Szép jó reggelt!!!
Eclipse- Köszi a választ a pocak megnyomással kapcsolatban, most jól megnyugodtam
Egyébként nem volt utána semmilyen kellemetlen érzésem, vagy szurka vagy bármi, de azért ott motoszkált bennem,hogy esetleg megnyomtam a fejét vagy a lábát
Jó nagy hülye vagyok, tudom
De hát első gyerek
Ennyire félsz a darázstól???Én a békától
Egyszerűen rosszul vagyok tőle, képes vagyok egy háztömbnyit kerülni ha meglátom, hogy ott klaffog az úton, fosok, hogy rámugrik
Mondjuk, hogy utána mit csinál velem azt nem tudom
Tényleg fura a párod volt exe és a párja, hogy nem együtt keresnek valami megoldást, hogy nem egymást vígasztalják, számomra is érdekes
De akkor tényleg rendesek ha mindent szépen tisztán hagytak ott és még segíteni is mennek, le a kalappal!!
Rodina- A Kitti is nagyon szép név
Szerintem egyébként érdemes az utónév könyvet forgatni, olyan nevekke lvan tele, amikről sosem hallottunk
Lucuzs- Erre nem is gondoltam...Szerinted adnának olyan papírt??A Kaáliba jártam egyébként!Neked adtak ilyet, hogy ha jól értem?!
Hayniii- Nagyon gratulálok a jó eredményekhez!!!Képzeld nekem is meg van az időpontom, május 14.-én megyek Hajdú Krisztinához a Praxisba , már nagyon várom
Én is úgy tervezem, hogy nem fogom csak 2-3 naponta szedni a Femibiont, azt is csak az 5-6-ik hónapig, utána semmit, szerencsések vagyunk, itt a nyár, csomó gyümölcs és zöldség, én azokból szeretném a vitamint a babámnak megadni, nem ezekből a mű izékből!Szerintem semmi baja sem lesz a babádnak, max nem 5 kg-val születik ( ami manapság nem ritka, de szerintem gáz), hanem 3000-3500 grammal
De ezt mindenkinek magának kell eldöntenie!
Dorka- Ja, ne is mond a dokit.....Már túl tettem magam az ügyön, aznap puffogtam ám rendesen
Sajnálom a rókát, minden reggel szoktál hányni????Én szerencsére sosem!
Nati- Köszi neked is a megnyugtató szavakat, most már tényleg elhessegettem minden hülye gondolatot
Sümegi vár nagy pocakkal???Még pocak nélkül is kell az oxigén sátor mire felérek
Sophie-Szerintem nem nagyon van már jelentősége a csík erősségének, bár logikusnak én is azt látom, hogy minél később csinálja az ember annál erősebb a csík.....De nem mindegy ám, hogy mennyit ittál előtte, hogy régen első pisiből csináltad reggel, most meg már délután, ezeket mind figyelembe kell venni....Szerintem ha semmi rosszat nem érzel, nem vérzel, akkor tuti, hogy minden okés
Nagyon várlak ma a hírekkel!!!!!
Csajok annyira sajnálom ezt a pénz dolgot, olyan szomorú, hogy egy kismamának ilyeneken kell aggódnia, hogy hogyan lesz...Egyszerűen felháborító, hogy milyen kevés pénzt adnak otthon, komolyan nem is tudom, hogy ahol a férj sem keres jobban ott hogyan oldják meg....Minden elismerésem azoknak akik vállalják ennek ellenére, hogy kisbabát szülnek.....A politikusok meg értetlenkednek, hogy miért fogy a lakosság???
Hát anyádért!!!!!
O.Ági- Az egészségügyben alapkövetelmény, hogy hülyének kell lenni??????
De komolyan!!!Nem semmi a doki csaj!!
Én tegnap rendeltem a Vaterán ilyen övlehúzót vadi új, 3500 Ft-ért!!!
MikeGirl- Végre jelentkeztél!!Szóval lehet, hogy kisöcsi??Azta most mégjobban izgulok, hogy hátha május 14-én már nekem is tudnak valamit mondani
...Atinak jobbulást!!
Angie- Én is már plusz 1 kg-nál tartok, mondjuk nekem nincs viszonyítási alapom (előző terhesség)
Viszont én elégedett vagyok vele, ugyanis március 1-én tettem le a cigit is, így ahoz képest az az egy kg nem is olyan sok
Örülök, hogy voltatok kikapcsolódni, kell az az ember lányának
Eta- Nagyon jól szórakoztatok ti azon az Uh-on
Örülök, hogy minden rendben!!Nagyon cuki a párod, hogy nézelődik most már ő is
Háta z biztos, hogy pénzt azt nem ezekben a hónapokban spórol az ember lánya
Drukk a down-szűrésre!!
Rodina- Te is a Hajdú Krisztinához mész???Tök jó, hogy ennyien "járunk" hozzá
Neked az inszem miatt engedték , hogy egyből otthon maradjál???Tudod nekem gondom van ezzel, de akkor lehet, hogy tényleg megpróbálom azt amit Lucuzs mondott, hogy kérek egy igazolást a Kaáliból!
Ebba- Már ti is tudjátok, hogy fiú???Besz@rok!!!
Gratulálok, annyira jó érzés lehet!!!!!Sajgó doktort nem ismerem a Kaáliban,mondjuk alapból csak a saját dokimat ismerem
Olyan jó nektek, hogy már túl vagytok a 12.héten, nekem még másfél hét, mondjuk azt már féllábon kibírom
Most nagyon bezsongtam, hogy talán május 14-én mi is megtudhatjuk, hogy kisfiú vagy kislány van a pocimban
A párom sajnos nem tud jönni, így nem is mondtam meg neki, hogy megyek, meglepiből haza hozom a képeket meg lehet a híreket