beze: de jó!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!! Szép ez a két csíkos! Nekem is megvan Dorkáé, én is eltettem emlékbe. Milyen hülyék vagyunk, ilyen pisis izéket gyűjtögetünk....
Biztos rendben lesz minden, ne aggódj, nem szabad. A rendelő tényleg nagyon szupi lett, és jó nagy a hely. Kivel mész? Apával, Lexikét is viszitek?
lara: szorítok péntekre, biztos csak a tüsző. Ne parázz. Én is jártam már így, azt hitte ciszta, de szerencsére mensi után nem volt ott semmi. Sulival hogy állsz? Sok dolgozat van még vissza? Vizsgák is lesznek?
tünci: jajj, de ügyesek vagytok, 1 kg öt hét alatt....nem semmi, látod mondtuk mi neked, hogy majd idekinnt szépen meghízik a picurka.
Örülök, hogy csípőszűrés rendben, holnapra pedig szorítok nagyon. Remélem minden oké lesz. ++++++++++++++
betti: kitartás nektek, tényleg lehet nagyon hasfájós Atika. Lehet a tápi + tejci is sokféle a pocijának egyszerre. Semmi baj nem lesz, ha kipróbálod, hogy csak tápit adsz neki. Egy próbát simán megér, és a tejcit később is megkaphatja. Igazán mindent megtettél, ne aggódj, jó anyuka vagy nagyon. Lehet a pocijának is jó ez a kendős megoldás.
Ügyes, hogy ennyit aludt éjjel. Bezzeg Dorka......
kriszta: Lottika de ügyes volt. Puszi a kobakjára. Remélem hamar helyrejön a lábikója. Kicsi manócska.
Zsófi: ügyes vagy a diétával. 2-3 kiló az tökre jó.
any: csitári víz.....lehet vashiányod van.
Abban jó sok vas van. Haladás, ha apa már sétál Zsófival.
nikuc: nahát, ki gondolta volna, hogy a tápi összefügghet a cukorbetegséggel is...hm....??
Dorka már jobban van, de még folyik kicsit az orra, adok neki c vitamint, meg kis kalciumot. Ma olyan jó sokat evett ebédre, öröm volt nézni. Bevágott egy nagy tányér meggylevest, meg még tarhonyás húst is evett.
Május 1-jén megy valaki majálisozni? Mi megyünk ide a szomszéd faluba, Vajtára, lesznek énekesek, meg gyerek programok is. Már várom, jó lesz kimozdulni. Mondjuk délelőtt a páromék szedik szét a konyhát....