sziasztok!
mi is kinéztünk a majálisra. inkább "majális"-ra... csak este, mert rámjött a nagytakaríthatnék, úgyhogy ablakot pucoltam, függönyt mostam, port töröltem +a napi rutin.
össze akarom szedni magam, és rászánni végre az angoltanulásra, mert egyelőre sehogy sem állok vele...
a majális meg nem tetszett, úgyhogy fogtuk magunkat, vettünk egy liter tejet és jól hazajöttünk vacsorázni.
viszont tegnap kimenőt kaptam. fájt a szívem, de 3év után végre jó volt. eleinte kiabált a Zsófi, de apja azt mondta, hogy szó nélkül aludt, megitta a tejet, nagoyn ügyes volt. esti dal helyett klippeket néztek. a kedvenceit.
elmentem a barátnőmmel zülleni egy kicsit. és csajok, tök jó volt kicsit beülni, kidumálni magunkat, meginni úgy egy sört, hogy nem azon agonizálok közben, hogy most ettől több tejem lesz vagy sem.
bende!
Nkinek jobbulást kívánunk és nagy gratula is a bilihez!
akartunk átmenni megint, de így utólag nem bánom már.
mi sem fertőtlenítünk agyon semmit sem. rendszeresen takarítok és kész. a homokkal úgy kezdtük, hogy megkóstolta, aztán ki volt akadva, hogy poros a keze.
rászólok, hogy a játszótéren ne szopizza az ujját, de néha azért csak betéved a szájába.
jaffa!
ez tök jó lehetett!
ma délelőtt odajött Zsófi az apjával és úgy kívántak boldog anyáknapját. szavanként ismételte, és utána nagyon megszeretgetett. puszit is kaptam.
aztán ugyanezt a mutatványt elismételte a mamának meg a dédinek is.
betti!
én is sokáig vérezgettem úgy hogy hol volt egy kicsi, hol nem. kb 2 hónapig. utána amíg egyszer is fejtem egy nap, nem jött meg. aztán szinte azonnal.
lehet igazából bármelyik.
lehet, hogy csak tisztulás, de lehet az is, hogy a szervezeted igyekszik visszaállítani a régi állapotokat.
evés: azt adok neki, amit megeszik. mindent megkóstol. a műzliben van mogyoró, azt is kapott véletlenül, amit nem sikerült kiválogatni.
a diót is megkóstolta, de azt nem bírta, azonnal ki is hányta.
rántottát is evett már, de azt is kihányta. a tojást főzve már nem, meg a tükörtojást sem.
tegnap savanyú ubit kért, de nem szerette. ma borsozni kellett a levesét. egyedül eszik, kanalaz, néha félremegy, de odahajol a tányérhoz, óvatosan, megfontoltan teszi a falatokat a szájába.
csak arra kell figyelni, hogy amíg ő a leves eszi, addig nem szabad elkezdeni a másodikat, mert akkor a levest nem eszi meg.
mekis kaját tavaly nyáron kapott, amikor egy ismerőssel oda tudtunk beülni. krumplit meg zsömlét. nem járunk oda.
túró rudi, joghhurt, kinder csoki, krémtúró ezek mennek.
pláne, hogy kiválaszthajta, melyiket kéri és kiveheti a hűtőből.