Tündi24:Reménykedem a bűvös 10-esben, mert ma volt a doki néni nálunk és amikor kérdezte, hogy mozgásfejlődés szempontjából hol tartunk, csak pislogott!Rá is kérdeztem, hogy miért néz így?!?Azt mondta, hogy nincs semmi!Minden baba más és más!Volt nála olyan baba, aki már négy hónaposan akart felállni, és volt műár olyan nála, aki még 1,5 éves korában se járt!Én nem sietettem Dorcsit!Majd szépen a maga kis tempójában elsajátít mindent!
Imádom Őt nézni, mikor koncentrál a kúszásra!Nagyon édi!
Köszike a válaszod a cumisüveggel kapcsolatosan!
Boszi72:Én a túrót gyümivel adtam neki tízóraira vagy uzsonnára!Nagyon bejött a Leányzónak!Egyszer egy héten!
Tojássárgáját elkeverted a spenótban van csak darabokban beledobáltad a kis Leányzónak?!?Nekünk még a tojássárgát nem mondta a védőnő, hogy ehetünk!Pedig Ő kaja terén mindig előre szalad!
Köszike a választ a cumisüveggel kapcsolatban!
Aranyos lehet a kis Niki mikor lehuppan az ágyra!
Majd megedződik a földön is!Dorcsi nekem eleinte mikor elkezdett forogni, ha kell, hanem beverte a buksiját!Most már észre se veszi, ha egy kis koccanás van, megy tovább, mintha mi se történt volna!
Angelita:Én még főzöm Dorcsi üvegjeit!De én is hallottam, hogy már nem kell az a nagy fertőtlenítés!Én úgy tudom, hogy hat hónapos koráig kell intenzívebben!
Tényleg írtad, hogy a vízkő lerakódik a cumisüvegre!Én citromlét adok Dorcsi üvegjeihez és nekem bejött a vízkő ellen, de még a citromsavat is mondják vízkő ellen!
Madaran:Nagyon édes a kis Zsigi!Kis vagány kissrác!Neked pedig jobbulást kívánok!Gyógyulj meg miharabb!
Dbea:Futás tett be a térdednek?!?Közben én is rájöttem, hogy ideje a példátokat követnem!Itt a nyár és hát nem igazán mutatna jól egy pár kilócska felesleg!Kissé megkésve, de jobb, mint soha!
Ha meg egy kicsit több menne le, annak meg pláne örülnék!Te hogy oldod meg a futást?!?Mikor mész?!?Kire bízod addig a kis Marcikát?!?
Irdab:Nagyon édi lehet a kis, pakolgatós Zora baba!
Én imádom Dorcsit nézni, mikor kipakolja a DVD tartót és kis okosan megvizsgálgatja!
És addig dolgozik, amíg le nem szedi, amiket elér!
Bikkmakk:Nálunk is ez megy mostanában!Dorcsi a tálkába akar túrni!Néha hagyom neki, és ilyenkor beletúr a kis kezével és kiveszi, majd megvizsgálja egészen közelről!Meg lehet dögleni rajta!
Én az asztalát hagyom neki, hogy maszatolja, de a ruciját nem!Hihetetlenül tetszik neki!
Oui:Gratula a vizsgához!Ügyi voltál!