Kata, Móni, Siesta cipőt hordunk. A gyártó most már sajnos Mo-n megszűnt, de a barátaim, akik ott dolgoztak, az utsó párokat kimentették nekünk. Ezen kívül rendelem a cipőket egy kis boltból, akik ha jól tudom Ausztriából hozzák be a topánkánkat, ezeknek szintén Siesta a belseje. Sajnos rendelnem kell, mert szinte mindenhol csak tépőzáras cipőt lehet kapni, amit az én gyerekeim azonnal leszerelnek magukról, és nem is tartja annyira Míra lábát, ami ugye az ő ortopéd problémájával fontos.
Kata, én lányaim 4-5 hósan tuti nem bírtak 2,5 óránál többet. Szép lassan fog csak hosszabb lenni ebből. A csajok most húzzák max. 4 óra hosszat.
Móni, 2-től estig? Meddig?
Az enyémek 5-kor kelnek, és bár nem könnyen, de így alszanak el 8-9 között. Tudom, ez se normális, de fél1-től, amikor a délelőtti alvásból kelnek, nem bírnák estig. 6-kor meg mégse mehetünk aludni, mert bele se fér az összes kajálásuk, meg már 5-kor kukorékolnának
Szombat óta nálunk is az egész nap falatozás megy. A pépes már nem is tetszik nekik
De hát szilárddal még nem tudnak jól lakni.
Vanda, köszi a megnyugtatást a méretekkel kapcsolatban. Aztán aggódással amúgy se mennék sokra. Kaki van, kedvük jó többnyire, kajálnak állandóan. Aludni jókat alszanak napközben, éjjel meg... na hagyjuk
A klimpírozóval meg beszélni kell, hogy mikor kéne mellőzni a gyakorlást. Ha olyan lelkes, mint én voltam anno, akkor tuti nem lesz nehéz meggyőzni, hogy ne gyakran püfölje alvásidőben a zongorát. Ennyire fáradt vagy, hogy nem emlékszel, mit akartál nekünk írni. Basszus, nagyon ki lehetsz merülve. Mi meg csak itt panaszkodunk, Te lelkesen segítesz nekünk, de Veled meg ki törődik
Rana, hány km anyud? Olyan jól hangzott, amit írtál az ottlétetekről. Semmiképp nem éri meg az a 4 alkalom hazaút? Közben nagyokat pihennél, a csajok jókat randalíroznának a természetben... lenne segítséged. Nagyon nem éri meg?
Jól látod, teljesen más ütemben fejlődnek a lányok. Míra nagyon ügyes mozgásügyileg, de nagyon kis tudálékos is. Olyan nagylányosan, okosan csinál mindent. Tegnap mondjuk elindult a hajszárító dugaszával a konnektor felé, és csak a gyerekzár tartotta vissza a sikeres megvalósítástól
Már vagy 2 hónapja dobálja a formákat a teknősbe, szóval olyan felnőttesen ügyes. Emma meg babás. Kicsit ügyetlenke egyedül-járás ügyileg, de mondjuk már ugat, ha kutyát lát, brummog, ha rákérdezek a macira, mutogatja a hintát, ha keresem, puszit küld, indiánt utánoz... és még hasonló aranyosságok, amihez nem kimondottan a fizikum kell. De bútorba kapaszkodva azért ügyesen megy, és mint a villám, mászik
Altatás, semmi extra. Ha nem babakocsiban, akkor ülbe véve. Mírának van egy kedvenc dala, azt dúdolom kicsi kora óta, és most újra bevált, Emma meg ha aludni akar hagyja, hogy ringassam, ha nem, akkor tehetetlen vagyok, nem erőltetem. Hagyom még fáradni, majd újra próbálom. Most apát épp arról akarom meggyőzni, hogy függesszünk fel a hálónkba egy függőszéket, mert imádják, ha előre-hátra ringok. Abba meg mégiscsak jobb, könnyebb lenne. Persze ezerrel tiltakozik. De majd én meggyőzöm. Bár beletelt pár hónapomba, de mégiscsak elértem a szabadrablás-elméletet is a házban (ugye Vanda?
Pedig már majdnem elküldtem Hozzád
)