy kicsit én is had dicsekedjek: tegnap Flóra felállt
(ezt kaptuk apával az évfordulónkra ajándékba ) :lol:

t-pk
 
 


Sziasztok, a következőket teganp írtam este, de kidobott a gép, és nem volt erőm újra kezdeni. Ma viszont, mikor bekapcsoltam az utolsó kép fogadott, rajta a levelemmel, nem veszett el. :)

bocsánat előre is, hogy nem tudok mindenkinek reagálni, de eléggé lemaradtam :oops: Viszont visszaolvastam.

Timi, utólag is boldog névnapot!

Mó, Lpemoni, Reunion sok boldogságot Nektek is!

Dorcsi, gyere csak!!!!

Vanda, engem 80-asok lehet, hogy érdekelnének, várom a fotókat.

Apróságokban csak gyönyörködtem, csodaszép mindenki!!!!!! :lol: :lol: :lol: És néhol roppant mulatságosak :wink:

Az eltűnésem oka pedig egy kisebb baleset volt, amit már nagyobb gyerekek szülei biztos mind megéltek, de nekünk ezt az 1 éves szülinapunk után 1 nappal sikerült produkálni. Csütörtök este az én gézengúzaim kirántották az azóta már ezerrel megerősített rácsot a konyha és az étkező között. A gond az volt, hogy mindkettő azzal a lendülettel hanyatt esett a járólapra. Itt még nem is lett volna akkora a riadalom, mert hát estek ezek már nem egyszer, csak az üvöltés mellett Míra elhányta magát. Na, be a sürgősségire. Enyhe agyrázkódás. Szerintük. Szerintem nem, de a biztonság a legfontosabb. Így egy évvel a születésük után ismét kivettünk egy szobát a szombathelyi kórházban két éjszakára. Óránként vérnyomásmérés. Nekik álmukban, nekem meg csík szemekkel. Aztán miután ők halál jól érezték magukat, én meg kimerült voltam a nem alvás miatt, szombat délelőtt hazakönyörögtem magunkat. Délre haza is értünk, 4-kor pedig már itt nyomult az egész család, hogy felköszöntsék ezt a két pernahajdert. A buli fergetegesre sikerült, én meg azóta is próbálom rendbe szedni a soraimat, csak épp Emma 4-5 órai kelései, amik 1-2 órás virrasztással járnak, nem feltétlenül hagynak regenerálódni. Mire őt leteszem, meg Míra ébred. :? Na de sebaj, majd idővel, a lényeg, hogy megúsztuk komolyabb sérülés nélkül.
És most megyek szunyálni :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ú Törpilla, még olvasni is rossz volt, de szerencsére akkor minden rendben!

t-pk
 
 


Lpemoni: nekem a védőnő mondta, hogy hámozni kell, de ma kipróbálom mennyire lesz pépes héjastól, ha leturmixolom. Max megeszem én, úgysem eszek gyümölcsöt, csak amit a csajok hagynak.

Zsófi: gratulálok a nagy alváshoz!

Lehet én vagyok végtelenül buta, de minek két tálca az etetőszékre???? Egyel több takarítani való???

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: a hideg is kirázott. Regenerálódj!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a szívélyes fogadtatást, örömmel jövök és maradok :)

Látom, nem csak én szenvedek az altatással, én is a kezdetekkor alakítottam így, azóta meg...
Én egyiket babkocsiban, másikat magamon felkötve mei-tai kendőben ringatom álomba.
És ezt naponta háromszor :? :? (Ok. esténként apjuk is besegít, de ha nincs otthon, megy a szokásos módszer..)
De így legalább egyszerre sikerül, bár külön szobában vannak 8 hónapos koruktól, mert felsírják egymást-erősebb fogzás óta). Mostanában tervezem az éjszakát visszaállítani egy szobába. Csak akkor a nappalt hogy oldom meg?? :roll:

Törpi! Szegény lányok! Gondolom, mit érezhettél. Nekem Laurám sajnos, ha behergeli magát a sírásba, mindig hányás a vége, dr.nénink szerint ő ilyen, ez egy reflex-szerű hányás..

Zsófika! Köszi az ötletet, lehet, h a tesz-veszen fogom megrendelni!!! És micsoda??? Ilyet produkálnak a manóid????? Ügyes vagy! Nálunk az éjszakai tápi sem segített, Nonókám olykor centrifugában érzi magát éjszakánként.

t-pk! Gratulálok Flórához!

Móniknak boldog névnapot és még nem írtam, de gyönyörűséges minden babóca, igyekszem én is képeket feltenni magunkról- még meg kell tanulnom kezelni a rendszert :oops:

Ja, azért ha dicsekedésről van szó, Noémim mondja már, hogy anyu és Laurám megtette az első lépéseit felém! (Noémi már régóta jár) :P Emellett persze számtalan szép és jó dolgot tudnék felsorolni a lánykáimról, de ezt az érzés Ti is ismeritek!

Mire ide jutottam elfelejtettem kinek mit akartam írni, legközelebb jegyzetelek:-)
Ja, még az lenne a kérdésem, hogy keresztelőhöz milyen iratok elintéznivaló szükséges? (még csak elméleti síkon..)

Szép napot!

