Zsófia: nekünk a rázókeveréket nem ajánlották, mert réteget képez a hólyagon, lezárja, így nem jut levegőhöz, a mentholos hintőport ajánlotta a doki, de Levi sírt, hogy nagyon fázik tőle, a barátnőm meg hozta ezt a habot, és nálunk ez vált be. Nem vakarózott egyikük sem, és 1-1,5 hét alatt túl voltunk rajta. Mikor Levin kijött az első pötty, onnantól számítva 14 nap volt, mire Dorcsin is kijött.
Nekünk is mondták, hogy inkább zuhanyozzon, meg, hogy tartsuk melegen, akkor előbb lezajlik, előbb kijönnek a pöttyök.
Lázuk nem volt, felsőlégúti megbetegedés meg a velejárója, ha jól tudom.
Látod erről is minden dokinak más a véleménye.
Tünci: dehogy a hülyével egyenlő, meglátod nem lesz semmi baj. Nektek nem kell így koraszülött gondozásra járni?
Jaffa: mi nem hagyjuk ki a mekit sem, na nem azt mondom, hogy sűrűn járunk, de 3 havonta kb kapnak egy happy mealt, szerintem nem lesz bajuk tőle.
Nikuc, nálatok azért más a helyzet, mivel ekcémás Peti, így persze, hogy jobban odafigyelsz. Én is attól féltem, hogy örökli valamelyikük, most Dorcsin kijött valami, eddig még nem volt foltos, csak néha száraz volt a bőre. Én is megfogadtam, hogy ha ekcémás lesz valamelyikük, akkor onnantól nagyon vigyázok mikor mit kaphatnak. Így is odafigyeltem arra, hogy mit milyen korban lehet adni, a tejes cuccokat még később adtam, mint amit ajánlanak, vagyis Levinél még mindent később adtam, aztán Dorkával már nem húztam rá mindenre 1-2 hónapot, mivel ő tápszeres volt, így korábban kezdett főzelékezni.
Nekem is szerencsém van abból a szempontból, hogy van kertünk, bár igaz az sem teljesen bio, ahogy Ancsi írja, mi is kénytelenek vagyunk permetezni, amit muszáj, a többit meg a zöldségesnél veszem meg, abban sem válogathatok, mert itt a faluban egy van és kész.
Arra figyelünk, hogy ne a legolcsóbbat vegyük meg, a biora úgysincs pénzünk.
Szösz: úgy örülök, hogy túlvagy a fogászaton, erőt merítek belőle és én is kihúzatom amit 2 éve halogatok.
Csak úgy félek.
Bende: sajnálom a kocsit, ez a vonat-metro-busz ááááá, de nem hiányzik. 2 órát utaztam a munkahelyemig, meg ugyanannyit vissza. Én 4-kor keltem, 4.40-kor indult a buszom a vasútra. Ide már nem tudok visszamenni a gyerekektől, a férjem ha délelőttös 6-ra megy dolgozni, anyu is 6-ra jár, így ez nem jó sehogysem.