Minimaxi
nekem maradnak az eredetileg megrendelt cserépáruk.
Köszi!
A deszkáidat megnéztem! A szín és a minták elhelyezése nagyon tetszik. De ha nem haragszol, egy építő jellegű kritika: a mintákat jobban körbe kellene vágni, akkor sokkal szebben mutatnának a deszkán
De ez csak egy jótanács!
A katicáknál viszont a nagy minta tökéletes lett! És a kávás képeid..!! Hmm..azok leutánozhatatlanok
Miszike
Örülök, hogy tetszenek az antik dolgaim, de elég nehéz lenne lépésről lépésre leírni az elkészítésüket. Hiszen én is többször átfestem, letörlöm, újból átfestem....
De ha nagyon legyszerűsítve akarom leírni, akkor kb. így készültek.
A rózsás:
Feketére lealapoztam a cserepet. Mikor megszáradt a rózsát rádekupáltam. majd az arany antikokló pasztámmal bemaszatoltam a cserepet..
A doboz:
Rézszínnel lefestettem, rádekupéltam a papírdarabokat, amiket először cigicel körbeégettem. A papírokat doófapáccal bekentem. Majd a réz színre vasoxid-fekete akrilt kentem helynként, de ezt rögtön vissza is töröltem, hiogy csak foltokban lgyen ott, mintha kopott lenne. Majd a legvégén szintén az arany antikoló pasztával helyenként bekentem a dobozt..
A kis mintás cseréptálat pedig hasonlóan készítettem a rózsáshoz....csak először egy madzagot ragasztottam a cserépre körbe. Így festettem le feketére, majd antikoltam réz akrillal és arannyal antikoló pasztával..
Kriszta
szia!
Én is azt mondhatom csak, amit a lányok!
Jucus
Gyeremekem a védőnő szerint is jó körülmények közt élő gyerek.
(mikor jön, elrakom a szalvétát, festéket, és próbálok kitakarítnai..
..
)
Hajni
Fején találtad a szöget! Pont a régies hangulat miatt tetszenek nekem is ezek a konyhai dolgok
Ágiboszi
Köszi neked is
De hogy kiállítani...azért azt nem mernék még..
Kedves férjemet rávettem, hogy jöjjön ki velem a miskolci piacra, ahol mindenfélét árulnak. Sikerült is vennem egy néninél egy mozsrat 500 ft-ért. Az antik boltban 3500 ft-nál kezdődik.
De ami még jobb, vettem egy kiló képkeretet! Gyönyörü natúr és barnás színű fakeret. 100 ft darabja, a nagyobb 120 és a mégnagyobb 140-160 volt..de azt már nagyon hatalmas nekem..vettem rögtön 10 darabot a kicsikből..ez is 10x13-as legalább
Koda