Sziasztok!
Én is vagyok, csak sok volt a dolgom. Készülődök kicsit azokra a napokra, amikor nem tudok házimunkázni.
Személyi: miért szükséges megcsináltatni? Enélkül nem mehet külföldre a baba? Unión belülre sem?
Szeparációs szorongás: nálunk is megvan...
Én mondjuk nem bánom a ragaszkodást, csak nehéz így intézni a dolgaimat, h anem vihetem magammal. Meg mióta cicimegvonás van, nagyon bújik, meg nyüszög, és sokszor attól nyugszik meg, hogy cumival berakom a kiságyba pár percre. Azt nem szeretem, ha kiságyon kívül cumizik, így azt próbáljuk hanyagolni, de pár perc elég szokott lenni, hogy megnyugodjon, és megy tovább a játék.
Fürdetés: naponta, nyakincában olajjal (nagyon nehéz másként a kis redői alól kiszedni az izzadságot, koszt), gyógyszertári fürdetővel.
Boszi, milyen napozókrémet vettél? Én a hétvégén 30-as Niveát kentem neki (vészmegoldásként), de kellene valami tényleg jó, ami neki való.
Ivás: Lia vizet iszik, ikeás csőrös pohárból, de csak ha én döntöm meg neki. Ha eszembe jut, leveszem a tetejét, és akkor pohárként próbálkozunk. Mondjuk csak evés közben hajlandó inni, talán mert nem csinálom túl hígra a kajáit, és jólesik neki, hogy leöblítheti valamivel. Majd ha már nem szopizik, akkor szerintem bevezetek én is valami agyonhigított gyümölcslevet, hogy meglegyen a szükséges folyadékmennyiség.
Tündi, én is küldök mailcímet, jó!?
Oui, irtó édes Mira - egyből kedvet kaptam ahhoz, hogy én is Lia kezébe adjak valami kaját. Tegnap a krumplimat kaparintotta meg, amikor etettem, csak az a baj, hogy azt nem szereti, így egy röpke kóstolás után inkább már csak azt csodálta, hogyan omlik szét a kezében.
Jajjj, és a lényeg: Lia a hétvégén felhúzta magát az ágyban, és azóta többször is megcsinálta!!!
és
Felköthetem a gatyám. Már csak azt a fránya mászást kéne abszolválni, hogy elmúljanak a paráim...