Kép
dorcsi73
 
 


Zsófi, éjszakai tejpép? Milyen márka? Tászer helyett lefekvés előtt? Vagy mikor, hogyan? Kipróbálnám Emmával. Bár egyre kevésbé kérik a tejpépet, régen az volt a kedvenc, most már inkább kenyere esznek vajjal, felvágottal vacsira. Ja, és ha valakinek bevált az éjszakai tápszer, szívesen postázom, van még egy fél doboz, azaz egy zacskónyi. Míra hány tőle, Emma meg csak jobban ébred. Ha nem kéri senki, megy a kutyának, annak meg már kezd olyan szalonnája lenni a sok maradék tápitól... :lol: Mentsétek meg Buksit :lol:

T-pk, Flóra nagyon ügyes! Gratulálok! Szép ajándék! Csak viszonyításképp, Míra is ilyen tájban állt fel, és már megy :wink:

Dorcsi, el tudom képzelni, milyen jó hallani, ahogy Noémi mondja, hogy anya. Míra még csak az "ana" verziót nyomatja, és ha sokáig ismételgeti, akkor "ede" lesz belőle :shock: A tessékkel próbálkozik még, az olyan "tesz"-féle lesz. Emma ügyesebb, ő több hangot tud, már a saját nevével is birkózik, a nem-mel, mert azt persze gyakran kell anyának mondani, és a legédesebb, mikor befejez valamit, akkor azt mondja, hogy "na". Úgy látom, nálatok is Laura lassabb, mint Noémi, remélem ennyi idősen, mint Ti vagytok most, már Emma is elindul. Amúgy azért nem gondolom, hogy agyrázkódás volt, mert Míra is elég hányós. Van, hogy kaja közben rá kell szólni, hogy hagyja abba az öklendezést, mert meghánytatná simán magát. És emellett állandóan kaját kunyiz. Lehet, hogy bulémiás :lol: :lol: :lol:

Timi, meggy hámozása: tudom, én lányaim már nagyobbak, de én a szülinapi tortájukban, ill. a joghurtjukban lévő meggyet simán adtam nekik. De még a borsóval sem voltam túl óvatos, szuperkrémesre pépesítettem párolás után, nem nyomkodtam szűrőn át. Még élnek, sőt, hasfájás se lett belőle. Két tálca, Vanda mondta, hogy később, ha már maguk esznek, maszatolnak, egyszerűbb csak lekapni a felsőt, és míg Te azt takarítod, meg az egyéb maradékokat (mert egyre több lesz a maszat körülöttük, garantálom), addig ők esetleg megülnek a székben, és a tiszta tálcán eljátszanak.

Köszönöm az együttérzést, jól esik, de szerencsére már csak anyósom hápog a történteken :x Azóta is esnek-kelnek, nem tudok mindenhol ott lenni. A járás tanulásának pedig ez szerintem kivéthetetlen része. Ja, persze az én csemetéim nem tanultak a dologból, azóta is nagy előszeretettel ugrálnak a rácson, rángatják azt, csak most már egy bika sem tudná kiszakítani, max falastul.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Holnapra fotózom a cuccokat, ha minden jól megy, eredményért kezeskedni nem tudok... :D

Törpi!
Nem hangzik jól, szerencsére nekünk ilyen még nem volt. Mármint hogy kórházba kellett volna menni. Esni esnek, elég sokat.

Most nem futja többre, bocsánat, délelőtt takarítottam, délután meglátogatjuk a nagycsaládosok egyesületének helyi összejövetelét. :D
vovanda
 
 


Törpi: hú, sajnálom! Útálom én is az ilyen eséseket! De hát sajnos minden gyerekkel megesik. Johanna nagyon kemény fejű, meg se érezte az ilyeneket :D

Kata
labkat
 
 


Törpi!
Hát még csak tegnap kapták, remélem a ma éjszaka is ilyen jó lesz majd. Szóval milupa jóéjszakát tejpép, banános, de van almás meg még valami más ízesítésű is. Fincsi lehet, mert repetáztak is belőle. Úgy csináljuk, hogy fél 8-kor kapják még lent az etetőszékben, aztán irány a fürdés, utána Matyi még lenyom kb. 50 ml tápot is, Málna ellöki. A sima tejpéptől ugyanúgy ébredtek, mint a tápszertől. Nagyon reméelm, hogy nem csak egy éjszakára szólt, na de majd holnap beszámolok.
Sajnálom az esést, de minden jó, ha jó a vége. :lol: Kérünk szülinapi képeket.

Dorcsi!
14-15-én fent leszek pesten, lehet meglátogatlak Titeket! Otthon lesztek?

KépKép
zsófikukac
 
 


[quote="timi76"]
írta:
timi76Lehet én vagyok végtelenül buta, de minek két tálca az etetőszékre???? Egyel több takarítani való???


Timi, Törpi már leírta. Ráadásul, ha a második tálca is levehető, akkor a gyerekek ha már nagyobbak, odaülhetnek a család ebédlőasztalához az etetőszékükkel.

Móni, nálatok is a két gyerek mint két tojás :lol: :lol: :lol: (mint nálunk) Nagyon édik!

Dorcsi, hát egy éves és 3 hónapos gyerekeket ringatsz, napi 3-szor...???? :?: :?: Mégse nekem a legrosszabb...... :roll: :lol: :shock: Eddig hogyhogy nem próbáltad leszoktatni őket a ringatásról? És külön szoba? Jaj... :?
Én belekezdtem a Mission Impossible-be: tegnap EGYSZER SEM ringattam Lettit, ma meg csak egyszer, de aztán feladtam, és sírni hagytam (magától elaludt). Én is utáltam magam. De vhogy úgy érzem, a neheze még hátravan.... :roll:

Törpi, jaj.... :shock: :cry: Szerencse, hogy nem lett nagy(obb) baj...

Ja és álldigáló, futkosó, forgolódó, beszélő babákhoz gratula! Csodás pillanatok!!!! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?